Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
föccer #16099 üzenetére
Hivatalos szabályzatban nincs benne, mivel nem hivatalos fizetőeszköz.
Azért nem támogatott a használata itt, mert esetleges reklamáció esetén sokkal bonyolultabb lenne magának a felhasználónak is bizonyítania a dolgokat (nem előttünk, hanem pl hatóság előtt).S.Feri: elfogadhatsz végülis bármit, de más kérdés hogyan érvényesítenéd a jogodat az esetleges hatósági intézkedés esetén.
Sajnos nem olyan szép világban élünk, amilyennek szeretnénk és inkább bizalmatlannak kell lenni, mint mindent engedni. -
föccer
nagyúr
válasz
radi8tor #16096 üzenetére
Gyorsan átfutottam a szabályzatot, de nem találok olyan pontot, ami tiltaná. A BTC értékesítésére vonatkozó tiltás benne van (11.3.), de mint fizetőeszköz használata nincsen benne. Sőt, semmilyen szabályozás nincs benne, így gyakorlatilag bármilyen valutával hirdetnek, az is szabályosnak minősűl.
De javíts ki ha tévedek, rég nem olvastam át tüzetesen a szabályokat.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Találkoztam olyan hirdetéssel itt a HA-n, ahol fizetésképpen bitcontot is elfogadnak. Azon gondolkodom, hogy sirjak-e vagy nevessek... :-/
üdv, föccer
-
F e Z o
veterán
válasz
radi8tor #16083 üzenetére
Igen, PPPoE volt kiválasztva, de egy régi nforce chipsetes s754 Athlon 64, s igen ratyi hálókari van rajta, szerintem az lesz a ludas, holnap megnézem egy realtek chipes lankarival is, megy-e.
(#16085) smiti : Multiban biztos nem lenne annyi, de akkor is figyelemreméltó. A Most Wanted valami rossz konzolátirat, hogy megfektet egy ilyen konfigot?
-
Vigneau
félisten
Gigabyte-ék milyen intenzitással szoktak válaszolni a support oldalukon feltett kérdésre?
-
F e Z o
veterán
Gondolom nem sok minden fogja meg ezt a 760sli-t
2 kérdésem lenne mára : Digi betárcsázásnál a felhasználónév után kell a @digikabel.hu vagy sem? Mert csináltam ma egy gépet, de se gíy, se úgy nem tudtam felmenni a netre. 720-as és 691-es hibakód. Holnap próba másik hlókarival. A másik kérdésem pegdig az, hogy miért van az, hogy a böngészőm felhízlalja magát memóriából akár fél gigára is, úgy, hogy csak a battlelog van megnyitva.
-
smiti
veterán
Na kérem szépen, tényleg ki van használva a tápom teljesen.
4Ghz-re húzott procival a 3Dmark (13) alatt kicsit felszaladt a fogyimérő által mért érték. A legtöbb amit mutatott az a 484 Watt
Szerintem nem kell sokáig erőltetni ezt a terhelést.
Mindjárt mérem játék alatt is.
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #16069 üzenetére
Igen az a vevő elmondása szerint. Csak ez a misztikus van akinél igen, van akinél nem jelentkező jelenség.
Tudom van róla cikk a tudástárban.
A poén az, hogy rákérdeztem az IPON-nál, hogy ez a cicergés hiba-e. A válasz a következő volt: belinkelték a ezt a cikket!!!!!! , és erre hivatkozva - ezzel megmagyarázva azt mondták hogy nem hiba. -
-
S.Feri
őstag
válasz
radi8tor #16056 üzenetére
Pedig lapcsere nem igazán van tervben...és ASUS GENE V van.
Most vettem a 3770-est, az i5-2500K az 2 évig szolgált, pár hónapja lett alaplap csere pontosan a 3770 miatt, nem nagyon fűlik a fogam 4770 körüli procira cserélni lappal együtt. Lassan ismét feneketlen kútként kezdek tekinteni a PC-re... 2 évig ezzel kihúzom, szerintem bőven jó leszek cserére még akkor.
Nyaralás, síelés, kirándulás, fürdőzés, biciklizés.Ezek lesznek a fő programok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
S.Feri #16021 üzenetére
Arra figyelj oda, hogy ne ASUS alaplapot rakj hozzá. Ciripelés elég esélyes vele.
#16040 Qru: alighanem utolsó darabok lehetnek, többi helyen is zuhant az ára 44k-ra.
De ez a széria nem olyan jó már, mint 320-as (bár sokan attól is féltek a bugos FW miatt). Igaz 320-as nem olyan gyors, mint 520-as. -
JanR
addikt
válasz
Mercutio_ #16053 üzenetére
Óóó nálam nehezebb az eset. A kollégáim vették át személyesen a boltban, de be volt csomagolva fóliával. Otthon kibontom és az F8 billentyű alatt a műanyag el volt törve és lötyögött. Írtam nekik azonnal, másnap este levél, azonnal válasz, másnap este levél és bumm elfogyott a 3 nap
Azért se tudjam visszaküldeni.. Aztán, hogy kicsúsztam a rendes garancia időből meg hasonló baromságokat írtak és csak azt tudják felajánlani, hogy a gyártónak visszaküldik és Ők kivizsgálják, ami 3-6 hónap. 2 hete írtam nekik, hogy kérem vissza a billentyűm, még nem jött meg
Ha e héten se jön meg akkor fogy.védelem. Nekem ennyit megér, ha már így is megvárattak.
szerk: Hopp, épp most kaptam tőlük mail-t, hogy leadták a beszállítónak a terméket, aki még nem rendezte
Még jó, hogy levélváltás alkalmával megbeszéltük, hogy nem élek az általuk felajánlott "feltételes ügyintézéssel" (ugye ez az, amikor visszaküldik a forgalmazónak), szóval passz, hogy mikor kapom vissza
-
Mercutio_
félisten
Nálam egy 3k-s 2,5"-os usb3-as házzal játszották el ugyanezt, ráadásul a reklamációm átrgya az volt, hogy az új fóliás cucc a fólia alatt karcos volt több helyen
Aznap jeleztem, amint hazaértem és kibontottam a csomagolásból a cuccot.
Engem vevőként rohadtul nem érdekel, hogy ő el tudja-e ismertetni ezt a gyártóval, ez egyértelmű, helyszínen eldönthető dolog, végül többszöri levélváltás után "ha ragaszkodom hozzá levásárolhatom" lett a végszó. -
Qru
MODERÁTOR
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Egy nagyobb méretű pdf fájl convertálásában segítsetek nekem légyszíves. Céges gépen elég korlátozottak a lehetőségeim. A dolog részben bizalmas jellegű, így privát me pls aki tudna nekem gyorsba segíteni.
Köszi
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
eszakas #16032 üzenetére
Üzemfeszültség:
Érdemes odafigyelni arra, hogy LGA1155-ös processzorok az annál újabb Inteles processzorok esetében a memória maximális feszültség 1,57V lehet. E feszültség fölött hosszútávon károsodik a memóriavezérlő, csökken az élettartama. Ez a feszültség határi kitolható, hogy ha QPI/VTT feszültséget megemeljük, mert esetünkben az a lényeges megkötés él, hogy a memória feszültsége és a memóriavezérlő feszültsége között ne legyen nagyobb a különbség, mint 0,5V. A VTT/QPI/VCCIO feszültség maximuma 1,2V lehet így LGA1155 és az annál újabb Inteles processzorok esetében akár 1,7V-os memóriafeszültségig is elmehetünk.
A többi Inteles processzor illetve az összes AMD-s processzor esetében nyugodtan választhatunk magasabb feszültségű, akár 1,8V-os modulokat/Kit-eket is bárminemű káros következmény nélkül. -
eszakas
őstag
válasz
S.Feri #16021 üzenetére
A Corsair AX760 is Seasonic belsős. És Haswell kompatibilis
Mivel erre is érdemes már figyelni
-
S.Feri
őstag
Korábban nekem is volt 3 v 4 SS tápom is, csak az Antec minimben nagyon nem szeretett lenni az utolsó (már nem emlékszem milyen volt S12 420-500 körüli) állandóan leállt nagyobb terhelésnél, mert a ventije lefele nézett és nem volt elég helye a megfelelő hűtésre. Ezután lett csere a mostanira, bár most találtam aprón egy SS 520W fanlesst, nehogy megvegyem.
Azóta már az Antec mini sincs meg úgysem...
Megtaláltam, 500W volt az utolsó SS tápom.
-
Speed®
titán
válasz
S.Feri #16014 üzenetére
A Bronze verziót használtam nagy megelégedéssel, ill. használja dfdfdf most már..nagyon korrekt darab
És ki lehet fogni olcsón
Nem feltétlenül kell Goldra hajtani..közepesen terhelve a Bronze is hoz 85+%ot..nagy az árdifi feljebb.
Seasonic 520 Fanless van tervben nálam is..lecsúsztam 1ről nemrég :S -
S.Feri
őstag
válasz
eszakas #16018 üzenetére
Még egy dolog, legközelebb, ha tápot veszek (nem most lesz...) akkor valami ilyesmit fogok venni.
-
S.Feri
őstag
-
S.Feri
őstag
Most pontosan nem emlékszem az árára, de 25-ért vettem talán 5 év garival...ennek már mintegy 3-4 éve. De lusta vagyok....elővenni.
Egeret milyet ajánlotok? Lassan cserés a Razer lachesisem...
Saitek RAT 7 vagy 9
Razer Mamba
Roccat Kone XTD
esetleg
Razer deathadder 4g? Bár ez olcsóbb kategória az előbbieknél, de biztos elég az én szintemen...
-
Qru
MODERÁTOR
Nem, mert az egyágas terhelés akkor is túllőne a 18A-es kereten. Akkor lennél előrébb ha két külön ágról tudnád etetni a procit.
Mivel nem egyágas* a tápod ha túlmennél a 18A-es kereten az elektronika "leszabályoz", hogy ne tudd túlterhelni.
*: valójában egyágas a tiéd is egy tőről fakad a 12V-os ág, csak 4 külön ágra van bontva, ha bármelyiken nagyobb a fogyi mint ami a 18A-be belefér közbelép.
Ezért terjedtek el az egyágas tápok, mert tuningnál hasznos... megnézel egy VX450-et pl az 33A-t tud, összteljesítményben nem erősebb de a 12V-os ága sokkal bikább mehet a tuning orrvérzésig. -
Mercutio_
félisten
Skacok, megy esetleg valaki Szegedre mostanság?
-
smiti
veterán
Erre nézzetek már rá legyetek szívesek!
-
embe
nagyúr
Radi - a CM topicban Te garázdálkodtál?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD