- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#21346560 #12931 üzenetére
Én is mentem már ilyet, de akkor 4db Type 59 jött. Akkor csak az volt a szerencsénk, hogy gazdag idióták voltak akik megvették, hogy ne kelljen fejlődniük. Sima ügy volt.
De van aki meg tényleg jól játszik és farmolásra veszi meg. Ő ebben az esetben kap egy rohadtul OP tankot csak azért mert fizetett érte.
Bezzeg az összes többi azonos szintű medet és még heavyt is simán tudom sebezni... csak milyen véletlen, hogy a Type-ot lehetetlen...
Örültem, hogy az utóbbi időben lehetett rendesen menni, mert kicsit kihaltak a Type-ok (volt, hogy napokig nem találkoztam vele). Most meg ismét kezdődik az ami régen volt... Type-ok egymás hegyén-hátán.
Mentem tegnap olyan kört amikor 10 darab Type 59 volt játékban. Az egyik oldalon 6db a másikon 4db. Függetlenül attól, hogy nekünk volt belőle több, egyszerűen nagyon idegesít.
jozefgucci1: Simán átüti a Typeot?
LOL! Ha átüti akkor is sorra adja be a nullás sebzéseket. Múltkor a Löwe-vel jártam így... 12 kilőtt lövésből egy pattant, a többi átütött, de egyik sem sebzett.
Gondolom a GOD MODE a prémium tankok kiváltsága.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest