- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ramtest még fut
Hard disk Sentinel:A merevlemez UDMA mód 2-ben üzemel, mely a sebességet korlátozza 33 Megabájt/másodpercre. Javasolt 80 eres szalagkábel használata ha a vezérlõ ennél gyorsabb átviteli sebességet is biztosít.
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.Nincs szükség beavatkozásra.
-
akoska23
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
A lemez bolti eredeti mind az Ultimate mind a Basic(csak a Basic nem az enyém) eddig csak akkor csinálta ha lejöttek a windows frissítések.(63db frissítés letöltése,telepitése a gép újrainditása majd már csak azjön be hogy a windows indítása de már nem jön elörre az animáció mert kifagy.)Az a furcsa hogy a második alkalommal gondoltam kicseszek vele csináltam egy visszaállitó pontot mielőtt telepitettem a frisitéseket de hála istennek azt irja hiba a visszaállitás során viszaállitás nem sikerült és kapok egy hibakódot ami vies mert a neten azt irják hogy ez a kóda messenger telepitésekor jelentkezik.0x8000fff most megpróbálom nem telepiteni a frissítéseket csak azt nem tudom a wse bekapcsolja -e őket telepitéskor.
-
válasz
akoska23
üzenetére
Most a te lemezedet azt te csináltad, belenyúkáltál, vagy eredeti?
Ha nem eredeti, mert te csináltad, akkor az eredetivel rakd fel. Amúgy meg attól hogy a frissítések után megfagy, nem biztos hogy az MS saját frissítése kavar be, meg mse 2.
Vagy akkor is kihal ha az ultimate-t rakod fel, vagy csak frissítések után? Ha frissítések után, akkor telepítesz, update kikapcsol és használjátok úgy, míg haza nem jössz.
Meg ha az mse 2-vel is baj lenne, akkor avira abból van ingyenes. -
akoska23
aktív tag
Hali mindenkinek sajnos újra itt vagyok.segitsetek mert felgyújtom a gépet.
Namármost:Adva egy sima egyszerü számitógép tegnap vettem letöltögetni asszonynak netezni stb...
Win7 Ultimate futott rajta de mivel kalóz verzió volt és a frissitések is ki voltak kapcsolva gondoltam felrakom rá a saját lemezemet(eredeti WIN7 ULTIMATE) amugy is szeretem a microsoft saját virusirtóját meg ha már megvan a lemez akkor miért ne.Innen kezdődtek a problémák:1 hibajelenség
in7 feltelepül teleptés befejezése képernyő 2x villan feketén aztán csak semmi nem tölt a winyó stb.....
Gondoltam nem szereti az ultimate-t(pedig ez volt rajta mikor hozták) átmentem a haveromoz elhoztam a WIN7 BASIC-ot na ez felment elsőre frisítetem ULTIMATE-re a saját lemezemről és minden müködött.
hiba2:frisítések letöltése és telepitése után csak bejön hogy windows inditása és kifagy.
hiba3:már felmegy az ULTIMATE is gond nélkül frissül a netről és ugyanúgy kifagy
Mi lehet a gond nem tudok rájönni holnap elutazok és egy stabil gépet akarok itthon hagyni
Segitsetek
-
Pubszon
veterán
Újra raktam a Windows 7-et és elveszett az eredeti CoD2 CD kulcsom.
Megmaradt egy 43db1196-aabe-11de-83a3-806e6f6e6963.vhd nevű 66GB-os mentés az előző Windowsról, aminek a rendszerleíró adatbázisában ott a CD kulcs.
Hogy tudom én ezt kinyerni belőle, újrarakás nélkül? -
Szirtimorc
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a választ!

Csak adattárolásra használom (a 3 tb így jön ki: raid5 4*1 tb + dell perc5i vezérlő), úgyhogy alaplapgond nincs.
M
-
Laci.M
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Windows 7 Home Premiuum 0A egész pontosan
A home professional úgy látszik az xp-s időkből maradt meg bennem 
Jön az SP1-es verzió és jó lenne, ha nem kellene minden újratelepítés után kb 5X újraindítgatni a gépet, hogy leszedjen mindent, meg jobb is az ha bele van integrálva, nem egy régi verzió, és plusz 200 frissítés.
A kérdés még mindig adott! Legális vagy nem? Csak nem használnék törtet, ha már egyszer kifizettem az árát a géppel, meg minden tiszteletem a fejlesztőké! (most kezdtem el tanulni a Kandón programozni és rühellem
) -
pete_21
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Patchelted a játékot? Ha jól látom, 1.5-ös patch a legújabb hozzá.
-
sfdrakex
nagyúr
-
ballington
addikt
sziasztok.
van egy játék: enemy territory, és vannak inkompatibilátási gondjai a dual cpuval. azt mondták, állítsam át az affinitását, hogy csak egy mag használja. azonban a feladatkezelőben nem tudom ha fut a program, mert meg van tagadva.
hogyan tudnám beállítani? állítólag van egy másik progi is erre, de azt sajna nem tudom, micsoda -
Laci.M
senior tag
Sziasztok lenne egy problémám, meg egy kérdésem:
Probléma: Win 7-et használok, Asus 1215N, minden driver fel van téve, és néha meghülyül a gép, és elkezdi szaggatni a hangot. Ilyenkor kb lehetetlen vele filmezni, zenét hallgatni, meg mindent csinálni. Ez tipikus hiba, vagy írjam le részletesebben is a gépben található hardvert, drivereket?
Kérdés: A netbookhoz megvettem ugye a Win7 licenszt, tehát van EREDETI kulcsom. Ha netről leszedek egy szintén Home professionalt, de más verziót amiben vannak már frissítések is, azt legálisan tudom használni a kapott cd kulcsommal? -
andras888
aktív tag
Hello!
Van egy olyan problémám, hogy készenlétből/hibernálásból nem indul újra a rendszer
A gép elindul, de nincs kép.
Valaki tud megoldást? -
-
psg5
veterán
Újrahúzva a gép xp helyett win7.
Amd athlon XP 2200, +3200
2gb RAM
Radeon 9600Minden sokkal jobb rajta mint xp-vel, kivéve egyet: A neten az Adobe Flash player videok szaggatnak, akadoznak.
Néztem az adobe rendszerigényét, hogy a flash playernek kellene erősebb proci, de xp alatt nem volt ilyen gond.
Net is ugyanolyan mint volt.
Mi lehet a bibi?
-
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Egy ismeretlen cucc van a beépített Bluetooth, egérrel próbáltam és ugyan az a hiba, Egy asus f3jc gépről van szó és az asus global site ról vannak a driverek(mindenből a lehető legfrissebb) És előző Win 7 telepítésnél is ezek voltak és nem volt gond.
Amire tudok gondolni az az, hoyg nem a szokott módon telepítettem a gépet mivel a dvd olvasó elromlott, ezért a laptop hdd-t asztali gépre raktam és a telepítő fájlok ott lettek rámásolva, majd utána visszatéve a laptopba lett befejezve a telepítés. -
válasz
sfdrakex
üzenetére
Legfrissebb van fent, de már többször is újraraktam.
Mellesleg már a fél netet feltúrtam és az ott talált egyik megoldás sem oldotta meg.
Ezt most csinálja amióta kari csere volt (5850 --> 6950)
Az elmúlt pár napban csak ez lett cserés illetve még most jut eszembe hogy az SP1 került fel.
A másik dolog ami aggaszt az ez:
Hiába futtatom nem tudja megjavítani. -
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
A következő érdekes, és bosszantó hiba jelentkezett nálam a windows 7 újratelepítése után...
ha total commanderben a mappák között mászkálok akkor valamelyikre rá tudok kattintani, valamelyikre meg nem.... mindig változó, ugyan ez sajátgépben, illetve például prohardveren is néha ha ilyen van, hogy yx privát üzenete xyz-nek szóval ha ráviszem a küldőre vagy a fogadóra akkor néha megjelenik a csík alatta(vagyis rá tudok kattintani) néha pedig nem.
(touch padnak van szoftvere és az jelzi, hogy kattintok, szóval valahol a kettő között tűnik el)
Windows 7 32bites rendszer, töb gépen is használom és semmi hiba nem volt eddig vele.Tudja valaki, hogy mi okozhatja ezt a hibát?
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Adonimus
üzenetére
Legújabb Daemon lite ot tedd fel nálam hiba nélkül működik. Mit értesz azon hogy a 2 -t bemásolod és nem látja? Mármint miután az 1. lemezről felrakta amit kellett és kéri a kettest bemountolod azt és hiába nyomod az Ok ét hogy bent van a kettes lemez nem érzékeli a program amit telepítesz?
(#39954) Mr.Skyline
Tálcán az óra mellett nincs egy ikon ahol az USB eszközöket tudod szabályosan eltávolítani?
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Vezérlőpult/Teljesítményadatok és -eszközök/Speciális eszközök

a Windows súgót átböngésztem, de ott semmilyen információt nem találtam arról, hogy ezeket az eszközöket, hogy tudnám törölni, amúgy ha jól látom akkor ezek pendrive-ok. a fura az, hogy azóta is használom ezeket az eszközöket a gépben, de a bejegyzések dátumai, nem éppen maiak, mind a tavalyi év okt. készült.
Előre is köszi.

-
Adonimus
senior tag
Hali. Mióta Win 7-em van nem tudok daemon tools-t tenni a gépre. Ugye a daemon tools újraindítást kér telepítés előtt, de miután ez megtörténik nem folytatódik hanem megint újraindítást kér.... és ez folytatódik a végtelenségig. Felraktam a win7 mellé az xp-t, ott berakom pl a cd1-et daemon-ba, és a 2őt hiába másolom be nem veszi észre.
Valami ötlet? -
Krystal_s
addikt
ebben # 39813 akkor nem tud senki segíteni ?
a System Vol. Inf. rejtett mappa megnyitásához a jogokat vissza tudom állítani alapra, de a benne lévő mappának, amit tulajdonba vettem ( WindowsImageBackup,mert csak úgy tudtam megnézni mi van benne )...azt h lehetne alapra állítani ?
légyszi help
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Dinamikus megthajtóra feltelepül a 7es?Mert telepítésnél mindennél azt írja, hogy a partíció egy vagy több dinamikus meghajtót tartalmaz.
Vissza lehet alakítani a dinamikust úgy, hogy a rajta lévő adatok ne vesszenek el?
Köszi! -
polonic
félisten
válasz
creed30
üzenetére
Nekem úgy tűnik feltelepült, csak mégegyszer telepíteni akarta, nem tudom miért. És emiatt álhatott meg. Nézd meg jobban a képet, 3 sorral feljebb ki van pipálva. Bár az egyiknél van szóköz a Brother után, a másiknál nincs. Emiatt lenne ez?
Nem tudom.
Működik a nyomtató vagy nem is próbáltad ezután? -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Sürgősen segítségre lenne szükségem!
Ma vettem egy brother dcp-165c tintasugarast.
A hozzá kapott telepítő cd nem kompatibilis a win 7-el,de a brother honlapról megpróbáltam telepíteni a szükséges progit:
Sajnos ezzel sem sikerült telepíteni azt a drivert ami segítségével üzembe tudnám helyezni a nyomtatót.

Külön innen az oldalról töltöttem egy speciális driver törlőt,ezt sem tudtam használni.
safe módban sem sikerült telepíteni.
Egy szaki segítségét kérném,sürgős lenne még hétvégére a nyomtatás.
Köszönöm!
-
fsb1000
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Telepítőlemez segítségével 3 héttel ezellöti rendszer állapot visszaállítás meghozta a sikert.
Végignézve a naplót, egy update vágta haza.
Ki gondolta volna hogy VISTA-hotz még mennek az auto update-ok.--
Lehet a diszkdoktor is besegített, én nagon rüjellem, de a céges laptopon ennek kell lennie.
Az update-telet letiltittom, még a nortonban is mert az ios ügyeskedik valamit. -
Gabás
addikt
válasz
polonic
üzenetére
sajnos az nem fogja megjavítani a rendszer elindulása után fellépő problémákat. Inkább csökkkentett mód, msconfig (vagy Windows Defender, ha elindul), kilőni minden fölösleges induló programot, majd normál módban leszedni a problémás programokat (elsősorban a Norton Díszdoktort)
-
fsb1000
nagyúr
Üdv! Kicsit OFF mert Vista-s kérdés, de úgy gondolom itt sokan vannak, akik Vistaról váltottak, illetve a megoldás hasonló klehet WIN7-nél is.
Van egy netezős gép Vista-val és Norton doktorral.
A gép eljut a jelszó beírásig, elfogadja, de utába a képernyő szétesik. vagy kékhalál, vagy a norton karakteres képernyője látszik, de ezt nem tudom megállaőítani 3-4 sec után kiakad, ujraindul.Csökkentett módban szintén elfogadja a jelszót, aztán 10 percig tekeri a HDD-t, majd végtelen várakozás a bejelentkező képernyőn.
---Van eredeti gyári lemezem, hogy tudom kilőni azokat a progikat amik a jelszó beadása után indulnak?:
Hogy tudom javítani a Vista-t? Rá merjem indítani a DVD-s javítóját?Vannak rajta adatok.. legalább egyszer el kéne indítsam, hogy USB-re mentsek.
Köszi!
-
kpal
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nincs semmijelszó sem beállítva a Win-hez és nincs Felhasználói fiók sem . Na majd meglátom.

-
Speeedfire
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

woland_y2k: Köszi, ilyenre gondoltam.
-
Воланд
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Vezérlőpult --> Windows tűzfal --> Speciális beállítások --> bal oldalon Bejövő szabályok --> jobb oldalon Új szabály, ezen belül válaszd ki a Program opciót, onnantól egyértelmű lesz.
Ugyan ezt csináld meg a Kimenő szabályok alatt is és nem fog tudni netre menni az adott program. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen, felpakolsz egy normálisan konfigolható tűzfalat, ami izmos: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Speeedfire
félisten
A win tűzfalban le akarom tiltani 1-2 program net elérését, de nem tudom kiszedni az engedélyezést, mert egynek mindig be kell, hogy legyen pipálva. Milyen megoldás ez? Vagy csak valami extra dolgot kellene csinálni vele, nem tudom!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a segítséged a win indulás témában.
Eltűnt az ellenőrzés.

-
Steelmanus
addikt
A Csak en akkor jo ha csak egy felhasznalo van, ha van tobb felhasznalo akkor termeszetesen Barki.... Amikor kesz a PPPoE kapcsolat vagyis beallitod es mar tudsz tarcsazni. akkor lepjel be az IE / Beallitasok / Kapcsolatok fulre es allitsd be igy.

Utanna a Beallitasoknal add meg ujbol a Felhasznalo / jelszo parost es pipald be A beallitaso automatikus eszlelese dobozt.
Utanna keszitsd egy parancsikont az Asztalra ( ugyis jo ha keznel van ) majd helyezd el a masolatat az Inditopultba. Inditopulton jobbklatty es a menubol a Megnyitassal a sajat Inditopultodba, ekkor csak Neked nyitja meg automaitikusan am ha egyutal az Megnyitas - All Users mappaba is bemasolod akkor a tobbi felhasznalonak is automatikusan megnyitja.
Termeszetesen csak akkor kell az All - Users, ha tobb felhasznalo van a rendszerben.
Remelem igy mar sikerul. -
kpal
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
pete_21
üzenetére
Nekem is volt ilyen bajom tegnap szintén arra az exere hivatkozott mint nálad, steames játékról csináltam backupot és a végén akadt ki 3 szor, és indult újra, majd újra indítottam én magam a gépet szabályosan utána nem csinálta. Memória problémára gyanakodtam egyébként mert azt használta nálam rendesen, de a hiba kódokból nem jöttem rá én se mi a baj, volt ahol vírust írtak, máshol mást okosabb nem lettem, szerencsére nem jött elő újra a hiba.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
pete_21
üzenetére
Blue Screen Viewel próbáld meg megnézni.
-
kpal
nagyúr
A kérdés : Hogyan lehet aWin 7-ben ugy elmenteni a Digi internets jelszót hogy ha bekapcsolom akkor automatikusan csatlakozzon a netre ? Mert mend bekacsolásnal kéri a jelszot.
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Ööö, ez ennél összetettebb kérdés mert ha csak adattárolásra érted (hogy tudja-e olvasni/írni) az W7 x86, akkor a válaszom, hogy igen.
(XP x86 nem!)
Ha viszont rendszerlemezként használná valaki(bebootolni egy 2T+ GPT lemezről), ahhoz W7 x64 kell ÉS olyan alaplap, ami UEFI BIOS támogatással van ellátva. Ilyen deszka, amivel már találkoztam pl a P/H67-esek közül pl ez: [link]"64Mb AMI UEFI Legal BIOS with GUI support"
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Az előbb netezés közben kaptam egy BSOD-t, BAD_POOL_HEADER-re hivatkozva. Semmi extra nem futott, WLM2009, és Firefox 4.
Van valami módja, hogy kiderítsük, mi is okozta pontosan? (a minidump megvan)
Köszi előre is! -
Воланд
titán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Igen, ha nem működik valami akkor érdemes újabb, vagy esetleg régebbi drivert nézni, de azért felesleges frissítgetni, mert 1-el nagyobb a verziószáma az adott drivernek.
Én egyedül a videokártyám meg az egerem driverét szoktam frissíteni és ennyi.
Persze ha van valami hibajavítás akkor is érdemes. -
válasz
Воланд
üzenetére
Én most az én lan driverrel szívok.. Realtek 8111c-s és a 64-es win7 fel ismeri működik. Ám néha win indításkor felismeri, hang van, mint ha pendrive-ot dugnál be és ki. Felraktam egy új verzió a realtek oldaláról. Azóta nem csinálja, ám néha szakad a net. Na akkor új verzió. A giga oldalán van egy újabb. Még mindig nincs hang és nem is szakadt még meg a net. kopp-kopp-kopp. Amúgy a 32 bites win driver jó volt, csak a 64-en szívok vele.

Szóval ha nagyon nagy a "baj" akkor érdemes csak újabb driver után nézni. Ám ha tényleg nincs baj, akkor nem érdemes. Nekem most érdemes volt.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez (GTP - 2 tera fölött) működik x32 rendszerben is?
-
canniball
nagyúr
Akad-e esetleg valami feature a W7-ben (Prof.) arra, hogy több asztalom legyen (vagy ez csak külön progival valósítható meg)?
-
ebay11
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyógymatrac / matrac
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

in7 feltelepül teleptés befejezése képernyő 2x villan feketén aztán csak semmi nem tölt a winyó stb.....
A home professional úgy látszik az xp-s időkből maradt meg bennem 
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem tudom.

Sírok a röhögéstől.

(XP x86 nem!)