- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- HP notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Everest / AIDA64 topik
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
psycroptic #11297 üzenetére
Az összes prémium tank max 1 szinttel nagyobbal találkozhat.
Hacsak be nem viszi egy szakasztárs 5 szinttel nagyobbak közé -
joergie
őstag
válasz
[HUN]Dani #11231 üzenetére
Dani! Egy adott lánctalphoz tartozó érték a maximum forgási sebességet jelöli. előfordulhat, hogy egy motor nem tudja kihozni egy lánctalp maximum forgási sebességét, így a válaszom IGEN, a motortól nőhet a forgási sebesség a lánctalpnál megadott maximumig.
továbbá minél nagyobb a lánctalpnál megadott forgási(sebesség) fok/sec, annál kissebb a sebességveszteség fordulásnál menet közben.(#11294) jozefgucci1:
T34 ha toptier akkor inkább TD-ként lehet használni, mert a sok nyikhaj tier6-7 átlövi az alját, és 13sec ROF-al elég esetlenül tud meghalni. viszont magasabb tierben érzi jól magát, több zsetont is ad, szóval érdemes tier9-10 platoonnal behúzni nagyobb csatákba. -
psycroptic
őstag
válasz
jozefgucci1 #11294 üzenetére
A type 59-nek a 7.5-ös patchal vissza vették az MM besorolását és max kilences tankkal kerülhet össze.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én a KV-3-mal is így vagyok. Sokszor amiatt szívok, hogy ha csodák csodájára az ellenség sorait pakolja tele idiótákkal, akkor soha nem érek oda időben, hogy pusztítsak, mert a társaim már mindenkit leszednek ahogy odaérnék.
Tegnap több olyan nyertes köröm is volt (például a duplázós) ahol még csak el sem tudtam sütni az ágyút. Akkor nagyon nem vicces a győzelem és szinte minden ilyen kört pazarlásnak érzek prémium szempontból.
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #11294 üzenetére
sztem a churchill mindig is szar volt. bármivel kilőttem. ő meg nem nagyon sebzett.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
GaburroSan #11286 üzenetére
Miért nyitnak a közelben egy büfét és szemet vetettél a szakácsra ?
Amúgy nagy csodát ne várj tőle mert annyira már nem OP a typ mint anno a megjelenéskor. Az tette be a kulcsot mikor megemelték az MM szintet és így már berak T10 csatába ahol nem sok mindenre elég. Nekem már nagyon ritka 100 K feletti kör , de még azért keresni lehet vele . A T34 nekem jobban bejön , szerencsére azt kaptam nem kelett megvenni . Nagyot sebez igaz baromi lassan tölt , szépen lehet a nagyokat támogatni vele , ha pedig T8 csatába rak akkor akár lehet támadást is vezetni vele .
Valaki írta lentebb , hogy a churchill már nem olyan jó mint volt. Most vettem meg akció keretében és hát egy kalap szart nem ér nekem . Folyamatosan T6 csatába rak amiben alap a KV1 és szétszednek . Lehet itt mondani , hogy de sebzem a KV1-et , de ő három skulóval eltakarít és sajna az én tankom mindent benyel . Nem is játszom vele mert csak felidegesít , hogy elb@sztam rá 750 aranyat , ha lehetne visszacserélném .
-
AlexWolf
senior tag
Na kifejtem hátha zavaros.
Ha egy tank elitté válik akkor 2 út van. Vagy gyűjtöd tovább rajta az xp-t vagy bepipálod, hogy a legénység képzésre menjen, de akkor nem gyűlik tovább a tankon.
első esetben a tankra gyűjtött xp-t bármikor átválthatod free xp-be de ez aranyba kerül. 25 ilyen xp-t 1 aranyért válthatsz át free (bármely tankon használható) xp-vé.
A legénységre gyűjtött xp más tészta.
Minden csatában minden legénységi tag annyi xp-t kap amennyit az adott csatában gyűjtöttél.
Ha be van kapcsolva a legénység képzés, akkor nem gyűlik a tankra az xp, de a legénység legkevesebb xp-vel rendelkező tagja 2x-es mennyiségű xp-t kap a csatáért. Ergó beéri majd lehagyja a társait, de akkor megint a legbénább kapja majd a több xp-t. -
AlexWolf
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #11290 üzenetére
Orlin:
Nem free XP-be megy...
Free XP az amit bármely tankra elkölthetsz, ez az XP csak az adott tankra gyűlik...az más kérdés hogy 1 aranyért 25 xp-t átválthatsz free xp-vé az elit tankokról.
Alapesetben minden csatában megszerzett xp mennyiségének csak 5%-a megy free xp-be
-
Orlin
addikt
Akkor még egy kérdés.
Ami free xp azt fel tudom elvileg használni akármilyen tankot veszek majd ugye?Pl ha a Sheaman-el szerzek free xp-ét akkor ha a Pershing után akarok Pattont venni akkor fel tudom majd használni a többi tankal szerzett szabad xp-ét?thx
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A legénység mellett van egy olyan,h "Minden megszerzett tapasztalat a legénység fejlesztésére lesz használva"
Ha ezt be van jelőlve értelemszerüen oda megy a tapsztalat az adott legénységhez.De ha nem akkor hova?
Thx!
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Patrick76496 #11273 üzenetére
Azért a churchillel való játékhoz hozzátartozik, hogy nem egy bivaly az ágyúja, de ellenben 1.9 mp-enként lő. KV1 kb bekaphatja vele szemben. Ha sikerül szembeállnod vele, és ki van festve, akkor simán szétszedhető. Nagyon sokan nem tudják, hogy hol kell lőni a churchillt, mert gondolom, nincs meg nekik a skinpack, de ha megvan, akkor látszik, hogy elölről is sebezhető pár ponton.
Csatánként átlag 35-50-et lövök vele, amiből olyan 80-85% talál, de olyan 50% megy csak át.
Ám ez is elég szokott lenni 3-5 killre, mert nem nagy tankokkal szembe rak be.
Múltkor számoltam, hogy mire betölt egy kv, addigra már 4-et löttem rá, ha meg még le is pattan, akkor 8-at, ha eltalál utána sem sebez annyit, hogy meghaljak, ez már 12 stb.Én bírom, hogy puffogtatok mint állat, PZ 4 meg menekül még ha át is bírna lőni
-
GaburroSan
aktív tag
Még 9 nap és magamévá teszek 1 Kínai csodát!!!
-
Drenadar
veterán
válasz
belaazallat #11282 üzenetére
én is szerettem azt a tankot, 12,5sec alatt be is töltött nekem, és jelenleg is azzal tartom a max XP-t valami 2090 asszem...
és nagyon hasznos ha nem egyedül megy az ember vele -
Atlantis
veterán
válasz
belaazallat #11282 üzenetére
Hát igen, így könnyű.
-
belaazallat
addikt
válasz
Atlantis #11279 üzenetére
Egyedül tényleg nem sokat ér, de ha megy veled egy T-34-85, akkor amíg te töltesz, ő távol tartja/befejezi az ellen kivégzését. Szakaszban mentünk a hétvégén KV1-S és T-34-85, társam leláncolta az ellent, én majdnem kivégeztem, társ befejezte. 5-6 killeket szedett össze körönként, én meg szereztem a szárnysegéd plecsniket.
Ha top tank voltam, volt olyan, hogy ketten 9 tankot öltünk meg. -
Mcray
senior tag
22 csata után. Az eff csökkenés parádés mert tier 3 ban 1300, tier 7 ben meg 2800 sebzéseket osztottam ki
81% winrate
Name Change to day before
Victory Ratio: +0.08%
Average Experience: +0.71
Efficiency: -0.76Name Change to day before
Damage per battle: +1.89
Kills per battle: +-0
Capture per battle: +-0
Defense per battle: +0.01Hmm, biztos leszakadtam a szopóág szerverről...
Minden (ami általában nem talál...) lövésem talált tegnap, és az összes 30%-os kört tudtam hozni, akár legnagyobb, akár legkisebb voltam. Bárcsak ne egy ilyen nap lenne 6 havonta...
-
KaLeun
senior tag
A bátyuskája (KV-5) viszont szépen megizmosodott (folyamatosan kapja a buffocskákat), régen még Type-pal is elintéztem 1vs1-be. Most meg ha valamelyik utcában találkozik vele a T34-em (teljesen felszerelt, 3. skill húzó), akkor van csak esélyem ha valami totál hülye van vele. A ROF-jával simán megesz, ráadásul még az R2D2 is igen pattogós lett. Főleg, hogy egy ideje hajlamos bőven 400 alatt (csak úgy röpködnek a 300-as és a 320 körüli lövések) sebezni a T34.
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #11278 üzenetére
Amikor éppen nem pattan le, mert azért hajlamos rá. Cseszheted a nagy sebzést, ha utána leamortizál fele HP-re, míg te újratöltesz.
Ez az ágyú kivégzésekhez jó, amikor már leamortizált gépet kell egy lövéssel kiszedni, míg egy csapattársnak 2-3 is kéne hozzá.~500-zal kevesebb a DPM- je, mint azoknak az amerikai és a német ágyúknak, amik T6-on elérhetőek, ezért szerintem 1vs1-ben nem a legjobb ezzel lenni.
-
Atlantis
veterán
A KV-1S ágyújának egyetlen baja van...nagyon lassan tölt újra, 12s feletti ideje van, ami igen sok T6-ban. Ennyi idő alatt valamelyik T6-os Sherman háromszor-négyszer beléd lő, de még a német gépek is kettőt bevisznek...A másik, hogy lassan is céloz, de ez orosz sajátosság...ettől függetlenül jó tank, én is kedveltem. Ha betalál, akkor az pusztít.
-
Djuree
félisten
tegnap 20%-os győzelmi esély, lőttem 6-ot IS-8-al, de maradt egy t30 ami kilőtt, egy e75 is jött a hátamba, de azt elintéztem. ha még valaki hozzátett volna kicsit, nyerünk, de nem, idióta volt mind
-
Dobi 562
addikt
Mentem most munka előtt 3 csatát, egyikben sem volt több esélyünk 30%-nál, teli piros effes játékosokkal a csapat... Egyre kevesebb kedvem van az egészhez.
-
Patrick76496
őstag
Elegem lett a Churchill-ből. Annyi a lepattanó, meg a 0 dmg-s sebzés, hogy addig a 10 HP-s KV-1 is kiszed engem 300 HP-ról. Mellesleg a matchmaking-ről ne is beszéljünk, tier 6-ban semmit nem ér (néha még tier 5-ben sem), a T-150 oldaláról is pattog, a lövéseit elnyelik. A hetzer-től is félnem kell, mivel ha véletlen nem a hasát találom el, máris pattog, szinte lehetetlen kilőni (persze van, amikor még a hasa is pattog). Mivel a csapattársaim 90%-a piros, ezért nekem kellene befolyásolni a játékot az én komoly sárga 1010-es eff értékemmel, na de ilyen tankkal nem megy.
Más pedig, hogy BatSHIT oldaláról pattan a BL-9 lövése, ráadásul a 1390 elejéről is! A sok 0 dmg-s sebzésről ne is beszéljünk.
Köszönjük WG, nagyban megnöveltétek a játékélményt, ahogy ígértétek. Reméljük legközelebb sem csalódunk bennetek!
-
Valami gáz van a KV-4-gyel.
12 csatából hármat nyertem. Ha nem top tank vagyok, a 122mm-es ágyúval alig tudok valakit sebezni, de nem is ez a baj. Olyan lassú, hogy a Löwe hozzá képest gyorsvonat. Mire az induló pozícióból félútig érek a legközelebbi fedezék felé, már öten spotoltak, és szétlőttek az artyk. Nem vicc. Nem egy játék így fejeződött be számomra, hogy egyszerűen fedezék közelébe sem tudtam érni, pedig nyílegyenesen arra indultam, amint lejárt a kezdeti számláló.
-
KaLeun
senior tag
Most, hogy a századunk se áll össze és a cw-re sincs emberünk (mindenki nyaral és stb.), így többnyire az esti órákban játszom és valóban tragikus.
Xvm szerinti bőven zöld emberek, folyamatosan kitámadnak a fedezékből amikor 3-4 vagy több ellenséges t10 is csak erre vár. Aztán mondhatod nekik, hogy let arty work...
Egy E-100 lemorzsolja a főerőinket Prokhorovkán a faluban, pedig csak egy szélső faház a fedezéke, ami simán szétlőhető 1 lövéssel.
Többség arra nem képes, hogy legalább leláncolja az ellent, ha sebezni nem is tudja. Vagy ha az arty duplán leláncolt egy tankot akkor képtelenek eltalálni.
Meg a South Coaston D és C-7-en álldogáló 3 t9 td simán tátott szájjal végignézi, amint a 8-as oszlopon bemasírozik egy Lóri és egy IS-8 páros. Miután elintézték az artykat és 0-ás oszlopban hátba támadják a főerőnket, erre feleszmélnek arra, hogy mindenki szidja őket.
-
Patrick76496
őstag
Na ezzel is meglett a tank ász, böllérrel és acélfallal együtt.
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. augusztus 14. 0:16:45
Jármű: ST-I
Szerzett tapasztalat: 1 346
Szerzett kredit: 45 275
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
5300 dmg -
vepe
őstag
skacok...,hogy egy tank elite legyen mit kell fejleszteni?
-
Fel
addikt
Pff... Végre egy győzelem este. Előtte volt 3 bukta zsinórban.
Victory!
Battle: Ensk 2012. augusztus 13. 23:55:34
Vehicle: T110E4
Experience received: 1 387
Credits received: 52 203Nem nagyon hittem, hogy ezt a csatát megnyerjük, de valahogy mégis sikerült fordítani.
Az ellen artistái közül többen is lehet egy kicsit elbízták magukat, és nekiálltak TD-zni. nem kellett volna. 3db M40/M43-at lőttem ki.
Semmi acsi, vagy egyéb dolog. Replay itt: [link]-------------------------------------------
patrikgtaivs: Nekem pont most volt egy csata, amiben előfordult ilyen. Egyszercsak ~750 hp huss... Semmi robbanás, és a sebzés irányát jelző indikátor sem villant. Abból lehetett kideríteni mi történt, hogy a sofőr is odalett. Állítólag egy O. 261-től kaptam lövést..
-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496 #11250 üzenetére
Nálam is nagyon sokszor eltünik egy csomó hp-m...
A másik idegesítő pedig hogy a KV-1S nek a legnagyobb ágyú-jával valami baj van..sokszor telibe szedek valakit erre semmi reakció...nagyon idegesítő :@ -
Stauffenberg
nagyúr
A tegnapi idegbeteg Uninstall után visszaraktam a játékot.
Nem játszottam ma túl sok csatát, mert eléggé fáradt vagyok. Kb 15-16 csata lehetett és ~95%-os a win ratio ezen a napon. Ráadásul majdnem az összes csata annyira sima ügy volt, hogy nekem alig jutott frag.
Teljesen megfordult ami tegnap volt. Tegnap az összes csatát (kb 35-40 körül untam meg és nyomtam Uninstallt) hatalmas erőviszony különbséggel veszítettük (átlagosan 15>2 körül állt meg a csata a saját káromra), ma meg pont fordítva. Ma szinte csak ilyen csatáim voltak, de most a másik oldalon voltam (kredit és XP szempontjából az sem jobb, mert megy a frag lopkodás egymás elől és nem lehet 1-2 tanknál többet kilőni).
Mi ez ha nem a legjobb bizonyítéka annak, hogy a játék igenis szándékosan tesz be rossz vagy éppen jó csapatba?
-
vbbb
őstag
A délutáni órákban és úgy egyébként is szar játszani, semmi élvezet....16nap hátra a prémiumból, utána abbahagyom egy jó időre ismét...szerintem mindenkinek aki ugyan így érez ezt kéne csinálnia. Akkor talán látnák ezek a köcsögök, hogy kéne már végre baszni valamit a játékkal...
-
Fel
addikt
Szerintem kijelenthető, hogy az esti órákban játszhatatlan ez a játék. Annyi a hülye, hogy az valalmi elképesztő.
Gondoltam megyek a T110E4-el. Sokan vannak fent, sokan T10 tankkal, lesz mire lőni. Nem kellett volna...
Az első csatában, Ruinberg assault, ugyan 5-en idultunk egy oldalt védeni, de 3-at pillanat alatt elkapott a hév és szétlövették magukat (T110E5, IS-4, Lorr. 40t). 5 tankot kiszedtem, de szépen felőröltek közben.
A legutolsó, El Halluf encounter, és megdöbbentő volt, hogy még sokan most sem érzik hol a helyük. De ez sem lenne, gond mert többen is írták, hogy kienek hova lenne érdemes menni, de hiába...
É-i sarokban, a hegytetőre mentem fogadni a feljövőket, IS-8 beáll elém, nehogy lőni tudjak. E-100 szintén jön, de az is csak kóvájog, fedezéket nem talál. KV-5 szintén felér, de megtámasztja a szemközti sziklafalat, ahol a 3 v. 4 arti közül vajon melyik nem fogja lőni? Idióta barmok----------------------------------------------------------
Dobi 562: Szerintem az S-70 a játék egyik legjobban kiegyensúlyozott lövege. Megfelelő páncélátütés, jó alpha sebzés, és a RoF is jó. Nekem a pontosságával sincs bajom. 83,54%-os a találati arányom vele, és IS-7-tel tartom a leghosszabb Sharpshooter combó-sorozatomat is (66, ha jól emlékszem).
Ha M62-T kell, akkor ott az IS-4 -
jozefgucci1
addikt
válasz
Dobi 562 #11256 üzenetére
Az IS8-at én is sajnáltam eladni anno , bár a kredit miatt tettem , mert még pach előtt megvolt az IS7 . Nekem nagyon bejön iszonyat jó lövege van és az IS7 nagyon pattogós. Ma volt , hogy szemből T54-T110 nem tudott átlőni én meg csipkedtem őket rendesen . Amúgy T9-ben nekem nagyon bejön az M103 a nagy ágyúval . Ma meglett az Tank Ász vele végre vár a statom nem éri el sajna az 50%-ot ezzel a tankal érdekes módon .
-
Chris0321
veterán
válasz
Dobi 562 #11256 üzenetére
Igazad van, jó ki gép ez. A nagyobbik motor nincs még kifejlesztve és ma kapta meg a nagyobbik tornyot.
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 13. 20:35:03
Jármű: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 41 799
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"Kiosztott sebzésem: 3411, 4 kill.
-
Dobi 562
addikt
WoT-os pályafutásom legnagyobb hibája volt eladni az IS-8-at és megvenni az IS-7-et... Hiányzik az a jó kis lövege az IS-8-nak... Kár, hogy nem az került az IS-7-re...
-
Gergo_R6
csendes tag
válasz
Atlantis #11206 üzenetére
Alapjában számít minden frag, ha megnézzük 1-1 játékos csatáinak számát és viszonyítjuk hozzá a kilőtt tankok számát.
Sokszor nem foglalkozom vele ha elveszik az utolsó killt, CSAK akkor bosszantó nagyon ha beáldozod magad mert a többi zsírbubi nem mer nekimeni 1 full hp-s utolsó ellennek te pedig nekilendülsz elszenveded a sérüléseket ami kreditbe kerül (javítás, nah és persze "presztízs" a top gun) és amikor már csak kevés hp van hátra az ellennek akkor előbukkannak és hopp ellopják azt amiért megküzdöttél.
Értem hogy ez a játék csapatjáték de vannak itt is szerintem íratlan szabályok.... -
[HUN]Dani
őstag
Miért van az, hogyha elindul egy top tank ami jelenesetben egy KV1S akkor mindenki őt kezdi el követni? Baromira idegesítő, hogy mountain pass pályán mindenki ezt a 600 eff ratingos lámát kezdi el követni a híd felé csak azért, mert ő a top tankos, én pedig a map szélén cumizok 1vs5-ben T1 heavyvel.. Természetesen elbuktuk, pedig 66%-ot jósolt az xvm és szerintem nyerhettünk is volna, na de így...
Más kérdés: Hová lett néhány pálya a játékból? Gondolok itt pl. dragon ridge, swamp, komarin!
-
Preda
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #11249 üzenetére
Hát mindenből a legjobbat
. Kezdtem lánc->torony->engine1->legjobb ágyú->engine2.
-
Dobi 562
addikt
Köszönöm, ez nekem teljesen új információ volt! Nagyon meglepődtem, mikor egymás után kétszer gyulladtam ki...
Egyébként eddig nem sikerült ráéreznem erre a tankra, valahogy másra számítottam. Nekem az IS-8 top lövege(és maga a mozgékonysága is) jobban tetszett, mint az IS-7 lövege. Most elkezdtem IS-7 replay-eket letöltögetni, hogy mások hogy játszanak vele, hátha sikerül ellesnem valamit.
Én tegnap folyamatosan szopóágon voltam, egyszerűen mindegy volt, hogy E-50, E-75, IS-7, KV-4 amit hajtok. Aztán próbaképpen este elővettem a jó öreg Párduc II-t, IS-3-at, Aladárt és ezekkel meg nyertem. Párduc II-vel 14-ből 11-et... Ebből zsinórban 8-at nyertem, aztán jött az első bukó.
Most fél órája játszok, 4 győzelem, 1 vereség. Az egyik győzelem az IS-7 duplázós csata, ahol sikerült 0 sebzést kiosztanom, olyan béna voltam. De amikor 4000-et sebzek akkor bukok zsinórban 5-öt. Ez a kiszámíthatatlanság kezdi elvenni a kedvem.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11250 üzenetére
Nem csak te. Nekem is feltünt hogy néha csak úgy 3-400 HP eltűnik....
-
Patrick76496
őstag
válasz
Re-Tech #11225 üzenetére
1. Leb@szni nem szoktam őket, csak idegesít, hogy a szemem elől kilövik a hatodik tankot. Mindegy, vedd úgy, hogy nem szóltam.
2. Az okoskodókra gondoltam, akik külön, tankonként végig noob-ozzák az egész csapatot, azt nem szeretem annyiban hagyni, de inkább szarok rájuk.On: Csak én kapok hang nélküli találatokat? Vonja le a mínuszt, közben észre sem veszem, hogy valami meglőtt.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
emerico2004 #11247 üzenetére
orosz vonalon meg megszoptam a t28 at nem tudtam már rá kv ágyút venni mert jött 7.5
-
emerico2004
aktív tag
eleget szoptam már------- arad a 3601 nekem is az tűnik jobbnak.
-
Preda
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #11244 üzenetére
Hát én a rövid 105-öst fel se raktam maradtam a 88-asnál amíg meg nem lett a hosszú.
-
bozont
veterán
válasz
emerico2004 #11242 üzenetére
Azt mondják igen, de én szeretek a Tigerrel játszani, nem olyan rossz tank az. Viszont ami utána jön KT és E-75 már annál jobb, én azok miatt mentem erre az ágra. De amúgy nyugodtan lehet vinni egymás mellett a kettőt, csak azt kell eldöntened melyik legyen a nagyobb prioritású.
A VK3601 meg ajánlott, egész gyors, jól páncélozott és az ágyú is erős és főleg pontos rajta. -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
emerico2004 #11242 üzenetére
Igen, ezert irtam ezt az elobb: [link]
Amugy a Tiger sem rossz, csak vigyazni kell ra nagyon, mert attlovi barmi. Nekem van mindketto!
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
emerico2004 #11240 üzenetére
A 3601 duplat sebez es jobban pancelozott. Az egy eleg jo tank. A 3001-es az mas teszta, bar valakinek az is tetszik. Nekem nem jott be
-
emerico2004
aktív tag
alig tűnik jobbnak a fullos pz4-nél...
-
emerico2004
aktív tag
de én úgy látom hogy ez két német tier 6 kb kukát sem ér...
-
csaabz
őstag
válasz
emerico2004 #11235 üzenetére
Ja, de aztán a TigerP után a 4502 Ausf A az igazán szop@s...
-
Preda
aktív tag
Egyre jobban tetszik ez a KT. Tegnap (PzKpfw VIB Tiger II 21 Games played 61.9% Victory ratio). Ma meg második meccs
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 13. 16:29:21
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 313
Szerzett kredit: 44 255
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"4455dmg Wotlogger szerint. Mondjuk csak kettőt öltem. Tegnap volt egy hasonló 5 kill-el de azt lossoltuk persze nem miattam.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
emerico2004 #11232 üzenetére
Ha elvezetes T7-T8at akarsz akkor 3001P. Ha Elvezheto T8-T9et akkor 3601H-t. A t10 mind a ket oldalon kaki szerintem, legalabbis random csatakba.
-
törölt tag
válasz
emerico2004 #11232 üzenetére
a vk3601-es ág könnyebb de szerintem a maus jobb mint az e100
-
emerico2004
aktív tag
üdv pz4 után merre menjek ?
-
[HUN]Dani
őstag
Ha egy tankra nagyobb szintű így egyben erősebb motort veszek akkor a tank forgási sebessége megnő? Csak azért kérdezem, mert néha nagyon úgy tűnik.
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
Patrick76496 #11223 üzenetére
"Főleg akkor jön jól a jó stat, ha valakivel összekapsz valakivel csata közben, esetleg lenooboz, mert akkor legalább van mire hivatkozni, hogy te mégsem úgy játszol, ahogy ő gondolja."
[Irónia]Igen, főleg ilyen esetben jön jól az átengedett 6ik kill, amivel a Te tehetségedet bizonyíthatod.[/Irónia]
1. Azé a kill aki előbb kilövi, átengedik akkor hurrá, de ilyen miatt lebaxni valakit elég fura jellemre utal
2. Általánosban leszoktam a civakodásról, főleg idegenekkel akiket többet az életben nem látok. Ilyen esetben ajánlom a szimpla ignore-t. -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11223 üzenetére
hát én ezen már túl vagyok nem azt nézem mit mondanak hanem hogy ki mondja
nem igazán érdekel hogy mire próbálnak rávenni a random csatában megyek a magam feje után eddig legtöbbször bejött
van hogy halok az elején mert arra amerre kigondoltam 1-2 ember jön és találkozunk 5-8 enemy-vel de volt hogy top hevyvel (t1hevy)maradtam bázist védeni és megfordítottam két meddel a csatát aki scoutolt nekem -
Patrick76496
őstag
Mindenki, aki válaszolt: Nem nagyon a fragekre hajtok, inkább a medálokra, azok tényleg jól néznek ki a statisztikában.
Szerintem nem mondok hülyeséget, ha kevés 27 top gun 6300 csata után. A többi fórumtársnak napi 3-4 top gun-ja van, úgy, hogy nekem az egy is ritka. Próbálok javítani a statisztikámon, hogy ha valaki ránéz, ne azt mondja, hogy ez mekkora egy lemming. Főleg akkor jön jól a jó stat, ha valakivel összekapsz valakivel csata közben, esetleg lenooboz, mert akkor legalább van mire hivatkozni, hogy te mégsem úgy játszol, ahogy ő gondolja.
-
Mcray
senior tag
Csak most hallottam. Nekem új volt, és majdnem leestem a székről: BatChat-et úgy hívta a srác hogy Batshit
-
Kelvin
őstag
Hála a hétvégi ákciónak kb. 3 milliót kerestem
Visszatérve ha van három-négy bukott kör, szünetelek picit. Utána általában fordul a kocka. -
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #11207 üzenetére
Persze, jól néz ki, engem mondjuk a plecsnik nem érdekelnek a statomban, nem is tudom, miből mennyi van. Az egyetlen paraméter, ami igazán érdekel, az az átlagsebzés, ezen javítok, ha tudok, de hogy ehhez mennyi kill van, az pont nem számít. Jobban tudok örülni egy Szárnysegéd-nek, mint egy Top Gun-nak. Amit még szoktam nézni az a találati és győzelmi arány...
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Atlantis #11206 üzenetére
Számít a medál...van a haverom a csibuk...mióta kihagytam fél évet lekörözött majd mindenben. Én be akarom hozni!
Minden este platoonozás közben megy a szájkarate, hogy ki miben jobb....de még ő vezet, hogy haljon meg a lova! (Természetesen én a legfontosabb dolgokban jobb vagyok. pl: találati arány, foglalás, felderítés...öööö ennyi)
Na kb ezért számítanak (kamikázén kívül a többi kitüntetésből is több van neki) a kitüntetések is
Ezért érdemes tolni a gémet.
Remélem nem olvassa ezt a hozzászólást, mert még elbízza magát!
-
Djuree
félisten
válasz
marked one94 #11210 üzenetére
én is kapom őket zsákszámra, de direkt nem megyek rá, max véletlen kapom csata után őket.
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #11205 üzenetére
én sem engedem át, semmit nem ér a medál...főleg hogy a 67. mellé lesz egy 68... és akkor? jobb lesz neked? nem...
-
Én nagyon ritkán hagyom, hogy más elvigye a killt. Nem azért, mert fragvadász vagyok, hanem azért, mert amíg az az ellenséges tank él akár csak 1 HP-vel (ha nincs épp kilőve az ágyúja), tud másokat sebezni, esetleg kilőni, ami mindenképpen a csapat hátrányára válik. Ha már túlerőben vagyunk, és az ellenség nem különösebben veszélyes a csapatra nézve, valamint 100%, hogy nyerünk már abból a helyzetből, akkor szívesen átadom másnak, ha ezzel meg tudja szerezni a medálját. Épp ezért én sem vagyok máérges, ha előlem más lövi ki azt az ellenséget (persze lehetnek kivételek, ha valakin látszik, hogy direkt csak a fragekre megy).
Volt olyan esetem, hogy a T30-cal kilőttem egy pár HP-s medet (nem emlékszem melyiket, talán tier 8-as volt), aztán meg ott röhögött rajtam a chatben, hogy kárba ment a lövésem (ami úgy 790-es átlagsebzés). Azt persze nem tudhatta, hogy csak őrá volt tiszta rálátásom, hiába volt a közelemben 4 másik ellenfél, másrészt azt is mérlegeltem, hogy így már ő semmiképpen sem tud sebezni senkit a játék folyamán.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #11201 üzenetére
Megérteném a bosszúságod, ha járna valamivel az, ha medált szerzel. Mivel azonban se többlet XP, se több kredit nem jár érte, én se értem, miért kéne átengedni.
-
Patrick76496
őstag
Okos67, McRay: Nem kötelező meghagyni, de nagyon piszkálja az ember csőrét, ha valaki veled egyszerre tüzel, ő kapja meg a fraget, és máris ugrik a top gun. Amikor ilyet kérek, akkor az ellen alig van tőlem 100 méterre. Egyik esetben arty top gun lett volna, akkor mondták is, hogy megérdemlem, a legutóbbi esetben pedig egy Pz35t volt a maradék ellen, Tier 3 csatában úgy, hogy mi még vagy 11-en voltunk. Annyi jóindulat bennem is van, hogy ha látom, hogy egy öt killes célozza az utolsó ellenséget, akkor pofátlan módjára nem lövöm ki 4. killnek, hanem meghagyom neki, esetleg ki is írom, hogy ne lőjjék ki előle.
-
Mcray
senior tag
válasz
Még szerencse hogy nem tudom fejben tartani, hogy hány csata bukott el azon, hogy valaki benyögte, hogy: "Majd én kinyírom" a sok birka meg állt és várt, míg az ellen tank fedezékbe ért és kipicsázott mindenkit egyenként...
Ez nem sportlövészet vagy Olimpia, hanem csapatjáték. Ha okos csapattársaim vannak, volt már hogy felmérték, hogy mit csinálok és átengedték a 6. killt, de ne ez legyen a szabály legalábbis ne akkor ha veszélyes az ellenfél és kezdettől látszik, hogy az.
-
[HUN]Dani
őstag
Vettem ma egy T1 heavyt. Az alap ágyúja is egész jó, bár kicsit keveset sebez, a tempójával sincsen különösebb gondom, jól beforgatva pedig az eleje marhára pattogós és elnyelős tud lenni. Nagyon bejön ez a tank eddig, bár kissé csúnya szegényke.
-
törölt tag
válasz
ezt nem értem miért kéne meghagyni
ez nem szeretet szolgálat ez játék
én már csak a kolobanovra hajtok1 már van
11203 ép tegnap adtam el nagyon jó kis tank majdnem 2 kill/ csata össze jött vele (kb:190/110)
-
Patrick76496
őstag
Kezd elegem lenni azokból a f*szokból, akik állandóan ellopják a hatodik killet. Direkt kiírom, hogy legyenek szívesek, hagyják meg nekem, persze nem, direkt ellopja egy másik rohadék, akinek az az egyetlen egy fragje van. Ahogy AlexWolf mondaná: Szarjanak sünt!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged