Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
LAJTNING
üzenetére
Vicc az hogy szopóágon annyit vagy többet sebzek, mint ha átlagos győzelmeket megyek. Ha utolsóként halok (Ez nagyon gyakori), akkor 3-4 néha 7 ellenfelet kilövök, mielőtt meghalok. Így csináltam nemrég 3300 sebzéses bukót VK 3601-gyel. Lényegében több pénzt és XP-t kaptam, mint egy átlag győzelmen.
Én ezért erőltetem a szopóágat. Más nem tudom miért... Nem szeretek megfutamodni, főleg, nem egy játékkal szemben. Nekem is van rossz napom, amikor ideges vagyok meg fáradt. Ilyenkor nem játszom. Nálam a szopóág azt jelenti, hogy állati jó formában vagyok de a túlerő legyőz, mert nem 15 hanem 29 ellenfelem van. Az elmúlt 1 hónapban többet haltam azért mert saját csapattárs lövöldözött hátba, meg nem engedett visszagurulni fedezékbe, mint az elmúlt 1 évben összesen...
Diegho kolléga iránt érzett tiszteletből, mostantól hanyagolom a témát. "gl & hf" helyett pedig ezt üzenem a sok 300 effis játékosnak: "g skill and less lag"
Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő