Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
perge666 #19097 üzenetére
M͓̫̭̹ͪ̒ͫ̄͞ͅḭ̶͈̇ͪ̏̽ͧ̀t̵̨̺̰̯͇ͯ̊ͤ̀̃ͯ͒̿ ̮͖̫̩̖͖̖ͪ̃̐̚c̬̜̖̍s̡͙̺ͭͭͫ͞i̝͕̟̱̮͒ͮ͂̀͛͐͂n͇̜̬̩̻͇͕̰̾͌ͬ̈́̑̂̔áͮ̅̈͗ͧ͂̾̾͏͈̱ḽ̰͓̱͕̜͉̾̕͞ͅt̞̦͋́̐͆̈́̀a̢̗͇͈͍̯̫̭̾̏̆ͭ́m̶̺̺̟ͦͧ̀̿ͧ̃̀ ̡̹̞̭̹̮̗̰̦̓͑̎́͡ȩ̳̝͕̻͖͖͕́̏͂̒ͮͯ̾͠s̱̠̀ͧ̾̄̈́̿ͨ͡ ̵̛̣͓̱ͦ̾͋̇h̩̥̬͎͕ͬ̉ͣͩ͆ͭͫ͊̀o̵͖͓̬̼̹͓̝̝̗̎ͧͥ̑̐g͒̎̔͊̉͐̏ͭ͏̩͇̱̬͚̟̫͉y͓̣̤͍͙ͣ̇ͮ̓̈́ͧ͝͡a͎͈̖͕͔̖ͭ̅̀͊́̚͠ň̷͚̥̦̹̩̪͂̽̂͟?̴̸̉͂͐̄ͧ̇ͨ͏̙͔͕̟̘̻̬͓ ͇̝̼̞̗͔̜͖ͥͧ͆ͤ͝M̗̯̻̝͖̰͗ͥ͑͋̏ͫ̿͟o̻̩̥͓͙̖͒̎̌̊̓ͭ͟͡n̴̰͉̬̯̮͖̗̈́̓͐ͫͫ̐̅̊͢d͕̝̝̮͖̬̉̑̋̍̑͌͆̕ŏ̸̱̭̗͓̼͚̲̒͆͟m̸̝̦͆ ̝͖̤͖ͩ͒ͯ̐͑ͫ̔r̢̳̩̳̠͕̪̳̓́̓̇̐̍ͅe͍͚̝̱͖ͤ͐̾̌̀̏g̢̰̩͎̮̥̝̱͚ͣ̔ͪͥ̋ͅg̉̚͏̤͓͘e̤̠͗ͬ̿̉̓̚͞ļ͙̦̣̍͂̍͞͠ͅ ̻͚̼̻̖ͥͭͤ͗̌̋̽́ṽ̷̯̦̲̠̂̓ͦ͗̃ͥa̴̢̫̱͓̘͖͍̅ͬ͋͡n̢ͥ̅͂͏̠̗͇̜̗̹̻͕͇ ̨̳̭̥͈̬̄̊̌̎ͦ͆̆ͯ̋̀ͅm͑ͪ͜͏̤͕̠͔̞̞̬̬̀ͅé̖͇͉̳̖͖̙ͧ̒̊̌́̿͂ͪͩ́͟͞ͅg̅̇ͨ͆͑̓̇ͤ̕҉҉̱̮̼̘ ̧͆ͫ͛ͩ̔ͣͭ̑͐͏̯̖̤̱͉̣͔̕ͅa̷̘͇͕̜̤͚͛͆̀̽ͮͮͥ͠l̬͔̹̟̯͓̑͋ị͚͔͈̠̓̄ͯ͊̍͗͘͡͠g̋̾̊̚͟҉̱̘͍̩̣ ͪ̆҉̶̪̖l̟̩̻̺̟̲ͥ͑̄̋̓́ͮá̞͔͔̤̻̪͙̲ͫ̌͆̃̽ͯ͝͝t̤͚̾̉̿ͧ͂̚͡o̶̴ͦ͂͐҉̜̳͕̥̠̰̼k̢̭̠͑̇̎͂.̭̝͔͓̍͆̈̑.̤̠̱͐̾͊ͬ̃͜.̫̠̰͔̠͔ͬ̉ͤͧ̊
-
dfdfdf
őstag
j͓̻̙͍͕̝͎͇̎̇a͒ͣͧͬ̐ͭ҉͓̤͎͙̮͟j̜͍̺̥̟̰̹̜ͩͭͨͧͅj̀̓҉̗̪͈̘̺͔̻͙ ̷̹̬̩̰͉̙͙͍̪̅̇̿̅̽͞d̷̸ͥ͐͊҉̲͚̞ȩ͖͕͓̣̻̫́̽͜ ̢̛̯͍̣̣̝̱͈̍̇̉ͤ̾ͩ̇͜r̨̠̿̐̓̈̽͡e̊̔ͦ̂ͣ́ͣ̽̊҉͕͙͔̬̜̗̼ḡ̟̝̱̭g͙͈̣͖̳̹̞̘̘͛̂̒̒ͬ̇̚ȩ̩̞̰͈̭̍͊ͩ͑̑͘͢l̨̙̘̃̋ͧ͞ ̵̟̬̣̺ͫͦͪ̔̏̑v̤͎̋ͨ́̽̏ả̮͕̼̰͖͔̉̏̽n̸̝̩̰̪̺͛ͣ͑̔ͧ̚͝ ̢̩͖̰̄̎͌m̸̯̝̰͙̳̖͙ͥ̋̄ͭ̄̿ͯ̕ͅé̲̎ͩ̓̍ͯ͢g̺͍̲͑ͬ̾͡
-
Cheesy
őstag
-
F e Z o
veterán
Smiti : Ha szabad érdeklődni, kinek adtad el az Agility3-at? Érdekes módon, pont van egy szolnoki hirdetés.
(#19076) patomi : Ezeknek a marófejeknek nem kell valamilyen hűtés?
-
JanR
addikt
válasz
Cheesy #19071 üzenetére
Miért ne lehetne hasznosítani a fa maradékot?
Nem újra persze, de használható, nagyon jó meleg víz lesz belőle. Nálunk pl az összes maradék, hulladék fa anyagot elégetjük, télen ezzel fűtönk, meg az előbb említett meleg víz is abból lesz. De lenne még számtalan felhasználási lehetősége a fa hulladéknak.
-
Cheesy
őstag
Nem tudom mi az amit készítettek, de rohadt jól néz ki ahogy alakítják
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
F e Z o #19054 üzenetére
Igazából lehet ám ezeket komoly célokra is használni akár, a Facebook is adhat kereteket értékes dolgoknak is.
E-mail meg arról is jön már, hogy lejár a forgalmi. Chatelni is lehet arról is, hogy gyanús alakok bukkantak föl az utcában, figyeljétek őket. Papíralapon alig olvasok már valamit, a napilapok mára anakronizmussá váltak a számomra, a tévé is lassú már, mindenhová késve ér oda.
-
F e Z o
veterán
válasz
philoxenia #19051 üzenetére
Persze, megértem, hogy vannak olyan dolgok, amik fontosak vagy éppen nélkülözhetetlen a munkájához az embernek, de kötve hiszem, hogy a mai fiatalok többsége ilyen lenne. 95% facebook, email, chat
-
embe
nagyúr
válasz
philoxenia #19051 üzenetére
Értelek sephi, és elfogadom ezt az érvelést. Is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
F e Z o #19050 üzenetére
Engem ellenben idegesítene, ha ahhoz, hogy egy hírt megnézzek, otthon le kellene fürödnöm, leszedni a csipketerítőt a gépről, a monitorról a porvédőt, majd a sarokba térdelve elmormolni egy imát billgéchez, aztán fölhúzni a mandzsettavédőket és nekilátni a dolognak...
-
F e Z o
veterán
Nem vagyunk egyformák. Én pl. nem használok tipitapi telefont, így netet sem se telefonon, se tableten. Azt meg egyenesen utálom, ha utazok, várakozok vagy csak beülök meginni egy sört valahol városon, mindenki a szájbatekert kiskütyüét "simogatja". A legrosszabb, amikor jönnek veled szembe az utcán, majdnem neked mennek, mert akkor is ezt csinálják. Párszor már szóltam érte.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #19047 üzenetére
De milyen jól lehet pl. órákon fórumozgatni rajta!
szerk: úgy meg pláne.
-
robogos10
senior tag
Annó beszélgettétek a lumia telefonokat!
Ma vettem 1 Nokia Lumia 610-et a nejemnek eléggé jó szép a képe jó fotót készít gyors és könnyen kezelhető
Könnyebb rá tenni lumia-ra dolgokat is pc-ről mint Iphone-ra
De 1 biztos ez is full netezésre való -
embe
nagyúr
Láttátok? Feltörték az ebay-t. Akit érdekel módosítsa a jelszavát!
-
smiti
veterán
Na leműszakizott a Rönó! 133k huss....
-
Bjørgersson
félisten
Annyira bírom, hogy mindig sikerül a sofőröknek megtalálni azokat a vakfoltokat, ahol egyáltalán nincs mobilnet.
-
JanR
addikt
válasz
radi8tor #19021 üzenetére
De működik az, szép kékhalált dob
Egyszer meg akartam csinálni hibridre, hogy az CPU-ba integrált VGA tolja a képet a TV-re, a dedikált VGA meg a monitorra. Sansztalan volt
(#19020) smiti: Ezt win telepítés után tudod változtatni, állítani. Én is friss rendszer telepítés után állítottam be, azóta semmi gondom.
-
smiti
veterán
válasz
radi8tor #19019 üzenetére
Nem piszkálok most semmit, örülés van, hogy minden rendben működik.
Egyetlen dolog zavar, hogy ha a HDMI kábellel bekötöm a TV-t akkor a Dell monitor csak másodlagos, és a Win képernyő választója pont fordítva működik.De mindjárt megpróbálom, hogy nem a VGA-ba dugom be a HDMI-t hanem az alaplapiba.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #19013 üzenetére
Néztem természetesen , nincs a listában. Viszont a keresőbe begépelve meg megtalálja.
Egyre rosszabb a látásom lehet.
(#19012) dfdfdf - Semmi ilyesmi nincs. Akkor nem piszkálom.
Valahol viszont olvastam, hogy hogyan kell beállítani dolgokat a minél gyorsabb indításhoz de már nem emlékszem hogy hol.
-
smiti
veterán
Jövök a további zöldségeimmel, rendszerindítási beállításoknál nyillal jelölt értéket érdemes piszkálni ? Ha kisebb számot adok meg, mondjuk 1 sec akkor gyorsabban indul majd a rendszer ?
(#19006) Mercutio_ - Ha sandforce vezérlője van akkor 0 fill, legalábbis nekem úgy rémlik. De majd jön Qru és megmondja a tutit.
(#19007) kovy29 - Én nem találom, csak ezt a képmetszőt vagy mi a szöszt. Bár ez sem olyan rossz.
(#19010) robogos10 - Tessék a drivert rendesen feltelepíteni.
-
robogos10
senior tag
Tudnátok nekem kicsit segíteni?
Vettem ma 1 Samsung 22" os Full HD monitort de valamiért plug and play nek kezeli a gépem a monitort a régit is annak kezelte a régit rátettem ma öregem gépére de az övé tökéletesen kezeli felismeri mi lehet a gond? -
Sdi
addikt
válasz
Bjørgersson #19004 üzenetére
Ha azonos, vagy közel azonos teljesítményt kapsz, hasonló áron / ill. bő anyagi keretek mellett /, akkor persze szerepet játszhat a szimpátia, de én nem erre írtam, azt amit
. Sok esetben látom, hogy emberek pusztán szimpátia alapján vesznek cuccokat, teljesen figyelmen kívül hagyva a realitást.
-
Sdi
addikt
Személyes szimpátia alapján válogatni a hardverek között, meglehetősen botor dolog
. Ezek, nem együttes, kaja, sport csapat
. Itt csak az árnak, kompatibilitásnak és a teljesítménynek van "értelmes" szerepe, e szerint érdemes beszerezni őket
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #18997 üzenetére
Jó érv.
Menj má, megint elvitted az ezrest...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!