- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- ASUS ROG Ally
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Na meg van az első olyan tankom amivel szidom a WG mint a bokrot, de úgy istenigazából. Azt mondja meg nekem valaki, hogy p*csába ilyen pontatlan a 12,8-as a jagpanther 2őn? Ha már nem célzok be valami full 30 méterről, akkor az tuti nem talál, ha meg igen, akkor rendszeres hogy nem sebez, de szó szerint semmit. Előző meccsen egy t32 teste 4 lövést nyelt be nulla damageggel 20 méterről, és ez nem az első eset. Az egyik meccsen kifogytam a skúlóból, de csak a fele sebzett, de a találati aráynom, 80% körül volt(3--4 ment mellé)! Egy csomószor telibe talál, még mondja is hogy áthatolás, de lófasz sebzés. Nekem ez az első ilyen tankom, és ez minden meccsen előfordul.... Elég ideges vagyok emiatt....
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPhone topik
- Ubuntu Linux
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest