Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz Atlantis #15877 üzenetére

A Lag amit az emberek írnak (én is írtam sokat), az hogy a gyenge PC-n a kliens program szaggat és nagyon kemény fáziskéséssel vagy szakadozva küldi a központi szervernek az információt.

Emiatt halnak tonna számra a rossz géppel rendelkezők (Én is így haltam 7000 játékon át...)

és

Emiatt vannak olyan tankok amik úgy jelennek meg néha mintha dizsiben stroboszkóppal villognának. Első észlelés 150 méter, majd nincs ott, erre ott van 100 méteren, majd megint nincs, majd megint látod 50 méteren és itt jön a vicc. Forog körülötted a T-50-2-jével és 10 méterenként felvillan, majd megint nem látod. Hallottam róla legendát, hogy ezt egy CHEAT program direkt tudja emulálni...

:DD :DD :DD

A jó gép és jó net miatt az elsőt kipipálhatom, de a második verzió még mindig fog szopatni. A WN ezért épített be egy szűrőt a rendszerbe, amit sikerült is szépen tesztelnem. Ha nem képes a játék 6 Fps felett futni vagy rövid időre néha át-át lépni ha csak alapból 4 fps, akkor lekúr a szerverről. Már két gyenge gépen sikerült ezt a jelenséget előidézni. :)

Aktív témák