Hirdetés
Aktív témák
-
Üdv Win 7 topic! Adott egy win 7 ami olyan fél éves, rengeteg VGA karim megfordult benne (4 legalább). A legtöbbet mostanában egy 8800GTX és egy 8800Ultra váltogatja egymást. A baj csak az hogy rendszeresen összeomlok, kizárólag indításkor, ha már megy a gép atombiztos. Takarítás után kicsit ritkultak a kékhalálok, de ma reggel nem tudtam elindítani a gépet. Javítsára kellett mennem, na ná hogy nem tudta megoldani, a befejez gombra a gép kikapcsolt, ezután viszont simán elindult, minden a 8800Ultra alatt történt. Betettem a GTX-et, azzal megy de gyanítom, hogy ezzel is hosszú idő után kékhalálozni fog. Sajnos jelenleg ezen a két kártyán tudom csak "tesztelni". A kérdés, miért van ez? A HW hiba nekem nem esne jól tehát csak SW lehet.
Megártott neki a sok VGA?
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Epic Games
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megártott neki a sok VGA?