Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- HP notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
Aktív témák
-
kp78
veterán
[link] Ez az áttelepítő működik xp - win7 esetében is?
Outlook express-ből kellene megmentenem a leveleket, és áttenni az az új gépre.
előre is. -
virkir
veterán
válasz
hfrankee
üzenetére
Fogalmam sincs de érdekes lesz a dolog.
Ha van másik HDD a gépben amikor telepítenéd tuti, hogy arra teszi a boot-hoz szükséges dolgokat tehát önmagában az USB-s nem fog elindulni.
Ha lehúzol mindent akkor meg bios szinten nem tudom mennyire fogja látni a telepítő az USB-s kütyüket.
Szvsz megoldható valami segédprogram segítségével.
Hirtelen ezt találtam igaz Xp-ről szól. -
hfrankee
senior tag
ERRE valaki?!

-
The DJ
addikt
Az adapterbeállításoknál a hálózati és megosztási központban tiltsd le a Hamachi adaptert, restart és próba. Nekem is csinált már ilyesmi kavart a Hamachi. Sőt olyat is, hogy a Firefox nem hozott be semmi oldalt, de az MSN meg működött. Egészen addig fenn is állt ez a hiba, amíg le nem tiltottam a Hamachi interfészt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
Remek,a helyzet csak rosszabbodott sajnos..
Hülye haverom rosszul küldte el a registry részleteket, újraindítottam a gépet,de kiad egy hibaüzentet,felajánlja,hogy javítja a hibát vagy normál modú indítás..
Mivel a normál modú indítás ugyanoda visz vissza,ezért kiválasztottam a javítást.. Elemzi a hibát,majd "kisérlet a javításra" és itt marad.. A status bar a végtelenségig pörög körbe körbe..
Ha meg telepítővel próbálom javítani,ugyanezt az eredményt érem el,recovery módban meg csak az elsőt próbáltam,de sikertelenül..Közben meglettek a helyes registry bejegyzések,csak nem tudom,hogy beadni a gépnek.
A c meghajtóhoz hozzáférek,amikor win dvdről indítom és javítás keretében tudok tallózni a gépbe..Mi tévő legyek?
Sajnos nem tudom lenullázni a gépet,mert elég sok fontos adat van a rendszer partición..:S
-
SLYM
veterán
hali. hogy lehet beállítani a 64 bites win7-nél, hogy ha sokáig nem vagyok gépnél na állítsa le a procit, csak maradjon mindig úgy ahogy kell? eddig 2-ből 2x ilyenkor ha visszajöttem lefagyott kékhalállal. meg amúgy is szeretem ha egész nap megy a gép. köszi
-
Ki milyen bugokat tapasztalt a 197.45-ös NVIDIA driver alatt? Ez katasztrófa! Device lost üzi 3d mark alatt, akadó film MPC alatt. Eddig ezek jöttek elő.
-
Hali!
Találkozott valaki a mostani defender frissítéssnél, hogy a startmenü valamelyik része eltűnik? Ha újra indul akkor minden oké, de már 2x-er eltűnt nálam. Arra gyanakszom, mert nem telepítettem semmit a frissítés óta. -
hfrankee
senior tag
Hali!
USB-s külső HDD-re OS-t(Win7 64bit) szeretnék telepíteni,ugyanúgy intézzem,mint a normál telepítésnél vagy BIOS-ban állítani kell vmit?!
Ha sikerül a telepítés akkor a külső vinyóról csak símán indítom boot sorrend beállítása után?!
Kösz -
dscholtz
tag
Sziasztok! Nem tudom, volt e már korábban hasonló problémája valakinek, de a nem teljesen eredeti Win7-et egyszerűen képtelen vagyok notebookon regisztrálni, egyik activator sem működik. Folyamatosan azt írja, hogy 30 nap van hátra.
Esetleg valami tipp? Előre is köszönöm. -
dim dim
tag
Üdv!
A Win7-nek nem kéne problémamentesen futtatnia a Win 16bit-es alkalmazásokat? Azokat, amik a Win3.1 idejéből maradtak?
Valamint: dos-os alkalmazásokat? Legalábbis megpróbálnia, mert védett mód és hasonló kompatibilitási problémák lehetnek, de hogy helyből nem futnak, visszautasításra kerülnek, az furcsa.Hibaüzenet:

Ilyet még nem láttam edig, mostanában jöttek elő.
Köszönöm
-
kashuk
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki ennek a zenének az előadóját vagy egy linket ahonnét letölthetem.
[link] -
Sztlaci
aktív tag
Hali!
Hogy lehet beállítnai az 1152x864 képernyő felbontást?
1024*768 és 1208*1024 van a listában. ATI 5770 videó kari, de az előző Geforce 9600gt sem ismerte Win7 alatt.
XP alatt van a CCC-ben egyedi felbontás megadása, de Win7 alatti driverben nincs 10.4.
Monitor Samtron 95P+ natív felbontása lenne. A magasabb felbontáson nem olyan jó a képe. -
syler
aktív tag
Sziasztok. Beteszem ide is hátha. Sziasztok. HP dv2000 laptopom van. A windows 7 telepítés 86%-nál leáll mindig. Találkozott már valaki hasonlóval? Ha valaki tud valami okosat mondani azt megköszönném.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Uac és minden más ki volt kapcsolva,simán engedte kitörölni,és a bejegyzéseket is töröltem registryből.
Én azt hittem,hogy nem lesz baj,mert egy hivatalos android leírásban volt.
A második file-t, amit mutattál,ahhoz nem nyúltam,az még megvan.
Mit tudok helyreállítani?
Kb semmit.
Szóval a gép működik,nem is van,most is onnan írok (külső bill és egérrel),de az alap bill és egér nem megy,hang nincs,gondolom ha beraknék egy dvdt,azt se olvasná.Ha haverom átküld nekem egy 32bites win7ből egy ilyen filet és barkom,az kezdetnek jó lesz?
Mert itt van egy leírás,ami szerint ezzel helyre tudnám rakni.Mindenesetre most lefuttattam egy sfc /scannow -t,ami elvileg jelzet hibát és javított is vmit,mindjárt meglátjuk mit csinált,mert rebootolni kell.
Reboot megvolt,semmi változás:S
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,hatalmas a baj!
Laptop,win 7 prof 32bit.
Android telefonnal kellett szórakoznom,de nem akarta felismerni a gép,ezért neten kerestem leírásokat.
Volt egy,ami alapján működnie kellett volna a telónak,de katasztrófa lett belőle!
Ez volt a leírás:
1. Remove: C:\WINDOWS\system32\drivers\Wdf01000.sys,
2. Remove: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Wdf
3. Remove: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Wdf01000
and then restart your mashine.Ezt megcsináltam,újraindítottam a gépet,és most a helyzet a következő: nincs hang,nem megy se a bill,se az egér.
Az eszközkezelőben ismeretlen eszköz a merevlemez,a cd meghajtó,a hangkártya,a képernyő,a proci,stb..
Online driver frissítés után sem ismeri fel őket,ha pedig törlöm őket és újra felismertetem őket,akkor se ismeri fel őket.Mi lehet a baj?
(egy pozitívum viszont van,hogy eddig nem akart kikapcsolni a kijelző a beállított idő után,most hogy nincs felismerve az eszköz,már kikapcsol a meghatározott idő után
) -
válasz
Neil Watts
üzenetére
Feltettem a wn7-et, alapból olyat művelt amit nem néztem jó szemmel! Telepített 3 frissítést, tehát letöltötte telepítette csak lestem, ebből egyik az 190.xx-es nvidia driver volt, modom jó egye fene. Aztán jött vagy még 40 frissítést közöttük újra egy nvidia driver, ezt már tiltottam és magam telepítettem azt amiben elvileg javított az MPC hiba, ezek után tartok ott h akadnak a filmek. Amúgy a gép hibamentes. Nem is aktiválom még teljesen világos nem lesz h stabil vagy sem.
-
biker
nagyúr
Lenne egy leállási gond Wn7 (home premium) és asus P4S800 lappal. leállás helyett újraindul, hibernálás esetén is leáll, újraindul.
eleve sis648x szetthez nincs driver, de megette a korábbi drivert.
de mitől indul vissza? biosban nem bántottunk semmit reinstallkor. -
válasz
Neil Watts
üzenetére
Úgy legyen! Néha nálunk is becsusszan egy hibás driver.

-
pzstm
titán
x64-es win7-et tartalmazó bootolható Pendrive-ot is nem egyet készítettem már azzal a progival...tökéletesen ment....
Esetleg ha van időd/kedved, megpróbálhatod majd a parancssoros módszert is.
Amíg nem volt ez a kis csodaprogi, addig mindig így csináltam:
http://www.winblogger.net/2009/01/windows7_beta_telepitese_pendrive_rol/A cikk még ugyan a BETA idejében íródott, de tökéletesen megy a végleges változatokkal is

-
SLYM
veterán
üdv. a flash playert nem lehet telepíteni 64 bites winre, vagy 64 bites explolerre nem lehet csak? egyébként mi a különbség a 64 bites meg a 32 bites exploler között?
-
Hali!
Nem a szoftverrel van a gond, hanem az Ön készülékével...

A Core Duo meg a Core 2 Duo CPU-k közt az egyik leglényegesebb különbség, hogy az előbbiek 32 bitesek, míg utóbbiak 64 bitesek. Ergo az Intel Core Duo T2450-es CPU az 32 bites proci és még szép, hogy a W7 x64 telepítő leakad rajta....
Fire.
-
syler
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nahh
Az x86-os win7-et megcsinálta jól a progi és megy is mint a szél a laptopon. Köszönöm ismét a segítségedet, ez már a sokadik. Kénytelen leszek meghívni egy sörre 
-
syler
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen be tudok lépni. De most látom, hogz pzstm oldalan a leírásban a képeknel, amikor végez a windows 7usb/dvd akkor zöld. Nálam meg piros. Most néztem, hogy amit adtal az 32 bites cuccot tud kezelni? Na meg a laptopban t2450 proci van, ha jól látom az is 32 bit-es. Na megpróbálom, az x86 win7-et. Azután írok. Köszi.
-
-
syler
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia. Köszi a segítséget. Sajnos nekem nem sikerül. Megcsináltam a programmal amit kell. Beteszem a laptopba, de amikor telepítenie kellene akkor csak fekete képernyő és villog a cursor. A laptopban beállítottam 3 fajta bootot
1: USB HARD DRIVE
2: USB DISKETTE on KEY
3: USB FLOPPYMindhárommal ugyan az a helyzet. Egy micro 8GB pen drive-ról próbálom telepíteni. Ötlet esetleg?
-
Vasinger!
nagyúr
Bocsi, hogy csak most tudok válaszolni, de most van rá időm.
Szóval ez az egész partíciós herce-hurcát úgy akartam volna megoldani, hogy ne kelljen adatot menteni, vagy akármi nagyobb dolgot csinálni, így akkor inkább hagyom. Legközelebb Winreinstallkor particionálok.
Azért köszi!

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Alapból ki van kapcsolva, de se így se úgy nem jó. A BSOD-ról annyit h ezért telepítettem újra a gépet, néha dobolta boot alatt, belegondolva lehet hogy az új driver miatt? Már mindegy ez van fent ez is marad még nem adnak ki újabbat. Addig MP (rühellem) és winamp.
Érdekes mert h frissen nyitom meg a filmet akkor van hogy nem akad egészen addig még bele nem pörgetek a filmbe. -
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hali!
Ez király!
Akkor valószínűleg az MPC-n belül kell állítani. Elsőre nézd meg, hogy engedélyezve van-e a DXVA, az Internal Filters-en belül.(Én kodekpakból telepítem és az felajánlja hogy bekapcsolja vagy sem, mivel tudom, hogy a kártya támogatja, ezért be szoktam kapcsolni)
Más tippem nincs, majd talán más megmondja a tuti...Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ehhh! Köszi! Csak az a baj h ez van fent! -
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hali!
Nvidia driver hiba okozza nagy valószínűséggel(már ha NVidia karit használsz egyáltalán), de ha frissítesz az újra, azt tudnod kell, hogy pár esetben már okozott ez az új driver BSOD-t usereknél, úgy hogy csak saját felelősségre felpakolni!
Ott figyel az alsó sorban, hogy javították![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
Estét! Van tippetek miért szaggatnak a filmet MPC alatt? Most telepítettem újra a gépet, de a hiba maradt. Előző windows alatt kezdte egyik napról a másikra, de mintha nem történt volna semmi. Winamp és MP alatt minden oké. Klite codec pack van fent és divX, RC óta ezzel a felálással minden renden volt.
Kiegészítés: Ne mindenütt akad. Két tök egyforma kódolás és az egyik akad a másik nem, a különbség a film hossza.

-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Erre, köszi szépen!
polonic: Igen, tudom, csak érdekelt, hogy melyek a Microsoft partnerei.

-
Laccoss
addikt
Már ne haragudj, de szerintem azért világít mert az az aktuális, de ha úgy világít mintha rávitted volna az egeret, közben mégsem...
Nem próbáltad eltüntetni az ikonokról a nyilacskát? Vagy nem állítottál időt a registrybe hogy ne/késleltetve mutassa a tálcaikonok felugró ablakait?
Én ilyet csak gyors taskváltásnál, ill. mikor még mondjuk ps tölt, és közben váltogatok taskot akkor tapasztaltam, de nem volt maradandó, és ahogy Sub-Zero is mondja rákattintottam és annyi.
-
negyedes
addikt
Ezt a kerdest en is feltettem, de erdemi valasz nem lett. Amit talaltam regebben a neten rol az az ,hogy rc-nel elo-elo jott de rtmnel mar nem. Valosagban nem igy van. Valoszinuleg driverhiba. Par megoldas: a legegyszerubb:az explorer.exe-t lod le, majd indisd ujra(taskmanagerbol), kapcsold k ia vizualis effekteket, vagy szimplan vedd ki azt, hogy kovesse az eger mozgasat.
Nalam eleg reg nem jott elo, pedig 24/12ben van hasznalva a noti es csak hetente vagy kethetente van kikapcsolva, addig standby vagy hibernal.
Sub-ZeRo: nalam minden ikonnal igy beragad es baromni idegesito volt.

-
pohár
félisten
Sziasztok!
Lenne egy felettébb idegesítő probléma a Win7-tel: a probléma és a kép róla
Előre is köszönöm a segítséget!

-
Steve691
csendes tag
Segítsetek az alánni gondok megoldásánan:
Hibák
Rendszer-elérhetőségi kérések
endszer által igényelt kérés
A szolgáltatás kérte, hogy a rendszer ne lépjen automatikusan alvó állapotba.
Kérő szolgáltatás RasManRendszer-elérhetőségi kérések
Az eszköz vagy illesztőprogram kérte, hogy a rendszer ne lépjen automatikusan alvó állapotba.
Kérő illesztőprogram-példány HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_1458E601&REV_1000\4&808a433&0&0201
Kérő illesztőprogram-eszköz High Definition Audio hangeszközRendszer-elérhetőségi kérések
Az eszköz vagy illesztőprogram kérte, hogy a rendszer ne lépjen automatikusan alvó állapotba.
Illesztőprogram neve \FileSystem\srvnetUSB felfüggesztése:Az USB-eszköz nem lép felfüggesztett állapotba
Az USB-eszköz nem lépett felfüggesztett módba. A processzor energiagazdálkodását megakadályozhatja az, ha egy USB-eszköz nem lép felfüggesztett állapotba tétlenség esetén.
Eszköznév USB gyökérhub
Állomásvezérlő azonosítója PCI\VEN_8086&DEV_2937
Állomásvezérlő helye PCI bus 0, device 26, function 0
Eszközazonosító USB\VID_8086&PID_2937
Port elérési útjaUSB felfüggesztése:Az USB-eszköz nem lép felfüggesztett állapotba
Az USB-eszköz nem lépett felfüggesztett módba. A processzor energiagazdálkodását megakadályozhatja az, ha egy USB-eszköz nem lép felfüggesztett állapotba tétlenség esetén. -
huszar90
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi szépen sikerült!

-
Hali!
Windows 7 USB/DVD Download Tool
Letöltöd, elindítod, betallózod a W7 ISO-t, kijelölöd a pendrive-ot(ami 4G vagy nagyobb kell hogy legyen), leformázza, aztán megvárod még végez a progi. Tényleg ennyire egyszerű, bár amit negyedes ajánlott, az is remek progi, én magam inkább usb boot-os XP-hez szoktam használni.Fire.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Win7-et használok,és van egy olyan gondom,hogy böngészés közben állandóan dolgozik a vinyóm,kerreg.Mozillát használok.
Esetleg tudna rá valaki valami megoldást?
Valamit állitanom kellene az op rendszerben? -
syler
aktív tag
Sziasztok. Hp dv2000 laptopot hasznalok most. BIOS-ban olyan opciok vannak, hogy cd-romrol hdd-rol bootoljon. A 3. pedig internal network adapter. Van eselyem rá, hogy usb-rol tegyem fel a win7-et? Nem indul be a gep a dvd meghajtom pedig meghalt. Köszi előre is.
-
Hali!
A legelején megnyugtatlak van megoldás, nem kell betojni....

A témában amit elkövettél itt olvashatsz részletesebben: [link]
A megoldás meg az, hogy a W7-et újratelepíted(gondolom az Acronis mentése meg van és meg is marad)
, feltelepíted az Acronis True Image 2010-et (remélem nem 2008-assal követtél el rendszermentést). Elindítod az Acronist és a Tools & Utilities közt találni fogsz egy Mount Image lehetőséget. Ez úgy működik, mint a Daemon Tools pl, azaz betallózod a korábbi mentést, aztán létrehoz egy virtuális meghajtót, amiben megtalálod az értékes programjaid, adataid, stb. 
Szerk
Úgy látom késtem fél percet...
Fire.
-
g.gergo
senior tag
Ha jól értem a problémád, akkor van egy acronis image-ed, amiben ugye benne van a régi lementett rendszered, meg egy-két fontos állományod. Ugye a rendszer visszaállítása ugrik, mert eltérő a platform. Feltelepíted az új op.rendszert, majd az acronis-t is. A Tools & Utilities-ben találsz olyat, hogy Mount Image. Erre katty, majd tallózd be neki az image-et. Létrehoz egy meghajtót és onnan kimásolod a neked tetsző adatokat.
Mindezeket meg lehet csinálni ugyanígy op.rendszer hiányában is, bootolható acronis cd-vel.
-
Steelmanus
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Igen XP alatt sosem volt legalabbis nem emlekszem ra, W7 alatt nagyon ritkan de elojott a problema pedig drivert nem teszek fel hiszen anelkul sima USB egerkent kell/ene kezelnie.
Talan az zavarhatja hogy az eger belso elektronikaja nalam 500Hz-en megy a Tied lehet hogy meg magasabban, az USB port szabvanyos frekvenciaja pedig 125 Hz. -
SFU
tag
Szervusztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy egy meglévő, Intel alapú gépről, amelyen Win7 64 bit Ultimate futott, készítettem Acronis -ssal egy teljes lemezkép fájl (mentést). A mentést azért csináltam, mert kicseréltem a gépalapot - alaplap, processzor - AMD -re. Az összeszerelés és friss, ugyanolyan oprendszer telepítés után megpróbáltam visszaállítani a lemezképfájlt, de nem sikerül, gondolom az eltérő driverek miatt. Lehet valahogy ezt orvosolni, vagy búcsút mondhatok az adataimnak? Nem fontos a régi windows mentése, de más dolgokat vissza akartam állítani.
SFU
-
pzstm
titán
Service Pack 1, v172 7601.16556.100421-1510
Szorgosan dolgoznaka srácok az SP1-en

-
Moltix
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
gigabyte hálókártya van a deszkán, ha jól emlékszem. ASUS P5KC alaplapom van. Nem telepítettem semmilyen drivert, csak amit a win7 automatikusan letöltött magának.
-
anonymus89
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Oks inkább

-
válasz
anonymus89
üzenetére
Hali!
Inkább ide nézzen be és keressen rá, mert már sokszor volt ilyen téma itt, többek közt az általad is ajánlott progival kapcsolatban is.
Ghostolás, de hogyan...És persze ez elsősorban Vasinger!-nek szól, reméljük majd olvassa...
Fire.
-
anonymus89
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én ajánlanék egy programot a Paragon Partition Managert anno ezzel csinálgattam a partíciókat. Egy megoldás lehet a problémádra.
Mielőtt hozzálátnál erősen ajánlott az adatmentés meg esetleg egy töredezettségmentesítés.
Van fóruma is csak úgy látom az érdeklődés kezd alábbhagyni. -
válasz
Moltix
üzenetére
Hali!
Windows Update-ről nem jön/jött esetleg le valami újabb driver a LAN kártyához?
Amúgy milyen a LAN kártya? Vagy az alaplapod típusát is megadhatod...
Elsőnek talán ezen a vonalon kellene vizsgálódni, azaz egy W7 kompatibilis drivert keresni és telepíteni a hálókártyához. Lehet, hogy "csak" ennyi a probléma...Fire.
-
anonymus89
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Üdv!
A4Tech X-718BK van már közel 1 éve. Kb 1 hete van win7 de xp-n nem volt ilyen baja csak win7 különcködne???
-
Moltix
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy internetbeállítási problémám win7 alatt. ADSL netem van, beállítom az internetbeállítások fülön ahogy kell. Van élő internetkapcsolat. Beállítom, hogy tárolja a jelszót és hogy ez legyen az alapértelmezett kapcsolat, meg mindenféle hülyeséget amit kell.
Működik a net kapcsolatom is addig, amíg újra nem indítom a gépet. Újraindítás után mintha elfelejtette volna a dolgokat a win7, egyszerűen nem tudok csatlakozni a netre. Valami diagnosztikai problémával zaklat, és nem értem a dolgot, hogy miért.
Törölnöm kell a netbeállításokat, újrakezdeni előlről és akkor megint van net, amíg ki nem kapcsolom a gépet.
Xp alatt persze működik rendesen, akkor win7 alatt miért nem tudom megcsinálni ugyanígy?
Tud erre a problémára valaki valami jó megoldást?
Köszi a válaszokat. -
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Üdv!
Én tudom most hirtelen az az oldalt ideírni.
De szinte minden antivírus gyártó cégnek kompatibilis a szoftver az új windows 7-tel. -
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Valaki be tudná linkelni azt a hivatalos Microsoft oldalt, amin a Windows 7 kompatibilis antivirus szoftverek vannak? Arra gondolok, ahova alapból is elvisz a Windows, ha nem talál vírusirtót a gépen.
-
nitram02
csendes tag
Thx!
sikerült
-
nitram02
csendes tag
Hello!
csak annyi lenne a kérdésem h, hogy lehet csökentett módban indítani a win7-et?
válaszotok előre is köszönöm.
Üdv.:Martin
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
előre is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De itt a topikban is sokszor volt mar rola szo, keres ra.
angolul resource monitor
)))))