Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem a CAD-es VGA-on semmi gond nincs a játékkal, az előző driverrel voltak érdekességek, de most már elhárultak a problémák. Mondjuk nem szoktam lesni az FPS-t, de amíg folyamatos a kép, nem is érdekel. Lag-késés sincs soha, nem is értem, miket írogatnak néha a chatbe...ezt is csak egy kifogásnak gondoltam, hogy miért lőtték ki őket,
csatába meg szinte elsőnek töltődök be. Vinyóról fut, FF is mindig megy a háttérben.Amit észrevettem, hogy csata alatt bekapcsol a VGA-n a hűtés rendesen, de amint visszalépek a garázsba, elhalkul. Egyéb felhasználás során soha nem kapcsol nagyobb fokozatba az a hűtő, szóval szerintem igazság lehet benne, hogy döntően a VGA számít, a proci annyira nem.
Hja, a graf beállításoknál Auto detect-et nyomtam és úgy hagytam, ahogy javasolta. 1680x1050-es a monitor, így ezen a felbontáson is játszom.
Summa summarum: ezen a téren nincs panaszom a WG-re.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csatába meg szinte elsőnek töltődök be. Vinyóról fut, FF is mindig megy a háttérben.