- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok
Bocs ha volt már, de nem tudok most 1000 hszt visszaolvasni.
Van már valami hivatalos infó hogy mik lesznek az angol tree-n?
Sherman Firefly prem lesz vagy sima? -
vbbb
őstag
válasz
Antonius1978 #10190 üzenetére
HDD-t kivesz és másik géppel letakarít, így van a legjobb esélyed Windows újratelepítés nélkül.
-
krisss93
aktív tag
válasz
Antonius1978 #10192 üzenetére
Hát eddig 5 kört mentem a tigrissel, még a buktában is 27ezer kredit kerestem bruttóban, prémium nélkül.
Ez nettó 18k-t jelent a lőszer miatt.
-
válasz
Antonius1978 #10190 üzenetére
hogy a francba szedtél össze ennyi vírust? van tűzfalad, meg folyamatosan futó vírusirtód?
-
grizlisandor
veterán
Az új akcióval szeretnék beruházni egy Tiger-re és még kell 12k XP ahhoz, hogy ki legyen fejlesztve! Megéri rákölteni a 12k XP-t az 50k-ból a Tiger-ért? Kredit ügyileg elég gyengén állok, mióta megvettem a KV-4 -et...
-
vbbb
őstag
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 3. 19:57:40
Jármű: Somua SAu-40
Szerzett tapasztalat: 2 048 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 870
Csatában elért Achievement: Halonen Kitüntetés, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Antonius1978
addikt
Tehettem barmit, probalkoztam egy s massal, de az istennek sem sikerult kicsomagoltatni a jatekot.
Elinditottam a viruskeresomet, talalt eddig 10 virust es 42% van, lehet hogy meg kap.
Kivancsi vagyok, ha letakaritottam a virusokat, akkor fog-e mukodni a telepites, lehetseges, hogy a virusok miatt nem mukodott, majd meglassuk.Olimpiai akcio : hat remek lesz, eladom az 5-os francia tankot, es visszaveszem a Pz4-et, 3 tankom lesz amivel 200% penzt tudok csinalni, gondolom majd a KV-1-el szerzem a legtobbet, az AMX12 es PZ4 elmeletileg nem sebez annyit mint a KV1 (mert azt kesobbre tudjak kiloni).
Aztan vasarnap este eladom az AMX12-t es felaron megveszem a T20-at
-
AlexWolf
senior tag
+ krisss93
Igaziból Micheal Phelps vagyok
Az az állat megint nyert egy aranyat, most a változatosság kedvéért 100 pillangón. Szerintem ez igaziból úgy volt, hogy Phelps egy kurva nagy tonhal, aztán 2-3 milliárd dolcsiból emberré operálták!
Amúgy ha látjátok városban lehet vele így aprítani. Messzire elég pontatlan és gyenge az ágyúja, bár a mostani legénységgel majd mindent eltalálok, csak nem ütöm át 3-400 méterről. Olyan tier 6-ig bármit átüt, tier 7-nél meg meg kell várnom, amíg megfordul a delikvens.
Baromi sokat számít, hogy 1,92 sec alatt betölt. Csatánként 30-50-et lövök vele, sokszor van sniper, mert elég kevés megy mell. Tier 6-ig szemből vagy nem tudják, hogy hol kell lőni vagy átlőhetetlen. Ammo rackot sosem kap (nekem még nem volt). Oldalt is elég kemény. Ellenben lassú. de valahogy kibírom.
Nagy előnye még, hogy a csaták kb 60%-ban a legtetején vagyok. -
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #10183 üzenetére
Ooo te jóóó ég! Én vagyok a Terminator!
Első köröm a Lorraine39 L AM-el, full stock 50%-os crew! De ez az arty nagyoooon laaasaan fordul alapként.
Victory!
Battle: Lakeville 2012. augusztus 3. 20:30:25
Vehicle: Lorraine39 L AM
Experience received: 924 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 9 036
Battle Achievements: Mastery Badge: "2nd Class"5kill és ez a tank hosszában átlövi LakeWille-t.
Szerk.: Van fent egy arty célzókör mód amin látom az újratöltési időt és a lövedék levegőben megtett idejét a célig. Nos a töltés működik, de ez a célba érkezés úgy rossz ahogy van, kb. a háromszorosa, mint amit a mód kiír, így rászámolnom is nagyon nehéz.
-
D.Orion
veterán
Nos egy kis RenaultBS oktató replay arról, hogy a T2-es arty is arty. Nem kell azzal TD üzemmódban játszani. KÉP
Eme csatával meglett a hiányzó 60xp is bőven, így:
Researched:
Lorraine39 L AM researched. Undistributed experience spent: 3 150. Free Experience spent: 0.Purchased:
'Lorraine39 L AM' purchased successfully. You have spent credits: 51 000.A legénység 50%-ról indult 55%-on zárt, egyedül plusz camo volt rajta más nem. Most a T3-mas arty-ban kaptak két új katonatársat és mindenki 50%-ról indul. Eddig 0.51es ágyú volt, most már csak 0.55-ös pontosság. Kíváncsi leszek, hogy jön ki a lépés, free-ből átléphetném, de ilyenre minek csesszem el, úgy is sok a noob.
-
AlexWolf
senior tag
Az Olimpia szellemében megdöntöttem a tegnapi 2443 XP-s rekordomat, igaz csak 11 ponttal:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. augusztus 3. 19:52:30
Vehicle: Churchill
Experience received: 2 454
Credits received: 61 179 -
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #10176 üzenetére
Ez két egymás követő csata. Úgyhogy ne panaszkodj! A 38% esély az több mint kiváló!
Ja és ha ez megnyugtat, nekem a peccs óta mindennel romlik az statisztikám. Az E-75 57%-os győzelmi arányomat sikerült lerontanom 55%-ra, most már ott tartok, hogy nem merek vele menni. Az E-50-el többször volt olyan csatám ahol 4500-nál több sebzést osztottam és buktunk. Az IS-8-mmal 6400 sebzést osztottam ki és csúnyán buktunk...
-
krisss93
aktív tag
Kifejezetten tetszik az új MM, a tier 5-6-7-es meccsek kifejezetten élvezetessé váltak.
A Tigerrel egész jól lehet így már aratni -
Atlantis
veterán
Tököm kivan...12 bukta zsinórban...nagyrészt GWT-vel. Hagyom a pi...ba a tüzérkedést, hiába osztok ki 5-6000 sebzést, a HT-k megdöglenek zsinórban. Ma a legjobb csatanyerési esélyem 38% volt....imádom, hogy amit nagy nehezen hét közben felépítek, az egy ilyen napon el is veszik.
-
Fel
addikt
Olimpiai akció a hétvégén: [link]
Érdekes, hogy most nem pénteken kezdődik, hanem szombat reggeltől megy kedd reggelig.3x-os szorzó az első győzelemre.
Dupla kredit:
German tier V medium tank PzKpfw IV
French tier VI light tank AMX 12t
American tier V tank destroyer M10 Wolverine
Soviet tier V heavy tank KV-1Félár:
German tier VII heavy tank PzKpfw VI Tiger
French tier VII heavy tank AMX M4 (1945)
American tier VII medium tank T20
Soviet tier VII heavy tank IS -
D.Orion
veterán
-
Imilenni
addikt
válasz
jozefgucci1 #10107 üzenetére
Nkem a csatáim nagy része ilyen ,)
-
Fel
addikt
válasz
Mewryck #10164 üzenetére
Az érdekes lenne, ha nem lenne jó, mert az a hivatalos verzió: [link].
Lehet, hogy letöltés közben akadt valami gond. Nekem is volt már ilyen. Tölthettem le újra a peccset.----------------------------------------------
És az a 8.0 preview videó: [link]
Érdekes, hogy az EU portál szerkesztői mindig le vannak maradva, mint a borravaló.. -
Antonius1978
addikt
válasz
Fandango #10167 üzenetére
Azert irta ezt le, mert en kertem.Valami gubanc van a gepemmel - a Memtestet lefuttattam es semmi gond- es a WOT Launcherrel ha leszedetem, akkor kiirja egy ido utan hogy nem tud kicsomagolni valamilyen x allomanyt a frissitesbol.
Ezert kellene az egesz dolog egybe, ugy hatha fel tudnam tenni a jatekot
Mar majdnem 2 napja nem jatszodtam, mindjart elvonasi tuneteim lesznek, kivancsi vagyok az uj cuccokra, es hogy a regiek milyenek lettek.Az elejen 20-50 kb/sec-el jott, most meg 7,8 mb/sec-el jon, 5 perc es kesz
Remelem mukodni fog, es akkor subidubiduuuu -
Fandango
veterán
A 8.0as bemutato video a palyak valtozasarol es a grafikai motor fejleszteserol nagyon tuti.
-
Sixkiller6
őstag
van már vmi tapasztalat, hogy melyik t10 med a legjobb?
-
Mewryck
tag
válasz
Antonius1978 #10155 üzenetére
world of tanks eu honlapjárol szedtem le ezt: Full game client v.7.5 torrent file ,most is 45en seedelik,nálam olyan 400k-val csordogál lefelé
amit böngészövel szedtem le,azt Fel kolega linkelte itt a forumban,nekem az nem volt jó
-
Dudor7373
csendes tag
válasz
Antonius1978 #10162 üzenetére
Köszönöm
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dudor7373 #10161 üzenetére
Nos, igen, ezt jelenti.
Ha pl egy kozepes tank legenyseget (100%osak) atteszed egy pancelvadaszba (tank destroyer), akkor a legenyseg csak 50%-on teljesit.
Ha ugyanazt a legenyseget egy masik kozepes tankba teszed at, akkor a buntetes ha jol emlekszem 20%. Azaz a legenyseg 80%-on teljesit.Tulajdonkeppen 55 es 88%-on vegulis, mert a parancsnok szemelye +10%-ot ad ra a legenyseg tobbi tagjara.
-
Dudor7373
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Amikor átültetem a legénységemet egy másik tankba akkor a nevük pirossá változik, ez most azt jelenti hogy nem fognak hatékonyan működni vagy mi?
Válaszokat nagyon szépen köszönöm! -
AlexWolf
senior tag
Kezd baromira teli lenni a "piros topánom" (ide tetszőleges durva dolog behelyettesíthető). 3-an lőnek kb 100 méteren belül, bokor szinte semmi köztünk de csak akkor tűnik fel amikor már meghaltam, de akkor mind a 3. Szép dolog felderíteni, de ezt nem akkor kéne amikor még élek?
Ha ezt így folytatják, akkor asszem a köv. patchig abbahagyom megint ezt a foscht -
Antonius1978
addikt
válasz
Atlantis #10065 üzenetére
Neked es Virkirnek koszonom.
Lefuttatom ezt a Memtest-et, es igen van/volt hely.
Amugy megkerdeztem egy ismerost, azt mondta, hogy a Windows is szokott ilyen esetben vacakolni, ha nagyon el van nyuve.Marpedig van 1-2 eve hogy feltettem es jopar jatek is futott rajta.Masik dolog a Bad Sector, de nem hinnem, hogy az lenne a baj.Mewrick : nem bongeszovel szedtem, a WOT Launcher intezett mindent.Megprobaltam csak a Torrent-et (a frissitest), de ott senki sem toltott fel.
Meseld csak el, hogyan tudom "azt" a Torrentet megszerezni ?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Egy kis vitám volt az elöbbi ütközetben pár csapattársal,h miért nem segítek...
Lehet én vagyok "spúr",de úgy éreztem ha már csak 3 tank volt a csapatunkból velük szemben meg a Pershingnél nagyobb tankok valamint már a bázisunkat is foglalták nem mentem oda,h széttlőjenek
Inkább "sunnyogtam" kicsit és így nem kell vagyonért javítatnom a tankot -
D.Orion
veterán
válasz
AlexWolf #10141 üzenetére
Korábban is linkelték már ezt a írt úgy 2 napja, talán Fel fórumtárs volt az. Ott le is van írva vagy csak tippelve, hogy az új obj TD milyen lesz. IS7 alváz S-70-es löveg ha jól emlékszem.
Szerk.: Na én hülye... Kicsit lejjebb Fel le is írta...
coolmpi: GWP szerinted nem jobb a Hummel-nél?
Akkor rakd rá a nagyobb löveget!
-
coolmpi
aktív tag
válasz
Atlantis #10134 üzenetére
Igenis van értelme GWtype-E-nek! Sok-sokkal jobb. Az csak egy dolog, hogy 3 mp-vel hamarabb tölt be, de gyorsabban szűkül, nagyon a slpash, kevésbé lő mellé, sokkal mozgékonyabb...
Sebzése teli találatnál hasonló, de érzésre sokkal jobb vele játszani. A GWP sebzése kiábrándító hummel után... Nekem olyan volt mintha nem is változott volna...
Orosz vonalon ilyen különbség van az s51->obj212 között...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
virkir #10136 üzenetére
Nem nagyon nyeli a splasht, vagyis nem annyira mint gondolná az ember, 10-50 sebzés csökkenés van, mint E-100 esetében, leginkább azért jobb mint a GWT mert több élete van ezért nehezebb kilőni.
Illetve kicsit gyorsabban fordul, plusz le lehet vinni az ágyúját, szóval közelharcban nem vagy teljesen védtelen. Randomokra tök felesleges vinni egyébként, csak a fenntartása miatt fog fájni az ember feje mert a csapatok nem képesek megvédeni.
(#10150) coolmpi: ugyanazzal a löveggel+lőszerrel mitől nagyobb a spalsh?
-
Fel
addikt
válasz
Eagle16 #10142 üzenetére
Ezek annyiban különböznek a most meglévőktől, hogy a felépítményük hátul van.*
És az Obj. 263 kivételével, mind közepes tankra épülnek (T-34, T-44, T-54), így biztosra vehető, hogy nem lesz über páncélzat, hanem mozgékonyak, gyorsak lesznek.
Gondolom a 263-as sem lesz lomha, mert az IS-7 sem az (bár igaz, hogy ez a TD inkább a O. 261-hez áll közelebb). Az S-70 TD verziója is biztosan fel lesz tuningolva. 550-600 dmg, magas RoF... és a páncélátütés sem maradhat 260mm.*Illetve.. Az Su-122-54-nek nem. Annak elől van. De régebben ez lett volna a top a második ágon,úgyhogy tekinthetjük a fő profiljuknak a mozgékonyságot. Szerintem hasonlóak lesznek a francia TD-khez.
-
Atlantis
veterán
válasz
longwild #10143 üzenetére
Csak elit gépnél lehet, ha tényleg minden ki van fejlesztve, értsd ez alatt az összes lehetséges következő tankot is (tehát PzIII/IV-nél a Hummel, a 3601H és a 3001H is kell).
Ebben az esetben kapsz is figyelmeztetést, hogy elit a gép és akkor be lehet pipálni a fokozott legénység-képzést is.ollie menj inkább fürödni, ha már a Balatonnál vagy
, itt a cégnél olyan meleg van, hogy folyik minden nemes és kevésbé nemes alkatrészemről a víz.
-
longwild
aktív tag
válasz
marked one94 #9861 üzenetére
Hogyan lehet ezt kiválasztani, hogy a legénységre termeljem az xpt?
Eleve: én a p3/4-nél mindent kifejlesztettem és mégsincs elit státusz...
-
Eagle16
addikt
válasz
Atlantis #10140 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
Most ezek vagy papírból lesznek nagy ágyúval, vagy erősen páncélozottak nagy ágyúval és lassúak.
Papír széria nagy ágyúval már van, ezek a mostaniak. Szóval úgy lenne értelme ha ezek lennének a lassabbak de erősebben páncélozottak.
Ha ilyenek lennének akkor érdekelne, de ha ezeken se lesz páncélzat csak dísznek akkor nem látom értelmét.
-
Atlantis
veterán
válasz
virkir #10136 üzenetére
1k csata ugyanazzal a géppel? Az igen, elismerésem. Annyi idő alatt én tízszer megunnék egy gépet...
Hát, nem vagyunk egyformák, engem az ágyúkitéríthetőség és a mozgékonyság nem érdekel arty-nál. Üssön nagyot, nagy szórással, de viszonylag pontosan. Ha észrevesznek és menekülni kell vele, úgyis tökmindegy.
Fel: ezek forgótornyos gépek lesznek vagy miben lesz más a meglévő TD-ághoz képest?
-
Fel
addikt
Elkészült az új szovjet tech tree: [link]
Remélem frissítik majd a többit is előbb-utóbb.Mikor először megláttam, hogy a 8.0-ban a második TD ág jön, és, hogy a felsőbb rész nem T7-essel indul, hanem T6-tal, azt hittem már megint feleslegesen gyűjtögettem az Su-100-zal.. Na de így jó, hogy mégis abból indulnak majd az újak és nem kell visszavenni az Su-85-öt.
-
-
macipajti
tag
Bucsut kell mondanom a su-85-nek a zis-6 nélkül elég siralmas
Miért kellet elvenni -
Atlantis
veterán
válasz
virkir #10129 üzenetére
Hát, a GWE-nek semmi értelme nincs, nem sebez jobban, még papíron se túl nagy a különbség a GWT-hez képest, gondolom gyakorlatban még kisebb. Az még nekem is igen messze van, szerintem idén meg se lesz, annyira sokat nem tüzérkedem.
GWP-t amúgy én nem szerettem, örültem, hogy megszabadulhatok tőle.
macipajti: Miért? Talán mert durván OP volt az úgy T5-ben? Nem mondom, élvezetes volt vele, de én megértem, hogy elvették. Azt már nehezebben, hogy a T-43-tól miért vettél el a D10-T-t, így eléggé küzdelmes lesz majd vele menni.
-
vJokka
aktív tag
válasz
virkir #10116 üzenetére
Én sem léptem tovább GWP-ről, egyszerűen túl jó az a dög
. Igaz a sebzése nem túl acélos, ha kemény páncéllal találja szembe magát (pl T95nek simán lövöm a 100-200 közötti sebzéseket, ha az elejét találom el), de pl egy korábbi csatában Erlenbergen védtünk, az ellen E-100a olyan 6-7 telibeverés után megkért, hogy sniperezzek már mást mert alig maradt élő legénye
Amúgy T8-ig lehet vele 1shotolni is, csak egy kis szerencse kell hozzá.
-
Rém
tag
Valamit reszeltek a Type-on!
Győzelem!
Csata: Mines 2012. augusztus 3. 12:44:08
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 235
Szerzett kredit: 132 888
Csatában elért Achievement: Acélfal -
virkir
veterán
válasz
longwild #10124 üzenetére
Nem amit te találtál az a WoTLogger ami a pillanatnyi és összesített statisztikáidat mutatják.
Keress visszább ott lesz a teljes pakk amiben benne van.
Itt a hivatalos fóruma kuglifordítóval értelmezhető.
Lényegében a csata közben kapsz egy elfogadható statisztikát a csapattársak/ellenfél tagjainak képességéről illetve egy közelítő tippet a nyerési esélyre. -
AlexWolf
senior tag
Elég annyit mondani, hogy a tankokat nem lehet látni 100 méteren belül, amikor mozog és lő rád, aztán egyszer csak előbukkan 20 méterre tőled?
Oké tényleg nem dobál ki csata után, nem kétszer játssza le az intró videót. De ezek olyan problémák voltak, amik a játékélményt nem befolyásolták nagyon.
-
Atlantis
veterán
válasz
virkir #10116 üzenetére
Tény és való, hogy a GWT egy tohonya dög az elődjéhez képest, de a pontosságot a kétszeres splash radius simán ellensúlyozza. Utóbbi miatt a keresztbe menő tankot is jó eséllyel elkapod, ámbár a RoF miatt én is megfontoltabban lövöldözök a GWT-vel, mozgó célpontra pl.: nagyon ritkán lövök rá vele.
ollie: szerintem jó lett, egyszer sem fagyott ki azóta, ping is rendben, MM olyan, amilyen. A játékosállományon meg egy patch nem javít.
-
sziasztok, már egy hete a balatonnál vagyok (most is mobilról netezek). légyszi mondjátok azt, hogy jó lett az új update...
-
virkir
veterán
válasz
Atlantis #10115 üzenetére
Te tudod neked mi a jó.
Nekem többet ér a GWPanther nyújtotta mozgékonyság és lövegkitéríthetőség mint a GWTiger nagyobb elméleti sebzése.
Arról nem beszélve ha betalálsz. De a parádés lövegmozgás miatt a Tigrisnél már nagyon prónak és/vagy látnoknak kell lenni, hogy a keresztbe menő tank hogyan fog viselkedni.
Ha nem ütöd át a célpontot akkor meg elenyésző a különbség a sebzésben a 0.58/0.43-as pontosságról nem is beszélve. -
Atlantis
veterán
válasz
longwild #10110 üzenetére
Mindkettő jó, de szerintem V3601H, igen jó gép, már-már heavy tank, még nagyobb vasak lövései is pattanhatnak róla. Ágyújuk ugyanaz.
XVM-mod az, amivel a győzelmi esélyeket ki lehet íratni, Google-ban keress rá. Iránymutatásnak jó, de nem ritkán nem jön be a "tippje".
virkir: nem értünk egyet, a T7-T8 arty a jutalom azért a szívásért, amit T5-T6-ban elviseltél. Azokat a nagy dögöket, amiket ott csak karcolni tudtál, T7-ben már jelentősen lehet sebezni.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
longwild #10110 üzenetére
vk 3601
De azt is vedd figyelembe merre akarsz elindulni. Ha heavy ágon, akkor mindenképpen 3601, mert az után jön egyből a Tigris...
Ha 3001-et választod, akkor meg elsőre 3002, és utána jön csak a tigris (ez kétszer tier 7)Ha meg medium ágra akarsz menni, akkor 3001 a jobb választás
-
virkir
veterán
válasz
AlexWolf #10109 üzenetére
Ha nem mész klánba CW-re akkor felesleges 6-os arty-nál nagyobb.
A Lorraine155 50 gyorsan lő elég jól sebez, gyors jól lehet vele menekülni meg elkerülni a countert.
A GWPanther szintén elég jó tűzgyorsasággal bír, elég pontos, mozgékony és ami a legnagyobb előnye iszonyat nagy a lövegkitéríthetősége. Egy sarokból a fél pályát be lehet vele lőni anélkül, hogy megmozdulna a test. -
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Németekkel nyomulok, ott most P3/4-em van. Hamarosan vehetnék új tankot, azonban nem tudom, mit érdemesebb:
vk3601 vagy vk3001?Más: láttam itt pár screenshootot... Azt hogy lehet elérni, hogy a játék kezdetekor kiírja a nyerési esélyeket stb??
-
AlexWolf
senior tag
Köcce mindenkinek a választ. Akkor német ág lesz ebből.
-
jozefgucci1
addikt
Helló valaki most egy kis szakaszozás ? Aláírásomban a nickem .
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
L-e-f-i-e #10102 üzenetére
Pont egy pár körrel ezelőtt történt, hogy Airfielden épp egy Grilleben ültem kb 80 élettel kezdőnkön amikor is azt vettem észre hogy sebesen közelít felém egy T1HT. Körülnéztem és mivel körülöttem csapattárs nem igazán volt, gondoltam kézbe veszem az ügyet, max meghalok, de úgy éreztem, hogy kockáztatnom kell. A marhája kb 20 méterről nem talált el, helyette szétbombázott egy házat én pedig szemből belelőttem egyet és fuss 660hp..
-
-
Atlantis
veterán
Pontosságot lehet ellensúlyozni jó splash radius-szal, amiben az amerikai arty-k a legjobbak. Én a célzási sebességet nem szoktam stopperolni, GWTiger érzésre egészen gyorsan szűkül és üt is rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest