- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigabyte alaplap topik
- VR topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Kezdek ráérezni erre a T49-re. Vicc, hogy mennyire jó a szintjén.
Remélem a maxos Hellcat is legalább hasonlóan jó lesz, mert akkor lesz két gyilkológép is a mókázásra.
Tegnap egyik körben meglett a 10 kill T49-el. Egyszerűen nem akartam elhinni mennyire retard a csapatom... Tier 4-6-os csata volt, ahol a 4-ből 3 heavy-nk a sarokban gubbasztott egy ház mögött(Murovanka) népes rajongótáborral és az istennek nem akartak megmozdulni. Már komolyan azt hittem, hogy sztrájkolnak, vagy valami kisegítő iskolás csoport rászabadult a játékra. Az volt a vicc, hogy mikor írtam nekik a csata vége fele(már kevés idő volt vissza), hogy legalább foglalni méltóztassanak ha már nekem nem segítenek, még nekik állt feljebb. Jól megkaptam, hogy fogjam már be és noob vagyok.Ha megtalálom a replayt délután felteszem, mert epic szerintem.
Ja és ez az a tank(T49), aminél jöhet bármilyen szopógenerátor(nem mintha lenne), akkor is lehet vele alkotni.
Mellesleg szerintem sincs semmiféle szopóág. Egyszerűen én, mi nem vagyunk elég jók sokszor ahhoz, hogy a random debilek gyenge játékát ellensúlyozzuk. És bizony igen, a random esélyekbe beletartozik az is, hogy 20x egymás után jókkal vagy épp rosszakkal kerüljön össze az ember...
Aktív témák
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest