Hirdetés
- VR topik
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
és Fire/SOUL/CD köszi a megoldásokat, rá fogok nézni!
Sub-ZeRo! Nem forró a legjobb hűtők vannak rajtuk, mindkettőn egyforma, a bios nincs módosítva mióta tuningoltam a gépet, a VGA biousuk viszont át van írva 'kissé'! A tápom bírja, évek óta bírja. Egy időben a GTX és 7600GS is volt bent, ment. A tuning marad, mert évek óta így megy nem volt vele gond. Ja mindkét kártya Vmodos, de ezzel sem volt gondom soha.
Várom a másik ultrát (gyári OC) addig nem akarok rendszert telepíteni, pedig jó lenne már kideríteni mit akarok eladni és mi marad nálam.
Amúgy atájt indultak a kékhalálok amikor az ultrán elkezdtem a matatást, és emlékszem meg is lepett hogy a gtx alatt is omlottam amikor azelőtt nem volt vele gondom. Hm! Rengeteg órajelet kipróbáltam és sok driver volt már a gépen. Az már nálam hagyomány, hogy miután felteszi a win update az nvidia drivert (az újat) és újraindulok azonnal beomlok. Mióta az eszemet tudom ezt csinálja. Mindig kell egy + restart és helyrejön.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest