- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
longwild
aktív tag
válasz
diegho #14918 üzenetére
Hat a hetvege alapjan nem hiszem...
Szombaton folyamatosan topok kozott voltam, volt 8killes kanyarom is, ahol a 8tankot en lottem ki fullra es nem csak befejeztem...
Vasarnap folyamatosan kicsi voltam, legjobb korom talan ket kill befejezokent...Szoval akkor vagy van ilyen algoritmus, vagy szombaton az osszes nalam jobb, erosebb tieru gamer aludt, vasarnap meg leultek jatszani. Barmelyik lehet.
Amig a WG nem mutatja meg nekem a szerveroldali kodot vagy nem ismeri el, addig ez az egesz elmeleti beszelgetes...
De forditva is: egyik csataban kiraly vagyok, masikban meg nagy 0. Aztan megint kiraly. Ugyanaz az ember, net, gep.
Ugye ez is hihetetlen...
Aktív témák
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest