- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

nagysandor88 tag Az artys tényleg érdekes eset, nekem eddig csak egyszer pattant, ha jól emlékszem IS3 ról egy Wespe lövésem, de szerintem ez nem gáz. Bár a Löve elég kerekded, így akár azt is el tudom képzelni, hogy az "írtó pontos" arty lövedék annyira a szélét találta el, hogy lecsusszant. Az viszont, hogy te ugyanott lövöd nem jelent semmit. Pár fokos diferencia az átütéses lövéshez képest, akár a lövedék megcsúszását is jelentheti. A tankmodellek fixek, a lövedék penetráló lépessége nagyjából fix( sok helyen ír a játék -tól -ig értéket pl ha a lövedéktípusnál nézed a feltöltés ablakon) tehát itt is nagy a szórás, és mint már írtam, a legpontosabb löveggel sem tudsz centire pontosan célozni. Ebben a játékban van egy ilyen faktor, aki ezzel nem tud együttélni, annak ott van asok fps játék, ott tényleg csak a skill számít, hogy eltalálod-e az ellent vagy nem, mert ha találsz, sebzel. 
 Azt aláírom, hogy vannak érdekes esetek. Pl volt már rá példa, hogy rámlőttek mozgás közen, a lövedék elsuhant mellettem, erre rá egy másodpercre korrigált a szerver, és sebzett ez a lövés, de ez sem a WG szivatása. Magas ping a legtöbb játékhoz képest óriási, egy kisebb lagg ezt teszi.
Aktív témák
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- XPEnology
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest