Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
és Fire/SOUL/CD köszi a megoldásokat, rá fogok nézni!
Sub-ZeRo! Nem forró a legjobb hűtők vannak rajtuk, mindkettőn egyforma, a bios nincs módosítva mióta tuningoltam a gépet, a VGA biousuk viszont át van írva 'kissé'! A tápom bírja, évek óta bírja. Egy időben a GTX és 7600GS is volt bent, ment. A tuning marad, mert évek óta így megy nem volt vele gond. Ja mindkét kártya Vmodos, de ezzel sem volt gondom soha.
Várom a másik ultrát (gyári OC) addig nem akarok rendszert telepíteni, pedig jó lenne már kideríteni mit akarok eladni és mi marad nálam.
Amúgy atájt indultak a kékhalálok amikor az ultrán elkezdtem a matatást, és emlékszem meg is lepett hogy a gtx alatt is omlottam amikor azelőtt nem volt vele gondom. Hm! Rengeteg órajelet kipróbáltam és sok driver volt már a gépen. Az már nálam hagyomány, hogy miután felteszi a win update az nvidia drivert (az újat) és újraindulok azonnal beomlok. Mióta az eszemet tudom ezt csinálja. Mindig kell egy + restart és helyrejön.
Aktív témák
- PC játékok egyben
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Jackson elektromos gitár
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest