- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
jozefgucci1 #23197 üzenetére
Én is arra fogom ellőni a free-t, mert így nagyon vacak. Sajnos most nincs elég hozzá...
psycroptic: azt elfelejtettem írni, hogy a Pershing tényleg elég érzékeny, állandóan ellövik a lőszerrekeszt. Gyulladni nem szokott, robbanni se nagyon, csak sérül a rekesz és a töltési idő úgy már nem vicces. Nekem az első tankom volt, amire vizes tartót tettem.
Maus-projekt...a 4502A után végképp elment tőle a kedvem, Bélát teszten próbálva meg azt mondtam, ez nekem nem kell.Egyébként meg nem szabad mások véleményére sokat adni, nagyon stílusfüggő a dolog.
-
Zadia
senior tag
válasz
psycroptic #23198 üzenetére
-
jozefgucci1
addikt
válasz
psycroptic #23193 üzenetére
A pershing jó választás ha fullos akkor nagyon lehet vele aprítani .Ez az a med amivel a legjobb a statom 62%. Egyedüli gond , hogy van amikor egymás után jönnek a bekapott kritikus találatok , mint ellövik a tornyot aztán ammorak találat. Elég érzékeny ezekre. Égni talán ha egyszer égtem nem egy gyúlékony gép . Az ágyú a saját szinten jó pontos és gyors még T9 ben elmegy kategória ,de a felett már felesleges vele lőni szinte.
Nem bírtam ki így a maradék free xp-m beáldoztam a patton nagy ágyújára. Hát azt kell mondanom megérte , érezhetően és élvezetesen lehet vele csipegetni a nagyok oldalát. Aki erre hajt az gyüjtögessen free-t szerintem mert amúgy a hajam téptem az első csatákban .
-
válasz
marked one94 #23186 üzenetére
Szép! Látom a KV-1S még mindig nagyon jó.
(#23190) psycroptic: a teste ugyanolyan papír, de a tornyát gyakorlatilag nem lehet átlőni szemből, így álomtank ha megvalósítható a hulldown.
-
Atlantis
veterán
válasz
psycroptic #23190 üzenetére
Érezhetően lomhább, mint a T20, cserébe jobban páncélozott, a tornya szemből elég sokat kibír. Ágyúja saját szintjén egészen jó...az igazi szívás majd a Patton lesz ugyanezzel az ágyúval egy szinttel feljebb.
Egyetértek Timyyy-vel, a VK4502A nekem se lett a kedvencem, szóról szóra ugyanez a véleményem róla, pedig sokan kedvelik. Az összes T8-as HT közül ezzel végeztem a legrosszabb statisztikával, még a gyűlölt IS-3 is jobban állt, mikor eladtam.Ágyúja éppen elmegy T8-on, hasonló, mint a T32-é, csak ugye ennek a tanknak nincs olyan kemény feje...
-
Timyyy
őstag
válasz
psycroptic #23193 üzenetére
Van vk4502a-m is, nem szeretem. Olyan semmilyen... heavy-nek szar papír, mednek lassú... de még 60K xp-t ki kell kínlódnom belőle.
-
válasz
Patrick76496 #23168 üzenetére
Az M6 valszeg gold ammot használt, ha sorozatosan átlőtt szemből. Nem lehetetlen gold ammo nélkül sem amúgy, de ahhoz nagyon pontosnak kell lennie. Persze nem mindegy, hogy milyen szögben érkezik be a lövedék.
(#23171) V.Dave: free xp-t, ami 5%, mindig kapsz
(#23174) echterion: free xp mindig van. Te kevered azzal az xp-vel, amit maga a tank kap
(#23183) Napfénysüti: lol, T30-ban ül, és gyakorlatilag nem tudja, hogy nincs páncélja a tanknak? Amúgy nem feltétlen volt előnyben, mert ugyan forog a tornya, de neked meg van páncélod, így neki célzott lövést kell leadni, te meg bárhol lőhetted a testét.
-
Timyyy
őstag
válasz
psycroptic #23190 üzenetére
Nem valami pattogós, ahogy a T20 sem, de ha azt bírtad, akkor ezt is fogod.
Nekem az egyik kedvencem a Patton után, úgyhogy én elfogult vagyok -
Flatron710
tag
válasz
Patrick76496 #23175 üzenetére
Nekem feltűnt, de még egyszer sem gyulladt ki.
Igaz nem is mentem vele sokat.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Dobi 562 #23181 üzenetére
Teganp én is levezettem ezt ugyan így , csak én akkor T7 arty-val mentem T10 csatába 5x és mind így buktuk . Amúgy alacsonyabb tierben is ez van szóval ezek többsége nem tanul semmit a T10 ig. Hétvégén kifejlesztettem a T100E5-t de pont ezért nem vettem meg mert egyedűl egyszerüen nincs értelme menni vele . Az IS7-IS4 ott ál és talán ha heti egyszer előveszem . Kivétel talán a BatChat azzal el lehet mókázgatni azért .
-
Timyyy
őstag
Tegnap brutálisan élveztem a játékot, és csak úgy röpködtek az 1000 xp-k, estére meg lett a T29, megmentettem a free xp-t, így szinte egyből rá is tudom dobni a top löveget, már alig várom, hogy mehessek vele.
-
marked one94
őstag
[link] Csúnyán vissza tértem tegnap a játékba
Mondjuk visszaemlékezve sokkal jobbnak érzetem a dmg mint itt ahogy írja
(de skill megvan)
-
Atlantis
veterán
válasz
#48613632 #23182 üzenetére
A háló csak 3 másodperc állás (=alváz nem mozog, torony foroghat) után aktivizálódik, a festésnek (szerintem) állandóan van hatása, ami ahogy írták előttem, 5%.
Az, hogy ez az érték mihez jön hozzá, egy bonyolult képlet alapján számítódik, amiben néhány paraméter nem nyilvános, csak megtippelni tudják.
Véleményem szerint hálót max TD-kre és arty-ra érdemes tenni, esetleg passzív scout taktikát folytató könnyű tankokra, máshol csak hasznos helyet foglal el értelmesebb kiegészítők elől, nehéz és közepes tankon (szerintem) már-már ciki, azokkal nem egy helyben kell állni, így nincs semmi hatása a hálónak.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap megvolt az első csatám ahol egy ellenféltől megkaptam hogy gold ammos k*cs*g vagyok.
Jagdtigerrel 1az1-ben kiszedtem az ellenfél T30-asát és ezt ő eléggé zokon vette hiába írtam neki hogy én nem élek ilyen dolgokkal. Eddig még 1db kredites gold lőszert nem vettem...
Egyébként a vicc az egészben az hogy a srácnak sokkal jobb statja volt legalábbis effben valami 1500 körül mozgott. Na meg ugye T30 forgótornyos TD így előnyben lett volna elvileg. -
törölt tag
Fijjug!
Két kérdésem voolna
Álcaháló, vagy álcafestés?
Az álca képesség hol található meg? Mert a hálónál %-ban határozza meg, amihez kell az eredeti változó ugye.Másfelől a festésnél még %-ban sem találtam meg.
Dobi 562
Ez megy T6-ban is. Én már nem is küzdök, megvárom, míg szépen elslasszognak, és a nagyobb kupachoz csatlakozom. Másnak nincs értelme. 10/1 az élvezetes random meccsek száma átlagban, szvsz. -
Dobi 562
addikt
Na, azt hiszem 10-es tankokkal sem megyek mostanában. Sokkal kevésbé fáj kreditügyileg ha csak mondjuk tier 6-ban bukok a sok hasznavehetetlen idióta miatt.
Mert ugyebár 10-es csatában 10-es tankkal mi a teendő az alábbi pályákon?
Malinovka: 5-ből 4 10-es tank kempel a bázisunkon majd 2 perc után az E-100 megindul keresztben a mezőn előre. A dombra szigorúan senki (csak én=núb).
Fisherman's Bay: szigorúan csak a malom körüli kemp az elképzelhető, a dombra és a kikötőbe menni ( csak én=núb) tilos! Ha lő az arty, akkor maradjunk egy helyben, ne mozogjunk arrébb!
Westfield: a faluba ne menjünk (csak én=núb), lemmingvonat fel északra a dombokhoz, majd ott 2 ellenséges tank kivégzi az összes idióta, barom lemminget.
És akkor valaki magyarázza meg nekem, hogy egy játékban ahol a 10-es tankok a legerősebbek, mi a francért kell hátul kempelni... Nehéztankkal... Miért? Nem azért szerzi meg az ember ezeket a gépeket, hogy ő legyen a csatatér királya, nyomuljunk, sebezzünk, öljünk? Rosszul gondolom?
Ezekben a hülyékben ez játszódik le? "De jó, 10-es nehéztank, ezzel megvédem a malom környékét, mert sok lövést kibír!!!"
Kicsit kiakadtam, bocs.
-
törölt tag
Sziasztok, valahol valamit megnyomtam, és előjött egy egyedi festési lehetőség a játékon belül, pl terepfestés, harci logo-k, nemzeti zászlók. Na ezt keresem, de nem találom, tudtok segíteni?
Köszi -
Patrick76496
őstag
Egy kis érdekesség:
Nem tudom ti észrevettétek-e, hogy az A13 Covenanter nagyobbik motorja eléggé gyúlékony.
-
-
V.Dave
senior tag
ha bekapcsolom a "Gyorsított legénységi képzést" egy tanknál attól még kapok vele free xp-t?
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #23168 üzenetére
A helyes megfejtés;
Gold ammo!
ding-ding -
Enzolord
addikt
Az előbb volt egy csatám az IS-sel, 16 lövést kaptam, nyertünk, és az ellen IS-e kapta a steel wall-t 11 bekapott lövéssel..
Hogy van ez??
Ja, túléltük mindketten.. -
Patrick76496
őstag
Mi a szar van ezzel a Type 59-el?
M6 átlövi szemből, én meg annyira nem tudok pontosan rálőni az IS-re, hogy ne a tornyát találjam el.
-
diegho
nagyúr
válasz
krisss93 #23163 üzenetére
Most ugye nem arról beszélünk, hogy egy csatában sikerül 3000 aztán meg 500, 870 stb? A 3000 átlag az 100 csata után 300000 sebzés a tankkal elért statisztikák között 300 csatánál pedig 900000 stb. A játékosok zöme tier8 heavy tankban még az 1500-at sem éri el átlagban, nem ám 3000-et.
-
-
krisss93
aktív tag
A KT egész jó a 8.0 óta erősebb a páncélzata,
Egész korrekten pattog.
Nekem mit átlagos játékosnak prém nélkül a legtöbb köröm 0-ás vagy egykét ezer +. (jobb vereség gyengébb győzelem)
De szerintem aki hozza vele a 3000 feletti átlagsebzést az már egész jól tud keresni. De nekem 2300 fölött ritkán jön össze. Keveslem is a sebzésést -
vbbb
őstag
A KT az milyen mostanában? Még mindig veszteséges a fenntartása? Vagy T32?
Kéne megint valami 8-as heavy...jajj..de az ISU-152 meg a Panther is hívogat...végre összejött a kredit valami jóra!
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #23158 üzenetére
-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis #23136 üzenetére
A bekkelés alatt mit értesz?
(#23139) kisküzdő: Nem szép? A 152-es nagyon jól néz ki.
Abban viszont egyet értünk, hogy hatékony, várom már, hogy lecserélhessem az M1-et egy ilyenre.
(#23140) Djuree: Tanár úr, IS-4 órára jelenteznék!
21 k xp az ST-I-ről, szívesen fogadom a tippeid, ha vannak, majd mutatsz valamit random csatákban.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Patrick76496 #23009 üzenetére
Ja igaz, mert az Alpha teszterek elvileg megkapják már egy patch-el korábban, de asszem csak teszt szerón.
De még mindig nem látom mi az a prem tank ami eddig nem volt.
Ja már látom -
Akos96
senior tag
válasz
kanyipicske #23150 üzenetére
Így van, a 85B-t az gyakorlatilag minden átszakítja, mindenhonnan.
-
krisss93
aktív tag
válasz
kanyipicske #23150 üzenetére
Ő a másik kedvencem.
-
törölt tag
na ilyen sem volt még. Westfielden 15:1-re szívtunk, mi voltunk a védők
Szokásos kempelgetéses "stratégia" ezúttal nem jött be.
-
krisss93
aktív tag
válasz
kisküzdő #23143 üzenetére
A 85b nem pontos?
Meg nem sebez sokat?
Papírnak papír ez tény, de Tier 4-ben mindent kivégzel vele 2 lövésből. Csak a HE-re allergiás.
Annyi top gunom van vele mint nyű.
Egyik nagy kedvencem.
A legjobb löveggel brutális, az pontos is orosz viszonylatban, sebez is és nagyon jó a penje. -
Djuree
félisten
nincs, nem szoktam felvenni. nem vagyok az a megosztogatós típus
egyszer fent egyszer lent
más replay-ét sem szoktam nézegetni, ha van egy kis időm inkább magam játszok.
biztos lehetne belőle tanulni pedig. haver starcraft replayeket nézeget egész nap, most magyaro. egyik igen jó játékosa, de milyen áron, napi 2-3 óra csak replay nézés... -
Sanya
nagyúr
Megvan az első bombavető kitüntetésem!
-
Djuree
félisten
gecc 2 is-8 meg egy 9-es centurion fogott harapófogóba és kilőttem mindhármat is-4-el
a 2 is-8 fullon volt, a cent meg fele hp-n
látni kellett volna, tanítani kéne mit össze mozogtam. igaz én kilőttem volna magamat, de nem voltak olyan jó játékosok, kibújásnál nem tudtak ellőni, én meg reflexből pont ellőttem őket mindig, pedig hátulról is kaptam meg előlről is, meg is izzadtam. az ellen halott e-50-e meg is jegyezte hogy "finally". nem voltam könnyű préda, kilőttem még egy lórit, da a végén az uccsó t-54 kilőtt low hp-ről....
az ilyen köröket szeretem, persze vereség, a többiek nem sokat hoztak. -
Hát nagyon szenvedős volt ezzel az Ace tanker:
Victory!
Battle: Ensk 2012. november 6. 20:15:57
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 1 594
Credits received: 39 874
Battle Achievements: Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"2080 sebzés. Azt látom, hogy kevesebb XP-t kap, mint a Sherman, ennyi sebzésért azzal több száz XP-vel többet kapok. Ja és tévedtem, nem is olyan jó vele a játék, mert kisebbet sebez, és valahogy több a lepattanó is, pedig ugyanannyi a pen. Ráadásul a kisebb sebzés miatt kevesebb a credithozam is, így nehezebb pluszosra kihozni HEAT-tel. Pedig papíron a sebzés, meg a pen is ugyanannyi, mégis valahogy nem ugyanúgy jön ki a kettő.
mod: a Sherman mégsem kap több XP-t:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. november 6. 20:31:19
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 1 593
Credits received: 39 813
Battle Achievements: Top Gun, Reaper2072 sebzés
mod2: mindkettővel 8 penetration volt, így nem értem. Ez azt mutatja, hogy ugyanannyit sebeznek, viszont mégis nehezebb a Pz4-gyel játszani.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #23135 üzenetére
Ez jó taktika, mivel meglehetősen lassan fordul, városi pályán nincs sok esélye. Ki kell bekkelni, meg olyan helyet keresni, ahonnan egy utcát belátsz valamennyire.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis #23133 üzenetére
De tényleg, én is vártam, hogy T6-ban 212 átütéssel mindent vinni fogok, mint kés a vaját, meg lehelet pontos lesz. Eddig nagy csalódás ez a tank S-35CA után, majd valahogy átugrom free xp-ből. Városi pályákon hova érdemes vele menni? Mindenhol keresem a bokros helyeket, ahol sok mindenre rálátok, engem pedig nem vesznek észre, több kevesebb sikerrel.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #23131 üzenetére
Fura...érzésre én nem utáltam, de most utólag megnézve a statisztikámat vele, eléggé harmatos, egyike a legrosszabbaknak. Pedig tényleg nem utáltam, kellemes emlékkel gondolok rá vissza. Jó volt vele játszani, még ha mérsékelten volt is eredményes...
-
Patrick76496
őstag
Most már tényleg ez az ARL V39 egy marha szar tank.
Tudom leírtam már 60x, de azt magyarázza meg nekem, hogy menjen ez TD T8-ba, amikor még a top löveggel is pattog saját tierjében? Egy csatán belül 3 pattanóm volt mind nálam kisebb tankokról. Az oké, hogy a T-34 a VH2-ben egy nagyon jó kis tank volt, de az, hogy 212 átlag átütésű löveg pattanjon róla, szerintem az nagyon valótlan. Gondoltam, hogy oké, random faktor meg minden, még ha papír tankról is. Második pattanóm az AMX 40-ról, igen arról a 4-es francia kacsa szarról volt, akkor már majd nekivágtam a laptopot a falnak. Még mindig ugyanabban a csatában volt még egy pattanóm, az új kis Matildáról. Most komolyan... Mindegyikre teljesen rászűkítettem, nehogy mellémenjen (mert arra is gyakran hajlamos), erre ezt kapom. Ráadásul mire ez a lassú célzású szappan alakú dolog rászűkül, addig a T-150 mindvégig kilövi előlem a célpontokat.
A legláncolt ellenséges T-150-et érő 0 dmg-kről már nem is beszélek.
-
Atlantis
veterán
Ez a Patton siralmas így stock-ként...4 lövésem pattant egy S-51-ről, elölről, oldalról, hátulról is lőttem, forogtunk mind a ketten. Égtem, mint a rongy...remélhetőleg fullosan majd jobb lesz.
Az M103 viszont így a közepes ágyúval is nagyon jó. Megkockáztatom, hogy jobban fogom kedvelni még az E75-nél is.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Simulacrum #23027 üzenetére
Oké. Az IS-3 mednek lassú, viszont csak azért nem mondom, hogy papír, mivel megnéztem ma a WoT armory-n a 8.0-ás páncélját. Nekem még fizika előtt lett elit, akkor még nagyon semmi páncélja sem volt, volt, hogy a tornyát átlőtte egy ARL V39 és egy Lóri 40t. Még mielőtt eladtam volna és vettem volna IS-8-at a hétvégi akció miatt, gondoltam megyek vele pár kört, sajnos még így is rossz emlék maradt meg róla, ugyanúgy átlyukasztotta minden, mint 8.0 előtt. Miért is pattogós? Ember, te nem tudom, hogy oldottad meg, hogy ennyi lövedék lepattanjon róla. Eddig ennél papírabb nagy tierű tankom még soha nem volt, IS-2 után marha nagy csalódás volt a számomra, én inkább azt nevezném pattogósnak saját tierjében, meg az IS-7-et. Előre kellene vele nyomulni, mivel heavy, de mivel minden szarrá lövi, ezért nem érdemes teljesen alkalmas a basic nehéz tank helyekre, hátul meg nem maradhat, mert pontatlan a löveg sniperkedésre. A másik ok az az, hogy szinte semmi gun depression-je nincs, ergó a pályák nagy részén szarul jár, mivel épp most akarják "kijavítani" a pályákat azzal, hogy telebuckázzák őket. Annyira lehet nem szar, mert nagyon sokan szeretik, de én nem szerettem. Persze azért Ace tanker, meg 2 top gun megvan vele, és 1360 átlag dmg összesítve. Ha annak idején veszek rá legalább EGLD-t, hátha jobb lett volna, de akkor még nem engedhettem meg nagyon prémium tank hiányában. Hátha próbálgatom később majd még teszt szervereken. Szerintem az is betett, hogy ez volt az első Tier 8-as nehéz tankom, azt vártam, hogy minden pattogni fog róla. T-54 nekem is van. Na az tényleg szokott kapni szép lepattanókat, úgy forgatom be, ahogy akarom.
(#23088) Stauffenberg: Tudom hülye ötlet, de miért nem foglaltatok be?
-
Xmodule
őstag
Meg örulök ettöl a célkereszt ugrálástól!!!! Nyugtassatok meg hogy ez javitva lesz vagy legalabb tud rola a szaros WG.
-
Timyyy
őstag
Annyi de annyi rossz előítéletem volt az M6-tal, és sok ezer csatán át fogadkoztam, hogy lesz T29-em, de gyűjtök annyi free-t hogy ne kelljen M6-tal mennem... és milyen kár lett volna ha betartom, úgy leírtam ezt a tankot előre, mégis hogy szeretem, már a második ~3500 dmg-s köröm vele, meg is lett a plecsni:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. november 6. 18:48:54
Vehicle: M6
Experience received: 1 345
Credits received: 33 320
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"PRÉMIUM NÉLKÜLI KÖR! 3367 sebzés!
-
psycroptic
őstag
Vééégreeee!
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. november 6. 18:37:48
Vehicle: E-50
Experience received: 3 968 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 66 787
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
robogo81
senior tag
Kíváncsiság:érdemes a profilhoz hozzágravírozni a telefonszámomat(+ 100 gold ajándék),vagy csak több gond lehet vele idővel?
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #23117 üzenetére
Nem az arany a lényeg, mivel a fejlesztők készítették a videót, valószínű annyi aranyat írnak jóvá maguknak amennyit akarnak. Na mindegy...
------------------------------------------------------------------
(#23113) Atlantis: igen, legtöbbször csak én megyek vissza védeni. A legviccesebb mikor jönnek szembe full hp-val a saját báziskempereink, akik inkább elszaladnak onnét... A foglalókörbe meg csak akkor állok be foglalni ha úgy tudok rálőni az ellenfélre, egyébként számomra a foglalás nem létezik mint opció.-----------------------------------------------------------------
Jól érzékelem, hogy most a szokásosnál több a hülye, vagy csak én vagyok (még) érzékenyebb a hülyeségre? Majd minden csatára jut egy szakasz 3 szint különbséggel a tagjai között, valamint egy TK... -
echterion
nagyúr
válasz
#21346560 #23107 üzenetére
Szerencsételn, vajon hány szál haja maradhatott a csata végére?
(#23112) robogo81: Szerintem nagyon jó kis gép, bár, a heavy-kkel vigyázni kell vele, mert szétkapnak fél pillanat alatt, viszont a kisebbeket szépen lehet aprítani, ha nem látnak. Gyorsan tud fordulni is, így nem könnyű jó helyezkedéssel a kicsiknek mögé kerülniük. Szerintem el se adom, pedig mindjárt meglesz a kövi TD, remélem, az is legalább ilyen jó lesz.
Ja, és a legnagyobb szintű ágyút kell rárakni, csak úgy köpködi a lövedékeket és szinte mindent átvisz. -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #23117 üzenetére
Pár havi bér rámenne,még akciósan is.
-
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #23114 üzenetére
Igen igen.
-
SoulReaver
veterán
Ezek szerint jó úton haladok..
HA jó a csapat én is tudom hozni a formám... de amikor mindenki szétmegy és csak a noobozás megy, hát attól falnak megyek...
Visszavettem az IS-t most a 100mm ágyúra gyúrok, azt sajnos nem fejlesztettem ki, de olvastam, hogy azzal lehet jobban farmolni. Meg az a tény is sarkal, hogy most IS hónap van és lehet aratni
-
Atlantis
veterán
válasz
Dobi 562 #23109 üzenetére
Gondolom vissza szoktál menni védeni...én ritkán élek olyan sokáig.
50%...nekem nem sok tankom van, amivel elérem ezt a győzelmi arányt, 47-49% az átlag mikor eladom őket.
Más: 5 csatát mentem ma, ebből háromszor 4 arty volt oldalanként, egyszer pedig 5...zokogni tudnék. Erre az egyik beírja, hogy jó játék, hja, mondom ti játszotok, mi meg megdöglünk, meg sunnyogunk a sziklák mögött.
Most először előfordult velem, hogy kihalt a teljes legénységem a tankomból, de életpontom maradt...francos Lorraine, kevés a 3 ember bele -
Iron Funeral
őstag
Azt mondta, hogy nem jött be neki annyira, ezért mondtam a BL-9et.
Az meg, hogy nem tudta magát rendesen fenntartanani, nos, ez ilyen, relative új playerektől nem lehet elvárni, hogy eltartsa magát tier VIII-IX tankokon premium nélkül, ehhez elég sok tapasztalat kell (tankok, pályák ismerete, takitikai elemek ismerete; tank forgatás stb.-), a régi és jó playerek megoldják ezt de az újakkal szemben felesleges ilyen elvárásokat támasztani. -
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #23032 üzenetére
WoT IS-3 review, szánj rá pár percet és nézd végig, ad pár jó tanácsot, hogyan is kell használni az IS-3-mat.
Egyébként ne keseredj el, hogy nem ment vele a játék, nekem sem ment a Tiger II-vel, az első 8-as tankommal. Még az 50% győzelmi arányt sem tudtam vele hozni, aztán jó pár ezer csata után (és a megszerzett tapasztalatnak hála) az IS-3-mal most tartok ~60% győzelmi aránynál közel 500 csatával és ő az egyik kedvenc tankom. Csak bele kellett jönnöm a játékba. Gondolkodom rajta, hogy majd visszavásárolom a Királytigrist is és megnézem, hogy most mire megyek vele. Csak hát félek az újabb csalódástól.
------------------------------------------------------------------------
A planetwot szerint: "Based on defense/capture ratio dobilaci is balanced player based on offense/defense." Pedig én aztán tényleg agresszívan játszok. -
Stigma.HC
senior tag
Based on defense/capture ratio Szecska_Mester is an extremely aggressive player.
Ejha pedig már kezdek leszokni a foglalásról, csak ha nincs más lehetőség akkor megyek foglalni.
-
Taktoj
aktív tag
Valakinek van tagsága a gamemodels3d re?
Megtenné hogy rámír? közös használatért természetesen kifizetem a regisztrációs költséget.
köszi /sajna nincs online paypal fizető felülete az oldalnak, csak ezért pedig kevés az angolom a regisztrációhoz.
szükség esetén az aukciós portálon hivatalosan is leinfózhat, esetleg ha nagyon bizalmatlan - s miért nem lenne az- : ( - zart aukcióban is felteszem .
-
nyunyu
félisten
Jelentem, sikerult osszeharacsolni a 3 nap ingyen prem alatt az XPt a JP2 128mm agyujara.
Lenyegesen jobb lett a nagyobb pennel a kilences/tizes meccsekben.
Konnyebb vele nyereseges kort kihozni, mivel ugyanannyiba kerul a loszer, mint a 105mm-esbe, viszont ha betalal, az masfelszer tobb credit.
Nyilvan a rammerrel ~10mp toltesi ido miatt amugy is kevesebb loszer fogy, meg ketszer meggondolja az ember, hogy mire lo vele.Viszont messzirol ugyanugy hajlamos pattogni, mint a kisebb agyuval.
Ma sikerult egymas utan otszor 0dmg pent loni egy beforgatott IS3 hasaba+oldalaba 500m-rol.Mar csak a nagy motor hianyzik, anelkul viszont eleg lomha a JP2.
De szerintem azzal is max kempelesre alkalmas a JP2, mivel a keves agyu kiterithetoseg miatt hosszu masodpercekig kell mozgatni+forgatni, hogy egyaltalan loni tudjal vele, azalatt meg fokozottan ki vagy teve a lelancolasnak, aztan maris lehet menni a MEH telepre leadni a vasat.
Pl. Karelia assaulton meg sem probalom a szeleken tamadast, inkabb huzok kozepre a hegyre, tobbieket tamogatni tuzerovel.
Baromi unalmas a minden loves utan hatratolat+kanyarodik, majd visszaigazgat kombot eljatszani vele, viszont ha nem csinalod, pillanatok alatt femforgacsot csinal beloled az arty, akar szembol a kiloni kivant tank.
-
Atlantis
veterán
Én meg extremely aggressive vagyok szerinte. Pedig nem is...
No, megyek pár csatát, meglátom, milyen ma a szerver hangulata...
Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest