-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap feltettem én is a patchet. Bevallom rosszabbra számítottam de egész tűrhető.
Grafika: mintha nálam is gyorsabb lenne kb azonos beállításokkal. Egyébként elég kontrasztosnak tűnik, a gammával játszottam hogy szebb legyen de kiss túl élesek a kontúrok még így is ránézésre. Mondjuk engem ez nem zavar igazából.Fizika: kicsit még szokni kell, láttam vízbe pottyanó tankokat. Meg elég durva hogy dombnak lefelé a Ferdival úgy hogy nincs maxos motor ilyen 35kmh körül szaggatok.
Kérdés: béna vagyok sajna így nem találtam hogy hol lehet beállítani randomnál azt hogy milyen fajta csatába tegyen? Bár ahogy hallom nem működik tökéletesen de azért megpróbálnám.
Ferdinandra meglett tegnap a fullos löveg hát tényleg más érzés, tisztább, szárazabb, könnyedebb.
Aki kérdezte a Churchill hozamát: mentem vele pár kört Nostaros fórumtárssal és ilyen 25-33k közötti nettó haszon jött be vele egy-egy jobb körben. Szóval 1500 aranyért még úgy gondolom mindig korrekt vétel.
Úgy néz ki a prémtank vásárlásom a Löwe vs T34 párosból kerül ki de még mindig nem tudom 100%-ra melyiket vegyem. Szeretek néha távolról csipegetni és úgy hallottam erre a Löwe jobb. Valóban érdemesebb lenne így azt vennem? Egyébként a nemprém T32-t mindjárt kifejlesztem csak arra kellene majd gyűjtenem a pénzt. De legalább a T29 addig is elit lesz még mindig imádom ezt a T7-es amcsi dögöt.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest