Hirdetés

Aktív témák

• nagysandor88

tag

Üdv!
    Eddig csak olvasgattama topikot, mostögondoltam már írok is.

Hülyegyerkek, noobok, MM, szivat a WG...:
    Én játszok ezzel a játékkal, célom, hogy nyerjünk, amihez annyit teszek hozzá, hogy a magam stílusában annyi ellent lövök amennyit csak tudok, ha nem jön le a meccs, akkor ez van, ha huzalba tíz nem, akkor nem. Telibe szarom, hogy idióta a csapat, akkora minuszt még T7ben sem szenvedek el ami miatt depresszióba esnék. Nem vagyok egy pro játékos(1140 eff), de fejlődök, lehet, hogy kb öt hónappal ezelőt még én is a weekendnoobok táborába tartoztam, de amióta igazán érdekel a játék, azóta odafigyelek, és ritka minuszos köröm prémium nélkül.
    A WG nem hinném, hogy bárkit is szivat, random meccs, azt kapod amit dob a gép, pont, ha nem tetszik mész klánba.
    Lepattan , elnyeli a lövést, ez van, statisztikailag számolja, gauss eloszlási görbe szerint, hogy a körön belül jova megy a lövedék. 30-40 méterröl is kb 1-1,5x akkora a kör mint egy Tiger frontján a gépfegyver, nem várom el, hogy 200-300 méterröl ezt eltaláljam(és akkor még az én 40 míg az ellen 40-100akármennyi pingjét nem is néztem.) Szóval én élvezema játékot, hisz azért csinálom.
    Teamkill, lökdösés, csapattárs hátráltatása, fraglopás:
    Általában nem érdekel. Fizet érte, egészségére, bár amikor a Coffemba beledurrantott egy kv1-s meccs elején, azán megint célbavett, mert hogy nem rohanok az ellen közé észnélkül szpottolni, a nem éppenolcsó taligámmal, ami szerinte egy szar(magyar volt a kis drága), na akkor elpattant a cérna, szétkaptam a kis 600 effes popsokáját a szartalicskámmal, amit a csapat röhögve nézett végig, majd egy 2500 sebzéses csatát nyomtam, így végül boldogan zártam a kört 15000 mínusszal, de megérte. Ha nem ilyen jó a helyzetem leszarom jelentem, és tudom, hogy szerencsétlen ebernek jó szar élete lehet, ha ez javít a kedélyén. Folyt köv. csak telefonról írok.

Aktív témák