- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Bilotte kitüntetést már régen kaptam, most összejött egy annak köszönhetően, hogy kicsit rám szálltak az arty-k.
(#11499) vbbb: ha arra a helyre megyek Widepark pályán, akkor ott általában céllövölde van.
-
Dobi 562
addikt
Az IS-3 még mindig nagyon jó!
A szokásos helyemre mentem, azt tettem amit szoktam ezen a pályán, ha erről az oldalról indulok. Eddig szinte mindig bejött.
Prémiumos, 4800 sebzés. Visszajátszás.
-
D.Orion
veterán
-
vbbb
őstag
válasz
marked one94 #11432 üzenetére
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 16. 17:50:42
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 3 722 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 60 247
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"Na tessék....ezek a szemetek ezt a fórumot is figyelik!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chris0321 #11487 üzenetére
Vertikális stabilizátor, töltésgyorsító, ventilátor, én így használom. 360 csatával 62%-os győzelmi arányom van vele és ez az egyetlen tank amellyel növelni tudtam a győzelmi arányomat a 7.5 eljövetele óta.
Én nem érzem szükségét a vizes lőszerrekesznek, valahogy strapabíróbbnak érzem ezt a tankot, mint a Párducot.
-
vbbb
őstag
Fura ez a WoT....amióta hangot adtam a véleményemnek a hivatalos fórumon, hogy ne vegyen senki Löwe-t meg a legújabb foltozó csomaggal sem vagyok megelégedve meg ha lejár a prémium nem veszek többet stb. azóta 2/3-ad rész nyertes csatáim vannak inkább...vagy összeesküvés elméletet gyártok a fejembe....
Bár úgy is világos mindenkinek, hogy a játék tudatosan manipulálja a matchmaking-et...szóval mibe tart figyelni a fórumot bizonyos kulcsszavakra keresve, majd galád módon jobb meccseket kiosztani?
-
Chris0321
veterán
Szeretném azokat megkérdezni akiknek van PantherII-ese, hogy kell-e rá vizes lőszerrekesz. A hétvégi akcióban be szeretnék vásárolni kicsit.
-
D.Orion
veterán
válasz
[HUN]Dani #11484 üzenetére
test2.zip van fent nekem is, az Aug1. jött ki, de most nézd meg kint van 105perce a test3! Csak emlegetnem kellett!
Chris0321: Kevesebb csatát mentem vele eddig és már sokkal távolabb tartom az elenféltől, mint a Panther I-et, így én nem vettem rá WAR-t. Szerintem ha a Panther-el megtanultad már ezt, akkor nem kell WAR a P II-re.
-
vbbb
őstag
válasz
marked one94 #11483 üzenetére
Ezt mondom, én tutira bent álltam volna!
-
válasz
Murder3 #11476 üzenetére
Csak egy kicsit kell átgondolni, hogy miért. A vesztes csatákban általában hamarabb hal meg az ember, mint a nyertesben, már ha egyáltalán meghal az utóbbiban. Már eleve ez nagy különbséget jelenthet pénzben, mert minél tovább élsz, annál többet tudsz sebezni. Meg ugye ott van a tank halála is, mely szint biztos egy vesztes csata esetén. Ez a két tényező hatalmas különbséget okozhat a kapott pénzben.
-
Mcray
senior tag
-
virkir
veterán
válasz
Atlantis #11477 üzenetére
Egen csak az kb 2k lehet öszvissz alapból.
A lényeg, hogy amiért igazán jön a pííz a sebzésért azt nem befolyásolja a végeredmény.höhö...
Ezek szerint a med ág nem neked való.
A T-43 kis szódával elmegy még most is, a T-44 istenkirálycsászárkúúúl, a T-54 meg legalább a nem rossz kategória már az LB-1-el is.
A francicák a 13 75-től meg a trollolo kategória, talán a lóri ami most kicsit gyengélkedik T9-ben a Bat meg a favorit pl CW-re mostanában de még random-ba is bőven használható.
Amerikai ágat nem ismerem de amit láttam zsolti-tól a Patton-al meg a Pershing-el annyira nem lehetnek rosszak, sőt.
A német ágat még csak teszten próbáltam de már a PantherII is szerintem pariba van a T-44-el. -
Atlantis
veterán
Mintha az lenne ott, hogy 1,85-tel meg van szorozva a csatában való részvétel alapdíja..vagy rosszul értelmezem?
Djuree: nofene, neked se jön már be a KV-5? Pont a lassúság miatt nem merek nekiállni a KV-4 vonalnak, azon legalább már van normális ágyú.
Murder3: azért szerintem nem ilyen rossz a helyzet. Stock-ként a legtöbb tank vacak, E-50 meg különösen az, de fullosan jó gép lesz belőle. Orosz med vonal se sokkal jobb, T-43 egy hulladék, most még az ágyúja is, T-44 se sokkal jobb, T-54 legalább tűrhető lehet. Amerikai med vonal: T20 legjobb esetben is csak átlagos, Pershing se igazán jön be, Patton-tól se várok többet... most hogy rontottak rajta, mintha kevesebbet is látnék belőlük, bár nyilván jó részük feljebb lépett. Francia med vonal: inkább hagyjuk, szerintem az összes szar, ahogy van.
-
Murder3
addikt
az a tank mindig kap valamit...
most épp új ágyút...remélem az l/70 kap egy normális vmire való buffot majd.
talán végre betömködik a német vonalba lévő ágyú lyukat t6,t7-en
bár ahogy látom csinálnak egy újat t5-ön...
nem tudom l/48-al mit szerencsétlenkednek majd, de h a t5 az kuka lesz az tuti.ha oylan lesz mint a t34-en az ágyú és nem nyúlnak a mobilitáshoz hát semmit nem fog érni a tank.
de ha igen akkor meg a pz3/4-et úgyis elfogják lehetetleníteni, máskülönben senki nem játszana a pz4-el.a német t5 valószinű nem fog javulni csak romlani...
a pz3/4 kárára...
-
Fel
addikt
Hmmm... Úgy néz ki jövő héten tényleg jön a teszt.
Valamint a T-54 valami teljesen új löveget fog kapni, nem valamelyik meglévőt cserélik le (tehát LB-1 és a D-54 marad). Az újat majd ki kell fejleszteni. -
D.Orion
veterán
MI van az XVM projekt-el?
15 napja nincs frissítés.
-
vbbb
őstag
Vereség
Csata: Murovanka 2012. augusztus 16. 14:01:36
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 936
Szerzett kredit: 91 044Mi van ha nyerünk?Hmmmm
-
Murder3
addikt
válasz
Atlantis #11459 üzenetére
e-50 az kínszenvedés.
ráadásul nincs is csak az a szar hosszú 88-as ami meg megint 40kxp anélkül h a torony meglenne.
akkor még a torony +20k a legnagyobb ágyú meg 50-60 nem is tudom...
borzalom.
ha meg nicns e-75 akkor a motor külön 50k xp szóval...szerintem nem éri meg szenvedni vele, én is csak a leárazás miatt vettem meg.
E-50M-nek meg nem látom értelmét.
kap egy szar op ágyút...de ennyi.ha nem egy ilyen szimpla copy lenne akkor még talán, de így...
én sajnálom h egy ilyen idióta tankra lett elpazarolva a panther vonal.
-
Murder3
addikt
komolyan nem értem, eggyes tankok mintha direkt nem akarnának normális winratiot hozni, eddig csak a tigris volt olyan, de úgylátszik az E-75 is így telejesít..
ma is kb csak 5. meccsre sikerült bedupláznom(a legszarabb kört ahogy az szokott lenniXD)ezzel szembe a ferdinand eddig 100%-kos..
kv4 is olyan, hogy nem lehet vele nyerni mert mindig a vesztes csapatba kerülök. -
Atlantis
veterán
válasz
emerico2004 #11457 üzenetére
Nálam az ilyet az szokta meghatározni, hogy mit akarok elérni? Nehéz tankkal menni, ha igen, melyikkel? Vagy inkább med-et? Szerintem neked is ebből a logikából kéne kiindulni és mindjárt meglesz az irány.
Minden szálon lesznek jó és kevésbé jó gépek, talán az E100-as végcél jár a legkevesebb szívással, mert az oda vezető gépek egészen jók (cserébe sokak szerint majd az E100 lesz vacak, én még ezt nem tudom se cáfolni, se megerősíteni).
Ha Maus-t akarsz, azért meg fogsz szenvedni a VK4502-esekkel.
Ha meg az E-50M a cél, akkor talán a Panther lesz szenvedősebb, bár én kedveltem vele menni, a hosszú 75-ös ágyúja szerethető. E-50 se lesz egy álom, míg nincs meg rá a nagyobb ágyú, jelenleg itt tartok vele és eléggé szenvedős..lomha, nem sebez eléggé és szemből kigyújtanak zsinórban akárhányszor. -
Sanya
nagyúr
válasz
emerico2004 #11457 üzenetére
panther felé
de nagyjából attól függ. ha egy fügre nehéztank, akkor tiger
ha egy lomha nehéztank undorítóan erős frontpáncéllal, akkor tiger p
ha egy mozgékony középtank, akkor vk3002 (ugye lehet arra menni?) -
emerico2004
aktív tag
üdv v3601 után merre ?
-
vbbb
őstag
válasz
marked one94 #11450 üzenetére
Van fent HitZoneSkin bármily lámaság is, nem is arról van szó...de maga az ágyú olyan pontatlan, hogy nem oda megy a lövedék ahova én szeretném vagy 0dmg-s penetration...
Ma félve ülök majd le játszani. Tegnap előtt +3, tegnap +2-vel zártam a napot....ma olyan -5-6ot jósolok magamnak
-
Djuree
félisten
válasz
marked one94 #11450 üzenetére
te sosem játszol? felvettelek friendbe, de még sosem láttalak fent
-
Patrick76496
őstag
Köszönöm a tippeket!
-
vbbb
őstag
válasz
marked one94 #11432 üzenetére
A profeta szoljon beloled...azt nagyon tudom gyulolni amikor berak felulre, viszont az ellenfelnel is van egy is3 bl9es agyuval....en 5lovesbol 3at talalok ebbol 2pattan....O nem pattan... Amikor lejebb vagyok akkor meg az idiota effektus lep eletbe es azert nem tudok nyerni vele...
-
LAJTNING
tag
válasz
Patrick76496 #11437 üzenetére
Ha PayPal-re _utalsz_ pénzt (Top-Up) ami forint, akkor magán a PayPal számládon át tudod váltani euróra.
És én azt javaslom tedd meg, mert még így is jobb a váltási árfolyam, mintha vásárláskor számolja át.
-
válasz
Ha utalsz PayPal-ra, akkor javaslom, hogy eleve eurót utalj, mert jobban jársz ha a bankod váltja, mintha a PayPal. Utóbbi - számunkra - rosszabb árfolyamot használ.
-
válasz
Nem kell váltani , mert az X EUR-nak megfelelő forintot vesz le a számládról és kész . Aztán egy perc és már ott is a garázsodban a kicsike.
-
virkir
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
nem kell átváltani elvileg
azt megoldja magának, mivel az csak virtuális pénz.
-
Patrick76496
őstag
Akik eddig vásároltak valamit WG-éktől paypal-lal, azoknak a segítségét szeretném kérni. Amikor szeretném megvenni a Type-ot, akkor a paypal account-ra átutalt pénz nem baj, hogy forintban van? Vagy át kell váltani euróra? Előre is köszönöm!
Más:
Ez az ST-1 nagyon jól keres, ha prémiummal etetik.Még mindig BL-9, ezen a tankon sokkal jobban érvényesül, mint az IS-3-on.
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. augusztus 16. 3:10:08
Jármű: ST-I
Szerzett tapasztalat: 1 491
Szerzett kredit: 57 826
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész -
OgreImre
senior tag
Ez az Object 212 egy kalap szar. Ilyet még nem tapasztaltam, ez a legtávolabbról észrevehető jármű szerintem a játékban.
Lassú, ágyuban nincs előrelépés az S-51-hez képest. Borzalmas eddig a statisztikám vele. Ma este eddig 8 vesztés sorban...Kilőnek mielőtt pozicióba kerülnék, annyira lassú -
Cooper911
senior tag
válasz
Stauffenberg #11425 üzenetére
Könnyen vagy, nincs itt aki megmondja, hogy ez mennyire nem helyénvaló
-
vbbb
őstag
Hát én nem tudom, de az IS3 a legszarabb 8as Heavy a játékba az tuti...36%-os winratio....wow...a legjobb ágyúban még reménykedek kicsit...
-
Stauffenberg
nagyúr
Óóó bzmeg.
StuGIII-al megyek, már 4 killnél vagyok amikor 2 ellenség marad. Egy Marder II és egy Grille. A Grillét kiszedem és már csak a Marder II van. Járom a mapot, megtalálom. Rálövök kettőt de alig végzek rajta pusztítást, de már viszket a tenyerem, hogy meglesz az acélfal, erre engem egyetlen lövéssel lekap 70%-ról!
Hát ilyen nem létezik...
-
Fel
addikt
Ekkora egy szar fail team-et...
Defeat
Battle: Mines 2012. augusztus 15. 22:55:18
Vehicle: T34
Experience received: 1 011
Credits received: 113 793Én a pénzem megkaptam, de a többieknek mi volt benne a jó, azt nem tudom.
Összesen 4 tankot sikerült kilőni az ellen csapatból, abból 3 én szedtem ki.. Már rögtön az elején látszott, hogy valami rohadt értelmes banda jött össze. Type megy a város felé, mert top tankként gondolom nem sok dolga lett volna a dombon.. Heavyk kempelnek hátul.
Pedig annyira qurvára nehéz ezen a Mines mapon játszani, mintha mindenki most látná először. Csak éppen T6-7-8 tankkal.. -
Gubu0101
veterán
válasz
Stauffenberg #11425 üzenetére
Ismerős
-
Stauffenberg
nagyúr
Na ma elkövettem az első szándékos csapattárs kilövésem.
Nagyon felcseszett a rohadék. Megyek a KV3-al és ez a gyökér meg egy KV1S-el. Ahol tudott beállt elém, blokkolt. Látom, hogy direkt figyeli, hogy mikor indulok meg és ő is direkt akkor "lép ki a sarok mögül", hogy ne tudjak tőle lőni. Amikor meg kikerülném szándékosan nekem tolat, hogy ne mozoghassak. Pedig nagyon jó helyen voltam, a legtöbb ellenség háttal állt nekem (direkt mentem arra a sarokra, hogy jól tudjak lőni onnan, de gondolom neki is akkor jutott eszébe és nem akarta hagyni, hogy én is lőjek). Három killt elszedett előlem, mikor meguntam. Már csak 7% volt rajta amikor kilőttem a francba.
Fizettem így is elég büntit, de nem érdekelt. Aztán még nekem ugatott, hogy nem tudok csapatban játszani.
Mondjuk -1 pontról feltornáztam magam 3-ra (azaz 4 rendes killem volt). Szóval aprópénz volt kifizetni a büntit.
-
-
Gubu0101
veterán
Én is toltam elég sokáig,még amikor béta volt akkor kezdtem.Tavaly hagytam abba egy type 59 meg egy maust hagytam ott a garázsba
Volt klánom,mm tag ként voltam jelen.Amint kész lesz az új gép,asszem vissza térek,rem addigra nem cseszik el
-
Fel
addikt
válasz
Eagle16 #11402 üzenetére
Én még olyat bogarásztam ki, hogy megváltozik a mostani camo megoldás.
Régebben szó volt arról, hogy lesz egy prémium fogyócikként megvehető, adaptív változat, de úgy néz ki ezt elvetették.
Helyette úgy lesz megoldva, hogy a mostani camó festésekből lehet venni többet is egy tankhoz (télit nyárit, őszit, városit...), és az adott pályához igazodik majd, hogy éppen melyik kerül a tankra a csatában.
Még nincs eldöntve, hogy esetleg csökken az áruk, és az, hogy a rejtőzködéshez ad-e majd bónuszt (akkor is csak kicsit).Ezt a minden tank mindenkinek, 3 skillre elegendő xp-vel, én is megtaláltam. Ezt sem tartom valami jó ötletnek. Mindenki csak a TierX vackokat fogja nyúzni.. Mivel ez nem szervezett teszt (mint a szuperteszt), így nem fognak túl sok használható statisztikai adatot összeszedni, főleg az alacsonyabb tierü tankokról.
Jövő héten teszt? Ilyet viszont nem olvastam. Storm írta egy kérdésre, hogy egyelőre nem tudja megmondani, mikor indul.
-
Attici
őstag
Még mindig nem stimmel valami.
Biztos, hogy ez egy jó ágyú? -
Attici
őstag
Milyen ágyút érdemes venni a T-150-esre?
A 107mm-essel semmire sem megyek. Mindenkiről lepattog. -
Victory!
Battle: Malinovka 2012. augusztus 15. 19:03:52
Vehicle: Löwe
Experience received: 2 856 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 92 022 -
D.Orion
veterán
-
vbbb
őstag
Ezt ne hagyjátok ki semmiképpen!
WORLD of TANKS - THE ULTIMATE STRATEGY GUIDES! - HINTS, TIPS & INSIDER INFO!
-
Snooker
senior tag
válasz
Patrick76496 #11405 üzenetére
Akkor adjanak mellé vagy 40 millió kreditet is...pár tiertizet kipróbálnék
-
Eagle16
addikt
8.0 tesztszerver infók.
- nem lesz arany egyáltalán
- mindenkinek ki lesz fejlesztve az összes tank 100%-os legénységgel, 3 skillel.
- platoonban nem lehet majd választani a játékmódok között (nincs elég idő megcsinálni)
- az SPG-ket nerfelik
- talán jövőhéten indul a teszt, ez a hír járjaQ&A-ból ennyit szedett ki valaki a fórumon.
-
válasz
Dryman #11395 üzenetére
A hétvégén konkrétan úgy lehetett keresni vele, mint a Type 59-cel. Szerintem nem lenne reális egy nem prémium tanktól. Jó az ahogy most van, még így is ontja a lóvét a nagy ágyúval, csak arra kell figyelni, hogy biztosan találj és át is üssön a lövedék. Vagyis meg kell várni, amíg beszűkül a célkereszt. A legtöbb ellenfélnél nem is nagyon számít hova lősz, persze azért vannak kivételek.
Sőt, még tier7-8 ellen is szépen használható, csak ott már figyelni kell, hogy hova célzol. A hétvégén volt olyan csatám is, ahol Type-ra lőttem szemből, kétszer egymás után, a Type 250-300 méterre volt, és mindkétszer átütött, és sebeztem is kb 1000-et a 2 lövéssel, mert egyszer ki is gyújtottam. A 175 pen sok mindenre elég.
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest