Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Hali!
Valószínüleg ráférne egy CCleaner a masinára és kipucolni a registry-t vele(alapbeállításon, nem kell állítani semmit), újraindítani a gépet, aztán ismét megpróbálkozni az Adobe Reader telepítésével.
(gyári oldalról szedd le és ne az XP-s változatot, merthogy van olyan is)
Fire.
-
Hobbbyt
őstag
sziasztok!
Volna nekem egy sulyos problémám.Ha feltelepítem az Adobe Readert akkor az összes .exe file-hoz vezető ikonom átváltozik "pdf" ikonná és nemtudok megnyitni semmiféle exe-t mindig azt írja ki ,hogy "A Fájlhoz nincs társítva a művelet végrehajtásához szükséges program. Telepítse a megfelelő programot, vagy (ha már telepítve van) adja meg a társítást a Vezérlőpult Alapértelmezett programok eszközével" És nem értem hogy ez most hoygan.. hogy a fészkes fenébe társította magát az exe file hoz? És a leg bosszantóbb ,hogy ha letörlöm az adobét.. akkor megint minden müködik normálisan :S
-
Athanáz9
aktív tag
"Április egyről szóljon az ének!"
Szép tavaszt. -
McMurphy
csendes tag
#18174 kérdésre válasz pls!!
thx -
Dodder
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az office 2003 és a 2007 programmal.
Az a gond,hogy ha a kapott e-mailben rákattintok egy hivatkozásra (linkre) akkor a következő hibaüzenetet kapom: "A számítógépen érvényben lévő korlátozások miatt ez a művelet nem hajtható végre. Kérjen segítséget a renszergazdától."
Ugyan ez a probléma áll fent 2003 és 2007 alatt is. Próbaként felraktam a 2007-et is az előbb de a hiba itt is fennáll.
Tegnap még semmi baja nem volt ma reggel bekapcsoltam a gépet és ez fogadott.
Semmit nem állítottam át a windowsban.
Tudtok ebben segíteni? Előre is köszönöm.
-
törölt tag
A 7-es Nero-ból sem mindegy, hogy melyik alváltozat. Pl. nekem a 7.2.0.3-as nem megy, de a 7.5.7-estől felfelé már igen.
-
LackoMester
addikt
Az Ashampo simán megy, van egy 7-es nerom megpróbálom azt.

köszi mindenkinek
-
RootRulez
félisten
Én is Ashampoo Burning Studio-t használok, Nero 6-ot szerettem, de az nem ment Windows 7-en, a többi meg nem kellett... Ashampoo bevált, lassan egy éve...
-
negyedes
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Hasznalj mast. Ashampoo, cd burner xp, vagy a win beepitetjet. Sok baj van a neroval win7 alatt.
-
LackoMester
addikt
Hel,
Először használok Win 7 64 bites OR, de sajnos semmilyen fajta (9, 8) Nero-t, nem tudok rá, felpakoni. Állandóan hibaüzenetket ír ki, h. leáll a program.
Valakinek valami ötlete. -
Külföldről rendelve 55 ezerért/szállítással együtt/ kapsz dobozos Ultimate változatot, benne 2 DVD egy 32 és egy 64 bites Win7.Microsoft Windows 7 Ultimate - Retail (Full Version)
Tőlük rendeltem Én is.
A hivatalos megjelenés reggelén csengetett a "csomagos"Úgy vagyok vele Én is, hogy inkább a fullost szeretem mindenből, hátha szükségem lesz a többlet tudásra.
-
polonic
félisten
Feltétlen szükséged van neked az ultimate-re? Nem tud annyival többet. Otthonra egy home premium is elég, vagy ha kell a winxp mode és biztonsági mentés, akkor professional. OEM az adott géphez kötődik, ha mondjuk alaplapot cserélsz, akkor aktiválni kell újból, lehetett olyat olvasni itt a fórumban, hogy felhívták az MS-t, aztán aktiválták.
-
McMurphy
csendes tag
Sziasztok!
Win7 32bit alatt gondom a következő: sima behúzott (vhs>digit>premiere pro) avi fájl leáll a lejátszás alatt, hang megy tovább.
Ezt csinálja premiere pro szerkesztés alatt is, kép leáll-kifagy hang megy tovább. HD anyagot simán viszi. Adobe saját kodeket használ, de volt fenn ac3 filter, w7 codecs, KM player és WMP is, mindig ugyanaz a helyzet.
Ezekkel a lejátszókkal is megáll.
Most váltottam full hd moncsira, de lebutított felbontás alatt is próbáltam már!Olyan is van, bár ezt lesz@rom, hogy pl vmilyen gombra kattintást nem érzékel, ill csak ha pár centivel odább kattintok?!

Nagyon FONTOS lenne a szaksegítség!Köszönöm,
McMurphy -
Laccoss
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hackeld a theme fájlokat, és utána felrakhatsz bármilyen témát.
-
Gondolkodom egy 64 bites ultimaten, nem szeretnek loaderekkel szorakozni. Az oemrol milyen tapasztalatok vannak, mennyire szivozik az aktivaciokkal a ms? Vagy erdemes lenne egy dobozost venni?

-
-
dunc
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igazad van,és ez elég érdekes !
-
válasz
negyedes
üzenetére
Leszedtem egy Infiniti-s témát, ami elvileg full fekete, az asztali gépen Aero-val szépen is mutat, és ott megvan az állíthatóság külön is, de erre semmi ötletem nincs.

Arra is gondoltam, hogy kiváltom a tálcát az ObjectDock-kal, de attól az ablakszínek nem változnak meg, tehát ugyanott vagyok..Mélyebben kell a rendszerbe nyúlni úgy tűnik, de ehhez nem konyítok sajna.
-
negyedes
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igazad van
. Csak aeroval lehet szint allitani. Keress valami sotet temat, jobb otletem nincs. -
-
negyedes
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
dunc
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azt is azzal állitod !
-
-
negyedes
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Menj oda ahol az ablak szineket lehet valasztani, hozd elo a szinkeverot(color mixer), a color intensity-t huzd jobbra, a brightness pedig balra. Igy kb fekete lesz.
-
Hogyan lehetséges kikapcsolt Aero mellett fekete témát adni a Win7-nek?
Nem támogatja a laptopban lévő GPU az Aerot-tehát van szép default kék témám.
Nem tetszik.
Biztos meg lehet valahogy oldani, Aero alatt lehet változtatni a tálca színét, de itt nem találtam ilyet.
Hálás lennék valami tippért, vagy valami progiért, ami megoldja ezt.. -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Most váltottam win 7-re vistáról, simán rátelepítettem, sikerült is, minden működik rendesen, de bekapcsolás után mindig megkérdezi, hogy melyiket (vista/7) indítsa el. Elvileg a vista nem is működhetne, de a fájljai megvannak a windows.old mappában. Azt hogyan tudnám elérni, hogy ne kérdezze meg, melyik op.rendszert indítom el, hanem automatikusan a 7-et.
Egy olyan tippem van, hogy a windows.old mappával kellene valamit kezdenem, pl átneveznem/törölnöm, de ilyet még nem csináltam úgyhogy inkább megkérdezlek Titeket.
A segítséget előre is köszönöm!István
-
RpPRO
őstag
Meg egy kerdes:
Anno XP alatt javasoltak, h a swap file-t tedd egy masik vinyora, gyorsabb lesz a rendszer.
Hasonlot erdemes win 7 alatt is megcsinalni? -
nor3ik4
csendes tag
oké köszi

-
RpPRO
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Pontosan igy van beallitva. Megis osszeragadnak az intezok a talcan. Ha pl 3-at megnyitok, megfogom az egyiket, h jobbra huzzam, jon vele a masik ketto is. De ha uj ablakban nyitok meg egy bongeszot, tehat 2 progit latok talcan, az is ossze van ragadva. Hasonlo progik mind egyben maradnak.
-
Gorneck
legenda
Innen le tudod szedni...oszt egy USBről megeteted vele...remélhetőleg ez a problémád...
-
nor3ik4
csendes tag
üdv!
bocsi elöre is a kérdésemért (
) de
leszedtem a win 7et és kiírtam.
az a gondom,hogy rendszerindításkor nem bootol be a dvd-ről sehogy sem.
ha fut az xp és onnan indítom a telepítést akkor persze elindul,de meg kéne piszkálnom a particiokat is, amit csak ott lehet ugye.
gondolom egyszerű a megoldás, de elmondanátok?
kösziköszi -
Zsu_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia,
Nincs ilyen állítási lehetőségem a biosban. :-( -
Hali!
Átállítottad a BIOS-ban a SATA üzemmódót AHCI-ra, aztán újra elindítottad a telepítést, és megint nem látszik a HDD? Csak ha így sem látszik, akkor kell AHCI driver-t keresni, Intel 945GM chipsetes-ek ezek a kütyük, úgyhogy valamelyik Intel AHCI driver kellhet majd, de ahhoz jó lenne tudni, hogy milyen W7-et szeretnél telepíteni(x86 vagy x64)
Fire.
-
gamerman
csendes tag
Sziasztok?
Lehet hogy hülyeséget kérdezek ,de a Windows 7 kompatibilis dx10-el?

-
manó17
csendes tag
Nekem a lényeg az hogyha felrakom a win 7-et. akkor ami a D. meghajtón vannak azok nekem megmaradnak?
-
Zsu_
senior tag
Sziasztok,
Toshiba laptopom van és szeretném rá telepíteni a win7-et.
A win7 Advisor azt mondja, hogy a gép alkalmas rá.A telepítőt elindítom, de nem érzékeli a winyót. 120 gigás toshiba sata winchester van a gépben. Drivert vár... de vajon milyen drivert kéne adnom neki?
Tud valaki segíteni?
Köszi! -
Lazítsatok egy kicsit.
Mi köze van a húsvéti tojáshoz a nyuszinak?
Illetve,hogyan készül a húsvéti tojás?
Nézzétek meg -
RpPRO
őstag
Van lehetoseg arra, h ha tobb intezot nyitok meg, akkor azok NE legyenek osszeragadva?
-
válasz
netboy
üzenetére
Nem a verzió szám a lényeges, (bár ha az, akkor a keresőbe írd be hogy WINVER és 7600-nak kell lennie). Arra gondoltam, hogy mókolt a win, vagy sima érintetlen.
Meg arra, hogy ultimate, vagy talán a profra tudod feltenni a magyar neylevet. A többire cska okossággal. Itt egy link, hogy hogy kell. Persze ha ultimate a win. Ez -
manó17
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Rendben
este elkezdem 
-
-
manó17
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Xp telepítette már párszor, csak nem lehet annyira más.
köszi.

-
válasz
manó17
üzenetére
Hali!
Nem tudom, hogy telepítettél-e már W7-et, vagy más OS-t, szóval ha az alábbi leírásból valami nem érthető, akkor inkább kérj meg egy ismerőst jó?
Ezek szerint utánajártál, hogy minden perifériához van/lesz W7 alá driver...
1. Itt egy bemutató a telepítésről nézd át alaposan [link]
Ez is egy fontos lépés [Magyarban ez az Egyéni(haladó) lehetőség választása]2. BIOS-ban SATA módot AHCI-ra állítani, mentés
3. W7 telepítő lemezről bebootolsz, eljutsz ahhoz a képernyőhöz, ahol kell látnod a partíciókat
4. Itt először jelöld ki azt a partíciót, ahova a W7 települjön(nyilván a jelenlegi XP helyére, ami korábbi leírásodból 195G-s partíción van remélhetőleg), majd a partíció lista alatt találsz egy "formázás" lehetőséget, élj veleA többi már megy magától, ebben van különbség a fenti bemutató, meg a Te telepítésed közt.
Fontos! Csak saját felelősségre állj neki, mert sajnos nem lehetek/lehetünk ott a telepítésnél és ha valamit benézel/elnézel, akkor csak magadat okolhatod érte, ha utána megy minden a levesbe!
Fire.
-
manó17
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mivel sok progit rakok fel és játékot, így kell sok hely a c-re
az előző gépem csak 80Gb os volt és az 40/40-re volt és nagyon kevés volt. pedig ott még játék sem volt.
-
válasz
manó17
üzenetére
Hali!
Ki volt az az Ollókezű Edvárd, aki így szabdalta fel azt a vinyót? (ne válaszolj)

Az lenne a legjobb, ha lenne lehetőséged a fontos adatokat elmenteni, mert azért 195G-s rendszerpartíció az durva...A W7 telepítővel(nem baj ha létre fog jönni egy 100Megás rész is) újra kellene particionálni pl 50/250G arányba, így az 50G-n biztos minden progi/driver stb elfér, meg marad bőven hely is, a 250-es részen meg simán elférnek az adatok...Az hogy most a nyomtatód nem megy, az tárgytalan, ha W7 kerül fel, akkor úgyis drivert kell telepíteni hozzá. Apropó, ha használsz még egyéb "kütyüket" is a laposhoz, akkor először megint csak utána kell nézni, hogy minden eszköznek legyen drivere W7 alá, pl ennek a nyomtatónak is, nehogy a végén különböző (esetleg régebbi) perifériák ne legyenek használhatóak driver hiány miatt!!!
Fire.
-
papa1
tag
Hali.
A problémám továbbra is adott.Asrock 4core dual lap,celeron D proci,1 Gb ddr1 memória,Ati 9600 pro AGP-s VGA,WD-Hdd.LG-Ide dvd író.
Nem az alaplapi hangkártyát használom,mert win7 telepítés után az Istennek sem lett rajta hang.Beletettem egy geniust,de a biosban az előzőt nem tiltottam le.
Szóval a gond:Hirtelen fagyás.Az eseménynaplóban
ritikus hibaként
ernel power 41 hiba szerepel.A gugliban nem találtam érdemi megoldást.A biosban csak a boot sorrendet állítottam át+hogy az elsődleges graf az AGP legyen.Ja és hogy azt 8x-an kezelje.Memória tesztelve.(jó)
Minden segítséget köszönök.
-
manó17
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Illetve most van egy olyan gondom hogy ha bedugom az usb be a nyomtatot és bekapcsolom akkor kék halál és újra indul a gép, majd betölt és ismét, egész amíg ki nem húzom.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Blackhole13
üzenetére
Ha van tuning a gépen, akkor vedd vissza alapra, de ha ez nem nyer, akkor valszeg hardver hiba lesz.
Ha nem oldódik meg az esetleges tuning kilövésével, akkor húzz le mindent az alaplapról, ami nem szükséges a működéshez/telepítéshez (pl. többi vinyó, többi ODD, hangkártya, hálózati kártya stb.), és nézd meg úgy összejön-e.
El lehet játszani a memóriamodulokkal is, azaz ha több darab van, akkor megnézni, hogy külön-külön produkál-e gondot a masina. -
Blackhole13
senior tag
Sziasztok,
Ott kezdődött, hogy a pár hetes Windows 7 egyszer egy bekapcsolás után látszólag a semmitől kékhalállal újraindult és innen kezdve ahogy feláll a rendszer meghal.
Nem volt jobb ötlet elkezdtem újrarakni, megformáztam, de telepítés közben is kékhalál, ilyeneket kapok, hogy: BAD_POOL_HEADER, DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Én még arra gondoltam, hogy talán a vinyóval lett valamii ( nem rég vettem, bár azt mondják a hitachi-k nem romlanak el túl sűrűn).
Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni. -
manó17
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Win 7 ult. X86 -om van
Most az xp n úgy van hogy
C: 195GB
D: 102GB -
válasz
manó17
üzenetére
Hali!
Akkor mielőtt nekiállnál
Ha jól értem, akkor jelenleg C és D partíciód van, a C-re XP van telepítve, D-n meg gondolom az adatok? Mekkora jelenleg az a C partíció?
Ez utóbbi azért fontos mert hivatalosan a x86-os W7-nek 16Giga, míg x64-nek 20Giga van előírva, szóval egy 10G-s C partícióval nem érdemes nekiindulni.Fire.
-
manó17
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azt meg tudom csinálni hogy ami most a gépen vannak cuccok. D:/ meghajtón. azokat megmaradjanak hogy ha win 7-et rakok fel?
vagy csak akkor a c-t patricionállom?
-
Morden24
nagyúr
válasz
g.gergo
üzenetére
Nagyon úgysem fognak bekeményíteni, mert akkor felhasználókat fognak veszteni.
Könnyen lehet, hogy lassan elkezdi nem annyira érdekelni ez a dolog őket. Az OEM részesedés már rég megelőzte a fontos piacokon az alkatrészekből történő gépvásárlást, az állami szerződések stabilak, (lényeges) céges környezetben pedig marginális a warez.
Amúgy meg nyilván mindig adott lesz a dolog, de egy-két ügyes szervezéssel csökkenthetnék a warez casual mivoltát, így komoly visszaszorítás lenne elérhető - és amúgy főként magánfelhasználók terén a Linuxnak általában sokkal egyszerűbb akadályok szabnak gátat, nevezetesen a propagáció szinte teljes hiánya; ha pedig valamiről nem tudok, akkor még akkor sem fogom alternatívaként kezelni, ha egyébként fizetni kell. A bármi más meg kimerül az OSX-ben, amit a hardverkapcsolt mivolta miatt pont nem az a réteg fog megvásárolni, aki csóró vagy skót egy Windows megvásárlásához

-
manó17
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sata mode: AHCI > IDE
Át lehet állítani.
-
manó17
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi segítséget, akkor valószínű csak win 7 lesz rajta.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Nagyon úgysem fognak bekeményíteni, mert akkor felhasználókat fognak veszteni. Viszont ha nagyon lazára veszik a gyeplőt, akkor meg még több mindeki lewarezolja. Az üzletpolitikájuk szerint meg akkor inkább egy nem jogtiszta windows, mint egy linux vagy bármi más. A lényeg az érzékeny egyensúly megtartása, vegyék is a szofver-t, de aki nem veszi meg, és más megoldást keres a windows hazsnálatához, azt se riassza vissza a "feltörhetetlenség".
Okos emberek vannak ott, ha nagyon akarnák, megcsinálnák úgy, h nem törik meg (ésszerű időn belül).
-
Morden24
nagyúr
Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak hirtelen nem tudtam,hogy mihet tartozik ez a hiba. Win vagy office.

) de

Majd írj, ha "túlélte" a masina(meg Te is) a telepítést.