- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen monitort vegyek?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Ezt mondja mindenki aki még nem arty-zott soha életében. Egy nagyon pro arty-s találati pontossága sem éri el az 50%-ot.
Ha már arty:
Victory
Siegfried Line 2012. augusztus 6. 8:00:27
Lorraine39 L AM Experience received: 1 707 (x3 for the first victory each day) Credits received14 145
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"Ez 14 lövés volt, 4 találat. Pedig a célpont sík terepen állt jó szögben, minden esetben. A 4 telitalálat 4 kill-t is ért. Volt még kettő so close sebző, a többi csak úgy elment árkot ásni.
-
[HUN]Dani
őstag
Első csatám PzIV-el kissé jól sikerült.
6kill
Győzelem!
Csata: Fjords 2012. augusztus 6. 7:45:01
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 4 500 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 672
Csatában elért Achievement: Top Gun, Leclerc Kitüntetés III Osztály, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
[HUN]Dani
őstag
Ezzel is meglennénk.
Győzelem!
Csata: Mines 2012. augusztus 6. 6:26:49
Jármű: Leichttraktor
Szerzett tapasztalat: 3 630 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 558
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Imilenni
addikt
"Az Elit járművekkel szerzett tapasztalati pontot át lehet konvertálni szabad tapasztalati pontá."
És ezt hogy lehet?
előre is köszi a válaszokatÜdv: Imi
-
bullseye
addikt
válasz
KaiotEch #10388 üzenetére
hát én a 3x örömére előástam az M7-t, és rájöttem miért raktam félre.
beszűkölve majdnem 15% találati arány, akkor 50-90 között sebez - Type59-be... csoda hogy nem röhögött ki az áldozatom
ja, végül 3-4 találat után (legalább gyors, és van bőven lőszer) vesztésnél 150 XP, győzelemnél 300+ prémiummal! -
válasz
Iron Funeral #10387 üzenetére
Az az 1850 közel sem annyi én úgy vettem észre. Ez a telibe célzod a hátulját, rálövöd és "this was closed" és sebzek 1-et, na ilyenkor a programozónak a fejét tudnám a falba verni... Most 24 van az SU-8-ba ez olyan kb korrekt. Néztem a fritz-eket, hát ott GwPanther-nél 30 és még jól is néz ki(igaz arty-val sokat nem látom a tankot), nagyobb a pajzs, gyorsabb. Beszarok, hogy nekem pont a vodkásokkal kellett kezdenem(mondjuk kedvenc piám). Franciák meg hát azt néztem statok alapján, hogy iszonyat gyorsak, gyorsabban forog a turret(vagyis a tank, mert itt ugye az egész forog), egész jó a pajzs, a sebzés, csak hát rohadt spiclik a franciák amúgy.
SU-5-nél sűrűn előferdült, hogy OOM volt.
-
válasz
Iron Funeral #10384 üzenetére
Hát lehet, csak lassú és 12 töltet van csak? Hát az nem sok mindenre elég...
-
Hát nem tudom mitévő legyek arty oldalon. Maradjon az orosz vagy érdemes lenne váltani? Sok idő volt prémium nélkül felhúzni SU-14-ig, de ez egy nagyon lomha dög.
Valaki tanács, aki artyzik?
-
Atlantis
veterán
Nem akarom elkiabálni, de mintha lefektették volna az ovisok egy részét...kezdenek jobbak lenni a csaták.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
A pz IV-el most nagyon jól lehet keresni,ez most valami akció mert nem találtam erről semmit hogy lenne?
de béna vagyok nem vettem észre...200% credit4 -
Dobi 562
addikt
Atlantis és Kaito mester: üdv a klubban!
-
vhw
addikt
válasz
longwild #10359 üzenetére
Na akkor egész röviden;
- AP-t használ az ember alapból (kivétel a kifejezetten HE ágyúk) az AP addig jó, amíg van akkora átőtése, hogy átlődd velük az ellenfelet. De ha vastagabb a páncéljuk, vagy rossz szögben lövöd meg őket, akkor lepattan-> nulla sebzés.
(Ha nem tudod átlőni az ellen akkor tölthetsz HE-t, hogy valamit tudj sebezni rajta.)- HE-t alapból csak a HE ágyúkkal használj (rövid, viszonylag nagy kaliberű ágyúk, amiknél rendszerint igen kicsi az AP átütése, pl; 10,5-ös ágyú a hetzeren.)
Ezeknek a lövedékeknek lényegesen kisebb az átütése mint az AP-nek, de akkoris sebeznek, ha nem ütik át az ellenség páncélját, bár sokkal kisebbet mint egy átütő AP lövedék.
HE-t egy bizonyos kaliber alatt értelmetlen használni, mert mind pattog, csak mondjuk 75mm felett.
Ha nem kifejezetten olyan ágyút használsz, ami HE-t igényel, akkor csak 5-10 darab ilyen lövedéket tegyél be, arra az esetre, ha foglalnák a bázisotokat és kockázatos lenne AP-val lőni (ha lepattan, nem nullázod a foglalást, ami ugye bukta). Ha nulláztad a foglalást mehet megint AP, hogy pusztoljon is az ellen, ne csak 20-30 HP-k repkedjenek -
Atlantis
veterán
Én mára megint abbahagyom...anyósnál voltam ma, hazaérek, mondom játszok kicsit...kár volt nekiállnom, már lassan kettécsapom a billentyűzetet, olyan a felhozatal.
-
AlexWolf
senior tag
Meglett végre a T28 Prot. közepes ágyúval.
Első körömben 4 kill, pattogott mint a fene, nagyon übernek éreztem magam. Na második körnek már úgy mentem neki, hogy ami szembejön meghal!
Ez az első Pantherig be is jött, aztán szétkaptak, mint a pinty.Ennek ellenére még mindig azt mondom, hogy amcsi tornyos TD a legjobb!
-
Ezt nem hiszem el komolyan mondom, ez már kb a 10. kör zsinórba, hogy idiótákhoz rak ba... Tőlünk ~5 heavy tank rámegy 1 mediumra.. fasza taktik a többi meg hátbatámad minket, és hiába pingelsz...
-
Ilyen jók ezek a francia arty-k? Ahogy nézem a leggyorsabbak, jók a páncéljuk... oroszok a közelükbe sem érnek
-
WOT Armory
csendes tag
-
Timyyy
őstag
Megy a szerver.
-
AlexWolf
senior tag
van pár oldal ahol egész jól utána lehet nézni a dolgoknak. PL a legelső hozzászólás ebben a topicban tartalmaz ilyeneket, vagy a a wot wiki vagy még ezer hely, ahol lehet olvasni a játék mechanizmusáról. Szerintem tök felesleges itt most oldalakat azzal tölteni, hogy mi a különbség a HE és az AP között és hogy mikor melyiket kell használni.
-
longwild
aktív tag
Sracok!
Melyik a jobb lovedek, amit nem aranyert lehet venni? En eddig szinte 100%-ban a normallal mentem, de mindig volt nalam ~20db robbanó is. Ti mit használtok?
-
tomabear
csendes tag
Hát én FULL kezdő vok. De a segítség az jól jönne, de ..... Na mind1.
-
L-e-f-i-e
senior tag
De fura, hogy épp mindenki pályafutása épp legjobb körét futotta, engem pont bedobott kis tankként t10-esek közé pont indult volna a meccs mikor ledobdták a giga-meg a bombát..
-
Imilenni
addikt
Hy ^^
Valaki megtudná nekem mondani hogy T-150 vagy KV-1S-t fejlesszem ki?
Egyébként emberek ez játék xD Nem értem hogy miért vagytok stat huszárok..(kinek mennyi az eff.-értéke meg ilyen cuccok..kit érdekel? xD az a lényeg hogy jól érezd magad)
-
AlexWolf
senior tag
Én éppen a 16. vagy 17. ellent lőttem volna ki éppen full HP-ról, amikor egyszer csak leállt a szerver. Gondoltam "vazz de jó vagyok", aztán mégsem.
-
LAJTNING
tag
Átérzem... 13. kill után mentem T30-al. Addig minden lövésem talált és sebzett átlagon felül. Erre mikor bespotolom az utolsó arty-t és megnyomom a gombot semmi nem történik.
Talán még 3000 xp is meg lett volna, de nagyon jó...
-
mynames
senior tag
Most játszanék amjd kezdés után 5 mp-vel kidob! Gondolom, gyorsan újra csatlakozom, de erre kiírja , hogy a szerver foglalt és várakoztat!!!!
Majd nem lép be és kiírja , hogy a hálózathoz való csatlakozás nem lehetséges!!!
Ti láttatok már ilyet? Létezhet olyan prg amivel kitudnak dobni?
szerk.:
most nézem, h más is írta h, a szerver szabadságra ment...mondjuk nekem 18.15 -ig ok volt -
Memphis79
aktív tag
THX WG!
MI a f*sz van már a lekvár szerverrel?Már majdnem sikerült a 3X szorzót összeszedni mikor kibasz! -
Dobi 562
addikt
Na jó, elárulom nektek, épp most hekkelem meg a wot szervert. Mivel aljasul elcsavargatták a potmétereket a bevodkázott fehérorosz fejlesztők, ezért átvettem az irányítást. Hamarosan újra jelentkezem.
-
D.Orion
veterán
Remek!
M7 Priest X3-mas köröm, 4 killem volt meg vagy 20 sebző találatom és a csata végén megáll a WOT szerver! Pont megtalálták és kilőtték az utolsó ellent!
Kilőtték az ellent majd 15 másodpercig ott álltunk az ellenfél nélküli pályán! Ekkor a számláló 0:44re váltott és kibaszott a csatatérről! Most meg nem tudok belépni!
Ez lett volna vagy 3K xp standard acc-al!
Erre leáll a szerver!
-
LAJTNING
tag
Véletlen lekapcsoltam a főkapcsolót, de dolgozok rajta.
-
Mewryck
tag
mást is kidobott a játék?elöször lagg,majd hálozathoz valo csatlakozás nem lehetséges
-
Chris0321
veterán
Tudja valaki mi történt a szerverrel?
Behalt a játék közben és csatlakozáskor kiírja a W.O.T. szerver foglalt.
Úgy látszik egy ideig ennyi volt. -
Meghalt a WoT?
-
Motyi
senior tag
Titeket is kidobott a játék?Úgy tűnik szerverleállás van
Pedig pont kilőttem volna egy IS6-t, 1 hp-ja maradt és a seggét mutatta felém... -
L-e-f-i-e
senior tag
-
Dobi 562
addikt
Rajtam átok ül, ez már biztos. 4 különböző tankkal 4 egymást követő csata nyerési esélye xvm szerint: 19%, 22%,38%,28%... És a top tankok húzzák le ennyire... De ma volt több 10% körüli és egy 5%-os is...
Haver hívott szakaszba, mondtam neki, hogy nem akarja ő azt.
-
[HUN]Dani
őstag
Tudom, hogy az egy prémium tank, de ettől függetlenül sosem láttam még t3 csatában.
Más: Kezdtem egy új felhasználót. 3 ágat tolok egyszerre. Egy németet illetve 2 amerikait. Egyik artys másik td-s. Végre meglett a pz38na tank ász.
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. augusztus 5. 17:21:23
Jármű: PzKpfw 38 nA
Szerzett tapasztalat: 1 195
Szerzett kredit: 24 109
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Carius Kitüntetés III Osztály, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
vbbb
őstag
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. augusztus 5. 15:56:33
Jármű: Lorraine39 L AM
Szerzett tapasztalat: 2 934 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 621
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Első csata....kíváncsian várom a többit.
-
longwild
aktív tag
A boltban van kina és UK kategoria is!
Ez valami fejlesztés előszele?
-
Eagle16
addikt
válasz
longwild #10319 üzenetére
A 3001-esen is meg a 3601-esen is ugyanaz az ágyú van, szóval ilyen szempontból mindegy melyiket választod. 132-es átütés elég kevés egy olyan csatában ahol sok a Tier 7-8-as tank, de még mindig jobb a helyzet mint patch előtt, mikor Tier 9-esekkel is találkozhatott.
Az egyik legjobb játékélményt a Tier 5 adja, afölött sajnos egyre kevésbé lesz élvezetes a játék, egyrészt a sok SPG-k miatt, másrészt a javítási költségek és a lőszerárak is az egekbe szöknek.
D.Orion: már egy ideje lehet tudni hogy ez lesz a második közepes ág (2-3 hete kb.), lehet hogy az EU oldal még csak most rakta ki.
-
longwild
aktív tag
Na most a dontes kovetkezik:
vk3601 vagy vk3001? Melyik agon induljak? -
D.Orion
veterán
válasz
Joe.36 #10312 üzenetére
Igen. full kezdő alatt azt a játékost értem aki nemrég telepítette a játékot és alig alig van benne tapasztalata, de alapvetően tetszik neki és érti a célokat és szeretne egyszer akár egy T10es tankot is. Csupán csak tanácsokra van szüksége, hogy jobb játékos legyen. Erre valóak az akadémiák.
-
paleinho
senior tag
Nem szoktam replayeket feltenni, de ez most vidámra sikeredett
arctic -
Joe.36
addikt
válasz
tomabear #10306 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz....
[HAC-S] Hungarian Armored Company - Seletchi Division
Ameddig a lőszer és a jókedv kitart.
JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:
-minimum 9-es heavy, vagy 8-as TD, vagy 7-es arty
-legalább betöltött 16. életév
-TeamSpeak 3 használataAki online kötelező felnézni CW-re, hogy szükség van rá, vagy sem. A vulgáris beszéd kerülése.
Ha mindez tiszta és elfogadható számodra keresd: dordzse5 vagy Purutttya nevű toborzótisztjeinket. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
tomabear #10306 üzenetére
Ez rossz általánosítás azért, nagyobb klánok nem engedhetik meg hogy kezdők csatlakozzanak épp azért mert komolyan klánoznak, és ahhoz kell egy szint. Fun klánhoz kell csatlakozni ott jó a hangulat (normális esetben) vagy egyedül gyakorolni, nem feltétlen kell klán az eredményes játékhoz...
-
tomabear
csendes tag
Sziasztok!
Úgynézem sajnos a magyar WOT clánok, egy - két kévétel persze akadhat, elég furcsa hozzáállással rendelkezik. Az ujjoncokkal senki sem akar foglalkozni. Csak ilyen meg olyan szinttel lhet jelentkezni. Aki most kezdi az meg le van sajnálva. Persze ez mindig is jellemző volt a Magyarokra. Kapja be az összes ilyen klán!!!
-
[HUN]Dani
őstag
Lenne egy kérdésem, ami már lehet többször is elhangzott, de ha nem haragszotok meg nem keresem ki. Szóval, az efficiency ratingot hogyan lehet javítani? Több elképzelésem is van, de inkább hozzátok fordulok segítségért.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest