Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
válasz
negyedes
üzenetére
Tosee, negyedes!
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Valószínűleg a Prof. verzió mellett fogok dönteni az xp mode miatt. Nem játékra kell. Van egy honlaptervező programom amit mindenképpen használni szeretnék, mert egyik ismerősömnek abban készítettem el a honlapját, amit rendszeresen frissítenem kell, de a 64 bites win7-tel nem ment. Na most vagy a 64 bit miatt vagy csak xpvel megy normálisan. Nem tudom.
Egyelőre marad 2gb memória, nem hiszem, hogy 2-3 hónap alatt most bővíteni fogom a gépem.
Köszönöm, hogy adtál tippet, hogy hol rendeljem meg, de egyelőre csak kipróbálásnak teszem fel. Ha beválik megrendelem, de nekem minimális összegért adják, mert tanár vagyok. (Ha diákok/tanárok vagytok akkor ezt ti is megtehetitek a Tisztaszoftver oldalán )Köszönöm a válaszokat!
Üdv: Ronyman
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest