Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
LordVader80
üzenetére
Sztem mindenképp vhova vagyis vmi alá kell tenned, pl gyorsnézet vagy tárolómappák...
-
rgida
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Már rojtosra olvastam a manuált.Persze a lényegi rész angolul van,de végignéztem mindent.
Biztos hogy dual cannel (szintén Aida64)
Tudom hogy a win élményindex nem jelent semmit,csak nem logikus amit mutat.
Ja,és próbáltam 32 bitest is ,ott persze kevesebb a használható ram,viszont 7.3 pontot ad rá az a sz*r élményindex!!!! -
Morden24
nagyúr
Tökmindegy az a párszáz, semmivel nem lesz tőle gyorsabb a géped, az időzítések okán még az is lehet, hogy konkrétan lassabb. Bár azt hozzá kell tenni, hogy lehet a ramok beállításainak is utána kéne nézned, de ha ez megnyugtat, nekem is 4Gb 1333-as DDR3 sodimm van a notebookban, és arra is 5,9-et ad.
Más kérdés, hogy ez max. valami hülye bencsmárk progi alatt fog számítani, érezni belőle nem fogsz semmit.Gyanús egyébként, hogy ~128Mb memória tűnik el, ezért tippeltem, hogy TUTI az IGP a ludas. Ha van külön topikja itt a PH!-n a lapodnak (vagy a chipsetnek), akkor kérdezd meg ott, hogy mit kell kilőni a BIOS-ban, mert ez 100%, hogy a hardver beállításának kérdése, a Win7-nek semmi köze a dologhoz.
-
Pedig valami még leveszi. Az alaplap könyvét előveszed és kicsit átolvasod, mit mire kell állítani.
Ezen ne lepődj meg, hogy kevesebbet látsz... Lehet az idözétés miatt is pl. De lehet az is, hogy nem dual channel-be raktad a ramokat...
Amúgy meg a windows élmény index nem jelent semmit sem...
Szóval elsőnek az alaplap könyvét kell bújni egy kicsit és beállítgatni... -
Gorneck
legenda
válasz
LordVader80
üzenetére
Mappák -> Üzenetszabály.
-
rgida
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
Itt vagyok. A remap be volt kapcsolva.
Az integrált grafikus vezérlő letiltva (Aida64 szerint is)
De továbbra is csak 3.87 Gb ram van használatban.
Meg az is furcsa hogy az előző konfigomba ddr2-es 800 Mhz ram volt ,a win élményindex 6.3 pontot adott rá.A mostani ddr3-as 1600 Mhz(1333-on megy) pedig 5.9 pont!!!
Ezt sem értem. -
Morden24
nagyúr
BIOS-ban a memory remap funkciót kapcsold be.Illetve nincsen véletlenül egy IGP az alaplapodon (vagy processzorodban, tököm tudja, hogy van már ez)? Mert olyan, mintha az vonna le memóriaterületet magának. Azt kell kikapcsolni.
(#37883) default.: Advanced system settings -> Startup and recovery
-
rgida
csendes tag
Hali!
Most raktam össze az új gépem,és 64 bites Win7 lett feltelepítve.A gondom az hogy nem használja mind a 4 Gb ramot.(2x2 Gb DDR3 Kingston)
A rendszerinformációknál az szerepel hogy : " A telepített memória : 4 Gb (3.87 Gb használható)"
Tudja vki ,hogy miért van ez,és van e rá vmi megoldás? -
default.
őstag
Sziasztok!
Fent van a gépemen egy XP és egy W7.
A bootolásnál mindig megkérdezi hogy melyiket akarom elindítani.
Hogyan lehet azt beállítani, hogy automatikusan indítsa a W7et, és ha pl nyomkodom az F8-at vagy valamit akkor ajánlja csak fel a választási lehetőséget?köszönöm előre is!
-
jilian
addikt
Helló!
Van különbség a betöltési/elérési időkön a különböző verziójú Win 7 en?
(Home/Prof/Ultimate) -
Воланд
titán
válasz
PRO-peller
üzenetére
Mert nem kulcsot, hanem Duplaszó-t (32 bites) kell létrehozni. Hülyén van megfogalmazva.
Így kell kinéznie:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"DisablePreviewWindow"=dword:00000001Vagy növeled a megjelenési időt:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"ExtendedUIHoverTime"=dword:90000, de ez decimális érték. -
LordVader80
őstag
win live mail 2011-et használok, és nem találom, hogyan tudok szabályokat beállítani, konkrétan készítettem egy mappát, és bizonyos feladóktól azt szeretném, ha abba érkeznének meg a mailek, ez korábban ment jobb klikk az üzenetre, és ott make rules, de most itt nem találom

-
PRO-peller
senior tag
válasz
bobsys
üzenetére
Gpedit nincs nekem. A regedit nem úgy működik ahogyan az oldalon le van írva. Következők: Addig eljutok, h megnyitom az advanced aktát, de a kulcsot nem tudom létrehozni. Mert ha jobb oldalon nyomok egy jobb gombot kiírja : új. Ez ok. Nyomom "kulcs" erre: csinál 1 almappát. Oszt akkor most?

-
betyarr
veterán
válasz
jolmegmondom
üzenetére
nem kell tőle félni egyáltalán.én sem használtam sosem,én is tartottam tőle,de egyszerű a használata.és az esetedben (meg az enyémben is) szerintem ez az egyetlen feltétel nélküli megoldás.
[link] ez egy kis segítség a tplinkekhez,ha mégis router mellett döntesz majd. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Pl explorerben a beállításokban a kapcsolatoknál van ilyen, vagy vezérlőpultban internet beállításoknál.
-
TRob1
veterán
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Router-be nem gondolkodsz? Mert azzal tuti rögtön van neted, ha indul a Win. Majd kipróbálom anélkül is neked (már nem emlékszem, régóta routerrel megy), de csak estefelé mert most el kell mennem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Akik bekötik szart se értenek hozzá, egyik tőlem kérdezte meg hogy 2 gép közé cross vagy patch kábel kell, illetve hogy hogyan kell helyi hálózatot csinálni
Egyébként meg anyniban hasonlít a DSL-re hogy a bejelentkezés betárcsázásnak néz ki, de nem az itt optikán jön a lépcsőházig a cucc és a lakásokba UTP kábelen jön. Szóval ez nem DSL.Nálam az va bepipálva hogy mindig tárcsázzon ha nincs hálózati kapcsolat, lehet hogy program indításhoz köti, de a skype pl nálam indul a géppel, a log me in a vírusirtó is, szóval lehet ezért csatlakozik gép indításkor nem tudom, de csatlakozik az tuti.
-
betyarr
veterán
válasz
jolmegmondom
üzenetére
nekem is hasonló volt a kínom [link]
egy routerrel oldottam meg,azóta kényelem van.bár elég gáz hogy másként nem sikerül... -
jolmegmondom
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Elvileg adsl-nek számít azt mondta a csóka aki bekötötte, de igen, digi pppoe. Automatikus csatlakozás az nem azt jelenti, hogy bekapcsoláskor automatikusan csatlakozik, hanem ha vmi proginak kell net akkor csatlakozik magától, ez eltelhet percekbe is. Onnan gyanítom, hogy így működik, mert pl msn-nél beállítottam mikor följött az ablak, hogy kell neki a net, hogy auto csatlakozás, és akkor csatlakozik a nethez, ha épp kell neki. Ezek után(egy másik restart) a vírusírtónak kellett a net az auto frissítéshez és ahoz is feljött az ablak.
És azt nem lehet megcsinálni, hogy mikor fenyomom a gépet hibrid alvásból, akkor is csatlakozva legyen a nethez? mert ébredéskor is bontott a kapcsolat
(igaz nem nagy cucc 2-t kattintani, de kényelmi szempontból nem lenne rossz, ha összejönne)
-
bobsys
veterán
válasz
PRO-peller
üzenetére
van gpedit.msc es megcsinaltad azt amit a linkelt oldalon irtak?
vagy a registryben nemtudtam atirni? -
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Hát mikor létrehozod a netet, majd újraindítod és kapcsolódsz, akkor a 7 felajánlja, hogy autón csatlakozzon? majd bepipálod és következőnek van net. Amúgy meg azt hiszem az ie alatt is be lehet lőni hogy autómatán kapcsolódjon. Beállítások, kapcsolatok menü pont alatt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Digi pppoe neted van? Az nem ADSL viszont nálam minden gond nélkül indul a géppel csatlakozik automatikusan, a beállításaiban kapcsold be hogy automatikus tárcsázás legyen, nem is kellett indítópultba tennem.
esetleg próbáld meg törölni a mostani tárcsázós kapcsolatodat a hálózatokból és hozz létre újat, és szépen pipáld be hogy magától csatlakozzon. Esetleg ha van routered, akkor állítsd be a routerben a csatlakozást és akor a router fog csatlakozni mire a géped elindul.
-
kissgy04
tag
Sziasztok
Szeretnék tanácst kérni, hogy mit tehetnék a problámámmal?
Windows 7-em van, és szüksgéem lenne a tartalomidexelés szolgáltatásra, hogy doc,docx filejaim között tudjak keresni. Otthoni gépemen rendszergazda vagyok, irodai gépemen korlátozott felhasználó. Otthoni gépen végigfut az indexelés, mindent megtalál irodai gépen meg csak fileneveket, tartalomban nem igazán keres.
Informatikusok sem értik bent a problémát. Filetípusoknál be van állítva a doc és docx kiterjesztés is. Ki van jelölve indexelésre az a partíció, amelyik az adat fileokat tartalmazza
informatikus beállította, hogy az indexelési beállításoknál tartalomban is keressen a gép. be van állítva, hogy mellékjelekben különböző szavak eltérő szavaknak számítnak.A partíció/tulajdonságokban is be van állítva, hogy tartalomban is keressen, a
mappabeállítások/keresésben be van pipálva "keresés minden esetben a file nevében és tartalmában" + almappákban keresés + részleges találatok jelzése + keresés a rendszermappákban isAz indexelés végigfut, úgy tűnik minden rendben, de tartalom találatokat nem ad.
Kérem, aki tud segítsen, mi lehet a gond. Nagyon idegeítő, hogy otthon megy, itt nem, és sajnos munkámhoz nagyon szüksgem lenne rá. Jogosultsági probléma lenne, vagy más?
Választ előe is köszönöm.
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
betyarr
üzenetére
Sajnos nem oké, megcsináltam, de nem indítja el. Egyébként a név bekérése, hogy be van-e pipálva szerintem mindegy, mert legfeljebb egyből beadná a csatlakozási ablakot. Nem értem miért nem sikerül, eddig egyik windows 7 verziónál sem sikerült belőni, csak a vista és az azelőttiekben.

-
betyarr
veterán
válasz
jolmegmondom
üzenetére
próbáld meg EZT.igaz én végül routerrel oldottam meg és nem próbáltam ki,de működhet.
-
Воланд
titán
válasz
PRO-peller
üzenetére
Ha mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva a linkelt cikkben, akkor jónak kell lennie. Nincs belepiszkálva a windowsba valami reg tweaker-el?
(#37858) vante: Ezen már túl vagyunk.
-
vante
aktív tag
válasz
PRO-peller
üzenetére
Nem win 7 premium(vagy alatti) van neked? Mert abban, nem biztos hogy van.
-
Xpredi01
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy lerágott csont de konkrét választ nem találtam...
1,66 GHz-es atom processzorral és 1Gb rammal szerelt netbookon, hogy fut egy windows 7(nem a starter), az xp-hez képest (hosszú távon)? A biztonság, és a kényelmi funkciók (pl gyors keresés) miatt gondolkodom a váltáson...
szerk.: VGA: alaplapi Intelgagyi
-
Воланд
titán
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Miért? Jobb klikk és parancsikon létrehozása.
-
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Milyen neted van? Mert adsl-nél simán felajánlja, ha bekapcsol, akkor autón elindítja.
-
Воланд
titán
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Start menü --> Indítópultba tetted és úgy nem jó?
(#37851) PRO-peller: Sorry, én már megszoktam, hogy nálam van csoportházirend. Akkor nálad így kell.
-
jolmegmondom
csendes tag
Sziasztok újra!
Lehetséges Win7 Home premium (x64) hogy az internet a gép bekapcsolásakor automatikusan elinduljon? úgy, mint pl linuxnál. Eddig saját fejből azzal próbálkoztam, hogy a net parancsikonját beraktam automatikus indításba, de nem indítja el. XP-nél is sikerült anno meg vistánál is, de itt a 7 be nem. Ötlete van valakinek?
-
Воланд
titán
válasz
PRO-peller
üzenetére
-
PRO-peller
senior tag
Ki tud segíteni? A W7 felületén a tálcákon jelenlévő megnyitott progik fülére vezetet egér automatikusan felugró nézetet küld. Lehet ezt a funkciót kikapcsolni? (Ne kérdezd, mért kell kikapcsolni!
) -
bobsys
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem talalom azt amit kerestem.
A mappak biztonsag fulen vedd fel azt a usert amit csinaltal es a deny reszeket pipald be, akkor nem fog hozzaferni a mappakhoz csak a sajat userpofiljaban tud majd mozogni.
Vagy jatszhatsz meg applockerrel ha van idod ra. -
válasz
Bladetrinitr
üzenetére
Volt már róla szó, csak a keresőt kell használni. A firewire eszköznél kell kikapcsolni hogy a gépet hogy felébressze, vagy mi. Eszközkezelő, firewire, majd eröforrás figyelő vagy mi és ott kapcsolgasd ki a dolgokat. Ha ki vannak kapcsolva, akkor meg be.
-
Bladetrinitr
csendes tag
Sziasztok.Van egy olyan gondom hogy msi alaplapom van feltelepítettem a win 7-et,több félét is.De mikor kikapcsolom a gépet minden megál majd felpörögnek a ventik a monitor meg kikapcsol.Szóval nem kapcsol ki.SOS
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Egy hálózati problémám lenne, amiben segítséget kérek:
Adott három gép, kettő asztali, egy laptop. Mindegyiken win7 van, egy tp-link 941nd 300 Mb/s os routerrel osztom meg a netet/kötöm hálóba őket. Otthon csoport, stb, minden látmindent, ezzel nincs is gond. Az egyik asztali gép kábellel, a másik wifin (TP-LINK TL-WN851N szintén 300 Mb/s) a laptop kábellel is és wifin is (Gigabyte nemtommilyen 54 Mb/s) csatlakozhat akár. A tapasztalt probléma, hogy kábelen keresztül a laptopra 11 Mbyte/s, ami jó, viszont wifin szintén laptopra, vagy a másik wifivel csatlakozó gépre2-3 Mbyte/s. Korábban utánaolvasgattam, de nem találtam magyarázatot, el is fogadtam... Ma viszont hozzám került egy Asus Eee Pc, amit wifin rákötöttem a hálózatra (ezen XP Sp2 van) és 8-9 Mbyte-al másolt rá!
Ebből arra következtettem, hogy windowsos beállítási (vagy routeres?) probléma. A router alapbeállításokkal (n/g mód, wpa2) fut.
Van e valakinek segítő javaslata (illetve kell e még ino, hogy választ kaphassak)?
Előre is köszönöm a segítségeket! -
hossszú
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hálás köszönet, még egy kérdés, hogyan tudom a media centeren nézett tv adás kis képét rögzíteni az asztalon miközben pl. netezek?
-
Gorneck
legenda
válasz
DerStauner
üzenetére
Win gomb és már írod is: Értesítési ikonok testreszabása...
-
DerStauner
senior tag
sziasztok!
feltettem a win 7-et, és egy kérdésem lenne: jobb oldalt gyűjti az op a gyors ikonokat (daemon tools, utorrent, stb). És mindig rá kell kattintani arra a kis felfele mutató nyílra, hogy előjöjjenek ezek. Ezen nem lehet változtatni?
-
hossszú
őstag
A media playert valahogy rá lehet venni, hogy lejátsza a flac fájlokat, hab a tortán az lenne ha a media centerrel is le tudnám játszani.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Volt a laptopomon egy kékhalál, restart beírom passt, jelentkeznék be winbe erre semmi sehol szürke képernyő feladatkezelőbe kilőttem explorer.exe-t majd visszaindítottam és elindult az asztal viszont se vírusírtó nem futott se semmi. blue screen view ezt adta ki
Dump File : Mini012311-01.dmp
Crash Time : 2011.01.23. 19:01:03
Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Bug Check Code : 0x00000050
Parameter 1 : 0x94a8ddd1
Parameter 2 : 0x00000008
Parameter 3 : 0x94a8ddd1
Parameter 4 : 0x00000002
Caused By Driver : win32k.sys
Caused By Address : win32k.sys+8ddd1
File Description : Többfelhasználós Win32 illesztőprogram
Product Name : Microsoft® Windows® operációs rendszer
Company : Microsoft Corporation
File Version : 6.0.6000.16386 (vista_rtm.061101-2205)
Processor : 32-bit
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\Minidump\Mini012311-01.dmp
Processors Count : 2
Major Version : 15
Minor Version : 6000
Dump File Size : 138 984Gondoltam hogy ideis bemásolom, bár ide kellett volna először remélem tudtok segíteni köszönöm előre is.
-
bobsys
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Milyen windows verzio?
-
dellfanboy
őstag
egy olyan felhasználói profilt akarok létrehozni amin csak böngészni lehet firefox-al. hogy tudnám ezt minél hamarabb és könnyebben megvalósítani? elvileg haverok azt mondták a vendég fiók erre való de én ha belépek a vendég fiókba szinte majdnem minden olyan dolgot tudok csinálni mintha rendszergazda lennék.
Próbálkoztam úgy hogy létrehoztam egy korlátozott fiókot és minden mappát elértem holott rendszergazda alatt beállítottam hogy ne lehessen elérni az adott mappát. (mappán jobb gomb>biztonság
Mit csinálok rosszul? vagyis pontosan mit pipáljak be a felhasználók engedélyei-nél(engedélyez, megtagad) hogy a mappákat ne érje el a felhasználó és csak böngészni tudjon? -
rgida
csendes tag
válasz
kyru74
üzenetére
Hát nem tudom,én még nem jártam így és nem is vagyok nagy szakértő.De biztos hogy bootolható a telepítő dvd?Mert ha esetleg írott lemez (khmm...) akkor lehet hogy rosszul lett megírva.Nekem ez ugrik be.
Hoffman A DVDs Far Cry nálam sem kérte a serialt pedig volt hozzá.Ja és az eredeti volt!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kalasz
üzenetére
Meglesem, köszönöm a tippet

mod:
Ezt szedtem le én is, de igazi áttörést nem sikerült elérnem. Mit is csináltál pontosan, mikor már le volt töltve?

mod2: Pontosítok. Enélkül nem fut, és a fent linkelt hiábkat kapom. Ezzel fut, de ugye a CD szükséges. Neked is kell hozzá a CD? Elég bosszantó, annyira szerettem XP alatt, hogy végre valamihez nem kell.
rgida:
Hát akkor elszórakozok még vele, úgy érzem.
-
F34R
nagyúr
Sziasztok a problémám a következő lenne:
Haveromnak felraktam a Win 7-t Xp-ről lett váltás, volt neki két partíciója , kérésére a D:\nek nevezettet meghagytam. Az elsődleges partícióra telepítettem(hozzáteszem nekem ár az is furcsa volt hogy nem maradt szabad terület [xp esetén 8mb ami maradhat win 7 esetében 100 Mb ] telepítés után azzal fogadott a betöltés kpéernyő hogy az előző rendszer , alatta pedig win 7 indítása . Nem gyengén meglepődtem ugyanis tudtam hogy a jó partícióra teszem az operációs rendszert , betöltődés után megskubizom hogy ott van-e a másik meghajtó [D:\] hát nem volt.
Mi lehet ennek az oka , mindkét partíció NTFS volt előtte is , mbrfix vagy bootfix megoldaná mert mindenképpen meg akarja tartani az adatokat onnan
előre is köszi
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Nos, tényleg ez a Tages "driver" lesz a ludas. A hiba mibenlétére nem jöttem rá. Leszedtem a legfrissebbet, és futtattam, azt írta, hogy a Tages meghajtók üzemelnek, és nem hinném, hogy történt bármi is. Aztán csináltam a launcherj-én egy kompatibilitási hibakeresést, azóta el tudom indítani, de sajnos csak CD-vel. XP alatt nem kellett. Ez a Tages a másolásvédelmi rendszere a játéknak, vagy mi a szösz, tehát az összefüggés adott, csak orvosolni nem tudom. De jobb mint a semmi, legalább fut.
rgida:
Hogy gondolod? Vegyem meg mégegyszer? Vagy mégis hogyan
Vagy nekem az is jó, hogyha egy nem eredeti fut a gépen, ha a dobozost nem tudom feltenni, esetleg tudsz ajánlani vmit? -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap újra lett rakva a win7 a laptopon és ma mikor indítom mindig ezt az üzenetet kapom hiányzó bootmgr indítsd újra és itt meg is áll az egész bármit próbálok nem jutok előre hiába teszem be a telepítő Dvd-t el se kezdi a telepítést mert itt megáll az egész és megint kiírja hiányzó bootmgr indítsd újra .Tudnátok ebben segíteni? -
hoffman_
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én is ettől félek... Legújabbat nem lehet felrakni, alapjáték van, és peccsek. Nem fűzök hozzá sok reményt, hogy elkezdem felpeccselni(ha egyáltalán tudom), és utána menni fog. De ez csak a Witcher(bár ezért fáj a szívem leginkább). A Far Cry-t telepíteni se tudom, pedig elvileg megy W764 alatt

mod:
De mi az, hogy szét van moddingolva, most hogy belegondolok, ezt sem értem. Az egyetlen dolog amit csináltam, hogy teljes hozzáférésem van mindenhez. Ezek alapján már azt sem értem, hogy milyen rendszergazda szintű hozzáférésért rinyál.
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Itt már valakinek volt ilyen hiba, hogy tages, vagy mi. A legújabb verziót kell azt hiszem felrakni. De a keresőt használd, hátha megtalálod.
Akkor próbáld meg nem csak az exe-t komp és admin módban futtatni, hanem az egész meghajtót cd-t, hátha lehet.
Amúgy szerintem lehet hogy köze van neki, hogy szét van moddingolva a rendszer, és azért csinálja.. De ez csak egyötlet.. Ha másoknál ment a játék, nálad nem, akkor ott a rendszer a "bűnös"..
Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux haladóknak
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.)

Egyébként meg anyniban hasonlít a DSL-re hogy a bejelentkezés betárcsázásnak néz ki, de nem az itt optikán jön a lépcsőházig a cucc és a lakásokba UTP kábelen jön. Szóval ez nem DSL.