Hirdetés
Aktív témák
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van egy Alcor DTV-1000 USB tv tunerem, és a használatához szükséges TotalMedia alkalmazás teljesen szétveri a Windows 7 ablakkezelését/aeroját. A tálca alig akar feljönni, stb...
Ez még semmi, de az ország kiválasztása után kifagy a szoftver.
Mit lehet vele tenni? Kompatibilitási mód nem segít, másik gépen is ez. 
-
Patrick
addikt
Win7 fonts betűtípusokat honnan lehetne leszedni?
-
negyedes
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Hat a ccleaner a megvaltoztatot bejegyzeseket nem allitja vissza.

A sevenben van egy olyan opcio ami reseteli a fontokat az alapbeallitasra. Probald meg. Bemesz control panelbe utanna kinezet es testreszabas majd alul lessznek a fonok belemesz es baloldalt lesz olyan hogy fontok beallitasa, na ott lesz az a gomb.
Remelem ertheto, nekem angol winem van.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Hogy is lehet a küldés (send to) menüt személyre szabni? A saját mappában valahol, de nem emlékszem...

Köszi: RR
MOD:
Oké, meg is van, "D:\Users\RootRulez\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SentTo" mappába kell parancsikont tenni... -
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsiság..
Erről hallottatok már?

-
moonman
titán
kis ön-vállveregetés security témában. néha jól esik, na.

-
Patrick
addikt
Sziasztok.
Elállítodott a betütipusom és a méretek mindehol.
Skypon, pl vastag lett, firefoxba és a thunderbirdben meg dölt és szintén vastag. Minden oldal úgy jön be. Ez mitől lehet? Elállítottam valamit? Mert nem emlékszem rá az az igazság.
Köszi
-
pzstm
titán
Nincs szükség többé prohardver fórumra, nem fog senki semmit kérdezni már tőlünk

Microsoft Fix It center Online -
Ziog
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos nem járható ez az út.
A helyzet továbbra is ugyanaz. Vagy internet van, vagy belső háló a kettő együtt nem megy.
Próbáltam bűvölni a hídkapcsolatot de csak nem akart összejönni.Lehet egy fix IP-s config megoldaná a dolgot. Vagy a router DHCP-je kavar be???
Tehát a kérdés még mindig nyitott.
-
Ziog
aktív tag
Első körben megnézném, hogy egyáltalán melyik winyóról bootolna a rendszer, mert ugye abból veszi az MBR-t és úgy próbálja betölteni a rendszert.
Ha ez kiderült, akkor elsődleges winyónak, azt tenném, amin win7 van, mivel ugye ezt akarod használni aztán, meg a következőket találtam még segítségnek.
http://support.microsoft.com/kb/927392
Talán segít.
-
smisa
őstag
Erre valakienk ötlete? [link]
-
kraftxld
félisten
válasz
cintula187
üzenetére
Amelyik mappába meg nem tudsz belépni azt saját tulajdonba kell venni.
-
kraftxld
félisten
válasz
cintula187
üzenetére
c: értelemszerűen módosítandó.
Amúgy total commandert neki adminként futtatva bekapcsolt rejtett file-okkal. -
kraftxld
félisten
válasz
cintula187
üzenetére
start, futtatás, cmd, chkdsk c: /f
restart -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az alábbi problémára keresek segítséget.
Van egy vinyóm.Nincs rajta rendszer. 440 gigás. Van rajta 271 giga adat (ha összeszámoltatom a mappákat). De összesen azt írja hogy 42 giga szabad hely van. Tehát rejtélyesen hiányzik 170gb szabad hely. Rejtett fájlokat láthatóvá tettem és így se derült ki.
Annyit még tudni kell, hogy azon a vinyón tároltam a rendszer biztonsági mentését. Amit most letöröltem de így se jött elő sok hely.
-
lorcsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
kösz, megnézem
-
lorcsi
veterán
Sziasztok
azt hol kell beállítani , hogy midnen egy ablakban nyíljon meg?
eleinte így nyította meg a mappákat, de egy ideje valamitől megkergült...az xp-ben lévő mappa beállításokat már néztem..hiába, ugyanúgy mindent külön ablakba nyitott meg -
zeee
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
eddig én is eljutottam, de lehet nem jól irtam le a dolgokat. Valami hibát ir ki a parancsaidra hogy nem találja az elérési utat, nem ismeri fel belső vay külsö parancsként... holnap belinkelem a lényeg hogy a win-7em tökéletes müködik, a rendszerválasztó képernyőn is ott van. A baj hogy az xp a halott, ami a D particion van. Az easybcd vel létre tudom hozni az xp rendszerválasztóját is, ott is van, csak épp amikor ráütöm hogy bootoljon az, annál hiányzik az ntlrd. Szóval az xp-és particion van valami bibi, már ott tartok hogy letöröltem a c gyökérből mindent, az ntlrd-ét, ntdetect.com, stb, csak a mappák vannak. Na ide kéne beszerkeszteni ami kell neki a bootoláshoz.
-
smisa
őstag
Sziasztok,
Segitség kellene adott a következő helyzet:
1. HDD (2 particióval): Win XP vel az 1. particion
később bekerül a
2. HDD (2 particióval): erre telepítve Vista 64bit majd az upgradelve Win7 64bit-reInditó menüben a következő:
1. Korábbi windows
2. Windows 7
3. VistaAmit szeretnék
Kiveni az 1. HDD-t és WIN 7 használni. Sajnos ez simán nem megy mert ha kiveszem az 1. HDD akkor nem tud elindulni (valami boot.ini-t keress talán) bekéri a win7 lemezt de nem sikerül a helyre állítás szóval újra kellne instalálnom.Ha valami fájl átmásolás vagy valami segít akkor várom az ötleteket.
-
dudika10
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Olvasom biza.

Köszönöm a segítséget.

-
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Lemegyek alfába hogy mik vannak.
Nem gondoltam volna, hogy van ilyenre is okosság.
Sry mindenkitől.
-
bobsys
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
akkor mar maradjunk ms megoldasnal
Synctoy
grafikus felulet es utemezheto
na meg beallithatod a szinkronizalast (torloje, ne torolje, frissitse a foldereket) -
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hali!
Asszem van, legalábbis ezt is tudja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak finoman vele, mert azt hiszem ez a mondat magáért beszél:"Files and folders which exist on the target folder but not on the source folder are deleted. (Optionally, the deletion can be turned off)"
Szóval 2x meggondolni, hogy inkább a TC-vel másolok, mint egy pipa miatt megy minden a levesbe...

Fire.
-
-
zeee
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ugy értem hogy a parancsban nem találja a bcdedit-et. De én sem találtam ilyet a gépen
-
-
virkir
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Most csak angolul megy de...
Control Panel\All Control Panel Items\System-> Advanced system settings->Advanced fül->
alul Startup and Recovery Settings
Itt vedd ki a pipát, hogy automatikusan újrainduljon és akkor látod mit ír ki. -
Laccoss
addikt
-
-
Daffni2
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Egér driver, billentyűzet, füles, Realtek hangkártya ez mind mind megy 64 bites Win7 alatt 32 es driverrel
Erre külön befizetek de szerintem nem csak Én, van itt még pár Nálam még jobban hozzáértő, Na Ők is befizetnének.
Nem akarok vitatkozni veled, de ne terjessz butaságokat, vannak hozzá nem értők akik hallgatva a tanácsra megpróbálkoznak, még kellemetlenséget is okozhatnak maguknak.
Bár hacsak nem erőszakkal buherálva, nem települ 32 bites driver 64 bites oprendszerre.
-
Ice_Man22
senior tag
Hali!Bocs hogy zavarok.Azt szeretnem kerdezni, miert van az, hogy 2 gepem halozatba van ossze kotve Wifi rendszeren, az egyik gepen Home premiumx86 van a masikon ultimatex64, es ha filmet akarok nezni akkor akadozik a film, ha masolni akkor valami 18 19 kiloval jon.Egyszer nemtudom mit allitottam es eleg jol ment a halozat.
-
csimave
tag
Csáó!
Ugye van egy hosts file( c/windows/system32/drivers/etc/hosts)
Xp-n, ha beírtam egy oldalt, akkor simán letiltotta, semmilyen esetben se tudtam megnyitni.
Win7-en viszont hiába írom be, az oldalak ugyan úgy bejönnek. Természetesen Rendszergazdaként módosítottam.Mit tegyek?

-
virkir
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Talán ha tudnánk mit ír ki ilyenkor akkor lehetne segíteni.
Nagy valószínűséggel valami hardverhezhez köthető lesz a hiba.#19313 Rebirth II.
Szerintem kevered a programokkal ugyanis driverből az életbe nem raksz fel 32 bitest 64-es rendszerre. -
dudika10
veterán
Üdv!
Volna egy mappa és egy pendrive, a pendriveon a mappa másolata.
Azt szeretném megcsinálni, hogy akármit csinálok a mappával, az a pendriveon is megtörténjen a másolattal. (átnevezek egy fájlt, mentek egyet ... akkor az a pendriveon is megtörténjen)
Operációs rendszer Win7.Kérdés: Lehetséges ez?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Dudika -
Hali!
Az IPhone látszik a hálózati adaptereknél? Ha igen, akkor ki kell jelölni egyszerre azt az adaptert, amin jelenleg a "net jön", meg a hálókarit, jobb egér/Hídkapcsolatok. Létre kell jönni egy hálózati híd-nak.
(Ha nem működne a dolog, akkor ezen a hálózati hídon jobb egér/Törlés)
Fire.
-
Ziog
aktív tag
Tud kezelni a WIN7 két külön hálózatot?
A gond a következő. Van egy router amihez csatlakozik egy file server. Kábellel csatlakoznék a routerhez, és emellett használnék még egy mobil internetet egy iPhone-on keresztül. Itt az internet megosztás egy külön hálózati kapcsolatot hoz létre, amit win7 lát is rendesen, de használni csak akkor lehet, ha a gép másik hálózathoz nem csatlakozik.
A szervert SSH-n keresztül érem el, mivel máshogy nem hozzáférhető. Net kell, de csak az említett módon van máshogy nincs internet. A probléma az, hogy a kettő együtt nem megy. Vagy net van a telón keresztül, vagy belső háló. Nem lehet ezt valahogy összehozni, hogy együtt menjen?
-
-
dodopek
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Rebirth II!
Rággyós egér?Nekem is csinálta az usb-nél.Ha áramszün volt,vagy kikapcsoltam az elosztót,uj hardverként ismerte fel,amikor ujraindítottam a gépet...
Egyszerűen rádugtam egy ps 2 átalakítót,és azóta is élünk boldogan... -
nfsu17
veterán
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Nekem ezt xp alatt csinálta. Valahol azt olvastam, hogy ez alaplap gond. Vagyis az usb-s részéé. Azóta váltottam win7-re, egér maradt, mint xp alatt, de az alaplap ki lett cserélve, azóta egyszer sem volt ilyen gond. Tehát ez nem az egér hibája, ezért jó a 750ft-os is, meg a 15.000ft-os is ezt csinálná.
-
CZiUM
tag
Sziasztok!
Pendrive-ról szeretnék telepíteni 64 bites Win 7-et, de csak 32 bites gépről tudom előkészíteni a pendrive-ot. Ezért nem megy a bootsect-es dolog. Tudna valaki küldeni 32 bites bootsect fájlt?
Köszi!
-
Rebirth II.
tag
Az miért van, hogy bekapcsolom a gépet és sokszor nem működik az egér. Driver meg minden fenn van hozzá, és ha újraindítom 1-2x akkor ismét magához tér. Mellesleg A4Tech Xl 750Bf egerem van, de sima 750F egérrel is csinálta ezt.
(#19310) Daffni2 :
Hogyne települnének..Csak azok nem települnek amiből van kimondottan 64 bites! Egér driver, billentyűzet, füles, Realtek hangkártya ez mind mind megy 64 bites Win7 alatt 32 es driverrel -
Daffni2
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
A 32 bites driverek 99%-a megy 64 bites Win7 alatt
Nem mennek!
x64 OS-hez x64-es driver kell, de nem is települ a 32-es driver.
-
aXXon
őstag
Az Aspire 3002 elvérzett, feltételezésem szerint a combo driveja miatt, korábban is nagyon nehezen olvasta a dvd-ket, most is ez lett a probléma, úgy gondolom. Az Xp szépen kúszik felfele cd-ről.
Majd megpróbálom az 5710Z-re is.
-
Speeedfire
félisten
üdv!
az miért lehet h sokszor ha alvó állapotból felébresztem a gépet akkor nyom egy kék halált
és utána restartol?
nem mindig, de 10ből legalább 6x ezt csinálja, gép adatai az adatlapomon -
Att1la.
őstag
Sziasztok! Mostanában szeretnék op. rendszert váltani és ezzel kapcsolatban lenne egy-két kérdésem. Xp Pro Sp3-ról Win7 Pro.-ra(64bit) váltás lenne.Vannak megfelelő driverek hozzá vagy vistás is jó,azt mondják az Xp nem tudja kihasználni rendesen a több magos procit ez igaz, nem kell jobb gép hozzá DirectX 10.1 ben nem lesz lassabb a játék. De a legfőbb kérdés mi az a OEM, van egy eredeti OEM XP-m amikor megvettem a régi gépemre feltettem 1-szer azóta már az egészet lecseréltem és feltettem az XP-t az újra és már egy éve igy használom.
-
Laccoss
addikt
Minek ennyit kavarni, a sebességnövekedést úgysem fogod érezni.
Ha hiányolja az ntldr-t, akkor még ez kell hozzá:
# Meghajtó:\Windows\system32\Bcdedit /set {ntldr} device partition=x:
Megjegyzés: Ebben a parancsban az x: az aktív partíció meghajtóbetűjele.
# Meghajtó:\Windows\system32\Bcdedit /set {ntldr} path \ntldr
# Meghajtó:\Windows\system32\Bcdedit /displayorder {ntldr} /addlast -
aXXon
őstag
válasz
pukkancska
üzenetére
Azon már túl vagyok, azért írtam ide, mert a számtalan kereséssel nem jutottam dűlőre. Találtam egy programot, amit ha letöltök, megmondja, hogy kompatibilis vagyok-e [link]. Sajnos csak az újabb gépemre települt fel, ott csak a Realtek audioval nem volt kibékülve. A régebbi gépre nem ment fel, mert csak csökkentett módban volt hajlandó már elindulni az XP és .NET 2.0 telepítés közben kidumpol valamiért. Na mindegy, elkezdtem a telepítést, ha sikerül, akkor majd jól beírom ide, hogy ha valai ráguglizik, hogy hasonló típusra telepítene, akkor tudja, hogy működik. Vagy nem
majd elválik. Köszönöm az eddigi segítségeteket.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mit lehet vele tenni? Kompatibilitási mód nem segít, másik gépen is ez. 

Csak kíváncsi voltam, hogy mik a vélemények.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sorry 
Igaz beta, de van mit csinalszolni rajta.