Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
BaziJoe00
tag
A problémám a következő!
Elkezdtem letölteni egy fájlt firefoxal és nem sikerült letölteni hibát írt a böngésző és leállt a letöltés.A probléma az hogy létrejött egy 0 kb-os file ami nem rendelkezik kiterjesztéssel és nem engedi törölni a op rendszer ezt a bizonyos fájlt: "Az elem nem található Többé már nincs ezen a helyen". Próbáltam az unlockereket de nem hajlandó müködni egyik sem win7 64 bit ultimaten. -
törölt tag

Helló, nos kezdek kifogyni az ötletekből a hiba meg továbbra is fennáll.
Már volt mind a két partíción CHKDSK nem talált hibát.
Csak a C-ről készít Backupot hetente illetve a rendszerképről.
Félévig jól is működött a tegnap esedékes ütemezett backup óta jön a fentebb látható hibával .
Ami érdekes, hogy a D partíción lévő Youtube könyvtárat ő hozza létre, backup után, már vagy 10 x töröltem, és mindig amikor próbálok backupot csinálni létrehozza. Természetesen hibát is generál .Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj ? Vagy hogyan lehetne megszüntetni ?
-
CoolMan
MODERÁTOR
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a WinBackup (Win7 64bit eredeti) nem tudja a biztonsági mentést befejezni. Hibakód:0x81000037 "A windows biztonsági másolat nem tudott adatokat olvasni a biztonsági másolatban szereplő kötetek egyikének árnyékmásolatáról."
Az érdekes az, hogy eddig működött csak ma néztem rá és ez a hibaüzi fogadott.
Változás a gépemen nem történt, programokat sem telepítettem mostanában, comodo és a malwarebytes' Anti-Malware szerint nincs vírusom vagy férgem.
Segítséget előre is köszönöm.
-
quby
őstag
Segítsetek!
Véletlenül Totalcommander/társitásban hozzárendeltem az exe-khez egy progit ami nem tudja futtani az exe-t (utorrent) és egyszerüen nem tudom visszaálitani az exe futtatást. mindent utorrentel szeretne nyitni - persze nem megy. Na gondoltam leszedem az utorrentet, igy meg tallózó ablak nyilik hogy rendeljek hozzá progit. Semmi nem fut le ami exe. A regedit sem...
5let? -
pzstm
titán
válasz
Morden24
üzenetére
kész a végleges SP1, megvannak az okai miért nem lesz még egy darabig elérhető mindenki számára....márciusban várható a letöltés illetve update-re kerülés is..(és igen, magyar is felkerül)

Nem hiszem, hogy bárkinek megérné, hogy lewarezolja....
1. Ki tudja, hogy az van-e benne?
2. Úgyis ingyen lesz, úgyis mindenki megkapja.
3. Semmi érezhető újdonságot nem fog hozni (kliensoldalon) -
törölt tag
-
törölt tag
Az egyik gépemen 0x8100002F hibát tol a WinBackup. Hogyan lehet teljesen kikapcsolni a backupot, majd újra be ? Csak a beállításokat lehet módosítani, illetve az ütemezést

-
sfdrakex
nagyúr
-
Kufár81
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ha a memória kimozdulna, akkor már a gép se indulna el nálam, sípolna mint a veszedelem,
Memória biztos okés.
Win XP tökéletesen működik, csak az Win7 nem bírom feltelepíteni, mert olyan mintha kifagyna a telepítő a végén.
Ugyanerről a lemezről lett feltelepítve egy laptop is és azon tökéletesen rendben volt minden.Asus M2V deszkám van.
Via chipset-es alaplapom miatt nem lehet?
Mert én már erre is gondoltam.
Szerintetek?
-
-FreaK-
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
De az ssd-n miért nincsenek boot fájlok? Teljesen clean install volt.
A w7 dvd-n ez a javítást jelenti vagy van külön helyreállítás is(a javítást próbáltam)? Vagy ez a helyreállítás a system restore-os visszaállítást jelenti? mert az nekem ki van kapcsolva.Tényleg nincsenek bootfájlok, az működne hogy átmásolom őket simán? A hdd-n egy 32bit-es win van, az ssd-n már 64bit-es.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok! akadt egy problémám amit nem tudok megoldani.
Vettem nemrég egy ssd-t, erre feltelepítettem egy windowst úgy hogy a korábbi megmaradt a hdd-n. Nem volt semmi probléma, bejött egy bootmenü ahol választhattam a két windows közül. Most viszont ha lehúzom a hdd-t amin az előző rendszer volt akkor nem indul el ssd-ről kiírja hogy hiányzó bootmanager. Ez hogy lehet? már turkáltam msconfigban, kikapcsoltam a bootmenüt meg minden de a zistennek nem akar elindulni.
Manage computer/disk management alatt nem volt aktívra állítva az ssd, átraktam, de semmi nem változott.
Az ssd-nél ezeket a tulajdonságokat írja: healty(boot,page file, active,crash dump, primary partition)
A hdd-nél amin a másik windows van meg: healty(system, active, primary partition)
Érdekes hogy az ssd-n nem ismer fel rendszert.
Próbáltam win telepítővel javítani, kiírta ohgy valami baj van a rendszerindítás körülm javítás és újraindítás, persze ezután sem javult meg.Hogy tudok botmanagert varázsolni az ssd-re?
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
w7 alá feltettem egy ms officet. Csakhogy sima user nem tudja futtatni, mert admin fiókkal tettem fel és csak annak engedi indítani. Hogyan lehet beállítani, hogy x user is használhassa?
-
Eskimoka
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Jó, akkor nem aggódom miatta tovább. Egyébként nincs Vista driver sem hozzá... Elég vicces, mert azért annak idején ez egy igen jó kis lap volt: [link] . Lehet, hogy hétközben mégis ráveszem magam, mostmár egyre kíváncsibb vagyok olvasva, hogy nem veszíthetek vele igazán semmit
. -
Psychonaut
veterán
válasz
Eskimoka
üzenetére
Hát alapvetően minden drivert lehúz Windows Update-n keresztül, amire szüksége van, nem hinném, hogy neked kellene foglalkoznod bármivel, főleg nem alaplapival. Amúgy Windows 7 drivert sok régi hardver esetén nem fogsz találni, de a Vista drivereket teljesen nyugodtan telepítheted, működnek tökéletesen.
-
Eskimoka
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
A driver kérdésre van valami ötleted? Már ha lehetek pofátlan egy kicsit és faggathatlak a tapasztalataidról...

Nem használok olyan sok progit, és tök általános dolgokról van szó, például Commander, Nod, Office, ilyesmi. Inkább az a baj, hogy őszinte legyek, hogy ma már nincs kedvem hozzáfogni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Eskimoka
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nehogy már bocsánatot kérj
. Köszönöm a választ, azt hiszem, ha lesz időm és sikerül az összes progit megtalálni amiket használok, akkor meg fogom próbálni. Talán jövő hétvégén
.Köszi, még egyszer!

-
válasz
Eskimoka
üzenetére
Nekem egy nforce 4 sli lapom volt, egy 3200+-os athlonnal, 1 giga ddr-el. Hát ment rajta a win7. Netezésre, töltésre megfelelő lesz. Játéknak ha nincs nagy gépigénye, akkor menni fog rajta. Mondjuk az 1 giga nem sok, így lehet hogy elég sűrűn fog a virtulás memóriából dolgozni, úgy hogy fog kerregni a vinyó. De amire használnád, menni fog rajta.
-
Eskimoka
tag
Sziasztok Win 7-esek!

Erősen gondolkodom, hogy kipróbálom a Microsoft ezen üdvöskéjét, de van egy-két kérdésem, amire örülnék ha tudnátok válaszolni.
Igaz, hogy nincs szüksége semmilyen külön driver-re, a Win7-nek mindenhez van megfelelő saját drivere? Gondolok itt arra, hogy viszonylag régebbi gépem van és az alaplap gyártójának honlapján nincs Win7-es driver sajnos...A másik kérdésem pedig azzal kapcsolatos, hogy érdemes-e az alábbi géppel XP-ről 7-esre váltani:
Gigabyte GA-K8-NS-939, Athlon 64 3000+ (1,8 GHz), 1 Gb DDR 400, X800-as Radeon.Azoktól kérnék tapasztalati beszámolót akik esetleg ehhez hasonló gépen próbálták már. Kicsit félek, hogy kevés lenne neki az 1 giga memória, de most már rohadt drága a ddr1-es...
Ja, netezésre, letöltésre használnám, illetve erről stream-elem az Oplay lejátszómra a filmeket, játszani nem szoktam a Diablo II óta, majd ha jön a 3, elgondolkodok egy új gépem
A váltási szánkék oka egyrészt a kíváncsiság, másrészt, hogy a mostani XP-m gyakran fogja magát és nem reagál semmire rövidebb hosszabb ideig (pl. 10-30 sec), a kurzor mozog, de semmire nem reagál. Aztán folytatja, mintha mi sem történt volna...
Előre is köszönöm a segítséget és a tapasztalatokat!
Üdv: Eskimo
-
Daneeka
senior tag
Elég nevetséges bajom van a géppel, mondjuk ilyesztő is, kicsit olyan mint ha kémkednének utánam.
Szóval eltűnt a beépített mikrofonom a Soundból is meg a Device Managerből is. Más szoftverek sem találják.
Viszont a gép saját hangártyáját külső rendszerre kötve hallani ahogy nyomom a billentyűzetet meg ha kapirgálok a mikrofon körül de inkább csak a szubbasszus komponensét viszi át ezeknek a hangoknak.
Ha felhangosítom maxra a beépített hangszórókat akkor elkezdenek gerjedni. Ilyen ugye akkor van ha közel van a mikrofon ahoz a szóróhoz ami őt monitorozza. Mélnyomós rendszerre kötve olyan 60hz körüli búgást visz. Amúgy zenelejátszásba is bekavar de csak ha 95%-100% között van a hangerő, ugyanekkor gerjed is.
Szóval kikapcsolni nem lehet a mikrofont viszont állandóan megy és ráadásul ki van keverve az audió kimenetre. Komolyan mintha megfigyelnének.
-
zitromz
tag
sziasztok,
tudtok egy oldalt ajánlani Win7 DVDről való telepítéséhez?
mindenhol az usbt erőltetik
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
Easus Partition Masterrel tudsz levágni másik partícióból és hozzáadni a rendszer partíciódhoz. Az elejéből vegyél le a másik particiónak és azt fogod tudni hozzáadni a rendszer végéhez. A rendszerpartíció utániból fogsz tudni hozzácsapni.
-
-
Magnum_
nagyúr
win 7 prof 32bit azt írja, hogy Win Biztonsági Központ bekapcsolása - bekapcsolás- Nem lehet bekapcsolni. mi a fenétől lehet ez?
köszi!

-
Kephamos
addikt
Van rá mód, hogy valahogyan kibővítsem a redszer partíciómat? (win7 64 bit)
-
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
a probléma ujra előjött.

nem telepítettem semmit. nem állítottam el semmit.
legutobb ~1 hete egy ujratelepítéssel(ghostolással) oldottam meg a problémát...de ez nem megoldás

5let esetleg, h mitől jöhet ez elő?
-
golax
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ilyenkor mit kell tenni?
Venni egy épeszű hangkártyát vagy megoldható driverrel? 
-
Már megint nem lehetett elérni a PH!-t, de most 2 órán keresztül...

-
fatal`
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
"Az hogy több magyar oldalon is fent van, semmit se jelent. Egyébként szerinted a MS rászokott arra hogy nem a saját Windows Update helyén terjeszti a frissítéseket, hanem mindenféle más oldalakon?"
Először mindig a partnerek kapják és csak utána az egyszeri user. Vistanál is kb 1 hónap eltérés volt mire felkerült a microsoft.comra, updatere mégkésőbb.
-
válasz
Morden24
üzenetére
Nem, nem. Én sem azt akartam sugalni, hogy azt bárki is töltse le és pakolja fel
(Akinek meg MS logó van a liberójára festve és a Softpedia-tól összezsugorodik az e-pénisze, az egyen kék tortát) 
Én sem fogom(se most, se akkor, ha majd hivatalos oldalon is jelenik meg), minek?
Akinek naprakész az OS, az úgy sem fog semmi extrat kapni(ami meg plusz, hát az semmi), szóval az SP1-nek nagyobb a füstje mint a lángja. Engem max annyiban fog érinteni, hogy legalább bele tudom integrálni a telepítőmbe, és ennyi.
Nem tudom miért ilyen nagy a felhajtás körülötte...

-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem mondtam, hogy a Softpedia konkrétan warez, de én annak sem sok értelmét látom, hogy nem final, leak-elt SP build-eket pakolgasson fel valaki, a végén rosszabb esetben úgyis uninstallt kell nyomnia, mikor kijön a hivatalos MS final... És a félreértések elkerülése végett: ez azért nem W7 leak kategória, bár ott sem volt értelme MINDEN interim folyamatos cseréjének.
Mondjuk a Wzor infókban meg lehet bízni, de ott is lőttek már mellé

-
válasz
Morden24
üzenetére
Ez nem "akármi"... Feltételezem nem nagyon szoktál olvasni a Softpedia oldalán cikkeket, interjúkat, javasolom, hogy egyszer azért nézz rá. Nagyon hasznos infókat lehet itt olvasni. Ez az oldal még véletlenül sincs egy szinten warez, meg torrent stb oldalakkal, itt nincsenek illegális anyagok.

-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azért a hivatalos betateszt, meg az ellenőrizetlen helyről való akármi felrakása között szerintem van különbség

-
-
Kufár81
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nincs tuningolva semmi a gépben.
Egyébként a konfigom :
AMD Athlon LE 1640+ 2,6Ghz
2GB Kingmax DDR2
ATi 2600XT 512MB
500 GB Seagate + 250GB Samsung SATA2 mindkettő
Creative Soundblaster Audigy IA egyik winchester (500GB) vadiúj 1 órát ment, a másik a régebbi, de mind a kettő 100%/100% a HDSentinel szerint.
Esetleg a hangkártya ilyen érzékenyen érintené a lelkivilágát?
Aktív témák
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrotik routerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hihi