Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Blu-ray írót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autóhifi
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
válasz
Buda76
üzenetére
Ha rendelkezel egy lagálább 4Gbyte kapacítású pendrive-al, akkor így is megoldható.
(Értelemszerűen a 2. pont vonatkozik rád) -
Buda76
senior tag
Szervusztok!
Jelenleg XP van a gépemen. Szeretnék feltelepíteni egy win7-et úgy, hogy egy másik partícióra kerüljön. Csakhogy ehhez partícionálni kellene a jelenleg egy 500gb-os részből álló HDD-t. Viszont ahhoz, hogy ez megoldható legyen win7 lemezről kellene bootolni. Viszont nem rendelkezek optikai meghajtóval, egy a gépre felmásolt win7 et szeretnék telepíteni.
Tud valaki megoldást, hogyan tudnék particionálni? -
-
rybank
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
érdekelne statisztika a Magyarországon működő legális/ nem legális win7ek arányáról
-
rybank
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
, köszönöm
, és figyelmes is vagy: "onnantól nem legális példány" most se az -
-
rybank
senior tag
Heló, a win7 ultimate isoján , ha átírok valami fájlt telepítésnél megjelenik az összes verzió.
valaki meg tudja mondani pontosan mit is kell csinálni? -
MeTaL
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Persze hogy eredetiek.
-
Virágbolti változatnál igen, több alkalommal is.
(Ezen változatok közül létezik olyan is, amiben a telepítést követően csak azt hiszed, hogy te vagy a rendszergazda, ilyenkor a leghétköznapibb feladatok elvégzése is gondot okozhta/nem lehetséges, avagy bizonyos funkciók nem szuperálnak...
)Ha eredeti W7-et használsz, akkor viszont passz.
(Eredeti W7 esetén még sosem találkoztam ilyen jelenséggel) -
MeTaL
tag
Nekem is vki help.

-
Morden24
nagyúr
válasz
stimea
üzenetére
Jobbklikk a tálcán, kiválasztod a task managert, belépsz a Processes fülbe, megkeresed a sidebar.exe-t, nyomsz egy delt meg egy okét, aztán a Programok között kikeresed a desktop gadget gallery-t, rányomsz, és a feljövő, már ismerős ablakból előrángatod az óra gadgetet.
Patch-cselni gondolom nem okoz gondot a játékot. Úgy kell, hogy felmész a hivatalos honlapra, és letöltöd a legújabb patchet. Jobb esetben van valami update manager magában a játékban, vagy a launcherben, és onnan egyszerűbb megoldani.
Kompatibilitási módot meg úgy állítasz, hogy a játék indító exe-jén (vagy shortcut-ján), pl. wolfenstein.exe, vagy tudom is én, nyomsz egy jobbklikket, properties, Comatibility fül, és itt átállítod valamire, pl. XP SP2-re, vagy valamire, amin a játék tuti műödik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
stimea
üzenetére
task managert eléred ha a "tálcán" nyomsz jobb klikket és ott, feladat kezelő.
Nyomj a sidebar.exe -n leállítást.
Bár szerintem ha többszöri újraindítás után sem jó akkor ez sem oldja meg.
Nincs telepítve valami Windows optimalizáló program? Milyen programok vannak fent? Telepítés után egyből s működött ég a szűz rendszeren?
-
-
stimea
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon az elején vagyok, vagyis a telepítés után.
Hogy / hol keresessem a gépen?
Ezt le kell tölteni valahonnan? -
MeTaL
tag
Más is találkozott már ezzel a hibajelenséggel:
-
rybank
senior tag
heló
van valakinek fogalma, hogy erőforrásigény szerint, mennyi lehet a különbség windows 7 utltimate, és home premium között?(#36156) MeTaL komoly gond (ráadásul munkahelyen) én írnék a mikroszösznek
(#36158) sfdrakex kössze -
MeTaL
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
sfdarex írta:
A gépeken amiken használtok több profilt, ott kellene megnézni a profil beállításait szerintem. Sajnos én sem vagyok annyira profi sok profilban csak otthon 1 profillal használok w7 et, csak a problémádat olvasva ez jutott eszembe, gondoltam leírom hátha segít.
-
MeTaL
tag
Hello,
Lenne egy kis win 7-es probléma céges környezetben.
windows 7 enterprise kliensekről van szóa felhasználók profil elmentésével kapcsolatosan. ( nem mentődik el normálisan a profil kijelentkezésről -> nem tölti be normálisan )
# nem minden felhasználónál van ez a jelenség, csak pár usernél. beállítások image-ek ugyanazok.Konkrétan olyan problémákkal állunk szemben, mint pl.:
Gépbekapcsolás és/vagy kijelentkezés után és bejelentkezéskor nem tölt be a profil rendesen, pl. outlook megnyitáskor újra be kell állítani a személyes beállításokat, nem jelennek meg a személyes ikonjai az asztalon, olyan hibák is előfordulnak, hogy kijelentkezés gombra rányomva, nem jelentkezik ki a számítógépből ( egész éjszaka futott a gép, nem sikerült kijelentkezni ) Kijelentkezés ... és nem csinál semmit.
Látszólag minden beállításunk helyenek tűnik, mégis vannak ilyen problémáink. Főleg a NTUSER.MAN és NTUSER.DAT féle variációkkal sikerült eddig kiküszöbölni. például ha nem töltötte be a profilt, akkor man-ról átneveztük dat-ra, bejelentkeztünk roottal, töröltük az ő profilját, majd visszaneveztük manra és bejelentkeztünk a userével. ezután betöltötte a profilt. ezt nagyon kínos minden alkalommal eljátszani. tudnátok valami tippet mondani? -
válasz
Воланд
üzenetére
Én egy hibás rammal ellátott laptopra raktam fel egy win7-et. A biosban a full memory tesztnél kilépet, de fel ment rá. Amúgy a vinyóra tippeltem, hogy rossz, de nem az volt.
De volt rajta 3 bad secktor.
Szóval elsiklottam a ram hiba felett de mégis felment rá a win. Igaz, minden 2 percben küldött egy leállítási hiba üzit, hogy valami leállt. 
(#36142) Morden24:Hát ez....

-
Morden24
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Olyan, ami konkrétan merevre fagyasztja a gépet, meg hardveres, vagy driveres fuckup, ami azért károsíthat másegyebet is. Mondhatom, remek poén.
-
juanito78
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudtok valami trükköt amivel direkt letudom fagyasztani a gépet?(Újra keljen inditani a gépet mindenképpen)
-
Воланд
titán
válasz
nontech
üzenetére
Én is memóriaproblémára tippelek, viszont ami érdekes, az az, hogy a windows általában nem szeret feltelepülni egy olyan gépre, amiben van valamilyen hibás alkatrész, főleg akkor nem, ha a memóriáról van szó. De hát láthattunk már érdekes dolgokat a számítástechnika világában, szóval minden előfordulhat.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Ehh, szerintem én értettem félre az "eredeti másik lemezről" dolgot. Valahogy "másik eredeti lemezről"-nek értelmeztem. Ügyes.
Kecsegve ringó fecske, recsegve fingó kecske, nem mindegy...

Bocsi. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Nem hiszem, de lehet szerencséje.
-
nontech
csendes tag
Köszönöm szépen a jó ötleteket és meglátásokat,holnap felrakom a 7-t és kipróbálom a letöltésvezérlővel.Este feljövök és mesélem a tapasztalatokat

Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a segítséget,jó éjt mindenkinek!!!! -
Morden24
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Te, egy eredeti másik lemeznek mi értelme lenne? Gondolod, két eredeti lemez között van különbség?

Egyébként olyan sem lesz, hogy egy HP-n van hardverprobléma, Prof-on meg nincs, vagy akárhogy fordítva.
Ha gyári a telepítő, akkor kizárható, hogy valami el van kúrva. Ha nem gyári, akkor lehet megnézni, hogy valaki beletúrt-e, vagy sem. -
Salvador20
őstag
válasz
nontech
üzenetére
úgy értem valami olyasmit írtál, hogy ez egy egybe win, amibe minden verzió benne van. Morden leírta, hogy valszeg hardveres, de ha másik wint raksz fel, akkor teljesen más dvdről, tehát lehetőleg eredeti másik lemezről
, de nekem mindegy honnan szedsz le másikat
(#36135) sfdrakex : és mindig ugyanazokat a részeket használja/nem használja? -
Morden24
nagyúr
válasz
nontech
üzenetére
Memória, alaplap, tököm tudja sajnos.
Normális Windows verzió kipróbálása ügyében s Win7 Enterprise 90-day trial-t ajánlom, ott legalább tuti, hogy normális verzió, nem valami elcseszett.
(#36132) nontech: Az XP hardveresen máshogy használja a gépedet, mint egy Windows 7. Ez főleg igaz a memóriahasználatra. Elképzelhető, hogy egy olyan hiba, ami XP-n csak nagyobb, vagy más jellegű terhelés alatt jött ki, most élesebben jelentkezik.
-
nontech
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Milyen verziót javasolnál?
-
nontech
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
felrakok egy másik win7 verziót holnap és megpróbálom azzal,majd este jövök és mesélek,hogy sikeres volt-e.
-
Salvador20
őstag
válasz
nontech
üzenetére
ez pedig inkább a videókártyára jellemző, proci meg ram nálam mindig csinált egy restartot, ha a vidkarit húztam akkor volt ilyen fagyás. De nem látok összefüggés. Nem olyan program, ami vidkariból bármit is hasznosítana
Hőmérsékletet, ha tudnád loggolni valahogy a lefagyásig, abból sztem okosabbak lehetnénk -
nontech
csendes tag
szilveszterkor pedig akartam játszani COD Black Ops játékkal ,de képzeljétek el,hogy amikor kezdődne a játék,egyszerűen kilép belőle mindig.Azt sem tudom,hogy miért van,ezt xp-n tapasztaltam,win7-en még nem próbáltam ki.
-
tomi_x
tag
Hali !
Akadt egy kis problémám a gépemmel.
Vettem egy webkamerát, instal minden ok, ezt kb. karácsonykor.
Aztán pár napja nem müködik, unkown device a hiba üzenet. Gondoltam elsőként megpróbálok egy rendszervisszaállítást, de az alábbi hiba üzenet fogadott. Mind1 mikoi visszaállítási pontot választok , mindegyiknél ez van.Mi lehet a probléma.
A webkameránál a driver reinstall sem segített.köszi
tomi
[link] -
nontech
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Teljesen lefagy és nekem kell újraindítani,hőmérsékletet tudok mérni,van olyan program.Lehet,hogy egy másik win7-et kellene kipróbálnom?Ezt valamikor márciusban szereztem,amin egyben van a starter,home,prof. és ultimate.Lehet választani telepítéskor,hogy melyiket akarom felrakni.van hozzá aktivátor is.
-
nontech
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Igazából senki nem nyúl a géphez,ha nem vagyok ott,gyerekek még kicsik,csak felügyelettel gépeznek,velem játszanak együtt.Amúgy meg le van kódolva,ha elmegyek otthonról és üzemben van.
-
nontech
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Hát igen,azt mondták,hogy a Codegen nem sokat ér,de jobbat nem tudtam már venni hozzá,majd legközelebb tuti veszek
-
-
-
nontech
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Jdownloader és Dataget,de mindegyik frissíti magát időközönként.
-
Воланд
titán
válasz
Salvador20
üzenetére
Ne is mond, volt amikor manuális vírusirtás alatt shift+f8-al (total commander) beletöröltem a windows mappába. Na az nem volt kellemes.

-
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Félreértés ne essék...
)