Hirdetés

Aktív témák

• Tomazzo

tag

Üdv mindenkinek!
    Lenne egy problémám a win7 telepítésével.
    Adott egy win 7 prof 32 bit és Asus p5n32 e-sli plus lap 6750-es procc.+4Gb ram. Beállítom bootolásra a gépet, el is indul szépen, betölt, majd mikor bejön a bootképernyő, ott megreked. Fut a töltéscsík kb 10 percig, majd mintha megfagyna, aztán pár perc mulva újra szalad, de nézhetem akár egy órán keresztül , és semmi változás. Na mondom ez kemény rendszer, de kivárom. 3 óra mulva bejön a telepítési képernyő, (de egér nuku olyan érzésem van mintha lefagyott volna a gép, ám capslook-ra reagál 1-2 perc késéssel )ahol beírom a licenc kódot, és klikk a telepítésre, de semmi sem történik..

Mérgembe elvittem a haverhoz a telepítőt, Abit nf7+2500+ barton+ 1Gb ram, és gond nélkül települt kb 1 óra alatt nulla fennakadás, ahol nekem 3 órát bootolt, ott neki 2 szer ment végig a csík.

Arra gondolok, hogy ez a win 7 nem szereti az alaplapomat, vagy nem kompatibilis a chipsettel, vagy sata vezérlővel mert ha lehúzom a winyót pillanatok alatt eljut a telepítési képernyőig, csak ugye nincs merevlemez amire telepítsen. Winyó hibátlan, Vista fut a gépen, próbáltam másik sata winyót, ide winyót mindegyikkel ua. a történet.
    Biosfrissítés megoldaná a problémát, vagy vehetek másik alaplapot?

Köszi a válaszokat!

Aktív témák