- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Raspberry Pi
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Sokkal gyengébb? Ugyanazt tudja. Ugyanannyi sebzés (csak a HE-t nézve), páncélátütés pontosság, célzásidő egyforma a RoF lehet kicsit gyengébb.
A lényeges különbség - és erre érdemes odafigyelni -, hogy lehet bele AP lőszert is rakni, sőt alapból ezt tekinti alapértelmezettnek.. Csak ugye az a 64mm-es pen nem sok mindenre jó, így az első feltöltéskor érdemes átvariálni a sorrendet és egy darab AP-t se pakolni bele.ollie: Igen, szerintem is. Lehet túl jól sikerült ez a T110E4 nerf, majd meglátjuk mit mutatnak a globális adatok.
Ettől függetlenül én lecserélem egy E3-ra az tuti. Nem ezért szenvedtem a T30-cal. Olyan szinten sikerül hazavágni a páncélzatát, hogy gyk. csak az UFP-n van egy kis esély lepattanó találatra. Az E3-nak alig lehet átlőni a kis géppuskatornyot a tetején (E4-gyel); tegnap a T34 120-asával, közepes távolságból (200-300m) simán keresztüllőttem egy E4-en a mini turretet...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest