- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Szerintetek lesz 2. német td ág amibe belekerül a jgpanther 2??? Nem akarom visszavenni a jgpanther azért, hogy kifejlesszem belőle a folytatását, viszont más tankból szívesen kifejleszteném, majd...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
virkir #10596 üzenetére
Én már várom hogy újra WoT-ozzak. Ez a bő 2 hét szünet elég unalmasan telt mikor egyedül voltam otthon.
Ui: szurkoljatok hogy holnap az új inverteremmel működjön a gépem mert ha nem akkor idegbajt fogok kapni és továbbra sem csatázhatok senkivel.
Aztán persze az lehet még jobb is hogy nem tolom mert legalább nem bénázok. -
psycroptic
őstag
válasz
Stauffenberg #10594 üzenetére
Ne aggódj! Lesz ez még rosszabb is...
Én is a minap mentem egy kanyart a Panther II-vel. Egész csata alatt rohangáltam, mint a töketlen lőttem egy csomót amiből egy csomó mellé ment, kaptam egy "tankászt" csak nem tudom, hogy mire: ~6200 expé (háromszorozva) meg asszem 50-60k közötti credit. Pedig tényleg nem csináltam semmi kiemelkedőt. -
jahrn
senior tag
válasz
Stauffenberg #10594 üzenetére
Tudja a fene. Az a 30k+-os ELC AMX kor sem volt egy nagy durr - igaz mastery badge jart erte.
Jah, most beszeltem cimbivel es azt irta h nala a Lowe sem hozza ugy a zsetont mint 7.5 elott. Namost ez vagy csak a veletlen osszjateka, vagy mindketten agyhalott noob-ok vagyunk, vagy megint tekergetik a potmetereket WG-nel. Ha utobbi akkor szivesen adok nekik otleteket h melyik testreszuket tekergessek intenziven... -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #10592 üzenetére
Az esély ölég kicsinyke mivel alig három órát aludtam a kurva vihar miatt.
Meg sikeresen beizzítottam pár régi kedvencet azt inkább azokkal játszom. Hát vazze egy 96-os AI ötször taktikusabb mint az átlag csapattársak.Stauffenberg
én csak funolni szeretek egy munkanap után).
Akkor javaslom az ultit, snapszert esetleg a sakkot egy kiskocsma kerthelyiségében némi sör mellett.
Hidd el többet érnek -
sutyi^
senior tag
válasz
Patrick76496 #10566 üzenetére
Ha megnyugtat az én T-54-men egy csóka olyat lőtt KT-val hogy beszartam.
Ember az ágyún eltalálta, majd a lövés rácsúszott a lovegpajzsra, azon átment és bele állt az ammorackbe.
-
Stauffenberg
nagyúr
Tegnapi tapasztalatom T20-al (ezek szar csaták, de ezekre emlékszem pontosan, hogy leírjam).
1.) Csata:
Nem csináltam lószart sem, mert nem tudtam igazán bekerülni a csata sűrűjébe. Párat durrantottam és bevittem egy kevéske sebzést. Bekaptam egy-két találatot is, mert elnéztem egy fedezéket.
Kredit: 16.000
2.) Csata:
Scoutoltam 4 tankot, kilőttem 3 nálam nagyobb szintű tankot (D.Max, JagdTiger, IS-3), persze nem nulláról, de azért osztottam sebzést is, nem pár százalékról kaptam le őket. Plusz sebeztem még két másik tankot (JagdTiger 88 meg T44). Nem kaptam be egy találatot sem.
Kredit: 18.000
Sajnos ez az egész WoT-ra igaz... egy totál gyenge nudli és egy közepes teljesítmény között NINCS SEMMI különbség, sem XP-ben, sem kreditben. A szorzó csak akkor ugrik meg ha baromira odateszed magad (de ehhez nem casual játékosnak kell lenni, mint én, hanem napi több órákat elszopni játékkal, amire nekem sem időm, sem kedvem, én csak funolni szeretek egy munkanap után).
-
jahrn
senior tag
válasz
Stauffenberg #10588 üzenetére
Megint nerfeltek a US med credit gain-t ? Merthogy azert vicc, kiosztok T20al 3k+ sebzest es kapok erte 20k creditet.
Akarmennyire is imadom a T20at, elegge karcsun hozza a zsetont. Meg jo h fun tanknak tartottam meg.
Masreszt ELC AMX-el mentem 1 kort, ellottem 7 loszert meg scoutoltam es 30k feletti credit jott. -
Timyyy
őstag
Lálálláá
Purchased:
'GW Tiger' purchased successfully. You have spent credits: 2 910 000. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atlantis #10587 üzenetére
Hát én Tier 7-ben is tudok csúnyán mínuszos köröket menni. Főleg ha ádáz küzdelem bontakozik ki, sokáig védek, aztán a legvégén én is elhullok. A javítás mellé be lehet zsebelni 18-20 ezer kredites lőszer utánpótlási számlát.
Ami azt tekintve, hogy 25-30 ezer kredit prémium nélkül már igen jónak számít ezen a szinten... hát nem kellemes. De hát ugye nem mindig jön össze ennyi.
-
Atlantis
veterán
válasz
Stauffenberg #10583 üzenetére
Azért nem olyan vészesen rosszak az amerikai med tankok, T20 és a Panther még egálban vannak, sőt szerintem kicsit jobbak, mint a KV-13.
Aha, pörög az XP-számláló, meg a javítási költségé is.
T7-ben még el lehet bohóckodni, de T8-tól már átgondolod ezt a "belegázolsz az ellenségbe" taktikát. KV-3-at már régen használtam (még 7.1 környékén), nekem a KV-tankok a lassúságuk miatt eleve nem annyira jöttek be. Ellenben az IS-t kedvelem.
-
GaburroSan
aktív tag
Még 28 000 Xp kell a tier X Löveg 12.8 cm PaK 44 L/55-hez és a pusztítás megkezdődik!
-
GaburroSan
aktív tag
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 7. 14:04:49
Jármű: JagdPanther II
Szerzett tapasztalat: 3 572 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 946
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
(prémes, nercbundás)
Jujj de jól esett!
Ja a lőszer és a javítás 28 000 kp -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atlantis #10582 üzenetére
Na ja, az arty a legrosszabb ilyen szempontból, mert azt a legidőigényesebb fejleszteni. Na meg a medium tankokkal is lehet sokat pöcsölni ha rossz ágat választottál.
Ez az USA med ág elhagyva az M4 tankokat egyre nagyobb katasztrófának tűnik. Ellenben a forgó tornyos TD-k elég jók.
De amivel a legjobban lehet haladni azok a heavy tankok. Mész, belegázolsz az ellenségbe, osztod a hatalmas DMG-t és csak úgy pörög az XP számláló. Csak aztán győzzed farmolni hozzá a kreditet amiből vásárolhatsz újakat...
A KV szériát nagyon csípem. Most vagyok KV-3-nál, de nagyon szeretem. Szerintem a jelenlegi tankjaim közül azt csípem a legjobban. Általában kényelmes pozícióba oszt be a match making is, szóval ritka, hogy ne tudjak vele érdemben érvényesülni.
KV-2 meg már csak a 152mm-es trollcannon miatt is meg van tartva. Néha ha felcsesz a többi tank, akkor előveszem és megyek pár kört. Imádom, hogy 2-3 tierrel feljebb lévő tankok is összerezzennek a félelemtől ha ki kell jönni elém egy épület mögül!
-
Atlantis
veterán
válasz
KaiotEch #10579 üzenetére
Juj....ezt ne írtad volna...
Csak annyit reagálnék, hogy nem értek egyet, de nem akarok ilyen témájú vitát indítani.
Stauffenberg: hát most már én is maradok a németnél, de ha új vonalat indítanék, az amerikai lenne. Egy M40/43-at szívesen használnék, de a tököm fog még egyszer annyit szívni, hogy addig eljussak. M41-es megvan, ott abba is hagytam.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #10536 üzenetére
Én sem rajongok a T20-ért. Szerintem nagyon béna a matchmaking miatt. Amikor még M4 és M4A3E8 volt addig csodáltam is, hogy baromi ritkán látok T20-at. Aztán megtudtam miért... hát mert folyton magasabb tierű csatákba rakja.
Mindenesetre legalább a sebességével nincs gond, ha az égvilágon semmit sem fejlesztesz rajta akkor is felgyorsul 45-50 km/h-ra. Csak a gyors "fedezékről fedezékre" átrohanásokban nem jó, mert nem gyorsul túl jól. De a csata elején jól előre lehet vele szaladni valami fasza lőállásig ahol bevárhatod a társaidat.
Azért az M4 és M4A3E8 sokkal élvezetesebb volt, azokkal igazán mókás játszani, csak ott meg az alacsony tier miatt túl sok a noob. Ami csak akkor kedvez neked, ha nem a társaid azok, mert ha az ellenséged bénázik, akkor hatalmas kaszálásokat lehet művelni.
# Atlantis: Nekem eddig csak német artym volt, de nem érzek késztetést arra, hogy másik arty ágat is elkezdjek. Elvagyok velük. Sajnos az USA med ágba kezdek beleunni, szóval ezért kezdtem az USA (forgó tornyos) TD ágat. Egy M18 Hellcat a vágyam, remélem megtarthatom majd farmolós tanknak!
-
csaabz
őstag
válasz
A nagy tornyot már nem fogja átlőni szemből semmi. Viszont a testet tényleg nagyon kell óvni.
A patch-el jött kis buff jót tett neki, bár a reload idejét lehetne még csökkenteni, figyelembe véve, hogy a damage nem olyan nagy... -
Patrick76496
őstag
válasz
*más tankoknál
elnézést, lejárt a szerkesztési idő
-
Patrick76496
őstag
válasz
csaabz #10529 üzenetére
Eddig vegyes érzéseim vannak ezzel a tankkal kapcsolatban, valamikor top tier vagyok, valamikor Tier 10-be rak be. Érdekes módon még mindig nem érzem magam valami nagy biztonságban köztük, bár lehet, hogy csak szokatlan még a T9, és ráadásul BL-9 van rajta, viszont arra az is elég, hogy hason keresztül szétszedjek egy IS-7-et.
A T8 heavy is szokatlan volt elsőre (IS-3) egy ideig utáltam is, de erre nem tudnék haragudni, olyan baxott jól néz ki.
(Az IS-3 is szép, de csak nagy toronnyal). E-75 KT löveggel szinte bárhol átlövi, remélem egy cseppet erősödik majd a torony a másodikkal, cink lenne, ha a nagy tornyát is átvinnék szemből. Bár láttam egy 7.5-ös visszajátszásban, hogy az M103 átlövi a löveg mellett és viszi is a löveget, ez nem tudom már tankoknál hogy van.
Más: KV-5
-
[HUN]Dani
őstag
A Hummel van olyan jó mint a Grille?
-
Atlantis
veterán
válasz
#48613632 #10558 üzenetére
Vagy úgy. Nálam SHIFT-tel max zoomra ugrik, majd onnan ugyanoda vált vissza, ahonnan indultam.
Timyy: Grat, türelem az kelleni fog hozzá.
Dudor7373: Ferdinand talán jobb, de amíg nincs meg rá a legnagyobb ágyú, nem fogod szeretni. Sőt, a legnagyobb motor is kell, mert anélkül meg egy tetű(maxosan se egy iramszarvas). Nálam is csak mostanában kezdi megszerettetni magát, hogy féltávon vagyok vele a JT felé, az elején viszont nagyon utáltam. Azt is nézd, hogy német nehéz tankok közül melyikkel akarsz foglalkozni, mert a Ferdinand a Porsche-vonalba illik, a motorok azzal kompatibilisek, míg JPantherII Maybach-vonalra illeszkedik. Sok XP-t lehet ezzel megtakarítani, ha csak az egyik német nehéz tank vonal érdekel.
-
marked one94
őstag
válasz
jozefgucci1 #10540 üzenetére
Én az összes amcsi med tankot dicsérem imádom őket és jól is megy velük
-
Timyyy
őstag
Dudor7373: JP2-nek semmi páncélja, igaz, hogy mozgékonyabb, de akkor is a Ferdinand jobb.
Dryman: nem tudom mire gondolsz, de goldot nem költök semmire, nincs is.
psycroptic: igen, ezzel vígasztalom magam
fogok én még sírni a löveg kitéríthetőség miatt, de hát ez van, ezt kell szeretni.
-
törölt tag
válasz
Atlantis #10551 üzenetére
Nálam, ha teljesen le van véve a zoom, tehát ha legmesszebbről nézem a tankom, - mondjuk így -, akkor a shiftre ugye beugrik a zoom, vagy sniper mode, de még a görgővel tudok egy picit rázoomolni, tehát shift-tel nem ugrott maxra.
És ugyanez vissza, azaz ha max zoomon vagy, akkor shift, de erre nem ugrik a legtávolabbi nézetre, hanem még a görgővel tudsz távolítani.
Na remélem így már érthető, erre mondtam, hogy nem teljes a zoom átfogása. -
đe$|re
senior tag
válasz
Stauffenberg #10535 üzenetére
Én az M18 Hellcat-nél járok, de már a T49 is nagyon élvezetes tank. Nemrég lett meg rá a nagyobb ágyú és mit is mondjak...szépen lehet szopatni vele a népet.
Az MM talán kegyesebb vele, bár többnyire így is inkább a középmezőnyben helyez el.
-
Dudor7373
csendes tag
Szerintetek meik a jobb: Jagdpanther2 vagy a Ferdinánd?
-
Timyyy
őstag
Researched:
GW Tiger researched. Undistributed experience spent: 162 000. Free Experience spent: 0.Juhéé
már csak 1,8 millió kredit kell.
-
törölt tag
válasz
AlexWolf #10546 üzenetére
Na az van, hogy én nem rég kezdtem játszani, T4-T5 járműveim vannak. Az elején volt egy bisonom, de nem tetszett, így az artykat ki is hagytam. A bisonnál meg kimaradt a shift, mivel ritkán használtam, a normál tanknál, meg a td-nél néha használtam a shiftet, de kikerült a látószögemből, mivel a görgő kényelmesebb. És el is feledkeztem róla, mármint a shiftről, pont mert ott a görgő.
Néha elővettem a bison-t, de teljes sikertelenség, találatom sem volt, tudjuk miért.Ekkor tettem fel az ominózus kérdést
De nincs ebből baj, ti azt hittétek én tudom, én meg nem tudtam. Ez ennyi. Na peaceAtlantis : De a Shiftnek nincs teljes zoom átfogása, vagy ha maxra zoomolsz vele, akkor nem ugrik vissza valós nézetbe, próbáld csak ki
(vagy én nem tudok megint valamit
)
-
Atlantis
veterán
válasz
jozefgucci1 #10540 üzenetére
Hja, a dupla megvan vele, de nem mindig sikerül túl sokat hozzátenni a csapat játékához. Majd alakul még, eleinte a P2-t se kedveltem, de arra sikerült ráérezni, remélem, erre is meglesz a recept. Küzdeni kell ezzel is, az összes med ágat végig akarom vinni.
-
törölt tag
Normál tankokkal? Semmi "pew-pew" menet közben, ne aggódj, van ilyen, hogy egérgörgő, azt használom.
És igen, tudtam a shift-ről, próbáltam is normál tanknál, de mivel ugyanaz volt, mint az egérgörgő, nem használtam
Ennyire egyszerű.szerk : csakhogy artyknál az egérgörgő csak simán zoomol, (pew-pew módba)
oda tényleg a shift kell.
-
Fel
addikt
válasz
longwild #10538 üzenetére
Hopp.. Ezt a hibát már egyszer elkövette valaki...
Kevered a lövegeknél felsorolt adatokat a páncélzatéval.
Az ágyúknál a különböző értékek a használható lőszertípusokra vonatkoznak, ezért van 2-3 belőlük. Rendszerint AP/HE/APCR v. HEAT sorrendben van az átlag átütés és a sebzés felsorolva. A konisch ágyúhoz nincs HE lőszer ezért van csak két-két adat, AP és APCR lőszerre.A sebzés és a páncélátütés értéke +/-25%-os határon belül ingadozik, nem atttól függ, hogy melyik oldalról lövöd a tankokat.
Az első kérdésre pedig: 7,5 cm KwK 42 L/70-et. A konisch csak arany lőszerrel ér valamit, amúgy fölösleges addig xp-t pazarolni rá, míg nincs meg minden más egyéb (hogy elit legyen).
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Atlantis #10537 üzenetére
Tény hogy vannak körök a Pershingel mikor három javítócsomag is kevés lenne hozzá és nyílván itt nem a láncolásra gondoltam . Nagyon sokat kell vele menni a Pattonhoz és Diegho -n kívül itt nagyon még nem dícsérték azt sem . Amúgy a legtöbb esetben megvan vele elsőre a dupla , szóval a statot nem rontja annyira .
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
VK3601-re, amig a 8.8-at nem tudom feltenni, melyiket érdemes addig is az alábbiakból?
V 10,5 cm KwK 42 L/28 42 350/350/410 HP 64/150/53 mm 7 r/m 0.55 m 2.29 s -6°/+17° 3,800 28,000 2,100 kg
VIII 7,5 cm KwK 41 L/58 konisch 68 65/165 HP 167/225 mm 11.67 r/m 0.34 m 2.29 s -6°/+16° 1,500 9,150 1,620 kg
A 7,5cm-esnek létezik, hogy nincs sebzése hátulról??
-
Atlantis
veterán
válasz
Legyen vele szerencséd, én nem rajongtam annyira a T20-ért, bár azért nem volt rossz, nem is utáltam. A Pershing-ből néha már visszasírom, már látom, hogy hosszú távon nem fogom szeretni ezt a gépet, túl sérülékeny, plusz annyira nem is indul meg gyorsan. P2 is lassan indul meg, de legalább van némi páncélzata. Papíron nincs nagy különbség, de gyakorlatban mégiscsak van.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Nem tudom én alig vártam , hogy eladhassam végre a T20-at nem szerettem. A nagyobb ágyú is igen vékonyka már azon a szinten , de még Tier7-ben elmegy csak sajna simán berakott T9 be is . Pershing nem lenne rosz ha csak T8-9 be rakná mert ott szépen lehet vele csipkedni fullosan már nagyon jól mozog . Amúgy gondolkodom , hogy elmegyek én is a másik TD ágon Halicat ig legalább . Most a T28 -at próbálom nyúzni tegnap vettem meg eddig jobb mint az ISu volt az alap löveggel csak hát itt is 50 K XP a nagyobb ágyú .
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #10533 üzenetére
Én most elkezdtem egy amerikai TD ágat (tegnap előtt) és baromira élvezem az M8A1-et, de szinte mindig csak olyan csatába tesz ahol a lista legvégén vagyok. Szerencsére Tier 5-6 tankok nem okoznak gondot ha csak hátulról csipkedek.
De azért az MM beoszthatna sűrűbben olyan csatákba is ahol azért lehet pusztítani rendesen.
De USA med ághoz: Most a T20-nál járok, végre meglett a fejlesztett torony, le tudtam cserélni a 76mm-es meggymag köpködőt (ami semmire sem jó, sokszor alacsonyabb tierű tankokat sem lehet vele megkarcolni). Most a 105mm-es cső van fent ami már az M4-en is volt. Rögtön első körben kiszedtem egy D.Max-ot, JagdTigert meg egy IS-3-at. Persze azért igyekeztem a nagyobb dögök mögött maradni és onnan csipkedni. A társaim nagyon örültek neki, hogy egy hülye szaros T20 veszi el előlük a frageket...
-
jozefgucci1
addikt
Az MM nagyon szivat most a Pershingel szinte csak Tier10-es csatába dobál be ott pedig nyolcas ágyúval nem sokat tudok kezdeni . Végre kifarmoltam S34 CA-ra anagyobb ágyút és hát így nagyon brutál . Van olyan jó mint anno a SU85 volt szerintem .
Nincs valakinek kedve délig szakaszozni ?
-
[HUN]Dani
őstag
Pár napja játszom újra a régi accountommal, amin kemény 470 volt az efficiency rating. Az efficiency rating calculator szerint már közel 1000-re sikerült javítani kb 2 nap alatt, de az xvm mod szerint még mindig csak 470. Egy egészen egyszerű kérdésem van. Hány naponta frissül az efficiency rating xvm modban?
-
vhw
addikt
válasz
#48613632 #10514 üzenetére
Normál tankokkal hogy játszol?
Semmi sniper mód? Csak pew-pew menet közben?
Ha meg ott előjön a sniper mód (s-h-i-f-t) (egyébként a controls-ban megtalálható a billentyűkiosztás, érdemes játszás előtt megnézni bármilyen játéknál).
Ezután nem magától értetődő, hogy az artyknál is lenyomom? Voilá lehet lövöldözni a domb mögé...
Erre tényleg magától rá szokott jönni az ember. -
csaabz
őstag
válasz
Patrick76496 #10488 üzenetére
ST-1 front hull armort úgy lövi át mindenki, hogy csak nyekkensz...
-
longwild
aktív tag
Megy!
-
Megint nincs srv?
-
Dobi 562
addikt
-
D.Orion
veterán
válasz
Imilenni #10518 üzenetére
Dobok még egy hasznos oldalt. Bár egy része fizetős, de sok tankot meg tudsz rajta nézni. Modell szinten, mi hol található a tankban, hol vannak a gyenge pontjai.
Szerk.: Pfuuj milyen lett már ez az oldal.
Régen mindne tank úgy nézett ki rajta, mint a kezdőoldalon.
-
D.Orion
veterán
válasz
Imilenni #10515 üzenetére
Általában nincs, de tudom ajánlani a youtube-on TheRiisingSun csatornáját és videóit. Én minden egyes videóját megnézem, mert mindig tud valami újat mutatni.
Vannak összefoglaló weakspot videók és vannak külön tankokra is. Új tankokról is mond ezt azt. Mindenképpen érdemes nézelődni.
-
törölt tag
válasz
D.Orion #10513 üzenetére
Persze, hogy nem mondtam, mivel nem is tudtam, hogy van olyan. Csak megnéztem egy tutoriált a YT-on, és akkor esett le. De nem értem, mi nem volt egyértelmű, hogy jópáran beszéltetek itt össze-vissza mindenről?
Végül is mindegy, most már tudomszerk:
ezt írtam, nekem ha ezt a kérdést felteszik, tuti vágom, hogy a shiftet keresi ..."Valamint, ha tereptárgy van a célpont és köztem, akkor a célzórendszer hogyan működik?
Csak mert láttam olyat már külső szemlélőként, hogy domb mögé lőttek. Ezt hogyan kell? Köszi" -
D.Orion
veterán
válasz
#48613632 #10490 üzenetére
ROFL?
Már bocs, de egy árva szóval nem írtad szerintem, hogy mi a problémád az arty-val, csak annyit kérdeztél, hogy melyik a jobb, meg melyik milyen szögben lőőőőőőő. Azt valahogy meg se említetted, hogy nem tudo előhozni a műhold/isten nézetet.
Ez a te user fail-od volt, nem pedig a mi hülyeségünk. Egyébként a hivatalos oldalon még tutorial videó is van. És még te noob-ozol le minket? Álljon már meg a hadigépezet!
(#10480) Dobi 562: Köszi, már hiányoltam.
-
Stauffenberg
nagyúr
Amúgy mi a tosz van a szerverekkel? Nekem az update óta nem áll meg a pingem 150 alatt, de szeret magasabbra is felugrani. Most is csak nézek, mint egy hülye, hogy KV-3-al sikerrel kilőttem egy csapattársamat aki egészen biztosan nem volt a célkörben amikor lőttem.
A netkapcsolatom amúgy stabil. Ha direkt mérem magyar, UK, USA, stb szerverek között a pingem akkor is stabil és jó. Más játékkal nincs gondom.
Egyébként vicces volt a szitu. A csatából mikor kiléptem (mert ki lettem lőve) akkor éppen 12>-1 volt az állás. Tök gáz, hogy a csapatom által egyetlen kilőtt tank egy baráti tank és nekem sikerült elkövetnem...
-
Atlantis
veterán
válasz
Stauffenberg #10510 üzenetére
Többek közt az ilyenek miatt utálok arty-val menni.
-
Stauffenberg
nagyúr
Imádom amikor komplett idiótákkal kerülök egy csatába. Artyval mennék, nap első csatája, még mindig 3x-os XP mennyiség jár. Elindul a kör és 40 másodpercen belül az összes (4db) arty halott, mert egy AMX 12t berongyol közénk és mindenkit szétcsap.
Aztán megnyerjük a kört, bár elég kalandosan, mert ez az AMX 12t utána 80%-ig elfoglalta a bázisunkat mielőtt valaki hajlandó lett volna visszafordulni és leszedni.
Kaptam 210 XP-t... háromszorozva.
-
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest