Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
mert kellett nekik a plus, és eddig nem volt a legújabb WLM-el kompatibilis verzió.....

-
Gorneck
legenda
-
default.
őstag
sziasztok!
olyan gondom van, hogy az asztalon lévő ikonok némelyike megváltozott ilyen alapértelmezett ikonra vagy én nem tudom hogy hívják ezt
viszont ha jobb gombbal rákattintok, tulajdonságok ott rendesen mutatja az ikont ami kéne hogy legyen.
már volt korábban ilyen, de nem emlékszem a megoldásra.segítsetek
köszi szépen! -
bobsys
veterán
Nemtudom volt-e mar, de SP1 RTM megjelent
Vegleges SP1 februar 22-tol lesz mindenki szamara elerheto -
pzstm
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
3 gépen is fut a legújabb WLM, tegnap este óta PLus 5.xxx-el. Senkitől nem jött még panasz. (Mert gondolom nálam mint "fizetett MS bérencnél" nincs probléma az nem releváns, szóval meg sem említem)
-
Inv1sus
addikt
válasz
ErosenZold
üzenetére
Használj Miranda-t, az télen-nyáron megfelelően működik Microsoft-tól függetlenül.
-
DonToni
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Kábel net van ahol használnám (xp-s gépek hibátlanok), asszem Rubicom a szolgáltató....
Ha PPPoE lenne akkor a router "tárcsázott volna be" vagy a gépen kellett volna megadni ... de nem ez a helyzet ....
Nem tudom számít -e de most azt mondták hogy a Giga lapoknak "nem olyan jó" az integrált hálókártyájuk.... próbáljam meg egy pci-ossal .... vélemény ?????(bár én tartom magam a beállítási gondhoz, nem hiszem hogy hardveres eredetű lenne a hiba forrása....
) -
kpal
nagyúr
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nálam hibátlan .
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nálam sincs, pedig a plus is fent van
Firefox csinált hasonlókat nekem 
-
Morden24
nagyúr
válasz
ErosenZold
üzenetére
Mondjuk ha megmondanád, hogy az "utolsó" update-en mit raktál fel (ami egyébként tegnap volt), akkor úgy egyszerűbb lenne megfejteni.
De egyébként nálam szintén semmi gond. -
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Én elhiszem, hogy nálad van.
De ismétlem. Ellenőrizve, nincs akadás. Meg honnan tudnád, hogy nálam van-e.
Látod, másnak sincs akadás. Úgyhogy a hiba nálad van. -
Воланд
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nincs két egyforma rendszer.
Nálam pl csak másodszori újraindításra állt fel a frissítések után a w7, de ennek ellenére nincs semmi gond.
-
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ellenőrizve, nincs akadás.
-
ErosenZold
senior tag
Valaki súgja már meg, hogy az utolsó update (ma) óta miért akad az a tetkes 2011 es msn?!
Olyan mintha befagyna 5-20mp-re, de a feladatkezelő szerint fut rendesen
-
kpal
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítséget
most már minden tiszta. -
sfdrakex
nagyúr
A nem elérhető ismerősök között aki szürkén van jelezve az le van tiltva nálad. Aki simán feketével az pedig nem elérhető. Nálam legalább is így van, kapcsolati állapot szerint vannak rendezve az ismerőseim. Az elérhetőeknél is aki szürke az nálam tiltva van aki fekete az nincs tiltva.
-
Morden24
nagyúr
Ja hogy ja.
Most megnéztem. Nálam annak, aki szürke/fekete, annak tudok offline IM-et küldeni, aki viszont szürke/szürke, annak nem.(#39081) sfdrakex: Biztos, hogy nem, mert nálam senki nincsen blokkolva. Én inkább arra tippelnék, hogy a duplaszürkék nem friss Messenger verziót használnak.
-
kpal
nagyúr
Mivel a messenger topikban nem kaptam választ itt kérdem meg . Win 7 32bitet használok és az Live MSN- be ha belépek és elérhető vagyok és vannak ismerősök akinek nincsenek bejelentkezve de a nevük mégis fekete és nem szürke ?
-
DonToni
aktív tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni, fontos lenne!
Frissen telepített Win7 nem látja az internet kapcsolatot !
"Nem azonosított hálózat" a hiba jelenség.... közvetlenül kábel modemre van dugva, ezelőtt egy másik helyen egy routerrel működött, de akkor is volt rá példa hogy első indításnál nem tudott csatlakozni .... de ezt az adapterbeállításoknál a hálókártya letiltásával, majd engedélyezésével tudtam azonnal orvosolni !
Most hogy nincs router, csak modem, semmi nem segít....
Ez valami "védelmi" opció ??? és ha az, nem lehet kikapcsolni ???
Valakinek valamilyen életmentő megoldás ???
(akár itt, akár privátben, vagy e-mailben)Köszönöm előre is !!!

-
-
Morden24
nagyúr
Na jó, akkor most már biztos, hogy nem a driver a ludas

Akkor most van egy olyan kérdésem, hogy be van-e kapcsolva a rendszervisszaállítás a gépeden? Ha igen, akkor tolj egy visszaállítást a WinUpdate előtti időpontra, és kezdd el apránként, egészen kicsi adagokban felrakni a frissítéseket, és folyamatosan ellenőrizd, hogy van-e hiba.
Sajnos nem találtam neten semmit erről konkrétan
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
PPatrik
üzenetére
Milyen típusú a monitorod pontosan? Ha kiveszed a pipát hogy csak a támogatott felbontásokat engedje és úgy teszed 1920*1080 ba akkor se megy ?
(#39055) cstom
Nézd át a 70 frissítés között van e driver a touchpadhoz. Illetve próbáld meg a gyártó oldaláról leszedni a legújabb drivert, lehet a win amit lehúz wu-ról az okoz gondot.
-
PPatrik
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer full hd-s monitorom és a Windows 7 nem engedi teljes felbontásra rakni csak 1680x1050 enged. Intel gma x3100-as videokártyám van és tegnap raktam fel egy új drivert.
Azt sajnos nem tudom hogy ez volt-e a legfrissebb. -
Morden24
nagyúr
Na akkor skubi:
Bemész a device manager-be, kiválasztod a touchpad-et, jobbklikk, és az UNINSTALL-ra böksz. A felugró ablakban bepipálod, hogy törölje a gépről a drivereket, majd csapsz neki egy okét.
Ezután elvileg a Win a saját kútfőből származó drivert fogja alávágni. Ha nem történne meg, nyomj neki egy WinUpdate-et. -
cstom
aktív tag
A Win7 telepítése recovery partícióról történt, tehát minden driver felmegy. Szűz telepítés után minden frankón működik, ha lehúzom töltőről a gépet, a touchpad akkor is normálisan működik. Jön a windows update ami 70 frissítést leszed/installál. Restart után már az említett hibajelenség fogad, azaz ha akksiról használom a lapit, a touchpad kegyetlenül laggol. Az Asus oldalán ugyanaz a driver van fent amit én használok. Ha eszközkezelőben törlöm ezt az illesztőprogramot, a windows akkor is ugyanezt rakja vissza magától.
-
Morden24
nagyúr
1. A touchpad-hoz tettél fel BÁRMILYEN drivert, vagy a Windows telepítés után a Win7 felismerte, rendben működött, és te SEMMIT nem pakoltál fel, sem Asus cd-ről, sem Asus website-ról, sem az eszköz beszállítójának oldaláról?
2. Milyen touchpad-ed van? Eszközkezelő milyen néven jeleníti meg?
3. Előtelepített OEM rendszerről van szó, vagy külön lett vásárolva? 32 vagy 64 bites?
4. Az Asus honlapján van fent Win7 driver a touchpad-edhez (Elantech, ezzel a saját kérdésemre válaszoltam).
---> Na, azt kéne csinálni, hogy HA még nem tetted volna, akkor az Asus honlapjáról töltsd le a megfelelő (x64 vagy x86) drivert a touchpad-edhez. HA ezt tetted már eredetileg is, akkor meg éppen, hogy törölni kéne, és megnézni, hogy milyen alap Win driverrel.
Itt meg tudod adni a notebookodat, és megtalálod a drivereket.
-
cstom
aktív tag
Az nem gond, 0 terhelésnél is laggol. De mondom, csak akkor, ha frissítem a windowst, pucér telepítésig minden rendben, és utána is csak akksiról való használatnál laggol.
-
cstom
aktív tag
Köszi szépen Morden24! Az előbbi válaszodon valszeg túlszaladtam, akkor még a touchpad hibával voltam elfoglalva. -ami egyébként még fent áll

-
tomo05
csendes tag
Nem melegszik túl. Szoktam nézni progikkal. Nagyon jól szellőzik. A vga is max 100%os gpu kihasználtság mellett most 65fok nyárom 30fokba 70fok. A ramok rendben vannak.
Akkor ez a m makeres dolog nem lényeg??
Az az eventlog mi lehet...

-
cstom
aktív tag
Üdv!
Lenne még egy problémám: adott egy 1 TB-s Western Digital usb-s winyó. Két 500-as részre van osztva, Vista/Xp alatt látja mindkét partíciót minden müxik, Win7 alatt pedig csak az egyiket. A 7-es lemezkezelésben ott van mindkét partíciót, viszont csak a működőnél mutatja a nevét/file rendszerét, a nem működőnek csak a méretét. 5let? -
tomo05
csendes tag
Hali!
Az lenne a problémám hogy az alábbi képen van egy Eventlog hiba. Ez mit jelent??
Azért kérdezem mert a gépem azt csinálja, hogy játék vagy vidiszerkesztő progi közben elsötétül a képernyő vagy bejön egy csíkos kép a hang beakad és restart...Tahát a hiba a kernel power előtt kell lennie mert az az újraindítást jelzi.
A második képen a m makerral van valami amit nem értek...
Köszi a tippeket és a választ!!!
-
GFM
csendes tag
Sziasztok!
KÉRDÉS: Mikor a Windows 7 -et telepítettem arra a partícióra a mire a régi op.rendszer is telepítve volt(XP) azt hittem, hogy a windows automatikusan formázza a partíciót de nem igy lett és ezáltal a partíción létrejött egy windows.old mappa a mibe minden ami a régi op.rendszeren volt az belekerült. ITT A KÉRDÉS : ezt a mappát lehet törölni?, illetve , ha a windows megkérdezi, hogy biztos akarom -e törölni mert olyan fájlokat tartalmaz aminek törlésével valamely program nem müködhet rendesen, akkor ezeket a fájlokat is lehet törölni?( a windows.old mappába semmit nem telepítettem a windows 7 alat!!)
Válaszokat előre is köszi!
-
cstom
aktív tag
Bios update megvolt legfrissebbre, eredmény:mostmár annyira laggol az egérmutató, hogy használhatatlan
-
cstom
aktív tag
Köszi hogy utánanéztél, a support oldal mind Microsoftnál az OME op rendszerekhez, mind az Asusnál, háááát....... A típusa: Asus K52JR Most vettem észre a Bios firmware 206-os , de már azóta van 213-as is. Na még megpróbálok egy Bios frissítést is, hátha...
-
Morden24
nagyúr
Hmmm... gondoltam megnézem az Asus Support site fórumját, de enyhén hanyattesve tapasztalom, hogy nincsen notebookokra fórum... ez mi már, basszus?!

Ellenben mi a pontos száma a notidnak? Mert az X52J után még kéne egy betű. Ez azért nem mindegy, mert van, ahol a support oldalon van touchpad driver (pl. X52JC), illetve van, ahol nincs (pl. X52JB). Ugyanis meg lehetne próbálni, hogy (még ha régebbi is a driver, mint ami jelenleg van a gépeden) felrakod a hivatalos cuccot.
(#39030) cstom: Nem csak arról van szó, hogy betűjelet kéne adni a partíciónak? Menj be a lemezkezelőbe (disc management), és keresd ki a külső vinyódat (természetesen úgy, hogy rá van dugva), és nézd meg, hogy minden rajta lévő partíciónak van-e betűje.
-
cstom
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Energiamenedzsment beállításoknál nincs ilyen lehetőség, de már néztem azt is, hogy max teljesítményt adok akkumulátoros üzemmódnál is. Egyébként félreértetted, a touchpad akksiról is megy, csak rettentően laggol. Mostmeg a WD 1 terrás külső winyóm játsza azt, hogy csak az egyik partíciót ismeri fel a windows.
-
cstom
aktív tag
Azért az mégis nevetséges, hogy ne frissítsem a win7 64 bitemet, mert csak update nélkül működik rendesen a toucpad. (jó csak akksiról szarakodik)
-
cstom
aktív tag
Köszi a választ.
1. az eszközkezelőben nincsen semmi, ami ezzel kapcsolatos lenne
2. a frissítések mind rendszerfrissítések a winhez, illesztőprogram update nincs köztük
3. ha törlöm az illesztőprogramot és az Elan Smart Pad szoftvert, a szemét disznaja akkori is ugyanazt az illesztőprogramot rakja vissza magától (Elan PS/2 Port Smart Pad 7.0.5.9 -egyébként ez a legfrissebb belőle)
Remélem együtt rájövünk a titok nyitjára! -
Morden24
nagyúr
1 - a device manager/touchpad beállításaiban nincsenek opciók, amiket meg tudnál nézni?
2 - nem kell mind a 70 frissítést átnézni, első körben próbáld meg megkeresni, hátha van valami, ami közvetlenül a touchpad-hez kapcsolódik
3 - ha nem maradt az eredeti driver, töröld le a touchpad drivereit (uninstall + delete) az eszközkezelőből, aztán hagyd, hogy a Win felismerje magától, és az eredeti driver visszakerüljön
+1: még szóba kerülhet valami ACPI-vel kapcsolatos frissítés is
-
cstom
aktív tag
No a 38990 hozzászólásomhoz: újraraktam a win7-et, próba: lehúztam töltőről a lapit, a touchpad tökéletesen müxik. Go Windows update, frissítem a windowst, leszed kb 60 frissítést. Restart, és lám csodát, ismét szar a toucpad ha lehúzom a töltőről a notit. Brrrr pfff FUCK.
-
pzstm
titán
Microsoft has informed close partners that SP1 has hit the Release to Manufacturing (RTM) milestone. MSDN and TechNet customers will receive the bits on February 16, followed by a general web release on February 22.

-
Core2duo6600
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Mert ha leáll az egyik, akkor még a többi ember tudjon nyomtatni,
Igen, nagy a káosz, sok dologra nincs magyarázat, ez talán a hálózatosokat minősíti, amikor idejöttem a rendszer már ki volt alakítva, úgy ahogy.
Egy nagy referenciával rendelkező cég csinálta.
De ilyen dolgot követtek el, hogy az xch server tartomány vezérlő is egyben.
ami nem a legszerencsésebb, de ugyanakkor a dhcp meg csak a DC én fut, tehát ha az leáll akkor máris nem megy semmi sem.
tehát amit meg akartak csinálni, hogy 1 server kiesése esetén még menjen a rendszer nem ér semmit sek, hiszen akkor a levelezést is duplikálni kéne.Tudom, hogy csak a 32 és 64 bites miatt nem kéne külön szerver.
Amiért szét választottuk, egyrészt korábban volt a 32 bites, a másik csak kb 1,5 éve van.
Amúgy is megy a szerver, hszen nem csak printer megosztásra van, hanem file serverként is.
De az új nyomtató, pl. a színes laser, már csak az új 64 bites serveren van megosztva. -
default.
őstag
srácok, segítség kéne.
létrehoztam egy új felhasználói fiókot win7ben.
arról nem is beszélek, hogy minden beállítást, ikont, stb meg kellett csinálni,
a bosszantó a dologban, amit nem értek, hogy a firefoxból is eltűnt minden, könyvjelzők, jelszavak stb.
hogyan kell átrakni az előző firefoxból a dolgokat?(a régi fiók még megvan, direkt nem töröltem le)
köszi!
-
kraftxld
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Eleg nagy kaosz lehet nalatok a halon
Amugy minek kulon szerver a 32 es 64 bites nyomtatodrivereknez? Van itt hirtelen jopar szerver nehanyszaz nyomtatoval, de mindegyiknel fentvan a 32+64bites driver, es gond nelkul megy. -
need
addikt
Üdv.. mindenkinek...
Kellene nekem 1 kis háttér infó mégpedig..
Felhasználónevek/jelszavak titokzatos világának jobb megértéséhez!
Jelen estben a win7-hez a felh.fiókhoz van név és jelszó!
felh.név:. alma
jelszó:. körte
Van nekem egy megosztásom egy multimédiás lejátszóval ahol szintén kellett fel.h név és jelszó is ez megegyezik a fiók nevével és jelszavával!
felh.név:. alma
jelszó:. Körte
Így a megosztásomat látom a multimédiás lejátszón!Szeretném bővíteni a kört és a megosztást megszüntetni és a megosztott tartalmat nem a sz.gépről történne hanem egy NAS-rol!
Itt is használhatom a fiók nevet ami admin alap esetben cserélhetem az almára és jelszó is lehet azonos a win 7-ben használt jelszóval?
Igy ha multimédiás lejátszóban ha be kell írni a felh. nevet és jelszót nem baj hogy azonos lesz a NAS és a Win 7el..?Remélem értitek mire gondolok….
-
Redneck
nagyúr
A laptopon mindenképpen kell egy jogtiszta windowsnak lenni és ez párhuzamosan megy a nagy géppel amin dolgozom illetve egy másik merevlemezen másik OS-en játszom, filmet nézek ésatöbbi.
Van Win7 32 bit a laptopon, WinXP a gépen és kéne egy új rendszer a játékoknak filmet nézni netezni 
Ezért vagyok kicsit morcos hogy most venni kell kemény pénzekért egy 64 bites Win7-et? Ahogy manapság mennek a dolgok még év végén bevágnak egy Win8-at hogy legyen egy kis DX 12 biznisz az "új" kártyáknak... Mert manapság körülbelül így megy :S Sokallom most azt a pénzt.
Bár, szerk:
25 a Home Ultimate 64bit az iponnál. Az nem rossz nem?
Bár ez most olyan nekem mint a dupla foghúzás helyett a szimpla..
-
pete_21
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ok, köszi a választ!
(#38964) Core2duo6600: Ez nincs összefüggésben a rendszervisszaállítással, az lesz, amit te is mondtál, hogy az msi-ket tárolja (meg talán a dll-eket is). De ezen a tárhelyen nem fog múlni semmi. Köszi neked is!
-
válasz
Воланд
üzenetére
Ha csak lassú lenne és szaggatna egyértelmű lenne a helyzet.
De a jelen állás szerint vagy megy normálisan (videók, játék), vagy rájön és akkor még videót se tudok nézni...
Amúgy úgy ahogy tisztában vagyok a gép teljesítményével, és úgy gondolom h ennyire nem szar, mint amiket művel gyengébb pillanataiban. Ezért gyanakszom valami hibára. -
cstom
aktív tag
Biosban csak le lehet tiltani, ennyi a rá vonatkozó.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

most már minden tiszta.