Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Horvee #13258 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy ugyanazokat fogom leírni, mint D.Orion, de én nem tudom az angol megfelelőit a skilleknek.
Arty-zni keveset szoktam, tényleg hülye vagyok hozzá: szerintem az arty kezelőknek legfontosabb az álca és az elit alakulat. Én mindenkinek ezeket fejlesztem a GW pantheremen elsőre.
Tigris: javítás, elit alakulat, mindenkinek 100%-ra. 3. skillnek esetleg mehetnek a látótáv növelők, hatodik érzék a parancsnoknak (most biztos sokan felhördülnek de én hasznosnak tartom nehéz tankokon is a mai 10< arty-s csatákban. Lövésznek pillatankép a pontosság miatt, töltőnek meg biztonságos elhelyezés.
Jagdpanther: 1. körben parancsnoknak hatodik érzék! Többieknek mehet az álca. 2. skillnek javítás. 3. skillnek látótáv növelők (parancsnok - Felderítő, rádiós - Helyzetfelismerés) Ha később menni akarsz tovább Ferdi, JT felé akkor érdemes a vezetőnek a kuplung égetőt kifejleszteni, ne forogjon úgy mint egy csiga. Lövésznek meg mehet 3. skillnek a Halálos szem.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest