Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Lenne nekem egy 1995-ös gyártásu kódozós programom.Bizonyos Winlabel névre hallgat.
A gond az, hogy végigjárt már egy pár op rendszert, de a mostani win 7 home premiumon nem nyikkan meg.Win 7 ultimate verzión működött, és előtte Vista-n is, és XP-n is.
Mi lehet a gond?Próbáltam a kompatibilitást is, és rendszergazdaként is futtattam. -
Ace Ventura
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Na ezt mégegyszer

Angolanalbabéta vagyok. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Inviteles ADSL internetem van, be szeretném állítani úgy a gépet, hogy amikor bekapcsolom ne kelljen külön csatlakozni.Automatikus csatlakozást szeretnék.A hálózati kapcsolatoknál bepipáltam az automatikus tárcsázást, de továbbra sem működik.Firefoxot használok, és thunderbird-öt.
Az ADSL-es topicban nem tudtak választ adni a kérdésemre.Nincs routerem, és nem is szeretnék.D-Link DSL 360R modemem van. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
4gb ram került a gépembe, és váltottam 32bitről 64 bites win7-re.
Kérdésem, hogy miért írja ki, hogy 4gb ram van, és abból 3,87 használható.A maradékkal mi van?Konfigom az adatlapomon. -
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor ezek szerint nem is cserélgethetek csak úgy hardvert a gépben?OEM változat, boltban vette külön, nem a géphez volt.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Most készülök venni egy eredeti win7 home premium-ot, ami egyszer volt gépre rakva, de a tulaj eladta alóla a gépet.Hányszor telepíthetem, és hány gépre?Mármint tudom, hogy egyszerre csak 1 gépen, de feltehetem több gépre is, nem számít hogy hányszor raktam újra? -
Ace Ventura
addikt
Magyar nyelvű olcsó win7 home premiumot keresek megvételre!
Új win7 telepítése előtt elég a telepítő által megadott formázást választani?Xp idején még formázta a vinyót 20-30 percig, most meg már 5 sec alatt végez.Ez normális dolog, vagy érdemes valamit átfuttatni a vinyón a tökéletes törlés érdekében? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Lenne lehetőségem olcsón Win7 enterprise licenszhez jutni.Érdemes belefeccőlni pénzt?
Nem érdekel semmi, csak az érvényesítésen átmenjen. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
32 bites kód 64 bites win7-et nem aktivál?
És 64-es 32 bitest?Köszi
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egy biztos, a lapom kajázza a Kingmaxot, szerintem az lesz beletéve.Eddig sem voltak vele gondjaim.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát ezért nem vettem még +2 giga ramot

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, az világos, csak a gyakorlati hatása nem tudom hogy mi lenne a 64 bitesnek.Na mind1, mert egyszer úgyis váltok

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sosem használtam 64 bites op rendszert, nem tudom miben lenne jobb, mint a 32 bites.Igen, pont ma gondolkodtam rajta, hogy vennem kéne még 2 giga ramot

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia
Akkor elvileg nekem nem a bolti van?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
A win 7-nek mi a végleges bolti verziószáma?
Szerváltam egy lemezt, ami elvileg gyári volt, de a kódomat beütve ezt kaptam everest szerint: Opr. verziója 6.1.7600 (Win7 RTM) -
Ace Ventura
addikt
Van valakinek kölcsönbe 32 bites win7 ultimate telepítőlemeze kölcsönbe?

-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Van egy win7 ultimate serialom, viszont nincsen telepítő dvd-m.Letölthető valahonnan egy végleges verzió ingyenesen? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Win 7-re váltanék hosszútávon.Egy srác árul coeparate key-eket egész baráti áron.Ez több gépen is működik egyszerre?Mi a különbség egy corparate key, és egy boltban vásárolt kód között.
Bocsi a láma kérdésért, de nem értek hozzá. -
Ace Ventura
addikt
Na gyerekek!
Látom nemcsak nekem vannak ilyesmi kérdéseim.
Mit tegyek fel win7 32 bithez?Eszközkezelőben nem keres semmihez drivert, még a vga-hoz sem.Valamit azért csak fel kell tenni neki.Chipset, lan, hang, stb, vagy bizzam az op rendszerre?
A másik kérdésem, hogy XP telepités előtt egy teljes formázás 30 percig is eltartott, itt 1 perc alatt kész van.Mennyire megbízható a win 7 formázása?Nem kell előtte legyalulni rendesen a vinyót? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Xp vagy Win7 játékok alá? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Nem tudom, hogy ez lenne e a megfelelő topic a problémámra.Vettem egy passziv 9600gt-t.Tegnap beraktam, hibátlan.Jó kis Turboforce Edition 720/1000
A gép alapból úgy van beállitva, hogy 10 perc után kapcsolja ki a monitort.Ha kikapcsol, utána nem jön vissza a kép.Se billentyűzet, sem egérmozgatás nem segit.Restart-ot kell nyomnom neki kapcsolóval.
Mi lehet a gond?
Konfogom az adatlapomon. -
Ace Ventura
addikt
Rohadjon meg a win7 ha a dell a860-on döcög majd.Egy régi Fusi gépre is feltettem, ami 1,4-es cerka volt 512 rammal.Ott is elment, nehogy már ezen ne tudjak böngészni, meg office-olni

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
10-es volt

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
msi u123
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Most adtam el egyet, mert nem láttam

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Sajnos 80K a max összeg.
-
Ace Ventura
addikt
Na és ez?Se nem Dell, se nem Fusi

[link] -
Ace Ventura
addikt
Igen, de a fuji garimentes

-
Ace Ventura
addikt
Van 1 gb modulom, azt beleteszem igy más 2X1 gb lesz.
-
Ace Ventura
addikt
A másik, hogy a 2 magos egy 1 éves FuSi, a másik egy 1 hónapos Dell.Talán ha nagyon kiszoritom, később tudok procit cserélni.Hiába a cerka, azért mégis a Dell felé húz a szívem.

-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Laptopot vennék Win7 alá, viszont kompromisszumokat kell kötnöm.
1 magos 2.2-es celeron 2X1 giga rammal, vagy 2 magos c2d 1 giga rammal?Bővitésre nincsen pénzem.

-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
MSI Windre telepitenék Win7-et, és a problémám a következő.Pendrive-ról tolnám fel, és el is kezdi szépen.A fájlok kibontása utáni újrainditásnál mindig előlről kezdi a telepitést, nem pedig ott folytatja, ahol újraindult.Valami beállitásbeli gond lehet szerintem.Bootsorrenden esetleg változtatni kell az első újrainditást követően?Ez a hátránya az optikai meghajtó hiányának.

Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

win 7-ből 7600-as