Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Addig én sem tudtam (én nem is néztem utána), amíg nem hoztak egy lapost, Starterrel előtelepítve. Hajtott a kíváncsiság, hogy mi történik, ha megpróbálok 3-nál több alkalmazást futtatni (kiír valami figyelmeztetést a W7, hogy nem lehet vagy mi lesz)
De aztán nem történt semmi a 4. alkalmazás után sem, és mivel eredeti, nem buherált példányról volt szó, ezért néztem utána akkor. A korábbi linkben a 6. pontban ez vagyon:
"Korlátozott az egyszerre megnyitható programok száma?
A Starter rendszerben annyi programot futtathat, amennyit a hardvere elbír. A Starter csak 2 gigabájtnyi (GB) RAM memóriát támogat, amely korlátozhatja az egyszerre megnyitható programok számát."
Steelmanus
Ööö a feladatütemezőbe (Scheduler-be)?
Nem kell semmit sem ütemezni, msconfig és/vagy services.msc kell hozzá, más nem...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kell semmit sem ütemezni, msconfig és/vagy services.msc kell hozzá, más nem...