- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógép beárazás
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Most már eljött az idő, hogy a laptopomra windows 7-et telepítsek. Annyi verzió van már ebből az oprendszerből is, hogy már nem is tudom hol áll a fejem. Elolvastam az első hozzászólást, amiben van egy link a verziókról.
A következő lenne a kérdésem:A 64 bites vagy 32 bites verziót tegyem fel? Érdemes a 64 bitest feltenni?
Átlagos felhasználásra melyik rendszert ajánljátok Starter.....Ultimate?A gépem adatai:
Acer TravelMate 5520G
Proci: TK-55 Athlon 64 X2 dual core 1,8 ghz 2X256 L2 cache
VGA: ATI Mobility Radeon HD 2400XT
Mem: 2X1gbVolt már fent valamilyen 64 bitesverzió, de azon nem nagyon futottak a programjaim, most már látom, hogy van XP mode, szóval megpróbálkoznék a telepítéssel. Olyan probléma is előfordult, hogy nem tudtam telepíteni arra a meghajtóra amin a win 7 volt, mert azt írta, hogy rendszergazdai jog kell, hozzá, pedig én rendszergazdaként léptem be!!
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv: Ronyman
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest