- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Lehet tudni arról valamit, hogy mennyibe fog kerülni a Type 59 v. a 62 ?
-
Atlantis
veterán
Elismerésem...szerintem fullos tankkal elég 20-30 csata, hogy kiismerd. Persze amíg egy tank fullos lesz, addig kellhet ennek többszöröse és gyakran már addig megutálom, míg eddig eljutok vele. Példa erre a Ferdinand, így fullosan már egészen jó, de úgy megutáltam, míg eddig eljutottam vele, hogy most se használom szívesen.
virkir: hja, van benne igazság. Nekem 180 van a GWP-vel ,ennyi alatt meglett a GWT. Adtam is el, mert megutáltam rendesen a végére.
-
virkir
veterán
válasz
Atlantis #11991 üzenetére
Pölö fejlesztesz egy T10-est prémium nélkül?
AusfB: 510 kör mert prémium nélkül húztam ki a a Maus-t és még szerettem is azt a tankot.
E-75: 580 kör mert a legjobb T9-es volt a váltóáthelyezés előtt
Hummel 1006 kör GWpanther 936 mert jól lehet velük farmolni meg ha felidegesítenek a csapatok akkor jó szétartyzni a lúzereket
SU-85: 493 kör mert király farmer volt -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Atlantis #11991 üzenetére
Mar 1.5K-nal tart az Aladarral a meccseim szama es imadom.Ja es az oka az volt hogy 88as agyuval jol lehetett vele keresni. Volt olyan het hogy csak azzal mentem. 200alatt nem sikerul jol kismerni egy tankot szerintem, vagy csak en vagyok lassu + a legenyseg is elegge okoska mar
es ez rengeteget szamit
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
marked one94 #11963 üzenetére
Az eredmenyessegeden felbuzdulva, tegnap leporoltam a Mausomat es mentem vele par kort. mondom le duplazom(triplazom). Aszt hittem agyam eldobom, zsinorban 8kor bukta es aztan egy nyertes kor. Hat en csatankent 2000et sebeztem, egyszeruen nem erzem azt a tankot. Igaz a VK4502A-is kb 500csatan keresztul nem ereztem es utaltam. Aztan egyszer csak megfordult, mar van vele 1.5K csatam es imadom. lehet Maussal is igy lesz? Azert majd mehetnenk platoonban hogy tanuljak toled Maus iranyitast, oke?
-
Type59 is igazából farmolásra jó? Mert a Löwe nekem rendszerint 50-60 ezreket hoz standard accounttal.
-
Koszta
tag
Egy érdekes interjú:
Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal
http://www.masodikvh.hu/media2/jatekok/2510-interju-a-world-of-tanks-atyjaval-a-wargaming-net-alapitojaval-szergej-burkatovszkij-jal -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #11963 üzenetére
Egész jól ráéreztél
Victory ratio: 68.75%
Battles: 16
Efficiency: 1767.17
Average tier: 10
Experience: 15454/965.88
Capture points: 0/0
Defense points: 16/1
Damage: 48014/3001
Kills: 24/1.5
Spotted: 19/1.19
Ha nagyon unod magad nyugodtan gurulgathatsz vele -
Djuree
félisten
lol. tegnap ac mle 46. előttem t34, mögöttem is-3. belesebzek mindkettőbe, de esélyem sem volt, menekülni sem, semmire. kinyírnak, erre beszól vki hogy noob vagyok. persze olyan aki már régen halott és kemény 700-as effje van
-
Atlantis
veterán
Ma megveszem a T-43.-at, remélem, bejön a szokásos recept: mivel itt mindenki utálja, bízom benne, nekem tetszeni fog.
-
Djuree
félisten
ac mle 46 helyzetjelentés:
27%-os win esély, top 7-es voltam 2db másik társammal, ellennél 2db jgpancser meg egy tiger.
persze a mi 2db t7-esünk elhalt gyorsba, én maradtam meg 2db arty, ellenünk meg a 3db t7 meg kicsik.
na akkor induljunk meg, idő volt még bőven, 10 perc, gondoltam nyugisan megfontoltan haladok. első jgpancser szemtől szemben, úgy lőttem ki hogy ő 3x pattantjön a tiger. na mondom végem. a 2 artynk piros volt, nem nagyon számítottam rájuk. erre a 2 arty rápörköl, utána meg kilőttem, maradt vagy 200hp-m. 2. jgpancser szemtől szemben. a 2 arty megint rápörköl, kilőttem, ő megint pattant. a kis tankokat meg elintéztük hamar
jó ez a t7-es francia td, csak kicsit sebez, de a jgpancser még gyengébb, ez a tudat boldogít.
a végére a 2 piros artynk is jól nyomta. -
Chris0321
veterán
válasz
Djuree #11975 üzenetére
Nem láttad a videókat a fizikáról amit a következő frissítéskor beraknak? Akkor lesz még neked meglepi majd ha az ellenség lazán letol a szikláról mert neked robog.
Nem tudja véletlenül valaki mikortól lesz tesztszerver? Elég kíváncsi vagyok mit bénáztak össze, mennyire fogom a hajamat tépni plusz ha ki lesz fejlesztve minden tank a garázsban párat ki szeretnék próbálni.
-
Djuree
félisten
válasz
Zeratul #11974 üzenetére
hát egy kicsit illúzióromboló azért. oké hogy egy fél méteres sziklán átszalad, ez kellene is, mert olyan dolgokban el lehet akadni a játékban hogy a hajam égnek áll. tegnap egy ereszcsatornában! akadtam el, ki is lőttek mert beleszorultam
de 10cm-es sziklákban is szeretek elakadni. robogok ezerrel, erre valami fal és megállok, nézem ja hogy egy kavics van előttem. de hogy egy ilyen hegyről leugratni, az azért kicsit meredek már.
-
válasz
GaburroSan #11971 üzenetére
ugyanaz lesz mint az eddigi Type59 vagy már másképp fog kinézni? Esetleg nerfelték? Én tuti veszek, bár csak német tankjaim vannak...
-
Djuree
félisten
mondjátok hogy ez nem az új fizikai motorral készült
ehh -
forras2
őstag
Miért nem az ilyen köröket 3×ozom be
Győzelem!
Csata: Fjords 2012. augusztus 21. 1:11:14
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 018
Szerzett kredit: 27 766
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
bullseye
addikt
Én ma erre mentem pár kört... így utólag talán érthető is, hogy miért anyázott folyamatosan két csapattárs is, mert szerintük nem voltam elég taktikus
-
marked one94
őstag
válasz
virkir #11950 üzenetére
Nem is azért mentem vele hogy kreditett farmoljak, hanem hogy véleményt tudjak mondani, de ennyi kör alatt 1-2 dologra jöttem csak rá. De erről majd később
Amúgy egész korrekt tank szerintem. prémmel talán még lehet vele keresni. Amúgy véletlenül csináltam egy kb -50-60k credites kört
meg lehet repotoltak is.
-
Cooper911
senior tag
Srácok akinek van 750 goldja prémium tankra, most a T-25 féláron csak 750.
Nagyon jó lett most ritkán van a sor alján, nagyon jókat lehet menni vele.
Kis farm tanknak kredit szerzésre ajánlom.
Egy átlagos kör:Victory!
Battle: Cliff 2012. augusztus 20. 22:24:06
Vehicle: T-25
Experience received: 1 938 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 20 016Jav+lőszer most 1200 volt de 4k-ból álltalában megáll.
1 kill 4 damage (1-1 lövéssel) 2 spot.
Aki nem ismerné, viszonylag fürge T5 med, messzebre is pontos csak a tornya lassan forog.
-
vhw
addikt
válasz
HungAryan #11958 üzenetére
Talán próbáljátok ki ezt; Hanzel und Gretyl
-
vbbb
őstag
Én meg azt hittem, hogy a T28on a 120mm AT gun mekkora királyság lesz...lufaszt....pattog össze vissza....vagy ezt HE-vel kell használni? T29 oldaláról 2x meg ilyenek...nemááá
-
Djuree
félisten
válasz
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ #11943 üzenetére
én ezt szoktam hallgatni ha is-8-al megyek:
russian anthem rock version
nem kis hangulatot ad
ez tényleg egy lelkesítő himnusz, szinte látom magam ahogy a vörös téren rohanok át egy szál nagannal a kezembencsak nekünk van ilyen szar lehangoló himnuszunk
-
Fel
addikt
Végre összejött a Tank Ász az E-50 Ausf. M-el is:
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. augusztus 20. 21:28:38
Vehicle: E-50 Ausf.M
Experience received: 5 355 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 79 860
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Replay itt: [link]
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #11947 üzenetére
Hm... így elnézve lehet, hogy segített rajta a legutolsó patch.
Mondjuk nem egy pénznyomda így se mert ezek éppen az egynapos prémiummal hoznak ennyit. -
Atlantis
veterán
Magas lehet a mérce T32-vel. Az imént mentem egy 1438XP-s kört vele és csak 2-es szintű tankos plecsnit kaptam érte...pedig ez volt eddig a legjobb köröm ezzel a vacakkal.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #11932 üzenetére
Toljad ezerrel úgyis szar a statom vele
De jó lenne ha raknának egy marketet a játékba már adnám is el neked kamatmentes részletre.
Bár várjunk egy SandRivert vagy valami hasonló sík, kemény felületű pályát 5-6 artyval oldalanként -
D.Orion
veterán
válasz
Snooker #11902 üzenetére
T34 hatalmas pen és hatalmas max dmg egy T8hoz képest. Nálam 4 skilles legénység van benne, majd mennek a T110be, szerintem jobb, mint a Löwe, mert pénzt és xp-t is a bevitt dmg-ért kapsz. Bár a Löwe gyorsabban tud lőni, de T34 nagy penje általában fontosabb, mint a gyorsabb újratöltés. Ha nem tudok valamit átlőni, akkor nem megyek semmire a gyors reload-al. Löwe ellenben jobban páncélozott, de esetek többségében úgy is minimum T8 csatában vagy ahol mindkét tankot átlövik szemből is.
Murder3: Veled nem állok le beszélgetni WoT-ról, a topikban számtalanszor bizonyítottad már, hogy rajtad nem lehet segíteni.
-
Fel
addikt
Ez mekkor jó volt:
Victory!
Battle: El Halluf 2012. augusztus 20. 20:26:28
Vehicle: T34
Experience received: 1 110 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 27 135Az egyik T-50-2-nk sikeresen elfoglalta a bázist (encounter). Volt alkalmam 2 lövést leadni, abból 1 talált. Kőkemény 166 sebzést bevinni (kivégeztem egy M103-at). GG!!
[HUN]Dani: Annyi hiba van benne, hogy az SU-100M-1 nem 6-os, hanem 7-es, és az Uralmash-1 nem tier 7 TD lesz, hanem 8-as.
Érdekes, hogy nemrég frissítették az EU portálon is az In Development részt, mégis a régi terv szerinti beosztást hirdetik a képeknél... -
Zeratul
addikt
Találtam pár jó music moddot.
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
válasz
marked one94 #11932 üzenetére
Engem azért meggyőztél a Maussal kapcsolatban! Bele fogok vágni a fejlesztésébe!
-
emre
veterán
Köszi!
Akkor kihagyom, meg ahogy nézem a fullos Pershing minden szempontból jobb.
-
Dobi 562
addikt
Haverom acc-ján mentem vele egy kört. Rohadt lassú, a páncélja tényleg nyeli a lövéseket. Inkább nehéz tankként lehet használni, mint közepes tankként. Az ágyú viszonylag, pontos, gyors, 200-220 körüli sebzéseket dobált. Kaptam első körömben egy mesterlövészt. Egyébként nem tetszik.
-
emre
veterán
A super pershing-ről van valakinek tapasztalata?
mod:
Nem az érdekel hogy néz ki, felhasználó szintű dolgok érdekelnének.
-
vhw
addikt
válasz
Murder3 #11927 üzenetére
"először is ha megveszel egy tankot és te rossz vagy jó vagy vele az nem a tankot bizonyítja, hanem h te speciel nagyon rossz vagy vagy éppen nagyon jó vagy az adott tankkal."
Na a gondolatmenetedből az következik, hogy a német tankok nem sz*rok úgy általában, csak neked nincs hozzájuk közöd. Ez így korrekt, igaz?
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
-
[HUN]Dani
őstag
Új szovjet TD-k. A tier 10-es tetszik nekem a legjobban.
-
Atlantis
veterán
válasz
Murder3 #11928 üzenetére
S szerinted én mi alapján alkottam véleményt róluk? Nyilván mindkettő van nekem is, fullosak, igaz a KT-vel több csatát mentem és még elitként sincs szívem eladni egyenlőre.
Nem szoktam olyan tankokat megítélni, amiket nem használtam. Én elfogadom gond nélkül, hogy más a véleményed, ahogy Piszkos Harry mondta: "Szerencsére nem vagyunk egyformák".
Ettől még fenntartom a sajátom, szerintem a VK4502A és a T32 is jóval gyengébbek, mint a KT. Elismerem, kis elfogultság van bennem a német gépek iránt....de ugye a VK is német és hát finoman szólva se szeretem.
-
Murder3
addikt
válasz
D.Orion #11770 üzenetére
az első mondatod egy nagyon nagy hülyeség!
A tankok akkor lennének kiegyenlítettek, ha a hátrány/előny mutatójuk egyenlően oszlana el és így lenének összevetve.
+ a mapokon egyenlően jönne ez ki, de nem így van..A játékosoknak semmi köze ahhoz, hogy egy tank milyen.
Ahhoz van közük, hogy ŐK milyenek egy adott tankal.Ezért is fáj a fejem azoktól a baromságoktól mikor jönne ezzel a vedd meg és majd meglátoddal.
"yz tank nagyon OP" válasz---"vedd meg és majd meglátod mennyire nem op"
hát hülyének lenni könnyű vagy nem is tudom hogy szokták ezt mondani, de nézzük meg hogy a témáról egy mennyire teljesen eltérítő baromság is ez.először is ha megveszel egy tankot és te rossz vagy jó vagy vele az nem a tankot bizonyítja, hanem h te speciel nagyon rossz vagy vagy éppen nagyon jó vagy az adott tankkal.
pontosan ezért logikátlan ez a vélemény, mert attól h te x tankal mondjuk pocsék vagy de mondjuk a másik meg nem, az semmin nem változtat.az op az azt jelenti, hogy túl erős...
na most nem azért lesz túl erős vmi mert kilőhetetlen, túl erős akkor lesz ha az adott tank előny/hátrány mutatója előnyösen átbillen pozitív irányba összevetve más tankokkal.
De csak akkor ha több tankra nézve, mert ha csak 1 tankra nézve igaz ez akkor az a tank lesz UP nem pedig az említett tank op, de ha teszem azt 2 vagy több tanrka nézve akkor meg ez a tank lesz op...primitav módon a védettség,mozgékonyság,tűzerő 3-asra is el lehet ezt fordítani.
de itt a játékba több olyan dolog is van ami előnyt vagy hátrányt jelent tankokra nézve.meggyőződésem, ha nem lennének ezek a gynegébb játékosok akkor sok emberke nem lenen ott ahol most van.
Ezért nem a top kategóriához kell nézni az átlag játékosokat, mert a top attól top...teszem azt egy LOL-ba egy profi szintne játszó játékos a legnehezebben és leggyengébbnek tartott hősökkel is feltudja venni a versenyt meg képes vele alázni, mert ettől van ő profi szinten...
a batchates példa meg megint baromság.
egynelő szinte álló játékosoknál(akár a leglowabb szintne is)
eleve esélytelen kb batchatet legyűrni egy nem sorozatlövővel.
vagyis nem francia tankal.
ha lennéenk mondjuk aktiválható képességek akkor nem, de így igazából azon múlik h a bathat mit csinál. -
AlexWolf
senior tag
Nem, nem és nem...ma csak és kizárólag agyhalottak vannak a játékban. Ruinberg. Encounter. Egyedül én megyek T28 Prottal a bázis felé, a sok seggfej, meg nulláson indul meg. Baszki 13 - 1-nél vettem észre, hogy már csak ketten vagyok valakivel. Aztán szétszedett Tiger2, T-34, Pershing, 2 IS. Na megyek még egy kört, de ha ilyen lesz, akkor mára elég volt. Meg lehet 8.0-ig jegelem ezt a szart.
Most már azt mondom kár, hogy ingyenes a játék. Ha fizetős lenne az már egy baromi jó szűrő lenne. Sok kis takony meg tehetségtelen balfasz kihullana (minek áldozzon rá ha hülye hozzá). Tudom van olyan, akinek egyszerűen nincs rá lóvéja, h havi 2.5-3k-t kicsengessen. De azoknak úgy is lenne más megoldás a játékra, mint ahogy minden fizetős MMO-nál van.
Most telt be a pohár.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
marked one94 #11920 üzenetére
Baratom ha ez igy fog neked menni akkor platoonba elvihetsz es megmutatod nekem is, mert mar idegesit az a tank. Amugy gratula de meg menj vele parat
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
válasz
marked one94 #11920 üzenetére
Így képről nekem is bejövős
-
Murder3
addikt
válasz
Atlantis #11746 üzenetére
nem t32-t nehezebb szemből átlőni mert jóval nehezebb a hullját előlről eltalálni, nem még messziről,cserébe még a tornya is kemény..mind fronton mind oldalt és alacsonyabb az egész tank tehát sok esetbe max a tornyát látod amit meg nem nagyon lehet átlőni.
ellenben a kt frontján olyan hatalmas a weakspot h még messziről is pofon egyszerű eltalálni, sokszor forgatva is simán átlőhető,tornya szintén papír és cserébe még magasabb is mint a t32.nem is értem, hogy képes vki ilyet állítani a kt-ról...
?milyen kevésbé ismert gyengepontok?
hol van erőspontja a kt-nak?a t32 ágyúja meg nem szarabb mint a vk45a-n a 200mm..
kt sniperelésen kívül semmi másra nem jó -
-
Preda
aktív tag
Na ez an AMX 38 nagyon durva egy tank
. Két olyan kört mentem vele.
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. augusztus 20. 17:22:32
Jármű: AMX 38
Szerzett tapasztalat: 913
Szerzett kredit: 13 054
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Alig mentem vele még de vagy MM szivat vagy top vagy és szinte minden pattog.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
marked one94 #11911 üzenetére
Egyelore ugyes, varom a tovabbi tapasztalatodat. Amugy hozza kell tennem hogy eletem legjobb koret Maussal produkaltam de ahhoz irto nagy mak kellett. Valami 109000 creditt jott akkor ossze es 24 sebzo loves.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
marked one94 #11903 üzenetére
Varom a beszamolot
-
Dobi 562
addikt
válasz
Még van mit tanulnom. Van pár pálya ahol még nem igazán találom a helyem és seperc alatt elhullok. De ha szerinted érdemes a 2801-et kipróbálni akkor ki fogom ha már úgy érzem megy rendesen a felderítősdi.
-
Mewryck
tag
M48A1 tulajok!
az alábbi kiegészítők közül melyek mennek rá a tankra?amig akció van megvenném előre,wotinfon még nincs hasznos infó róla
-függőleges stabilizátor: mk1 vgy mk2?
-töltésgyorsító:közepes kaliber vagy nagykaliber?
-szellőzés:2 v 3-as szintű?thx
-
virkir
veterán
válasz
kűttem privit.
-
marked one94
őstag
válasz
Dobi 562 #11898 üzenetére
Nagyobb a javítása de mozgékonyabb és gyorsabb mint a leo, meg van rá normális ágyú amivel artykat szépen lehet bántani meg úgy szinte mindenkit ha olyan helyzetbe kerülsz vele
T7es csatába bekerülsz akkor meg Isten az a tank
Ha megy mára scout-olás meg van prémed nagyon ritkán fogsz vele veszteséges kört menni.
Snakeiboy: Majd elkérem, és kipróbálom, utána írok véleményt
virkir Ha ide adod szívesen kipróbálom
-
Snooker
senior tag
Löwe vagy T34 prémium nélkül kb. mennyit keres ? (50-60k ? )
-
WOT Armory
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest