Hirdetés
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Szilu
tag
válasz
Dobi 562 #18499 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy modositas ide, modositas oda, a tier10es tankok gyozelmi aranya alapjan felallitott rangsoranak utolso negy helyen továbbra is a maus (48,64%), AMX50B (47,25%), JagdPz E-100 (47,11%) es az E-100 (47,01%) foglalja el.
E-100zal nem a legkonyebb randomozni, hiszen nehez ersz oda ahova kell. Ugyanakkor a nemet tankok az artyk elso celpontjai (a heten kaptam -1700-at egy lovesbol), es konnyu megkerulni, illetve par tier8as tank szembol is atlovi. Igy mikozben tudod, hogy a sok hp miatt elol kell lenned, pont akkor halsz meglepoen gyorsan. Hatulrol pedig az az agyujaval nehezkes sebezni.
Ennek ellenere tudom, hogy vannak vele nagyon ugyes jatekosok is, de nem ez a jellemzo. En talan pont a mar elviselheto szintet hozom a 2400 sebzessel, de nem vagyok ra buszke. Nem ritkan nem tudom oldalrol sem sebezni a >tier9 tankokat, mig engem szembol osztanak, mire sarokharcnal kimegyek valaszt loni, addigra az ellen ujrabetolt stb...
Egyszoval izgalmasSokan azt latjak a nemet tankok doglodesenel, hogy "jaj, de bena", ahelyett hogy kihasznalnak a lehetoseget, es lonek a nem figyelo ellenfelet.
Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest