Hirdetés
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
Aktív témák
-
-
darthimp
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Most lebuktam!
Sajnos azért választottam az általam kiadottnak hitt warezt, mert az eredeti Windows 7-nél ugyan ez volt a probléma. Gondoltam az SP1 jobb lesz. De holnap törlöm is!
Természetesen Users mappát nem használok. A gépemen mindig rend van
Drivereket csak gyártói honlapokról és csak a naprakészt.
Köszönöm a választ. Tehát létezik, hogy egy SATA 2-es vinyó ennyire lassú legyen?
Az SSD elég borsos árú. Megéri? -
icons
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem, kb semmi változást nem érzek rajta
. Igazából a célom főleg az, hogy ne fussanak olyan folyamatok a gépen, amik számomra teljesen szükségtelenek.
Meg ha elkezdek játszani, akkor azért jól jön az a plusz mennyiség.Sub-ZeRo:
Még egy ideig meghagyom, elég fiatalnak számít
. 2,1GB ot evett. Nem tudom mi miatt. Utorrent ment, AVG, meg MSN (meg nyilván néhány driver). Lehet, hogy a utorrent eszik ennyit, nem tudom
. De most 1,1 körül mozog ugyanezekkel a programokkal, tehát valamit elértem. 
-
i are robot
senior tag
válasz
i are robot
üzenetére
Erre valaki? #38251
-
dolbyman
tag
Igen, nekem simán újraindul, de az bosszant, hogy amikor feltettem ez volt a probléma hetekig neteztem, de senki nem tudta megmondani miért, aztán megjavult magától, most megint kezdi egy fél év után a xarakodást, ránézésre megint minden ok nélkül.
annak idején volt olyan teoria, hogy az atis vga miatt csinálja, neked esetleg ati, vagy nvidia kártáyd van? ezt sosem tudtam kipróbálni, mert szinte mindenkinek a környékemen atis vaga-ja van.
-
Gorneck
legenda
Húzd újra a rendszer, de úgy, hogy csak az SSD legyen bekötve. Előfordul az ilyen, csak HDDkből álló rendszer esetén is. Nem a reset miatt volt.
Minek? Nincs szükség ilyesmire...sok ram esetén lapozófile-t kikapcsolhatod, de igazából nem ajánlott inkább vedd kisebbre...
Hibernációt én ki szoktam kapcsolni és törölni a filet...ellenőrzöm a defragot, hogy az ki van e kapcsolva az SSDn és ennyi.
Minden más csak tökölés és felesleges rendszerbasztatás...amire nincs szükség. -
Armahun
addikt
Az intézőbe az előre és vissza gombok mellé be lehet varázsolni egy fel-t is, mint ahogy az xp-ben is volt?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
darthimp
üzenetére
Azt ugye tudod hogy az SP1 et a Microsoft még nem adta ki, gondolom valami összemókolt OS-t használsz, akkor meg ne csodálkozz ha tr*gya.
Drivereket miket raktál fel, és honnan? Windows updatere engedd a gépet onnan tegyél drivert, ne cd/dvd ről. Találni fog a W7 mindenhez ami a gépedben van.
(#38272) VGYke
Szoktad használni a users mappában lévő dolgokat? Tehát oda töltesz le a dokumentumokba? Azt hiszem át is lehet helyezni,m de én pl nem rakok bele semmit máshova töltök és mentek mindent másik meghajtóra. Egyébként ha 64 gigás az SSD- és a windowson és pár programon kívül a játékokat máshova telepíted nem lesz gond vele.
-
VGYke
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Köszönöm! Mondjuk első telepítésnél csináltam egy hülyeséget: telepítés alatt véletlenül reseteltem (HAF922-háznál ki akartam kapcsolni a világító ventiket és véletlenül reset gomb lett belőle
). Nem emiatt maradt ott a HDD-n az a partíció?
De ok, legközelebbi telepítésnél ami ma lesz, megpróbálom lehúzni. Előtte pl. Hieren's CD-n lévő valamivel töröljem azért HDD "rendszer" partíciót, vagy elég telepítés után Win-el, ha már visszadugtam?Más: a komplett "User" könyvtárat (ahol a felhasználók dokumentumai, kedvencek, letöltések, levelek, stb.stb van) az SSD miatt nem tudom valahogy "átirányítani" a HDD-re?
Szóval úgy, hogy a win eleve ott lássa a felhasználói fiókokat. -
darthimp
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon kétségbe vagyok esve ezért kérek tőletek segítséget.
(Remélem jó helyre írok)
A problémám triviálisnak tűnhet és milliónyi oka lehet, de mégsem tudom megoldani.
(A konfigom: MSI Eclipse SLI, Core i7 920, 4 GB Gskill DDR3, HD5770, WD 1.5 TB)
Így a frissen felrakott Win 7 SP1 x64 többnyire 7.1-es élményindexet állapított meg kivéve a HDD-nél ott 5.9.
Ennek ellenére rettenetesen lassú. Két programot egyszerre nem lehet futtatni. Semmit. Egy filmet sem tudok megnézni rendesen mert beszaggat. A böngészés szinte lehetetlen. Sehol nem tudok egy videót akadás nélkül megnézni. A rendszer megáll és 20 s től 5 percig nem válaszol. Majd minden megy tovább. Ilyenkor a sávszélességem majdnem 0-ra csökken. Majd újra visszaáll.
Első gondolatom Kártevő. Ma raktam újra a Windowst. Rendszerpartíció format. Két backup partíció maradt ezért a driverek előtt felraktam a Smart Security-t és leellenőriztem. Nem talált semmit. Elkezdtem felpakolni a drivereket és már ekkor jelentkezett a szaggatás ami kibírhatatlan. Ezután felraktam a mindenki által dicsért Kaspersky Internet Sec 2011 próbaverzióját. Egész napos ellenőrzés után semmi. Nincs vírus. Nincsen túl sok alkalmazás. Nincs hibaüzenet hardware hiba miatt.
A konfigomnak simán kellene vinni a Windowst és a processzornak simán kellene egyszerre 4 műveletet is végezni. De nekem a google megnyitása is kínszenvedés.
Mit csinálok rosszul?
A válaszokat és kritikákat előre is köszönöm!
-
hege01
tag
Sziasztok,
Belefutottam egy hibába amivel még nem tudtam mit kezdeni.
Van egy Lacie Network Space 2 nevű kütyüm, ami rendelkezik 1 USB print serverrel is.
Rá is kötöttem a nyomtatómat (HP DJ 5440), a Lacie configjában nincs semmi különleges beállítanivaló, egyszerűen ki-be kapcsolható a print server.
Win XP alól sikerült is beállítani a nyomtatót működik minden gond nélkül.
Viszont Win 7 alól nem akar működni, látni látom a megosztott nyomtatót, viszont nem tudok hozzá csatlakozni. Próbáltam ezt azt átállítani a hálózatban, de nem jutottam előrébb.
Ha esetleg valamelyikőtök használt ilyesmit, megköszönném a segítséget.Üdv.
-
Üresjáratban neked 2 g ramot eszik? Akkor dobd ki a géped, már bocs.

Nekem üresbe 1,000 és 1,150g ramot eszik... Ja és jó pár program fut a háttérben..
Ott nálad valami bibi lesz.. Ha kicsit "elkezdek" netezni akkor csak az ie 30-50 tabbal jár majd 3 giga alatt áll meg... Szóval én nem a rendszer buherálnám...
Ja 4 giga ramom van. Most eszik 1,5-öt, hogy a superfetch betöltötte a ramba a race 07 játékot, vagy előtöltötte vagy mi.
-
sfdrakex
nagyúr
Gyorsabb lett tőle a gép, Nálam 4 ből 1,8 körül használ, de nem lassú, sőt gyors mert előretárazza amiket használok, így gyorsabban indulnak, azon kívül hogy ha megnézed 2 helyett 1 et mutat érdemi változás lett miatta ? Amíg 2 gigám volt 800-1000 körül fogyasztott alapból, de 4 gigával gyorsabb, többet tud tárazni.
-
icons
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Arra írtam a javás dolgot, hogy több hsz-ből azt szűrtem le, hogy "ne piszkáld már ezeket a dolgokat". Szerintem van egy határ, ameddig nyugodtan el lehet menni, és nem kell semmi olyanba beleavatkozni, ami problémát okozhat. Erre a határra voltam kíváncsi, de szerintem pont rajta állok.
Egyébként mióta megcsináltam az általam említett dolgokat, üresjáratban a gép 2GB memória helyett 1Gb körül eszik
. (Feladatkezelő / Teljesítmény szerint) Ami azért nem kis változás! -
sfdrakex
nagyúr
-
Balázs75
tag
Haliho!Rejtett mappámban:$Recycle.Bin 7gb van,ez milyen mappa?törölhető?és az normális hogy a windfos mappám 17gb...?
-
dolbyman
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
sajnos ettől nem javult meg, nem tudtam bekapcsolni, csak ha leáramtalanítom a gépet.
vissza kapcsolás után simán indul. Kipróbálom egy másik táppal, de kevés reményt fűzök hozzá, mert mint említettem ez a második táp a gépben, és ugyan olyan rendszertelenül nem kapcsol ki, vagy most már be sem. esetleg még az alaplapra gyanakodnék inkább.
-
kodolb
csendes tag
Sziasztok,
Win7 Professional 64bit-em van. Az a gondom, hogy ha nem is csinálok semmit a gépen, az üres helyem akkor is elfogy. 15 Gb üres helyem van minden indításnál, de a temp ezt mindig felzabálja. És hiába törlöm menet közben a mappát, nem lesz több az üres hely.
Nem lehet valahogyan beállítani, hogy ne mentsen mindent, vagy törölje miután már nincsen rá szükség?
Mert elég idegesítő, hogy naponta többször is újra kell indítanom emiatt a gépet.Előre is köszönöm a segítséget.
-
dolbyman
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
táp csere volt egy 350fsp helyett raktam be a jelenlegit. ez pont akkor volt amikor éppen rendesen működött. utána is sokáig jó volt. Az esetleg nem lehet, hogy a házba szerelt usb csatlakozóban nem jó valami???
azt hiszem lehúzom a csatlakozót az alaplapról, és kipróbálom úgy egy két napon keresztül. -
dolbyman
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
tudatosan nem raktam fel semmit. lehet hogy az update felrakott valami frissítést. pontos dátumhoz nem tudom kötni, mert nem következetesen csinálja, csak amikor rájön van hogy simán leáll másnap, meg újraindul, a leáll helyet. legújabb tünet, hogy nem indult be ma, hiába bökdöstem a gombot, semmi sem történt. aztán lekapcsoltam a táp hátulján a kapcsolót, kis idő múlva vissza power gomb megbök, és mintha minden a legnagyobb rendben lenne beindult......
A minap, meg csinált egy olyat, hogy amikor a ház elején lévő usb-be be akartam dugni a dugót, rögtön újraindult a gép, ahogy összeért a két fém, szerintem még egy kis szikrát is láttam, de az csak statikus lehetett, mert az usb kábel másik végén még nem volt fényképezőgép.....tiszta rejtély ez a gép. (érdekesség, hogy a fiamnak ugyan ilyen gépe van, és minden gond nélkül üzemel :-)
-
VGYke
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Sub-Zero, Gorneck23 köszönöm!
Szóval telepítés alatt az SSD és HDD is be volt kötve (HDD benne is marad).
Közben kigyilkoltam a lapozófájlt, ami 12GB
volt, így most a szűz Win7 20,6GB, bár van benne hiberfil.sys 9GB-al, tehát maga a win 12GB. Én még ezt is sokallom, vagy ez már jó?
Szóval a történet: SSD-re telepítés alatt létrejött a HDD egy partíció kb. 84MB-al.
A mellékelt kép szerinti dolgok vannak rajta (kuka, Boot, System Volume Information könyvtárak, a Boot-ban: különböző nyelveken bootmgr.exe.mui, memtest.exe.mui fájlok és memtest.exe). Dátumok nem változnak, tehát gondolom én, a win nem használja.
Ezt telepítés alatt itt felejtette nekem, vagy normális hogy a HDD-n van? Kell ez ide nekem?
Úgy is újra fogok telepíteni, hogyan / mivel töröljem a partíciót és egyesítsem a HDD-t?Más: win7-ben nincs olyan hogy "asztal" ikon? (sok megnyitott programnál kényelmetlen mindegyiket egyenként a tálcára tenni, hogy hozzáférjek az asztalhoz)
-
Dracula
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Igen, ezt tettem. Én sem értem, sokat idegeskedtem miatta.
De most a PH-s leírás alapján felraktam és megcsináltam (bár fenn volt eddig is, csak most
így) a MPC-ot, DXVA-val.
-
Dracula
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hello!
Ugyan ez a verzió? Amúgy van 64 bites KMP?
1-2mp-nél több. Ha csak a kisablakot húzod át a tv-re, akkor ok, de ha elindul a film és úgy, akkor 1 percre is megakad akár. A CCCP előtt is csinálta ezt...
Most MPC x64-et tettem fel, azzal tökéletes minden. Úgyhogy szerintem hagyom a KMP-t.

Üdv!
-
i are robot
senior tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem, visszaolvasgattam, de még így sem egyértelmű minden.
Vennék egy laptopot, amihez jár a Win7 Professional licensz, de előtelepítve 32bit-es van rajta. Ha jól vettem ki a korábbiakból, akkor a 32 és 64bit-es verzióhoz is jó a licensz, csak majd kell egy clean installt csinálnom. Namármost, telepítő lemez tudtommal nem jár a géphez, hanem mindenféle rendszerhelyreállító, viszont ahhoz hogy a 64bit-est telepíteni tudjam, kell egy lemez. Amiket a Technet-ről le lehet tölteni, az valami spéci kiadás, vagy tök ugyanaz mint amit dobozban is adnak mezei felhasználóknak, magyarán ha onnan letöltök egy telepítőt, akkor ahhoz tudom használni a géphez kapott kulcsot? Vagy egyéb esetben az jó megoldás, hogy ha egy ismerőstől kérek egy gyári OEM telepítőt, és arról telepítek, csak éppen a saját kulcsommal? Ezt a telepítő lemezt lehet egyáltalán másolni, vagy valami védelemmel ellátták? Előre is köszönöm!
-
Krisinto
őstag
Hali
Miért van az, ha akármilyen játékot felteszek, a gép újraindul, kivétel a CoD4?
Feltettem a Worms 4-et és újraindul. Egy OFF roados játékot, akkor is újraindul.
És, mind mind alacsony gépigényű játékok.
Volt olyanra is példa, hogy van a C-n még 30-40 giga hely, és az egyik program nem tud oda települni, mert "kevés a lemezterület".
Gép paraméterei az adatlapomon, 2. gépről van szó. -
leroyclub
senior tag
Egy pár napja ha AD-HOC hálózatot állitok be akkor nem tudom megosztani rajta az internet kapcsolatot. Nem jelenik meg ott hogy internet kapcsolat megosztása :S. A kapcsolatom pedig meg van osztva. Próbáltam már mindent. Ki majd be pipáltam. wifit ki és be kapcsoltam, stb. Segítsetek légyszi!!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Aha értem ám

Jó, mondjuk én nagyon nem szeretek telepíteni, kvázi rögeszmém a "minél kevesebb app", na meg az, hogy ha távolítok, akkor megoldom kézzel (számomra fizikai kínt jelentene, ha felraknék egy programot azért, hogy egy másik szenny maradvány-mappáit távolítsa el
).A járt utas dologban meg sajna kénytelen vagyok egyetérteni.
-
hfrankee
senior tag
Hali!
Volt EZ a problémám,vagy csak még nem jelentkezett újra,most kiegészült egy rettenet net lassulással is.
Lehet párhuzam gondolom,de megoldást még nem találtam.
driver frissítés,memoria diagnosztika,system backup,ccleaner...ilyenek megvoltak.
Valakinek van ötlete?
kösz -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Szerintem egy üres mappa, akár el is fér, de ha zavar nem nagy dolog törölni szerintem kézzel se, nagyon sürün pakolsz fel programokat és távolítod el? Én általában telepítéskor felrakom ami kell, meg a következő kb 1 hónapban 1-1 progit ami még eszembe jut, aztán nem sűrűn mókolok velük. Játékokat teszek fel még esetleg, de azokat másik partícióra mint ahol a win van. Azoknak se nagy dolog néha törölni a maradékát, se onnan ahova telepítettem se a users mappából ha oda pakolja a mentett állásokat, beállításokat. Persze lehet csak engem nem zavarnak az ilyen dolgok, de érdekes módon a winemet se mert 2 éve megy, nem lassú és nincs vele semmi baj.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Azért, mert ezek a programok több telepített programot felismernek és nem csak a program által alapértelmezett dolgokat távolítják el, hanem pl.: közvetlenül a mappát, ha azt otthagyta a gané program.
IObitet azért próbáltam ki, mert egy jó ideje a RevoUninstaller újabb változatai fizetősek lettek. De a tanulmányaim azt mutatják, hogy járt utat járatlanért el ne hagyj. -
Dracula
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Hello!
Ezzel: KMPlayer-3.0.0.1439
Ment is codec nélkül, de utána felraktam a CCCP-t.
A BSplayer-el amúgy hasít az ablaktologatás, úgyhogy ez KMP gond lesz.

Le is szedtem most. Sajnos, pedig szeretem. 32bites XP alatt semmi gond nem volt...Üdv!
-
McKane
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
újoncrs
üzenetére
Windows rakta fel a drivert magának, vagy te raktad fel valahonnan ? Ha te raktad fel, cdről vagy netről, akkor eszközkezelőben nyomj egy illesztőprogram frissítést és engedd hogy a Windows keressen hozzá amit akar winupdateről, esetleg előbb a hálókártyát távolítsd el majd új hardver keresése és ekkor illesztőprogram frissítés.
-
újoncrs
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az a baj router nélkül nem tudom kiprobálni mert együtt van a modemmel ez volna az
(netgear dg834gv5) szerintem ott minden jó mert mikor még xp asztali és laptop volt akkor is én állítottam be és ott ilyen gondom nem volt és akkor is ugyan ez a sebességü net volt.
Nem piszkáltam bele a hálózati tulajdonságokba ,a hálókártya driver meg a legfrissebb. -
sfdrakex
nagyúr
-
újoncrs
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Rosszul irtam a rövidítéseket adsl családi a netem
Letöltés: max. 15 Mbit/s, garantált 7,5 Mbit/s
Feltöltés: max. 7,5 Mbit/s, garantált 3,75 Mbit/sA letöltésnek adtam 250kB/s
A feltöltésnek 100kB/sMindkét gépen eredeti win van ,igaz a win7-t azt a számítógépes srác tette fel a boltban az xp meg én szoktam mert ahoz van rendes gyári cd-m
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi a választ

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
újoncrs
üzenetére
Routert reseteld, nem tudom abban miket állítottál, de állítsd alapra. 250 kilóbitre azaz 31 kilóbájtra limiteled a letöltésedet? a Feltöltést meg 12 kilóbájtra? Vagy csak rosszul írtad be a rövidítéseket? a kis b az bit a nagy B az bájt, 1,5 megabit az 192 kilóbájt. Milyen neted van és milyen értékeket adtál meg a utorrentben ? A windwsod ugye nem valami bolhapiacos szpesöl FIRE edition ?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Miért használsz ilyen progit amúgy? Oké, ha valami nagyon retek 3rd party appnak külön szoftver kell ahhoz, hogy normálisan el tudja távolítani magát, akkor érthető, de szerintem alaphelyzetben nemhogy verébre ágyúzás az egész, de ráadásul veszélyes is, mint a példád mutatja.
Én továbbra is azt mondom, hogy sima uninstall, utána pedig regeditben manuális takarítás, már ha valakinek fontos, hogy egy-két nem használt registry bejegyzés ott van-e or not

-
újoncrs
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ezt már próbáltam 450 -ről visszavettem 45-re a maximális kapcsolatok számát, a letöltést 1.5Mb/s-250Kb/s-re és feltöltést pedig 1Mb/s-100Kb/s-re,
de nem hiszem ,hogy utorrentel volna gond ,mert mikor a firefox letöltőjét használom pl letöltök a szoftverbázisról valami progi és eléri az 1.2Mb/s akkor is megszakad. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
újoncrs
üzenetére
Lehet a kapcsolatok számát lentebb kellene venni a torrent kliensben, illetve esetleg limitelni a maximális sebesség 80%-ra a fel és a letöltést is.
(#38220) Inv1sus
Na ezért nem használok uninstaller meg optimalizáló progikat

Miért olyan fontos uninstaller program? Én simán csak a programok eltávolítását szoktam használni a vezérlőpultból, lehet marad egy két bejegyzés a regisztriben, de soha semmi gondom nem volt még, a rendszert nem zabálja le attól hogy ott marad mivel nincs ami használná. Szóval szerintem nagyon ritka esetben van szükség ilyen külső uninstaller progikra.
-
Inv1sus
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Egy uninstaller progi beakavart pár regiszterkulcs és programtörléssel.
Mellesleg nem ajánlom ezt a programot senkinek (IObit Uninstaller).Az xp-m tuti összepottyantotta volna magát, de a win7-em használható maradt pár újratelepítés után, mintha mi se történt volna.
Alapesetben RevoUninstallerhez visszatérek, de ha esetleg van valakinek pár jó ötlete hasonló proginak, jöhet privibe. Köszi!
-
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémára keresem a megoldást van két darab asztali gép egyiken win 7 ultimate 32-64 bit a másikon win xp home32 bit.
Az a probléma ha utorrentel töltök le bármit, vagy vissza seedeli és a másik szobába netezik valaki, akkor megszakad a net kb 3 percre aztán ujra van , ezt kb letöltésnél 3 megcsinálja, feltöltésnél nem mindig van mikor csak egyszer szakad meg a net.
Tehát a gond csak letöltésnél jelentkezik általában.
Amikor megszakad a net akkor a hálózati diagnosztika azt irja néha hogy ip cim ütközés van, (ezt ellenőriztem a két gépnek más az ip cime) valamikor meg azt, hogy nem tudja azonosítani a problémát.Lehetséges hogy nincs jól beállítva a hálózatom?
Xp asztali-xp laptop ilyen gondom sose volt ,csak most mióta win7asztali-xp asztali felállás van.
Már utorrentet is állítotam, hogy nem az e a ludas ,de ugyan az a gond mindig.
Ja a win7 az vadi új gép hazahoztam feltelepítettem rá a modemroutert megcsináltam a router beállításokat és mindkét gépen van net egyszerre is lehet netezni nem szakad meg,csak mikor letöltök ott is valamit,tehát letöltésnél van mindig gond .
Ha valaki tud segtsen már legyen szives mert idegbajt kapok.
Előre is köszönöm a segítséget. -
sfdrakex
nagyúr
-
Inv1sus
addikt
Most úgy alakultak a dolgok, hogy újra kellene raknom a windows 7-et. Mivel eredeti OEM-es Windowsom van, úgy tudom, hogy a kódot három telepítésnél lehet csak megadni és utána telefonon kell majd aktiváltatni.
Nem lehet valahogy megoldani, hogy átviszem a kulcsot a friss telepítésre? -
rgida
csendes tag
Hali!
Az érdekelne hogy van e valami jelentősége az msconfigban a rendszerindítás / speciális beálítások / a CPU száma és a max memória lehetőségeknek? -
rigo88
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
"mint az közismert"
...a gyerek úgy tanul ha kérdez.ha megjelenik, lesz hozzá?
v7601.2011ben a "meg nem jelent" már nem azt jelenti mint 10éve. a meg nem jelent nálam azt jelenti, hogy nincs.

ez megjelent, max rtm. és mint olyan szerintem nem ártana hozzá nyelvi - és egyéb - upgrade a wu teszteléséhez.
gondolom azért van rtm hogy teszteljük.az átlagfelhasználót meg kikérem magamnak

-
Lenry
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
nincs erőforrásigény-különbség, mert a Home és Ultimate közt szolgáltatásbeli különbségek vannak (Ultimate-el meg tudsz csinálni meg be tudsz állítani dolgokat, amiiket HP-val nem), amik nem befolyásolják a az OS mindennapi működését, így a RAM igényt sem.
és igen, VirtualBoxot attól még ugyanúgy használhatsz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
De erőforrásilag melyik eszik többet?
Most az én gépemen ahol 6gb memó van ott lehet nem számítana, DE egy 1gb-os rendszernél igenis sokat számítana...Tehát Home és Ulti közt erőforrás igény?
Illetve még annyi hogy a Home verziónál Virtuális XP mód nem támogatott, DE ha felteszek a Home editionra egy VirtualBox-ot azon még fog menni a virtualizáció, jól gondolom?
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Klaus Duran: RCS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 3
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Igazából a célom főleg az, hogy ne fussanak olyan folyamatok a gépen, amik számomra teljesen szükségtelenek.
. 2,1GB ot evett. Nem tudom mi miatt. Utorrent ment, AVG, meg MSN (meg nyilván néhány driver). Lehet, hogy a utorrent eszik ennyit, nem tudom 

). Nem emiatt maradt ott a HDD-n az a partíció?

volt, így most a szűz Win7 20,6GB, bár van benne hiberfil.sys 9GB-al, tehát maga a win 12GB. Én még ezt is sokallom, vagy ez már jó?

Xp asztali-xp laptop ilyen gondom sose volt ,csak most mióta win7asztali-xp asztali felállás van.