- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
krisss93
aktív tag
Vikir még nem dobta fel az új pakkot?
Vagy a modok most kompatibilisek? -
válasz
Napfénysüti #22290 üzenetére
gratula, jó tank de szívás vele amíg a nagyágyút el nem éred vele 60k xp... vagy arra van már külön shared xp-d?
-
Napfénysüti
nagyúr
Na csak elértem a Jagdtigert. Már csak meg kell vennem holnap.
-
Chris0321
veterán
-
Na, nem kellett sok meccs hozzá:
Victory!
Battle: Abbey 2012. november 1. 13:02:05
Vehicle: KV-2
Experience received: 2 058
Credits received: 47 020
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Tier 8 csata volt, 6/6/5 lövés/találat/pen, 3247 sebzés, 3 kill. Az áldozatok között volt egy Pershing és egy Tiger 2, szerencsére a Tiger 2 balga módon lerusholt.
A javítás skulóval 33.279 volt (kilőttek a végén).Azért megnézném a WTF fejeket, amikor 800-at is sebzek egy lövéssel (a Pershing 803 hp-n volt, amikor pukkant 1 lövéssel). Amúgy 805 a max sebzésem APCR ammoval (700 az átlag), és ez ugye nem robban a páncélon mint a HE, viszont szép nagy az átütése.
Amúgy az a durva, hogy volt nálunk egy KV-5 valami 800-as effel, és beszorította őt egy T34 és 2 Tiger, mire odaértem segíteni egyedül kilőtte a T34-et és az egyik Tiger-t, és a másiknak is már csak a fél élete volt. Ő is kapta a legtöbb XP-t a csatában.
-
Dr_Syrex
senior tag
Beindult a brit tank nagyüzem, tele a padlás MK I-el és följebb is számmal akadnak szigetországi tankok
De az idióták száma továbbra sem akar csökkenniAz alábbi "harcedzett" játékos azonnal kilőtt a legelső MK I-es csatámban, mivel mint kifejette rühelli a náci hangzású és arra asszociáló nick neveket
A következő csatát simán nyertük, de a végére azért nem maradt el a jutalmam: az ellen bázisán foglalunk. Csak pár % van hátra, erre kilő ez egyik mellettem álló fogyatékos, aki semmit nem csinált egész végig
-
Chris0321
veterán
A bónuszkód holnap lesz fenn a WOT oldalán.
-
törölt tag
Kérdeztétek fentebb, hogy mi a halloweenes cucc, hát én úgy látom, vannak prémium lőszerek ezüstért
mondjuk kib... drágán.
Amúgy ITT a mai, első menetem, kezdésnek nem rossz
-
Chris0321
veterán
-
Arpee78
senior tag
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
redzsi #22268 üzenetére
A Halloween egy amerikai származású ünnep, ott nagyobb hagyománya van neki. Gondolom ők ezért kaptak egy külön event-et. De nincs kizárva hogy az EU szerver is kapni fog valamit, a hírben azt írják, hogy figyeljük a fórumot, mert majd lesz valami meglepi. A Halloween eventhez tartozó képen egy KV-5 árnyéka látható, nincs kizárva például hogy elérhetővé teszik pár napig a gift shopban.
-------------------------------------------------------------
(#22267) Cooper911
-
redzsi
senior tag
-
Cooper911
senior tag
Nah meglett a 100% álcázás skill a legénységnek.
Egyébként nem tudom, hogy ez a Halloween-es garázs azért ilyen sötét, hogy ne ijedjek meg az MK I -től, vagy azért hogy megijedjek tőle.
-
Taragas
aktív tag
Lehet nekem is be kéne már ruházni egy IS-re, csak odáig el kéne jutni, jelenleg a t-28nál tartok....
Más: Ennek is be kellett már következnie végre. Lőttem egy gold ammot is, bár felesleges volt, mert keresztbe állt az st-1, de biztosra mentem... -
Dobi 562
addikt
válasz
Napfénysüti #22263 üzenetére
Fogalmam sincs...
-------------------------------------------------------------
Srácok, ez az IS nagyon jó ezzel a megnövelt kredithozammal. Egy 2000 sebzéses kör +30-40K bevételt hoz prémiummal (persze csak akkor ha egy darab gold ammo-t sem lőttem el). -
redzsi
senior tag
válasz
grizlisandor #22261 üzenetére
Garázst töklámpákkal. Ne legyünk telhetetlenek....
Ejj pedig de jó lett volna Hellcattel farmolni... -
-
Dobi 562
addikt
válasz
Napfénysüti #22259 üzenetére
Én még csak piros ellenfelekkel találkoztam és ezt használom.
-
Napfénysüti
nagyúr
Van valakinek olyan OTM-je ahol az ellenfél nem kék hanem piros?
-
mynames
senior tag
válasz
D.Orion #22255 üzenetére
kár kiborulni a semmin...szerkesztettem ,hogy még reggel van, ami azt jelentette , hogy amit írtál nem jól értelmeztem.
Ezen ne borulj ki szerintem...
---
[sokan tolják a brit ágat] -
Dobi 562
addikt
válasz
grizlisandor #22256 üzenetére
Ez az akció az amerikai szerveren van...
-
Bocsi, de nincs kedvem visszaolvasni a 12 oldalt, amiről lemaradtam.
Kiderült, hogy mi lesz "Halloween Comes to World of Tanks" akciónak a tárgya?
Mert wotinfo.gportalon ezt emlegetik: ([link])Increased credit income: +70%
M18 Hellcat
PzKpfw V Panther
M7 PriestDiscount on credit cost: 50%
M18 Hellcat
PzKpfw V Panther
M7 PriestDiscount on Premium shells: Up to 58%
Special Garage skin: Halloween theme
Please keep in mind that selling the above listed tanks during the sale will only yield a 50% return of the sale price as credits. -
-
mynames
senior tag
most vettem észre , hogy már a garázsban van a MK1...
-
luke.
aktív tag
Mai kedvencem. Öten vettek körbe 2db KV-1, 2db TD, és egy light tank. A saját verdel nevű KV-1 egy kockával arrébb parkolt és oda nem jött volna segíteni. Végül megoldottam egy arty segített.
Ja! És ma meglepődtem amikor a T32-vel mentem egy kört. Szembe kerültem egy IS3-al lőtt rám de nem nagyon vitte át a front páncélt a fullos lővege, nekem hajtott de nem nagyon sérültem. Én lőtem a front páncélján a lőszerrekeszt és 300 sebzéseket vertem rám. A 8.0-ban ilyet nem tapasztaltam!
-
Dobi 562
addikt
5-ös scouttal kiosztok 1500 sebzést (gold ammo nélkül) és a 7-es nehéztankok csak kempelnek a bázisnál és nézik hogy mit csinálok. És még biztat is az IS (430 eff) hogy ne menjek sehová...
Több sebzést csináltam egyedül mint a Tigris és 2 IS trió... Nem baj, nekik úgy sem fog lejönni a csata utáni részletes jelentésből sem, hogy valamit rosszul csinálnak.
IS-sel kempelni... Te jó ég... Az a tank a támadásra lett kitalálva...
-
Dobi 562
addikt
Ma mindenki csak saját felelősségére lépjen fel játszani. Gyengébb idegrendszerrel rendelkezőknél egészségügyi problémákat okozhat a játék.
Teli van a szerver <45% győzelmi arányú ~500 effes véristvánokkal. Ja és nem low tierről van szó.
-
mynames
senior tag
Üdv!
Telószámot aktiváltam, 100 aranyat megkaptam.
A GJ-hoz tartozó 3 napi prem-ről van már infó?
A British line első tankjához free slot van? -
Alakul.
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. november 1. 4:16:09
Experience received: 1 702
Credits received: 40 354
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Reaper, Mastery Badge: "1st Class" -
Csak én nem találom a 8.1-es hardiconokat?
Amúgy rohadt jól lehet trollkodni a KV-2 trollgunjával gold ammóval.
Ejj mekkora beszólások vannak, amikor egylövésezem a tier 6-os tankokat.
De az se rossz, amikor az IS pukkan 700 HP-ról.
Előbb vót tier 7-es csata:
Defeat
Battle: Siegfried Line 2012. november 1. 3:38:29
Experience received: 934
Credits received: 34 474
Battle Achievements: Reaper, Sharpshooter, Master Gunner5 lövés, 4 találat, 2328 sebzés, 3 kill.
És vesztes csatával is pozitívra jöttem ki goldammóval! 28k körül volt a javítás + ammo.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #22203 üzenetére
Én is beruháztam minden tankra legalább 1 gold ammot vésztartalék gyanánt, és igen ez is tud pattanni, mivel ennek is van maximális átütése, és vagy olyan helyet találsz el vele, ami immunis, átlőhetetlen terület, bármivel lőnéd, 0 damage lenne. .
Amúgy amíg szerver leállás volt ma, a teszt szerveren szórakoztam. Az E-100 elég tűrhető... gold ammoval....Tehát nekem az a következtetésem, hogy csak azzal fogom használni azt a tankot, ha meg van a végső ágyúja. Utána megyek 1-2 kört prem tankokkal, hogy visszahozzam az árát az Ammonak. Vicces volt körönként 4-5000ket sebezni, lazán erőlködés, célozgatás nélkül. Mozgó tornyos TD, jó páncéllal...
Bár ennyi erővel amcsi tornyos TDk...
Amúgy egy két durva eset velem is volt ma. Pl gold ammoval jpe-100t sose tudtam átlőni (mást simán), meg eljártam jgp2vel egy argentin tangót egy amx 1390 ellen, ő töltötte a tárat, én meg forogtam utána. Végre meg lett volna, lövök, és át megy rajta a lövedék 5 méterről!, azt volt a szerencsém, hogy az isu kilőtte, mert különben kinyírtak volna....
Amúgy már csak 35k xp a jagtigerig....
Mi bajod azzal a garázzsal? Sztem klafa, feldobta hangulatom! -
Én nem értem mi értelme van a helloweenes garázsnak. Ezt nem fogják változtatni egy hét múlva, így a legközelebbi update-ig (valszeg Karácsony körül) ez fog maradni.
-
vbbb
őstag
válasz
Cooper911 #22238 üzenetére
"You will be able to remove or change the phone number associated with your account in a month after activation. Further only three modifications will be allowed every six months."
Törlöd egy hónap múlva és adhatod is el...ráadásul 6 havonta 3x cserélheted a számot...
-
Cooper911
senior tag
válasz
Imilenni #22232 üzenetére
Haverom használ. Eddig gondja volt a WOTal mert gyakran kidobálta (8.0 óta) de most lett új videokártya drivere és azóta jó. Szal a Win8 elvileg nem akadály.
Egyébként az a telefonos feature nem értünk van ám. Hanem hogy megnehezitse az account eladását. Eddig ugye ha a pógár adta hozzá az emailcimet akkor minden oké volt. Most még telefonon meg tudja oldani hogy visszakapja az accountját.
-
bullseye
addikt
Mit tapasztaltatok, sok a gold ammo n00b?
-
vbbb
őstag
-
xenom0rph
őstag
Ezek a brit tankok, hát...nem igazán nyerték el a tetszésemet...
-
Imilenni
addikt
Hm...valaki használ win8-at innét?
Csak mert win reinstall-t tervezek..és akkor már adjuk meg a módját ><
De ha nem működik rajta a wot akkor inkább maradok XP-nél >< -
Sontir Fel
őstag
válasz
Djuree #22227 üzenetére
A munkám vidékre űzött, és ilyenkor laptop + mobilnet. Érdekes, hogy az otthoni 20-40 ping és 100 fps után itt is eléggé élvezem a dolgot 100 pinggel és 20-40 fpssel. Megcserélődtek a számok
Csak azért mekiztem, mert nem akarom elfogyasztani az adatforgalmat, kell a tartalék a 3 nap prémiumra
-
Valaki egy kis esti platonozás ?
-
Dobi 562
addikt
Az is durva amikor 4-es könnyű tank bekerül 8-as csatába és Vér István legjobb szórakozása, hogy nem hagy mozogni. Először kértem hogy hagyja abba, csak csinálta, hát kilőttem a picsába. Nem is hőzöngött senki, mert látták hogy mit művel a kis kretén. Egyáltalán minek foglalkozik a játékkal ha csak az a célja hogy elrontsa mások szórakozását?
Ja! És ezzel a csatával 60%-ra ugrott az IS-3 győzelmi arányom.
-
Djuree
félisten
válasz
Sontir Fel #22226 üzenetére
lol
mekibe jársz játszani is?
anno kolis koromban mikor nem volt net egész nap ott ültünk -
Sontir Fel
őstag
Több mint egy órán át töltöttem le a játékot a mcdonaldsban... remélem megérte
-
Arpee78
senior tag
XVM-ben mit jelöl a * a tankok neve mögött
Mindegyik stock tornyot jelöl, csak az egyikre felpakolható a top ágyú a másikra nem. Hogy melyik melyik azt nem tudom. A sajátomban kicseréltem őket "o" és "o-" jelekre. Stock tornyot jelent az egyik, stock tornyot+ágyút(nem top) jelent a másik. Nekem egyértelműbb ezekkel.
-
vhw
addikt
válasz
echterion #22219 üzenetére
Azért az M3 Lee, Hetzer, és most már brit Valentine kicsit erős falat szemtől szemben neki (persze most már némi prem ammoval lehet segíteni a dolgon, de eddig...)
De puha vackokat jó írtani vele, főleg ha azt se tudjak hol a tankjuk eleje
Jaj... mennyit játszottam vele, alig tudok ránézni
-
sanya67
tag
válasz
Napfénysüti #22211 üzenetére
Kösz, ez már rendben!
-
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #22180 üzenetére
Nemtudom, nekem nagyon bejott h jo a gun depression a 2 Centurionnal, es a torony sem tul magas. Mindemelle a lovegpajzs egesz sokat takar. Az agyuja mindkettonek jo, gyorsulasra sincs panasz, csak a vegsebessegre (40km/h).
A nehezek nekem nem tetszettek, csak a Conqueror meg az FV 215b. Mondjuk utobbi kisse taposnak tunt teszt 2-n, de ettol meg valahogy nincs kedvem az elottuk levo 7 tankhozSzal olyan majdegyszer kategoria..
-
vhw
addikt
Ennek hirtelen utánanéztem a hivatalos forumon (de már nem tudtam szerkeszteni)
Egy 24-dikén kelt poszt (supercharged-tól);
"Hi All.
The Province map is only available for low tiers. High tiers can only access it in training and company battles as well as CW."Akkor mégse lenne igaz, vagy változott a terv?
-
vhw
addikt
válasz
bozont #22212 üzenetére
Mások meg azért sírtak,hogy miért nem teszik vissza...
Szerintem is marha izgalmas egy faltól falig 600x600as gödörben egymásra lődözni high tierben, mikor minden tank 400+ látótávval rendelkezik.Low tierben még fun, nem látnak át dombról dombra, lehet valamit csinálni...
Érdekes... most megnézve wikin a térképméreteket, az összes 600x600-as mapot nem csípem; Province, Ensk, Widepark (ja, very wide
)
-
Fel
addikt
Mondtam már, hogy nagyon jók ezek a Cruiser tankok?
Victory!
Battle: Karelia 2012. október 31. 20:15:34
Vehicle: A13 Mk. I Cr. Tank Mk. III
Experience received: 711
Credits received: 10 072
Battle Achievements: Top Gun--------------------------------------------------------------------------
A WoTLogger 2.12 csak nálam nem ismeri a brit tankokat, vagy másnak sem hajlandó őket megjeleníteni?
XVM-ben mit jelöl a * a tankok neve mögött (pl: T32*)? Az aposztróf ('), ha jól veszem ki a stock tornyot jelentené, de mi a *?
----------------------------------------------------------------
High tierben is van Province? WTF?? Átdolgozták - ami kimerül annyiban, hogy tiszta dimbes-dombos - és szerintük már überfrankó bárhová?
-
bozont
veterán
Nem igaz hogy visszahozták ezt a fos Province mapot (ami rosszabb lett mint volt), ráadásul szinte csak oda tesz be.
Ez most váltja a Malinovkát a legjobban utált map helyén. -
vbbb
őstag
Low tierben ez a sok kis csíra aki örömét leli abban, hogy direkt eléd állnak és akadályoznak nagyobb tankokkal úgy, hogy ne tudj mozdulni....után csodálkoznak amikor kilövöm őket, pedig nem szoktam ilyet csinálni...ami sok az sok...mádáfakász!
-
sanya67
tag
válasz
Napfénysüti #22198 üzenetére
Rendben de hol?
-
Iron Funeral
őstag
Sok mindent láttam már de ilyet még nem
az meg a másik, hogy 4.5k sebzést ennyivel jutalmaz , ráadásul 14/14 lövés talált
AMX50B csinált 1.6k sebzést, E-75 7xx, Jagd100 ~1200
l0l -
Dobi 562
addikt
válasz
echterion #22201 üzenetére
Oké. Lényeg a lényeg: 100 arany a zsebben. Levélelárasztós projekt sikeres volt. Mindenki boldog.
---------------------------------------------------------
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én majd minden tankomra vettem kreditért néhány arany lőszert kritikus helyzetekre. Azért azt nem gondoltam volna, hogy arany lőszer is tud 0 sebzéses átütő találatokat csinálni. Ez a feature akkor is létezett a gold ammo-nál amikor még csak goldért lehetett venni?
-
echterion
nagyúr
válasz
Dobi 562 #22148 üzenetére
Nem kell az irónia, a hsz-em lényegi része nem arról szólt, hogy miért kell vagy nem kell valami, hanem arról, hogy egy probléma megoldását hogyan lehet hatékonyan sürgetni.
Mellesleg azért, mert te nem tartasz valamit fontosnak, az nem jelenti azt, hogy másnak nem az. Ez a hozzáállás részedről meglehetősen...khm...szemellenzős (és akkor ide nyugodtan képzelj el egy faceplamos kis képecskét).
Részemről vége az off-nak, csak ezeket még gondoltam, tisztázom veled.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest