Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Bjørgersson #20497 üzenetére
Nem az a rémes, hogy a 100.000 darabból 10 rossz vagy nem 100%-os, hanem, hogy pont kifogtam és rá kell szánnom egy fél napot mire elintézem mert nem a vakációmat töltöm hanem dolgozom és vidéki vagyok.
-
Törzsúr
senior tag
Seasonic topikban is megkérdeztem a "cicergéses" dolgot. Az egyik kollégának is ilyen problémája volt, visszavitte a tápot garanciába és elvileg cserélik neki.
Az már csak érdekes egybeesés, hogy én is ilyen "cicergős" darabot kaptam. És akár az egyező téridő miatt akár azt kaphattam én, amit Ő visszaküldött.
Egyszerűen rémes, hogy rögtön a garival kell foglalkoznom egy 35000 Forintos tápmál. -
Cheesy
őstag
Asztali USB 3.0 hubból milyet ajánlotok?
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #20480 üzenetére
Nekem a Q3-UT érát idézi, sok szép emléket (nem csak a PC előtt) és a fiatalságot
-
perge666
veterán
LG G2 lett az utód.
A nyaralás nagyon jól sikerült hálistennek.
Amire te gondolsz "játék" azt a buszon kihagytuk,de a nyaralás alatt többször is bepótoltuk.Mercutio_ : Nem tudom,még nem próbáltam ki,mostanában nem sokat játszok PC-n,maximum 2hetente 1-2 óra Skyrim,AC4,GTA4.
Majd télen........ -
smiti
veterán
Van egy új hirdetésem: [link]
-
perge666
veterán
Valakinek nincs szüksége Samsung Galaxy S2-re?
Tegnap meg vettem az utódját. -
Cheesy
őstag
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #20476 üzenetére
Olyasmi kellene igen, de nincs ára gondolom most nem kapható. De találtam valami hasonlót az ebay-en : [link] viszont ennél olcsóbban szeretném megúszni.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Esetleg lenne tippetek erre a kérdésemre ?
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #20473 üzenetére
BB-nél nincs ilyen gond
-
Bjørgersson
félisten
Jó látni, hogy a WP tábor is kezd megtelni értelmes felhasználókkal.
-
robogos10
senior tag
-
robogos10
senior tag
Srácok tudnátok nekem segíteni kicsit?
vettem 1 Xperia SP telefont na most idáig minden faca volt de ma gondolt 1et és nem tudok hívni senkit neten azaz se viber se skyp se facebook on hiába hívom vagy nem jeleniti meg vagy nem hallani semmit és engem se
betelefonáltam a T hez azt mondták hogy a netem nincs korlátozva!
wifin minden tökéletesen működik! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Törzsúr #20463 üzenetére
BIOS-ban.
De, ha ASUS lapod van, akkor valószínű nem lesz ilyen. Kihagyják ezeket az elektronikákat a lapjaikból.Ja MSI lapod van. [link]As mentioned in the review, Seasonic reports that adjustments in the BIOS of some recent motherboards eliminates electronic noise completely with many earlier production samples. The settings are:
- BIOS set up to ENABLE ErP/EuP (S4~S5)
- BIOS set up to DISABLE Audio Always On -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Törzsúr #20459 üzenetére
Alaplapon talán tudod állítani az energiagazdálkodási lehetőségeket.
Azon a lapon, ami nekem volt sajnos nem volt ilyen lehetőség. Az új tulajnál is cicergett, de ő be tudta állítani a lapján ezt.
Nekem ASUS volt neki asszem Gigabyte.Qru: nem csak az szól bele, hanem a hálózat is. Amikor elvittem a boltba reklamálni a tápot, az ő hálózatukon meg se nyikkant.
-
Qru
MODERÁTOR
-
smiti
veterán
Hurrá péntek!
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #20456 üzenetére
Nekem nem rég szabadult fel a Nanoxiák miatt 2 db 1201-es, valamint 1 db 120P... Koruk kb. 2 év lehet.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #20454 üzenetére
Házhűtőnek egy relative kis házba..? Egyébként de..csak találj ilyen áron.
AC ventik nem rendelkeznek akkora légszállítással, ill. hangosabbak is :S -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #20451 üzenetére
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #20449 üzenetére
Házhűtőnek inkább Swif2 pl..nagyobb légszállítás, csendesebb üzem. Az F12ők 1000rpm körül már nem valami csendesek :S
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #20447 üzenetére
~1k körül elmennek, de csakis a PWM-PST darabok..a Pro semmire sem jó kb. Viszont, ha van hely, nézz TY-147eket pl.vagy 12esek közül WingBoost széria.nééha ki lehet fogni olcsón őket.
-
Bjørgersson
félisten
Arctic Cooling F12 ventikkel volt már dolga valakinek? Megérik azt az ~1400 Ft-ot?
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #20444 üzenetére
Mivel a GPU/RAMICk alá nem tudsz fotózni..mindegy kb.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #20441 üzenetére
Ha kiganajolod, látni fogjuk a változást
GTS250 már G92b, elvileg nem hajlamos reballozásra, persze ilyen hűtéssel lehettek bajok..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #20441 üzenetére
Képet nem ad, a turbina meg egyből 100%-on pörög.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #20433 üzenetére
Ahogy ígértem, itt vannak a képek.
Láttok rajta bármi elváltozást?
(#20438) Speed(R): De megnéztem volna.
-
Cheesy
őstag
Ez a hirdetés nem nettó félrevezetés? Persze látogatóvonzó.
A hirdetés nem azt tartalmazza amit a leírás, nem annyiért.
Alulról a 3. sorban írja, hogy mi van a hirdetett összegért kínált gépben.
Én adnék neki egy kis gondolkodási időt. -
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #20434 üzenetére
A vicc az, hogy Isaszegen volt anno haver, aki felszerelt egy rendes magnót robogóakksival a verdára..de az dolby setup mindent visz -
embe
nagyúr
válasz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Azt a Nógrádi mindenét.
-
Bjørgersson
félisten
Eladó Egyedi bicikli saját tervezés
Fú, azt a kurva!
-
Bjørgersson
félisten
Hozzám került egy elvileg halott GTS250, holnap szétszedem és rakok fel róla képeket, kíváncsi vagyok tudtok-e rá valamit mondani.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Adott egy ilyen MSI S300 lapos.
Jelenleg 32bites Vista van rajta, szerintetek rá lehet erőszakolni egy Win7 Home premiumot ? Vagy inkább XP? -
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #20426 üzenetére
A Vaterafutár/DPD házhoz is megy, és olcsóbb is.
-
Samtya
senior tag
válasz
Bjørgersson #20423 üzenetére
A 2kg-ig 790, 5kg-ig 950 akkor érvényes, ha a vevőd hajlandó becammogni a postapontra. Ha házhoz kéri, akkor 2kg-ig 950, 5kg-ig 1150. De gondolom már megnézted a linket.
Neked viszont elvileg nem kell bemenned a postára, otthon is feladhatod a csomagot mert kimennek érte. Én még ezt nem próbáltam.
Ja, és a címiratot neked kell kinyomtatni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #20423 üzenetére
De az, viszont ez kedvezményes ár. Keress egy random vaterás usert és add meg azt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #20421 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #20415 üzenetére
Ez egy ököl szabály. Ajánlott levélnel van ez.
Mas:
Nyaralok éppen, de a haver hívogat mert szarakodik a gépe. A jelenség, hogy nem bootol be a gépe. A bioson csak a reset gomb megnyomása után lép túl, és akkor tölt be a Windows 8. Csak ssd van a gépében. Én a boot sorrenden gondolkodok, hogy az állítódott el.
Szerintetek? -
-
Cheesy
őstag
Tegnap megvettem a g2a.com-on a Diablo 3 ROS-t, toltam kb 20 percet. Letöltött vagy 15GB-ot
Persze normálon engedte kezdeni, nem is emlékeztem milyen brutál maradt a barbárom
Ennyi kihagyás után játszani meg olyan volt vele, mintha most játszanék először. -
embe
nagyúr
Most csodálkoztam rá egy Tesla S kocsira. Tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben