- Acer notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
Csucsu88 #1287 üzenetére
Engem az idegesítene, ha egy tankra nem mennek rá 2-en 3-an is. Ha harcolok egy ellenféllel a közelben lévő csapattárs ne menjen a 10 utcával távolabbi ellenfélre, hanem segítsen mihamarabb elintézni az általam támadottat.
Két tank együtt felér három magányos tankkal, nem kis részben ennek kihasználásáról szólna eme stratégiai játék.
Egyébként ez új. Másokat az arty idegesít, a nem penetráló lövés, a Matchmaker, az unbalancolt tankok, a hülye csapattársak, a ghost shellek, a láthatósági rendszer, a WG. Kihagytam valamit? Jó hosszú a lista.
Személy szerint nem sokat idegeskedem a fentiek miatt, legutóbb azon akadt fenn kissé szemöldököm, amikor T1 Heavy elintézett a Jagdpz-ben. Az én lőszerem pattogott az ő frontjáról, az ő pontatlanabb ágyújával meg alig talált el. Már csak egy lövés kellett volna és elintézem, de neki volt több szerencséje.
Aktív témák
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest