- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
csaabz
őstag
Rövid beszámoló a tier 6-os Churchill VII-ről:
Igaz, csak kb 20 csatát mentem vele, de sztem játszottam annyit összesen ezzel a játékkal, hogy véleményt tudjak róla alkotni ennyi után is. A tank fullos felszereltségű free xp-ből, az emberek pedig 100%-osak.
Nos, ez a tank egy hulladék. Hiába a tűzgyorsaság, hiába a nagy front armor, nem jó semmire.
Gyorsan újratölt, de nem lő át semmit, az alacsony penetration miatt. A páncél nem döntött, ezért vastagsága ellenére könnyen átütik.(főleg most, hogy mindenki gold ammot használ)
A löveg kitéríthetőség függőleges irányba nagyon kicsi, így se lefelé, se felfelé nem lehet vele lőni.
Persze a végére marad a lényeg, végsebesség 20 km/h. Ez azt jelenti, hogy mindenről lemaradok és túl lassú ahhoz is, hogy hazamenjen, mikor védekezni kellene.
Úgy tűnik a tier 7 se lesz jobb. Ott már főleg vicc lesz ez az ágyú... -
sanya67
tag
2 dologban szeretnék segítséget kérni! (csak)
1. Az icon mód - szokásos módon - az ellennél tükröződve látszik, azt hiszem az xvm mod miatt.
Van egy sor amit át kell írni, de nem emlékszem hol és mit.2. XVM modnál nekem csak a belépő képernyőnél mutat mindent, a csata közben már csak a win arányt és az effi besorolás színét. Mit kell tennem ha itt is szeretném látni a win% mellett az effi értéket?
Előre is tiszteletem, köszönetem, kézcsókjaim a segítségért!
-
-kdM-
senior tag
XVM mod miatt vagy csak fejlesztői humorból írja a játék "Blow Up!" helyett azt, hogy "Fucked!"?
Vagy ez eddig is így volt? -
AVarice
tag
Elit járműveknél ha bekapcsolom a gyorsított képzést a legénységnél, csak nekem tűnik úgy, hogy lassabb a képzést mint alapból?
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #22188 üzenetére
A csaták végén nem elég részletes a jelentés amit kapsz?
A statisztikáidnál nézd meg, zárójelben oda van írva minden tankodnál a csatánkénti átlag sebzés és ölés.
----------------------------------------------------------
(#22190) Runo: itt az új peccs, felléptek a szerverre az "érdekes" játékosok.Tier 9 büntetőalakulat:
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #22187 üzenetére
A 8.1-el nincs gond, csak a játékosokkal....
Egyik csatában az IS-8 kijelentette, hogy ő utálja ezt a mapot és leugrik a szakadékba.... hát egy biztos, a 700-as effije ettől a cselekedetétől nem fog feljebb menni....
Aztán a másik játékban a T28 elszidott, mint a bokrot, hogy milyen lúzer vagyok, mert M103-al nem megyek felderíteni neki, inkább ott kempelek egy isu-152, egy másik M103, egy VK4502, és 2 artyval szemben a szikla mögött... aztán csata végén megnéztem mit is teljesített a nagy szájával: -
Napfénysüti
nagyúr
Na milyen a 8.1, jó? Én csak holnap tudom letölteni meg kipróbálni de már kíváncsi vagyok rá.
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #22165 üzenetére
azért durva hogy milyen gyorsak voltak, mondhat bárki bármit, de a support kurva jól működik. pl. az aion supportjánál 1 hét volt mire csak elolvasták a leveled, de még közel sem csináltak semmit, és sok más játékban is így volt. bravo WG
-
Quwarg
csendes tag
Ez a telefonszám megadásnak van valami későbbi díja, ha mondjuk küldenek valamit? Azt olvastam hogy free, és hogy egy hónap múlva akár el is távolíthatom. Csak nem értem mi ebben az üzlet.
-
AVarice
tag
Én is 70-es vagyok, már elküldtem kb 15 perce, de semmi.
-
Fel
addikt
Tank of the Month, November - IS Ennek örömére egész hónapban 30%-kal több kreditet hoz majd a Tier 7 szovjet heavy.
-
xenom0rph
őstag
pillanatok alatt megjött az sms!
-
predator00
tag
válasz
Napfénysüti #22171 üzenetére
Akkor valami problem van, itt már 10 perce semmi
Melyik szolgáltatónál vagy? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
predator00 #22169 üzenetére
Kb 10 másodperc.
Vodafone-os vagyok és tényleg nagyon gyorsan lezajlott az egész.
-
predator00
tag
Mennyi idő után kaptátok meg az SMS-t?
-
jahrn
senior tag
válasz
bozont #22144 üzenetére
A tier 6 med (Cromwell) egesz jo kis all-around med, sokban hasonlit a T-34-85-hoz.
A tier 7 med (Comet) nekem nem jott be, mert nonstop ellottek az ammorack-ot, de sokan dicsertek (kinek a papne ugye...)
A tier 8-9 Centurionok nekem tetszettek. Inkabb support tankok ugyan, de jokat lehet veluk okorkodni.
Az FV-4202-t nem kedveltem.A hvy-k tier 9 alatt egyaltalan nem tetszettek, a Conqueror meg az FV-215b nem rossz.
Nem voltam teszt 3-on, szal lehet h akkor kaptak nemi nerfet. A magam reszerol elindultam a med vonalon, jokat lehet veluk disznolkodni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Napfénysüti #22166 üzenetére
Én gyakorlatilag is :-D
Csak megérte sírni
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bimbilla09 #22161 üzenetére
Nekem is működik és elvileg meg is kaptam a 100 aranyat.
-
jano_77
nagyúr
válasz
bimbilla09 #22161 üzenetére
és milyen formátumba írtad be a számot?!?
-
bimbilla09
tag
Nekem működik a 100 aranyas telefonszámos fícsör.
-
Dobi 562
addikt
Az "Egységben az erő" taktika megvalósulása (a csata 2. percében járunk).
Eredménye:
Kb. 5 perc folyamatos pingelés és segítségkérés (meg egy csomó ellenfél lesebzése) után voltak hajlandóak jönni és segíteni. Azért egy rendes Tigris itt simán elvérzett volna, 15 találatot kaptam be miközben feltartottam az ellenfél főerejét (KV-1S, KV-3, Tiger P, AMX M4 45, IS).
-
jano_77
nagyúr
mai 2. csatám.....egész jól sikerült :-D
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. október 31. 15:39:51
Jármű: VK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 568 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 184
Csatában elért Achievement: Védő, Kamikaze4kill, 1343+113 sebzés. Az egész csapatból 4en öltünk össz vissz.
-
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #22149 üzenetére
meglep? eddig sem volt. kv-1 a tierjében mindent üt.
-
homeless09
őstag
Hmmm, fullosnak tűnő Churchillnek esélye nem volt KV-1el szemben 1v1-ben.
-
Dobi 562
addikt
válasz
echterion #22146 üzenetére
Pedig pont úgy tűnt, mintha a 100 aranyért menne a küzdelem. Nem hittem volna, hogy nektek ennyire fontos hogy a mobilszámotokat a WoT acc.-otokhoz kapcsolják. Kicsit félreértettem, kérlek ne haragudj rám.
U.I.: már írom is a levelet a WG-nek, remélem minél hamarabb kijavítják a hibát, hogy én is csatlakoztathassam a mobilszámomat és ez a fontos probléma megszűnjön!
-----------------------------------------------------------
(#22141) sanya67: Köszi , ez sokkal használhatóbb mint a gyári! -
echterion
nagyúr
válasz
Dobi 562 #22123 üzenetére
Neked, meg a többi cinikusnak egy kis adalék az életből: minél többször jön elő egy probléma felvetése, annál nagyobb a nyomás a probléma megoldására hivatott / képes / felelős ember(ek)en. Ha csak egy-két ember mondja, ritkán, akkor az a probléma nagyságát lecsökkenti, ergó a prioritási sorrendben hátra kerül. Minél többször vetsz fel egy problémát, annál nagyobb az esélye, hogy valakinek kényelmetlen lesz és megoldja.
És ez szerintem nem "szaros" 100 aranyról szól, hanem a funkcióról, ami nem elérhető mindenki számára, aki szeretné. De hát mindenki magából indul ki, ezért nem lehet hibáztatni senkit. Szerintem.
-
bozont
veterán
Aki bétában próbálta az angol tankokat, mi a vélemény a t6-7 feletti közepes és nehéz tankokról? Én most a medium ágon indultam el, ránézésre a heavy ág nem nyűhöz le. Például egy t8 heavynek a 230-at sebző ágyúja viccnek tűnik még ha gyorsan is. Az AMX50 120 azért 300at tud lőni, mellé viszont gyorsa is, a Caern. meg 35km/h sebességet tud max.
-
Dobi 562
addikt
-
jano_77
nagyúr
tud vki olyan tech tree modot, ami a régi függőleges formát mutatja és az angolok is megtalálhatóak?!?
csak mert nekem most jelenleg nem jelenik meg az angol ág :-(
-
válasz
Plasticbomb #22134 üzenetére
Amúgy mennyi pénz is az? 150Ft?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Plasticbomb #22134 üzenetére
Nem akartam én is a "zingyengolddal" jönni
Nálam free xp lesz belőle.
-
HungAryan
tag
válasz
redzsi #22129 üzenetére
Szerinted nem írtak elegen? Mellesleg nem írtam, hogy nem ér semmit, de véleményem szerint ennyi problémázás kicsit sok.
Persze azt csináltak, amit akartok. De senki ne lepődjön meg, ha később teleszemetelik a telefonját minden sz*rral...
Dr_Syrex
Gondolom mindenki a biztonsági funkció miatt van felháborodva.
-
redzsi
senior tag
válasz
HungAryan #22126 üzenetére
Manapság mi van ingyé?
Mindenesetre szépen kifejezted, hogy neked semmit nem ér 100 arany. Valakinek igen. Na és?
Biztos nehéz felfogni: ha többen írnak, az talán egyértelművé teszi hogy, nem csak 1 felhasználónál jelentkezik a probléma. Veszteni való van? Nincs. Ergo.... -
vbbb
őstag
Victory ratio: 40%
Battles: 10
Efficiency: 3789.24
Average tier: 5.2
Experience: 5118 511.8
Capture points: 40 4
Defense points: 107 10.7
Damage: 11812 1181
Kills: 27 2.7
Spotted: 18 1.8Löwe 5 40%
PzKpfw 38H735 (f) 3 33.33%
FCM36 Pak40 2 50%Wow...megdöntöttem az eddigi eff rekordomat. Mostanában prémium tankon kívül mással nem is megyek, kell a kredit erősen.
-
HungAryan
tag
Persze, jó ötlet, mindenkinek levelet kellene írni. Biztos gyorsabban megoldják úgy, hogy üzenetekkel bombázzák őket.
Bocs, de ezt muszáj volt, mert hihetetlen, hogy 100 szaros aranyért milyen hiszti megy minden fórumon...
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
GaburroSan #22120 üzenetére
Jó lenne, ha megoldanák, mert 100 arany nem jönne rosszul
-
Dobi 562
addikt
Egy másik fórumról loptam, egy jó kis mod, ami kiírja a garázsban a statisztikáidnál tankonként a csatánkénti ölést és sebzést.
------------------------------------------------------
Szerintem mindenki írjon a WG-nek levelet a telefonszám ügyében. Állítólag minden egyes beérkezett levél 1 perccel csökkenti a probléma megoldásának idejét!
-
erikke17
őstag
És amúgy ez most mire jó tulajdonképpen?
Bocsi de németes vagyok nem angol
Szlovák telszámmal menne?
Félek nehogy valami elemtidjas cuccos legyen, aztán jön a szép számla hó végén
-
GaburroSan
aktív tag
Elküldtem nekik!
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #22115 üzenetére
hát lehet éppen megértenék
de már elküldték többen, felesleges neked is.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
S aszem régi, nagyon régi számoknál előfordul a 6 digites is...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Felesleges elküldened, már többen szóltak nekik.
-
GaburroSan
aktív tag
szerintetek így jó lesz? Akinek van némi angol tudása segíthet!
Dear Wargamming!
The Hungarian mobile number registration does not work because they do not accept the phone number you entered is correct!
for example.: +36 (Hungary), 70 or 30, 20 (these mobile operators) 1234567 (7 digits!) +36 701234567 -
Quwarg
csendes tag
A churchillhez melyik a jobb(könnyebb) út? Szerintetek?
-
Dobi 562
addikt
Hehe, kipróbáltam a gold ammo-t VK2801 10,5-ös ágyújával. IS-4-be az első lövés oldalról belever majd 400-at. A következő lövés 0 sebzéses kritikus, a 3. pedig lepattant róla.
Vékonyabb páncélzat ellen jó móka lesz, de meg kell gondolni a használatát, mert 2800 kredit 1 skuló.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Plasticbomb #22109 üzenetére
Esetleg egy jobb angolos írhatna nekik, hogy gebasz van a magyar mobil számokkal
-
Tomi0703
addikt
en meg direkt elbasztam a szamom es ugy, hogy egy szamal kevesebbet irtam jo lett. szoval olvasom, hogy a 100 gold nem tuti, hogy csak mara vonatkozik. igy mar erdekelne. szoval tudok majd uj szamot megadni? ha lehet tobbet akkor beregelem az egesz csalad szamat.
-
homeless09
őstag
Borzalom rossz tank ez az MK III.
-
AVarice
tag
Komoly az angol tanknál a géppisztoly!
Csak az a baj, hogy nagyon lassan tölt, de lehet aprítani vele.
-
jano_77
nagyúr
Azt sem értem, hogy mi a szarnak kell egy új számot majd megadni, ha már egy számot - ha sikerül persze - beregisztráltam a fiókhoz?!?
amúgy Prémiumot biztosan kapunk most 7végén?
Volt itt korábban akciós gold vásárlási lehetőség! Tudna ebben vki segíteni egy linkkel vagy egy névvel, akin keresztül működik és biztonságosan működik?
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
GaburroSan #22101 üzenetére
Bár ebből csak az derül ki a ma adták ki és hogy 100 goldot ér a cucc....hmmmmm
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest