Hirdetés
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

coolfox76 csendes tag válasz  AlexWolf

üzenetére AlexWolf

üzenetéreNekem eddig úgy tűnik, hogy a WoT-ban jóval több taktikai érzésre és észjátékra van szükség, mint akármelyik hack'n'slash játékban, így a WoW szvsz nem túl jó összehasonlítási alap. 
 Egyszeri díjat én pl hajlandó vagyok fizetni egy jó játékért, a havidíjat és dlc-k tömkelegét viszont nem preferálom. (Az utóbbi években már én is csak vásárolt játékkal játszom). Ha havidíjas lesz a WoT, én biztosan abbahagyom, pedig eléggé addiktív . Ha meg az általad említett vegyes rendszer lesz, örülök majd hogy nem kell játszanom a gold ammós hülyegyerekekkel (bár még nem találkoztam ilyennel csak itt a fórumon említés szinten . Ha meg az általad említett vegyes rendszer lesz, örülök majd hogy nem kell játszanom a gold ammós hülyegyerekekkel (bár még nem találkoztam ilyennel csak itt a fórumon említés szinten ) )
 Szerk: És ráadásul, ha nagyon nem megy valami azt abba hagyom, ha fizetek érte, ha nem.
Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Ha meg az általad említett vegyes rendszer lesz, örülök majd hogy nem kell játszanom a gold ammós hülyegyerekekkel (bár még nem találkoztam ilyennel csak itt a fórumon említés szinten
. Ha meg az általad említett vegyes rendszer lesz, örülök majd hogy nem kell játszanom a gold ammós hülyegyerekekkel (bár még nem találkoztam ilyennel csak itt a fórumon említés szinten