Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Nem csak az a javítási mód van...
Végigmegy - Parancssor -
bootrec.exe /fixmbr
bootrec.exe/fixbootband1103: Rendszer visszaállítás?
-
negyedes
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
De mit csinaltal vele elozoleg?
-
band1103
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azért nem tudom újratelepíteni mert azt írja ki hogy már fel van telepítve, és addig nem enged telepíteni míg az előző telepítés el nincs távolítva. Ezt viszont nem tudom megtenni.

Sem használni nem tudom mert hibát ír ki sem eltávolítani nem tudom hagyományosan.Van w7 alá program eltávolító alkalmazás ami helyre tenné a dolgokat?
-
Laccoss
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Javítsd ki a bootszektort.. ennyi.
-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Tévedtem.. Mégse javította ki
Csak akkor indul el a Win7-em ha benn van van a telepítő dvd
I love MICROSOFT 
-
band1103
őstag
Bocs ha már volt.
Egy program installáció közben elment az áram még mielőtt a telepítés elkészült volna.
W7 alatt mivel távolíthatom el a félbemaradt telepítést hogy feltelepíthessem? Csak mert a program nem működik, nincs uninstallja és a "programok eltávolítása"-ban sincs a listában tehát nem tudom eltávolítani de használni sem és még csak újra sem tudom telepíteni. -
Killing
addikt
válasz
pukkancska
üzenetére
Mikor bejön az asztal. Nekem is D-link 360-am van. De most már van egy Wi-Fi router ami úgy van beállítva hogy automatikusan tárcsázzon. Na, így kéne a modemedet is beállítani, feltéve ha bele tudsz lépni.
-
Rebirth II.
tag
Húú de megijedtem, hogy ismét Win7 reinstall lesz
Nem akart bekapcsolni a gép, mert valami boot filekat nem talált meg, de hál isten a telepítő ki tudta javítani -
pukkancska
tag
válasz
Killing
üzenetére
Amikor feldob, az a rendszerindítás után van?
Vagy amikor elindítod az Internet Explorer-t?
A modemet hagyjuk, nem lehet benne beállítani semmit, mert nincsen kezelőfelülete. Még a t-home adta jó pár évvel ezelőtt... (D_Link 360), de eddig hibátlanul működött és most sincs vele gond, mert az xp-nél működik az automatikus indítás, de itt a win7-ben nem jutok megoldásra. -
Killing
addikt
válasz
pukkancska
üzenetére
A Windows 7. Nekem feldob egy ablakot hogy most csatlakozik és már megy is. 2 mp az egész.
mod: IP címről érd el a modemet.
Ha szolgáltató adta akkor nem mindig könnyű belépni. -
Killing
addikt
válasz
pukkancska
üzenetére
Ez is ugyan azt csinálja. Nekem indítópultból ugyan így ment XP alatt. (Invitel ADSL)
Vagy ha másképp akarod akkor kutakodj a modem menüjében. -
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem használtam még win7-et, viszont egy ismerősömnek problémája akadt vele és nem nagyon tudom megoldani, ezért kérem a segítségetek.
A témáknál érdekes módon a háttérképeket nem lehet állítani, egyszerű fekete háttérkép van, esetleg ennek a színét módosíthatjuk, de csak egyszínűre. És hiába állítjuk be az aero témákat, csak a tálca színe meg az ablakok beállításai módosulnak, a háttérkép marad fekete. Olyan mintha az egyszerű témánál leragadt volna, és az aerosokat le tiltotta volna de semmi lehetőséget nem találok ennek visszaálítására. Érdekes hogy addig ment rendesen amíg egyszer át nem tették erre az egyszerűre, és onnan vissza már nem sikerült.
-
pukkancska
tag
válasz
Killing
üzenetére
Ja nem erre gondoltam.
Hanem, hogy rendszer indításkor automatikusan tártyázza a kapcsolatot.
Tehát ne nekem kelljen csatlakoznom.
Xp-ben 1 kattal elértem, mert ott betettem az All Users-hez az indítópultba a parancsikont, de itt nem férek hozzá, csak a saját indítópultomhoz.
-
Killing
addikt
válasz
pukkancska
üzenetére
Vezérlőpult->Internetbeállítások->Kapcsolatok->Állítsd a t-s netet alapértelmezettre->'Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása'
-
pukkancska
tag
Hali
Alap hülye kérdés, de nem bírom megoldani.
Hogy tudok t-onlines netet automatikus csatlakozásra bírni?
Betettem indítópultba is a parancsikont a kapcsolatnak, kivettem minden jelölést ilyen-olyan bekérés előtt de még mindig nem csatlakozik.
Az All Users-hez meg nem férek hozzá. -
janos1988
addikt
Hol tudom Win 7-ben letiltani, hogy az e-satas csatlakoztatott vinyot ne kapcsolja ki?! Xp alatt alapbol sose alitotta le.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Kiss67
üzenetére
A régebbi SSD-k esetén van valami teljesítményvesztés (nem töredezés, de hasonló folyamat megy végbe). Ha jól tudom, néhány cég erre firmware frissítést adott ki.
Egyébként azt azért tegyük hozzá, hogy egy szűz Win és egy már belakott, sok startup-al rendelkező, driverekkel kitömött Win között akkor is lesz különbség, ha ssd-t használsz

Ha szoftverek esetén nem tapasztalsz negatív különbséget, csak a boot lett hosszabb, meg a WEI eredmény szarabb, akkor szerintem tegyél rá magasról, hiszen kb. kit érdekel? -
Laccoss
addikt
válasz
Kiss67
üzenetére
Nincs sajna. És a töredezettségmentesítés sem használ ssd-nél, mivel nem olyan mint a vinyó. Talán a win húzott le drivert, azért lassult be, de ha minden újratelepítéskor ilyen, akkor az is kiesik. Próbáld meg, net nélkül a telepítést, és utána a rendszerminősítést szintén net nélkül.
-
NÉMÓ510
tag
Üdv!
Nincs valakinek ötlete hogyan lehetne az XP módot működésre bírni 512mb rammal?
A munkámhoz kellene,teljesen lecsupaszított laptopon.Se net,se játék.
Régebbi diagnosztizáló programok sajna nem működnek a win7tel.Fontos lenne.
Előre is köszi.
De ha más nem,hát visszamegy az xp
-
pojzon
tag
"Sziasztok!
Egy olyan "probléma" megoldásában szeretném segítségét kérni a hozzám jobban értőktől, hogy van nekem egy X-fi hangkarim amit egyik pci-e slotból átraktam egy másikba, ahol szépen feltelepült a driver minden oks, csak a hangszekcióban a hangszóró, az spdif, stb alatt (tehat minden olyan eszköznél, ami része a hangkarinak) az van most írva hogy "2 - Creative SB X-Fi", amit szeretnék a "2 -" nélkül látni, de nem tudom, hogy miképpen lehetne ezt megváltoztatni... :S Az eszközkezelőben rendesen írja ki, tehát ott nincs semmi kettes vagy eféle.
Tudom nem befolyásolja a működést, csak szeretném átnevezni ha van rá mód.
Előre is köszönöm a segítséget!"Erre valakinek nincs ötlete?
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok
Nem szeretnék végigolvasni pár 100 hsz-t, ezért kérem a segítségeteket.
Van egy X200 lenovom és feltettem egy Intel X18 ra a win 7 64 -et.
No az történik hogy az elején amikor még szőz volt az op. a logo betöltés után azonnal betöltött, most meg áll vagy 10-30 másodpercet. Lehet valami nem jól telepítettem . Az elsö telepítésnél még azt írta ki a rendszer teljesítmény mérö hogy 7.8 pont a lemezsebesség . Utána bármennyiszer tettem fel az op. már csak 5,9 pontot adott rá.
Le kellene formáznom a lemezt , de nem a win 7 telepítöjével? teljes törlés kellene, Van összefüggés a bootolás meg a sebesség között?
Köszönöm. -
polonic
félisten
-
Laccoss
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Mondom nekem is volt már, és ezen a vinyón (csak ez az egy vinyó van a gépben) még előtte semmilyen más oprendszer nem volt, és nekem is csinált ilyet valamelyik program. Ha zavar, regisztrybe át lehet írni, a megfelelő szövegre.
HKL\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductName
-
SLYM
veterán
hali. internet exploler 8-ban, hogy lehet a reklámokat blokkolni? sok oldalon van egy csomó reklám, amik idegesítőek, ezt anno a kerio tűzfal, vagy éppen a firefox faszán blokkolta, de most mást használok. köszi
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Egy olyan "probléma" megoldásában szeretném segítségét kérni a hozzám jobban értőktől, hogy van nekem egy X-fi hangkarim amit egyik pci-e slotból átraktam egy másikba, ahol szépen feltelepült a driver minden oks, csak a hangszekcióban a hangszóró, az spdif, stb alatt (tehat minden olyan eszköznél, ami része a hangkarinak) az van most írva hogy "2 - Creative SB X-Fi", amit szeretnék a "2 -" nélkül látni, de nem tudom, hogy miképpen lehetne ezt megváltoztatni... :S Az eszközkezelőben rendesen írja ki, tehát ott nincs semmi kettes vagy eféle.
Tudom nem befolyásolja a működést, csak szeretném átnevezni ha van rá mód.

Előre is köszönöm a segítséget!
-
KraRe
aktív tag
Kíváncsi lennék,kinek hány pontra értékelte a gépét a win7

Be is szállok egy kemény 5.5 ponttal
[link] -
Laccoss
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Milyen lehetőséget? Berakod a lemezt, bebootolsz róla, aztán ahol kiválasztod hogy hova telepítse a win7et, ott az xps partíciót törlöd, majd újra létrehozod, és mehet rá a win7.
Csabee: Vezérlőpult - Rendszer - Speciális Rendszerbeállítások - Speciális fül - Teljesítmény - Beállítások - Egyéni - és jelölj be mindent.
Killing: Valamely progi beleírta, nálam is volt már ilyen.
-
Csabee.
nagyúr
Mitől van az hogy újratelepítettem a win7-em és alul amikor rámutattam a tálcán egy lennt lévő alkalmazásra akkor kis ablakba mutatta az éppen aktuális adat tartalmát, most meg ha rámutatok, akkor csak kiírja a nevét.. mint ha xp-m lenne!
Pedig aero-s téma engedélyezve van! Eddig mondom ha rámutattam akkor ilyen flashesen vagy hogy a winmp-be is af ilmet lejáccotta tök jól, most meg semmit nem hoz elő..
Remélem érthető a gondom.
-
betyarr
veterán
hogy tudom a jelenlegi c meghajtót formázni?a meglévő xp-t szeretném legyalulni,többek között,hogy ne akarjon windows.old mappát létrehozni a 7-es.telepítő lemezről kell bootolni?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nha, királyság.

Mellesleg, örülök, hogy ennyire ráérsz.

@SuB-ZeRo: Ismétlés a tudás anyja.

-
negyedes
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ahhh ugyis lesz par valaki aki 300 hsz utan jon es megint megkerdni.
kereso meg minek. 
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Te, Fire/SOUL/CD, ezek nem értik még most sem.

-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Had pontosítsak.
A proactiv modul nincs 64 bites rendszereken, és jelenleg nem is lesz. A patchguardhoz van köze, dolgoznak a megoldáson, de nem tudnak időt mondani mikor lesz kész. -
válasz
virkir
üzenetére
Hali!
Nem 32 bites az, csak nincs teljes natív x64-es támogatása. Nem csak az Avira-ra jellemző ez, hanem a legtöbb védelmi szoftverre. Pl Én Kaspersky IS 2010-et (pontosabban jelenleg Pure-t) használok, "neki" sincs. Az új 2011-ben(RC stádiumban van jelenleg) már lesz full natív x64 támogatás.
Gondolom a feladatkezelőben láttad, hogy a futó modul mellett ott fityeg a *32...Ez van.
Fire.
UI: Avira esetében tényleg nem is olyan rég oldották meg (Avira 10 fizetősek), hogy x64 alatt egyáltalán működjön a Proactive védelem, ami egy nagyon fontos védelmi mechanizmus, de például a Rootkit modul (Free változatban) csak 32 biten műxik...
Szóval védelmi szoftvereknél, szinte mindegyikben lehet hibát találni, van amelyikben kisebbet, van amelyikben sajnos nagyobbat....És ugyebár nem mindegy, hogy (mint korábban egy fórumtárs írta), a CCleaner hüleséget ír ki az OS verzióját tekintve, vagy hogy egy védelmi progiban nem megy, vagy nem megfelelően működik egy védelmi modul/mechanizmus...
-
virkir
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azért volt ismeretlen mert az Avira-ból 32 bites van fent a kezdetektől fogva az MSE meg természetesen 64 bites, eszembe sem jutna 32-est rakni 64 re ha van belőle.
-
Vicmusz
csendes tag
Na bevittem a gépet szerelőhöz, de már 2 napja bent van, és még ők se tudják megmondani hogy mi baja van. A problémám a következő.
Telepítés befejezésénél megáll a rendszer, nem telepít tovább, ha mégis tovább lép, akkor kék halál, vagy kezdi elölről a telepítést
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a megerősítést.

-
válasz
virkir
üzenetére
Hali!
Hát védelmi szoftverek esetében ez a helyzet, hisz az egész rendszert a "felügyelete" alatt kell hogy tartsa. Képzeld el, ha fel lehetne pakolni egy x86 csomagot x64 alá. A 64 bites modulokat el sem érné, hozzá sem tudna férni, magyarul az már nem védelem lenne...

Nagyon sok nagy nevű gyártónak is sok melója volt, hogy W7 alatt is megfelelően üzemeljen a szoftvere, mert a Vista x64-hez képest is számos ponton módosítottak benne, ami a biztonságot érinti és ez még a napjainkban is tart. Jó pár védelmi progi van, ami úgymond már a W7 megjelenése óta W7 kompatibilis, de csak idén, vagy csak a közelmúltban sikerült valóban azzá tenni...
A "hétköznapi" programoknál már más a helyzet. Én is(meg még sokan mások) használunk Nero-t, Winamp-ot, CCleanert stb stb, ami nem igazán érdekes, hogy x64 avagy x86, mert nincs jelentősége(nem lesz gyorsabb az írás, nem fogja(és durva is lenne) gyorsabban lejátszani a zenét, vagy kitakarítani a registry-t stb stb. Ellenben vannak olyan progik, ahol meg célszerű az x64-es változatot felrakni, mert pl sebességnövekedés érhető el, ilyen például a Winrar x64...
Az megint más kérdés, hogy egy adott x86/x64-es progi kompatibilis-e a W7-el...Legtöbbször a különböző problémákat ez okozza, nem pedig az, hogy milyen utasításkészletet támogat...
Fire.
-
virkir
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Időmbe belefért.
Azt meg csak akkor láttam amikor nézegettem a NOD letöltési oldalát, hogy van külön 64 bites verziója is.
Viszont azt nem értem ha ez így van akkor minek akar valaki 32 bitest rakni 64-es rendszerre.
Egyrészről helyeselni tudom, hogy eljutottunk idáig másfelől meg már szívatott meg program ami automatikusan rendszertől függően rakja fel a 64 bitest és azzal nem ment egy másik programom.
Az egész onnan indult, hogy egy olyan program aminek csak 32 bites verziója van az megy-e 64 biten. -
válasz
virkir
üzenetére
Hali!
Most komolyan kipróbálod, hogy x64 OS alá fel-e megy a x86-os NOD32?

Nem fog felmenni. [link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahogy daa-raa is írja, az antivirus szoftvereknél ilyen nincs.
Amelyiknek van külön x86 és külön x64 telepítőcsomagja, azt csak arra lehet felpakolni. Pl NOD32, Bitedefender, Comodo stb...Fire.
-
Lenry
félisten
válasz
Killing
üzenetére
valszeg bug.
tegyél fel újabb verziót.
Aktív témák
Hirdetés
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elden Ring
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újraindítottam
Nem bíztam, és sosem használtam ilyen cleaner programokat.
.

Ha szolgáltató adta akkor nem mindig könnyű belépni.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem zárhatjuk ezt a témát...