Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Akkor már csak egy kérdésem lenne, ezek közül melyiket érdemesebb ?
KINGSTON V300 240GB SATA3 SSD [r/w: 450/450 MB/s] (SV300S37A/240G)(bontatlan)...!!!AKCIÓ!!!........29.500Ft
SAMSUNG 840 EVO 250GB BASIC SATA3 SSD (MZ-7TE250BW) (bontatlan)....................................................!!!AKCIÓ!!!.......33.990Ft
A Samu megéri azt a ~ 5000 Ft többletet ?
Vagy van-e más alternatíva ami gyorsabb olcsóbb tartósabb ezeknél ? -
smiti
veterán
Na srácok!
Írtam itt a PH!-n egy elég népszerű és megbízható arcnak, akitől nem egyszer vásároltam már én is.
Kértem árakat CPU hűtőkről és SSD-ről, de eléggé elbizonytalanodtam. Már a Hardverapró sem a régi, legalábbis nem nagyon lehet itt sem spórolni:............................................Ph....................................................... Ipon
Ashura Shadow ...................14990 Ft ..............................................15024 Ft
Macho Rev.A(BW) -............. 14.500 Ft..............................................14820 Ft
THERMALRIGHT HR22 - ......27.990 Ft..............................................28343 FtSSD:
SAMSUNG 840 EVO 250GB ......33990 Ft.........................................35946 Ft
KINGSTON V300 240GB (SV300S37A/240G) 30500 Ft ......................29498 FtMondjuk annyi előnyöm lenne Lacitól vásárolni, hogy ha holnap szólok neki akkor kedden nálam van a cucc.
-
embe
nagyúr
Na pár
percenapja töltöttem be itt a 8 évet, és beléptem a 9.-be.Jogos kovy... benéztem, fáradt vagyok.
-
JanR
addikt
válasz
Bjørgersson #18594 üzenetére
Na én ezzel nem értek egyet. Nekem a 8.1 mérföldekkel gyorsabb mint a 7, eddig akármilyen gépre raktam süvített rajta. A laptopom úgy veri agyon az i7 + ssd kombós gépem, amin w7 van, hogy megmagyarázhatatlan, pedig egy régebbi i5 van a notiba meg egy 7200rpm-s hdd.
szerk: és itt nem boot-ra gondoltam.
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
240-256GB SSD közül szerintetek melyiket a legérdemesebb megvenni ?
A mostani kettőt cserélném egy darabra. Természetesen olvastam a Milyen SSD-t vegyek? totyikot, de jobban érdekelne a Ti személyes véleményetek, saját tapasztalataitok.Win 8.1 menne majd rá.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Valaki linkelt korában egy "harckocsi fékpróbáról" egy videót. Na ezen az ukrán városban felvett videónál nem sokat taposták a féket.
Nem igazán lassított az emberek előtt. -
smiti
veterán
Hello Mindenki!
Főleg a nagybetűsöket szólítanám most meg, szakmai segítség kellene.
Egy hirdetésem értékelésével kapcsolatban merült fel némi probléma.
Idéznék egy részletet:
" Pedig kitöltöttem a szöveges részt is de tényleg nem írja! az értékelésnél pedig csak annyi van hogy értékelést kezdeményeztem. Nem értem hogy most ez mi.Én emlékszem hogy kitöltöttem, megírtam mégsincs az értékeléseid között. ötlet? "
Az üzi nem így érkezett de ez a lényege. Tudnátok segíteni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18580 üzenetére
Az évekig elég lesz.
-
S.Feri
őstag
Még sosem csináltam ilyet, és inkább rákérdezek itt is, hátha van valakinek jó tippje ötlete.
Ha WIN7-et akarok telepíteni lemezről ahogy kell, usb-s HDD-re ahhoz mi extra kell?
Mindegy milyen WIN7? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18574 üzenetére
Szinte mindegy mit használsz, én Arctic-et vettem világ életemben.
-
perge666
veterán
Nekem 15/1-es van hűséggel 5500ft azt hiszem,de nekem januárban lejárt és nem kötöttem újra mert költözést tervezek,így 1000+
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18571 üzenetére
-
Sdi
addikt
válasz
A Zalman sem rossz, a többit nem ismerem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mihez kell?
-
Bjørgersson
félisten
Arctic Cooling MX-2 hűtőpaszta 4g - 1321.- Ft
Arctic Cooling MX-4 hűtőpaszta 4g - 1792.- FtCooler Master IC Essential E1 Grease szürke hővezető paszta - 991.- Ft
Cooler Master IC Essential E2 Grease szürke hővezető paszta - 1003.- FtDeepCool Z3 hővezető paszta 1,5g - 813.- Ft
DeepCool Z5 hővezető paszta 3g - 1092.- Ft
DeepCool Z9 hővezető paszta 3g - 1905.- FtZalman STG2 hővezető paszta - 1 727.- Ft
Melyiket vennétek? Gondolom a két AC a legjobb, azért van a többi offban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18566 üzenetére
Tudom, ezért: [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #18559 üzenetére
Nem vettem komolyan, csak írtam egy kis háttér infót
-
eszakas
őstag
Hát jó az.
Itt 5600ft 30/30
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #18556 üzenetére
Számoljátok ki mennyibe kerül 1 főre az adott településen biztosítani az adott sávszélességet (eszközök, + hálózat kiépítése, stb.) aztán ebből lehet kalkulálni mennyi idő alatt térül meg a beruházás....
Persze nyilván a nagyvárosokban meg van - jó esetben - tetemes haszon, amiből ezeket a vidéki bővítéseket részben vagy egézben lehet fedezni, de tulajdonosként te se biztos, hogy a hasznot vissza akarod forgatnii nem pedig élvezni annak gyümölcsét -
smiti
veterán
Aķkor jövök én is. 20/1- ért fizetek 2990 Ft-ot.
-
embe
nagyúr
Nyírpazony 15/2 Mbit/s = 4900Ft. Mily álom a diginetes sebesség.
-
F e Z o
veterán
Kétpón feltörtünk, mint a talajvíz. Most váltottam internetet csomagot 20/2 Mbit/s-re havi 5335-ért.
-
Bjørgersson
félisten
Ha esetleg van egy kis szabadidőtök, A Djatlov-incidens.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18524 üzenetére
Végül is ez volt a gond. Magát a böngészőt kellett rendszergazdaként elindítani.
Gondolom a logikája az, hogy telepíteni akarsz a böngészőből, ezért kell a rendszergazdai jogosultság. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem a W 8.1-et. De az általam kedvelt és használt BattlefieldPlay4Free játék nem indúl, nem kezdi a telepítést.
Mi lehet az oka? Chrome-t használok, de IE alatt is ugyanez az eredmény. W7 alatt tökéletesen működött.Köszi a választ előre is!
kovy29 Nem lehet mivel ez böngészőből indul el, vagyis mind a letöltés, mind a játék. De így nem is tudom telepíteni.
-
Mercutio_
félisten
Vegyetek SSD-t, mert az nektek (is) jó
-
Mercutio_
félisten
Énekeljük együtt
-
Mercutio_
félisten
Game of.......izé
-
embe
nagyúr
Na felraktam a W 8.1-et.
A szokásos BattlefieldPlay4free-t akartam indítani, amikor ezt írja ki:
"A számítógép nem támogatja ezt az alkalmazást. A telepítés le van tiltva. A következő problémákat észleltük:
Az alkalmazásnak NPAPI plug-inre van szüksége."Mi a fene ez? Felraktam egy WebPG-t, de semmi. Eredmény ugyanaz.
-
Speed®
titán
válasz
Cheesy #18510 üzenetére
Én már visszamásztam. Diumdisu
De van ám nekünk hazaink is: ''Bámbácsiki báricsiki dudákongá...''
-
Cheesy
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18507 üzenetére
Back to the... future?
Megint törnek fel a szalagos megoldások.
-
Bjørgersson
félisten
Nem elírás: 185 000 GB adat fér el a Sony új kazettáján
embe küldtem privit.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18505 üzenetére
Jöhet! Köszi előre is!
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18503 üzenetére
Ja Te azt használsz.... Én most akarok adni majd még egy esélyt a 8.1-nek.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18501 üzenetére
Parancssorból :msconfig??? Azzal is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával