Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni! W7 alatt sikerült FTP szerót csinálnom IIS-vel,de nem igazán tudom kiengedni a routeren.
21 portot használja,az ok,ez ki is van engedve a routeren,de mégse lehet kivülről elérni.

Valaki tudna segíteni?
-
-
NFree
addikt
Sziasztok , nos lenne egy igen érdekes problémám s az agyamra megy , de nem tudom mit kéne csináljak.
Nos az egész az alaplap cserével kezdődött, p45-ről váltottam g31-re a lényeg vin7 (64bit) oprendszert használok, s zenét vagy filmet nézni nem tudok mert ugrál a hang , jobban mp3 nál érződik , de filmeknél is észrevehető , s eléggé idegesít, nos probáltam ujjabb chipset drivert , meg kodeck pack-et, de semmi ugyan ez a gond .
Viszont a napokba elkeztem filmeket konveálni, s a lényeg ha megy a konvertálás nem csinálja
Teljesen érthetetlen számomra a gond s nem tudom mit tegyek, mit csinálhatnék.

Please help

-
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Ú az xtreme verzióban biztos van vagy 5 fps különbség. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ilyen xtreme, ati, nvidia változatokat nagyon érdemes kerülni... Több "kárt" csinálnak mint hasznot... -
Sztlaci
aktív tag
Hali!
Hogy lehet megszabadulni egy win7 ultimate (64 bit) programtól?
Külön önálló HDD-n volt. Másik XP alól nem engedi kitörölni, sem Linux alól.
Nincs engedély, illetve nem törölhető egy ndlr, vagy hasonló nevű állomány és hozzá sem nyúl. A vinyón van egyéb adat 100 giga mennyiségben , nem kóser, átmenteni, hogy formázzam a HDD-t. Így meg ott eszi a fene, és ha beteszem a mobil Rackba akkor erről botol a gép nem a "C" meghajtó XP-ről.
Rosszabb mint egy vírus. -
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezt nem tudtam...
Azt hittem, hogy az összes kiadott változatból van 32/64bit! Ezek szerint nem! Köszi a felvilágosítást!Már volt szerencsém olyan vadegérrel találkozni, aki teljesen kiakadt, hogy miért nincs a fullos x64 DVD-n a Starter változat...Amikor mondtam neki, hogy hát, fejlődő ország, meg ott sok esetben jó ha egy P2-re futja, akkor szerinte oda x64 kell? Na ezután roppant szégyenkezve elvonult...

Érdekes, dolog lenne egy P2-es gépre x64-et rakni ráadásul hetesből...!
Napokban telepítettem ismerősömnek P3-as gépére XP-t (előtte win98 volt rajt), de miután beköttette az internetet, és belekerült a gépbe egy lankártya amihez nem volt 98-as driver, így kénytelen voltam valamit lépni! Hát mit ne mondjak! Eszméletlen lassú volt az egész! Kellett neki negyed óra a bekapcsolástól számítva, mire használható volt valamire a gép! Mondta, hogy tervezi egy új beszerzését (mivel ennek már valami kontakt hibája is van), de addig ebbe szerezzek neki mindent ami kell! Na itt mondtam neki, hogy ebben az esetben erre már felesleges költeni! Türelem... (egyébként nyugdíjas az illető szóval ráér
) -
finest
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz!
-
válasz
finest
üzenetére
Hali!
ITT vagy rákattintasz a Load Driver/Illesztőprogram betöltése "linkre"...
Tosse
Starter-ből csak x86...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már volt szerencsém olyan vadegérrel találkozni, aki teljesen kiakadt, hogy miért nincs a fullos x64 DVD-n a Starter változat...Amikor mondtam neki, hogy hát, fejlődő ország, meg ott sok esetben jó ha egy P2-re futja, akkor szerinte oda x64 kell? Na ezután roppant szégyenkezve elvonult...
Fire.
-
Tosee
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Hali!
Win7 ből az alábbi verziók léteznek:
Starter
Home Basic
Home Premium
Professional
Enterprise (ez gyakorlatilag ugyan az mint a professional, de ez csak mennyiségi licencel vásárolható meg)
UltimateWin7 Xtreme pedig nem létezik hivatalosan, ez csak valami tört, "csilli villi" warez verzió lehet! Ennek és módosított társainak verzióit ha rám hallgatsz, akkor mellőzöd!
Játékra elég a Home Premium, 26.000 Huf környékén kapható! Konfigurációtól függően 32 vagy 64 bit!
-
finest
addikt
Ha gyártótól (Gigabyte) származó AHCI meghajtót akarok telepíteni Win7 alá, mikor kell az install alatt vadul F6-ozni?
-
Süni 1985 F
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem,hogy Win7 Ultimate és Win7 Xtreme között mi a különbség és ha játék szempontból közelítem meg a kérdést,melyiket ajánlanátok inkább?
Köszi a válaszokat! -
-
Laccoss
addikt
válasz
spyduck
üzenetére
Talán ez volt az? Vistalizator
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Egyszer már belinkelt nekem valaki egy win7 magyarítást ami roppant egyszerű de nem találom. Valami Vistás cucc volt.
Honnan tudom én ezt letölteni? Dvd-n már megvan a magyarítás de a program nem tudom hol van, tudna nekem ebben vki segíteni? -
válasz
band1103
üzenetére
Hali!
Nyilván OEM változatod van és azok bizonyos hardverváltozások esetén(elsősorban Alaplap, RAM(gyártó változás) és HDD(elsősorban gyártó változás, nem feltétlenül kapacitás miatt)) újraaktiválást kér, úgy hogy elképzelhető hogy ezért "nyavajog" a W7.

(Vagy esetleg Windows Update-ről kaptad meg a szeretetcsomagot és azért. Jó pár versenyzőnek már fekete a háttere, meg az Office is beállt...
)Fire.
-
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm, jó segítség!

Már csak az a baj hogy a w7 genuine észrevette a kavart és kiírta hogy kalózpéldány pedig nem is. Akkor minden hdd változáskor újra kell aktiválni vagy mi lesz? Mit lehet tenni?
-
pukkancska
tag
Igen. Fire/SOUL/CD remélem jól felvilágosított a témában és érthető már minden.
Annyival még kiegészíteném, hogyha online rendelsz és ott szerepel az hogy Windows 7 -el adják Neked, akkor Te nem kérheted azt, hogy neked win7 nélkül adják.
Maximum ha úgy döntesz akkor törölheted, de az új windows 7 -ről már neked kell gondoskodnod +pénzért.Eladni pedig ha el akarod, akkor azzal a windows 7-el tudod amit előre telepítettek a gépre. (ezt bele kalkulálhatod az árba). Csak arra figyelj, hogy a recovery dvd-t mellékeld a vásárlónak és a címke is fel legyen ragasztva.
-
Laccoss
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Videókimenet a lejátszóban beállítod másmilyenre mint ami most van

-
horvathkrisz
addikt
Azt hogy tudom beállítani, hogy videolejátszáskor nem váltson át egyszerű nézetre?
-
Hali!
1. Nem a kereskedő telepíti az OS-t, hanem a gyártó, ezek a gyárilag előtelepített eszközök.
(A kereskedőt is megkérheted, hogy telepítsen fel OS-t neked, de ez csak akkor legális, ha pl ugyanott(vagy máshol is akár) vettél egy OEM vagy full változatot és az OS-hez mellékelt un. COA matricát ráragasztják a gépre (noti/laptop aljára).)2. Ha a gyártó telepíti, akkor sem feltétlenül kapsz telepítő lemezt(ha igen, akkor általában Recovery CD/DVD-nek hívják), de a COA matricának ott kell lenni a gépen(vagy hordozhatóknak az alján)
3. Egy OS csak egy gépre telepíthető(kivéve az un. Volume License/Mennyiségi liszensz-el vásárolt termékek), aktiválást követően más gépen nem aktiválható(hibaüzenetet kapsz, továbbá hordozható eszközök esetén a gyárilag előtelepített példányokat gyakran a noti/laptop sorozatszámához is kötik), továbbá az OS nem átruházható/eladható(még akkor sem, ha fullos példányt vettél)
Fire.
-
mt33
csendes tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Közben tovább pontosítom, a magyar oldalak nem írtak semmit az előinstallálásról.
Angol lap írja: pre-installed Tehát ez alapján már tényleg az lehet, hogy nem lehet másik gépen aktiválni?
Mégegyszer köszönöm az informálást! -
mt33
csendes tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Szia! Azt hiszem pontatlanul kérdeztem. Tehát ha egy konkrét notebookot Win 7-tel árulnak és én online megrendelem, akkor sajnos nem dönthetek már úgy, hogy másik gépen legyen aktiválva ?. (mert szokás előtelepíteni eladás előtt, és ez után kell befejezni a Win 7 telepítését nekem?? Uhh de nem vagyok képben, bocs a noobságomért, ha még erről se tudok xp userként) De az a sejtésem, az előretelepítés alatt azt érted, hogy a kereskedő plusz szolgáltatásként már telepíti nekem az OS-t, és ha nem kérem, hogy helyettem telepítsék a win 7-et, akkor a notihoz kapott win 7 aktiválható lesz más gépen, így leszámíthatom az OS eladási árát, ha eladom azt.
-
szabonagyur
félisten
Hali
Adott egy msi ex601 laptop + windows 7 és valamiért képtelen visszatérni alvómódból...
Driverek elméletbe fent vannak.
Valaki tud erre valami okosságot?? -
band1103
őstag
Azért itt teszem fel a kérdésem mert itt talán több w7 user van mint a hdd-s topikban.

Át szeretném költöztetni a w7-et is tartalmazó 80GB-os hdd-m teljes tartalmát az összes partícióval egy 160GB-os hdd-ra úgy hogy később már a 160-ast szeretném használni de a 80G-s az ata a 160G-s meg sata. De jó lenne ha a HDD copy után indulni tudjon minden rendszer ugyan úgy mintha semmi se történt volna.
Erre a paragon partition magic-et használtam volna de nem tudom hogy pontosan mit kell tennem hogy elérjem a célom: gond nélküli w7 indulás.Aki tud kérem segítsen.
-
mt33
csendes tag
Notebookok esetén szokás a boltban aktiválni a Win 7-et?
(Gondolom, azt nekem kell. Mert akkor úgy kalkulálnék, hogy el tudnám adni a hozzá kapott OS-t)
Köszi! -
590227
aktív tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Szerintem a chrome is terheli a gépet,de az villámgyors.A HDD új SATA Hitachi 7100C,meg most cseréltek egyet gariban,olvasóegység hibával,akkor szintén belassult a gép,de mást írt be, a hibanaplóba.Töredezetségmentesítés,CC,naponta végzett művelet.Volt a béta Kasperskynél egy hasonló lassulás,most,mint mindig,teljesen hivatalos verzió van.A programok futtatása,WinRar,kibontása,villámgyors,csak nehezen indulnak a programok.Persze lehet virus,amit nem ismernek a virusírtók,sokszor van hogy kell egy év is mire felismerik,és bekerül az adatbázisba.A gépek sosem tiszták,csak sokan azt hiszik.
-
Mészike
aktív tag
válasz
bobsys
üzenetére
Megtettem. Ott közölte a hölgy, hogy az eredetiségellenőrző progit futtassam le, és akkor ott lesz megoldás talán...
Előtte lementem a rendszeremet, mert ki tudja
Amúgy azért bosszant, mert minden eredeti, amit használok, és akkor itt a szívás. És nem tudta megmondani, hogy miért került tiltásra. Mindenesetre úgy kezelt, mint egy szoftverkalózt... -
bobsys
veterán
Microsoft Fix It Center
automatikusan javitja a hibakat, ofkorsz ez MS cucc -
Mészike
aktív tag
A gépemen Windows 7 van feltelepítve. A Lenovo féle. Matrica a gép alján. Aktiválva is lett. Tegnap BIOS-t frissítettem, erre közli, hogy újra aktiváljam, majd ez lezárul azzal, hogy blokkolva van a kulcs?! Mi a teendő ilyenkor?
-
Laccoss
addikt
válasz
590227
üzenetére
Ha csak ennyi a gond, hogy lassan indulnak a programok az nem alaplaphiba. Esetleg a vinyód nem bírja (IDE-s vagy Sata?), lehet töredezettségmentesíteni sem ártana. Proci, és memória sem dolgozik sokat, bár azért 1-2 dolog biztos felesleges abból a sok mindenből ami fut. Teszteld a vinyó írási és olvasási sebességét (vannak erre programok) lehet hogy a kábel van megtörve... esetleg. Chromeból miért fut annyi rengeteg? Vagy annál minden fül egy chrome.exe? (nem próbáltam még chromeot)
-
negyedes
addikt
válasz
Gál István
üzenetére
Elmeletileg, uj windows, de gyakorlatban telefonos aktivalassal meg lehet oldani egyszer ketszer(de ezt nem kell hangoztatni).
-
bobsys
veterán
válasz
Gál István
üzenetére
akkor telefonon ujratudod aktivalni
-
Clemi
veterán
válasz
590227
üzenetére
Erős versengés folyik az asztali ablakkezelő erőforrásaiért.Az ablakkezelő válassebessége csökkent.A videómemória teljesítménycsökkenés.
Gondolom ezt az üzenetet az eseménynaplóból ollóztad ide.
Egy hete lassul a gép,nehezen jönnek be a programok.
A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz.
Hogy miért? Nálam is ilyen bejegyzéseket tesz a Windows 7 ez év január 12 óta, minden nap 1-2 óránként, még olyan időpontokban is, amikor nem is használtam a gépet, csak épp be volt kapcsolva. Először Catalist hibára gyanakodtam, de miután downgradeltem 9.9-ra mindössze fél napig volt csend az eseménynaplóan ezzel kapcsolatban, de utána megint rázendített.
Ami viszont tény, hogy ebből az égvilágon semmit nem veszek észre, se filmnézés, se játék közben. A programok továbbra is úgyanolyan sebességgel indulnak, a magok terhelése, a memória használat, és a rendszer hőmérséklet semmit nem változott.Ezekre a bejegyzésekre csak véletlenül az eseménynapló böngészése közben akadtam rá.
De itt [link] már felvetettem ezt a "hibát" de nem igazán foglalkozott vele a közösség.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Gál István
üzenetére
Viszont mi van ha én mondjuk 2hét múlva eladom a gépem? Akkor hogyan tehetem fell az új pc-re?
Hivatalosan sehogy, ezért OEM.
HA 2 hét múlva eladod a géped, akkor lehetőleg add el vele az OS-t is. -
Gál István
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Pár napja tettem fel az eredeti Windows 7 Home Premium 64bit OEM rendszert a gépemre, amit online aktiváltam is szépen. Megpróbáltam feltenni barátnőm gépére is, természetesen aktiválni már nem engedte a rendszer. Viszont mi van ha én mondjuk 2hét múlva eladom a gépem? Akkor hogyan tehetem fell az új pc-re?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
István
-
590227
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Köszönöm a segitséget.Nem az a gond,mert frissen tettem fel,ha a Kasperskyt kikapcsolom,ne maradjak védelem nélkül,meg átnézettem a gépet velük.Kikapcsolva sem javul a helyzet.Egyszerűen,hardveres hibára gondolok.Ha leterhelem a gépet,sem fagy le,az alaplapra gyanakszom.
-
590227
aktív tag
Help!Erős versengés folyik az asztali ablakkezelő erőforrásaiért.Az ablakkezelő válassebessége csökkent.A videómemória teljesítménycsökkenés.Egy hete lassul a gép,nehezen jönnek be a programok.4GB ram van,W7 32bit Dual Core Proci,3200-as, integrált videókártya.
-
válasz
kliszi
üzenetére
Hali!
W7-ben nincs levelező alapban, mint a Vista-ban a Windows Mail. Itt külön le kell tölteni és Window Live Mail-nek "keresztelték": [link]
Egyben is letöltheted a csomagot(nem csak a levelező lesz benne, de telepítéskor kiválaszthatod, hogy mit szeretnél/nem szeretnél telepíteni), de külön a Mail progit is.
Ha az egész ún. offline telepítőt le szeretnéd tölteni, akkor egy "trükk". Az adott linken kattints a Letöltés gombra(ilyenkor kb 1-2Megás darabot töltene le), szakítsd meg a letöltést. Most az oldalon megjelenik a Próbálja újra gomb. rákattintva már a full setup töltődik(kb 130 Mbyte)
Fire.
-
kliszi
senior tag
sziasztok ! Tudna nekem segiteni valaki hogy a win 7 premiumom van feltelepitve és nem találom hogy holl lehet megnézni az emailemet benne az eredeti levelezöt ahol be kell álitani a t-online -es cimemet . Merre keresem a win 7 premiumban ? Választ elöre is köszi !
-
kaposi1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
Igen mindegy mert tökéletes lett a direkt linked alapján.

Nagyon szépen köszönöm a hasznos segítséged neked és Lenry-nek is!

-
kaposi1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
Kiskönyv?
Hol van az már!
Annyit biztosan tudok hogy az alaplapom tipusa ASUS A7N8X-E Deluxe -
válasz
kaposi1
üzenetére
Hali!
Megnéztem, mindhárom kártyához ugyanazt a drivert lehet letölteni, szóval innentől mindegy melyiket jelölöd ki a listából a 3 közül...
DirectLinkSzerk
Ja kérem szépen, azon a lapon valóban Marvell kártya van, de az adatlapodon "kissé" pontatlanul fogalmazol, merthogy ott ez van: ASUS A7N8x
Csak így lazán, és van pont ilyen típusú alaplap, amin nem Marvell LAN van.
Fire.
-
-
kaposi1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Pontosan ezért nem tudom hogy melyiket.
Mert három is van.
8001
8003
vagy 8010
-
Dictator^
veterán
Probálta valaki ezt a multi-touch vistás dolgot?
Két egérkurzor kéne, két külön egérrel irányitani a gépet.
Ha igen, akkor vélemények?
-
válasz
kaposi1
üzenetére
Hali!
Marvell - Gyári oldal
Jobb oldalon kiválasztod az OS-t, alatta meg a pontos típust és search.
(Az általad adott linkben 3 különböző "típusú"(Part number) szerepel)Fire.
-
kaposi1
tag
Sziasztok!
Ma a rendszer összetevők vizsgálatánál
ezt[link]az üzenetet kaptam.
Ami valószínűleg összefügg azzal hogy a napokban feltelepített WIN 7 során napjában többször számomra indokolatlanul, megszakad a netem.
Hülyeséget nem szeretnék letölteni.
Ezért nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem adni egy olyan linket ami pontosan erre a frissítésre mutat.
Tudom google a barátom de ezt nem szeretném elbaltázni!
Előre is köszi a segítséget!!

-
Hello! Régen voltam itt. Kérdésem az, hogy a tegnap (vagy azelőtt nem tudom) feltelpített ha jól tudom 6 v 8 frissítés közül melyik drága volt az amelyik ellenőrizte az eredetiséget?

Haverom síír úgy sajnálom!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
A freemail támogatja ez ilyen progik használatát? Nekem a hotmail, windows live, gmail igen.
-
válasz
JetiRulez
üzenetére
Hali!
1. Az adapter beállításoknál be van pipálva az ipv6? [link]
2. Ha a linkelt képen, az IPv6 tulajdonságait megnézed, automatikusra van állítva a címkérés ill. DNS cím kérése?
3. Amikor módosítottad a registry kulcs értékét, akkor kiléptél a registry editorból mielőtt újraindítottad volna a gépet?
4. Próbáld megint módosítani, kilépni a reg editorból, aztán megint lépj be és ellenőrizd, hogy megváltozott-e az értéke"Magától" nem szokott csak úgy visszaállni egy reg érték, ezt valamilyen pl védelmi progi vagy maga az OS teszi meg. Hogy melyik és ennek mi az oka, azt így "virtuálisan" nehéz lesz megállapítani.
Ha használsz tűzfalat(nem a W7-ét), akkor átmenetileg tiltsd le, aztán módosítsd a kulcsot és kikapcsolt tűzfal mellett indítsd újra a gépet.
Egyenlőre ennyi...
Fire.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A méretarány-probléma orvosolva lett az újraindítással, máshogy nem lehetett.
A hálózat viszont továbbra sem működik normálisan, ugyanis újraindítás után automatikusan visszaállt az érték 255-re a regeditben.

-
válasz
polonic
üzenetére
Hali!
Legalapvetőbb dolgok, mint pl amikor új hálózatot észlel az OS, akkor kéri, hogy add meg a típusát, ha itt valaki a Home-ra megy(ami többek közt azt jelenti, hogy az a gép nem látszik a hálózaton), akkor értelem szerűen az OS letiltja az Ipv6-ot, meg konfigolja az Ipv4-et.
De ezt védelmi szoftverek is előszeretettel automatikusan kilövik.Otthoni csoport létrehozása előtt ezt a kulcsot célszerű ellenőrizni, ez az alapja, ennek a kulcsnak a megléte és megfelelő beállítása nélkülözhetetlen.
Fire.
UI: Igen, persze hogy emlékszem, lehet azt elfelejteni?

-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Vajon ezt mi okozhatja. Mert ugye nálam is ez volt a probléma, emlékszel még?
-
válasz
JetiRulez
üzenetére
Hali!
A másik problémát(nagy ikonok) próbáld úgy orvosolni, hogy nyomva tartott CTRL mellett tekergeted az egérgörgőt.

(Ne legyen semmi megnyitva, csak az asztal, mert pl böngészőben is nagyít/kicsinyít ez a dolog, de attól az asztali ikonok mérete nem fog megváltozni
)Fire.
-
válasz
JetiRulez
üzenetére
Hali!
Na ez alapvető hiba!(Nem véletlenül kérdeztem
)
Ugyanis jelenleg az összes IPv6 komponens le van tiltva, egyes IPv6 komponensek meg szükségesek/nélkülözhetetlenek az Otthoni Csoport működéséhez. Állítsd nullára az értékét és indítsd újra a gépet.Remélem egyből megjavul minden...

Fire.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
255 az értéke. Nekem ez nem mond semmit.
És egy másik. Fater nyilván valamit piszkált a gépen, mert most minden kétszeresére lett kinagyítva. A DPI-hez és a Nagyításhoz nem nyúlt hozzá (mindegyik 100%-on áll), ikonok is kicsire vannak állítva. Ha nem ezekkel, akkor mivel lehet visszaállítani?
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem törli. Amit a programból törölsz, menj be a kukába, és töröld onnan is. Nekem törli akkor a szerverről is.
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
-
horvathkrisz
addikt
Windows live mail-el kapcsolatos kérdés, ha esetleg valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!
[link] -
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nemá.
Beteg vagyok, jóindulattal gyógyítom magam. Ne téríts le az útról
-
negyedes
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ah dehogy, egyszeruen csak lassitja windowst

-
-
-
Hali! Adott egy Asus notebook egy Win7 Home x64 magyar rendszerrel. Ha ezt letörlöm és van egy angol nyelvű telepítőm, el fogja fogadni a noti alján lévő liszenszet? (azt tudom, hogy csak telefonosan lehet beregisztrálni)
Előre is köszi!

-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Win7-et használok és látom a windows update-ben hogy lenne 8 új frissítés, de nem mutatja meg hogy mik ezek. Hol lehet meglesni mit akar telepíttetni velem? -
zoli62
addikt
Van egy oldal, amit egyszer emlékeim szerint megkérdezés után megbízhatónak minősített az Internet Explorer 8, így nem védett módban töltődik be. Eltávolítani nem lehet a megnízható helyek közül, mivel nem szerepel ott. Az a kérdésem, hogy miért nem látom a megbízható helyek listájában, illetve a rendszer hol tárolja az ilyen oldalakat?
-
szabonagyur
félisten
Hali
AZ én problémámra valaki valamit? -
gepetto86
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
asus m2v mx se alaplap athlon64 6000+proci 2gbkingstone+2gb kingmax memória,9500gt
ez a gépe
Azt mondta hogy megy a zene és egyszer csak beszaggat és lefagy és nem lehet vele kezdeni semmit. -
edward2
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hehe, szerintem nem frissitettem forumot
kösz rálesek
Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HBO Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hittem, hogy az összes kiadott változatból van 32/64bit! Ezek szerint nem! Köszi a felvilágosítást!
köszi, megpróbálom!