Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
radi8tor #21898 üzenetére
Volt szerencsém 7V kötés+gyerek által kiborított tea kombóhoz..80k volt a kár..megéri..? Elég 1x megtörténnie. Ventit nem nehéz "elszállítani", ha épp nem pörög fel valamiért, attól még melegszik, ha feszt kap..kellően alulméretezve nem lehetetlen, hogy összesül. Párszázas tétel egy potis megoldás..attól, hogy a gyártók a tervezett elavuláson felül ilyen faszságokkal is kockáztatják a pénzünket, még nem kötelező belemenni
-
embe
nagyúr
Nekem ezt a filléres 7808 feszültség stabilizátor IC-t ajánlották.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy honnan lehetne SOS szerezni ilyen ventilátor lassító ellenállást? Leginkább olyan kellene, ami 7V-ra fogja vissza őket.
-
Vigneau
félisten
-
embe
nagyúr
MegoldvaEz leszedte.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Egy telóhoz kerestem rootoló progit....és bekaptam egy webssearches nevű "cuccot".
Ez látszik ha indítom az IE.-t. A Chrome-ból úgy tudtam kitörölni, hogy újratelepítettem. Az IE-t hiába állítom alaphelyzetbe, marad a képen látható kezdő oldal.
A Malwerbyte-val sem sikerült eltüntetni. Valaki találkozott már vele, vagy tud megoldást az eltávolítására?
W8.1 op. rendszeren van.Böngészőből hiába törlőm a bővítmények közül, a következő indításnál megint ez van.
Köszi a segítséget előre is!
-
smiti
veterán
A p180 két előző gazdiját kérdezném, hogy a Shield 1 2 csatlakozó az mi célt szolgál?
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #21877 üzenetére
Semmi gond, akkor marad az előbb említett 3 forrás.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #21867 üzenetére
Köszönöm szépen előre is!
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #21867 üzenetére
Inkább keresztanyuról dobjál priviben pár képet
-
smiti
veterán
Vannak fafejű emberek a környezetemben! Viszonylag pöpec gép:
MSI H97 GAMING 3
INTEL Core i5-4690
CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KIT
MSI N760 TF 2GD5/OC GTX760 2GB GDDR5 PCIE
WD Red 1TB 5400rpm 64MB SATA3 WD10EFRX
ADATA 128GB XPG SX900 SATA3
FSP Raider 550
BENQ GL2450HEAz elején mondtam neki, hogy házon - tápon nem kellene fukarkodni, a táp teljesen rendben van de a házról nem tudtam lebeszélni:
AEROCOOL V3X Advance Devil Red Edition [link]
-
Vigneau
félisten
válasz
föccer #21861 üzenetére
Köszi Föci!
Elég borsosan adják, velük kezdődött a keresésem tegnap. Aztán pont ezért kezdtem el nézegetni az egyéb oldalakat (vatera, olx és jófogás). Gondoltam, hátha akad pár pesti átvételi forrás, akkor már csak az egyben lejuttatást kell megszervezni.
Merci:
Az is lehetne alternatíva. -
Vigneau
félisten
Hahota sorozat beszerzésében tudna nekem segíteni valaki?
-
F e Z o
veterán
Srácok! Miért van az, hogy a GTX970 teljesítményben ott van, mint a 290X über vagy, mint a 780Ti, kisebb fogyasztással és alacsonyabb árral, s a másik két kártyának és vele együtt a 780-nak, a 770-nek, míg a másik oldalon a 290-nek nem esik az ára sem boltokban, sem pedig az aprókban.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #21853 üzenetére
De, elővette az anal intruder 2000-t és pajkos mosollyal közölte, hogy még szoros, de majd tágítunk a hippin
Philoxenia: na igen, ezek más paraméterek. örülök, hogy nem okozott csalódást
-
föccer
nagyúr
A lányom itt nézte az ölemben ülve a mesét. A monitor egyik felén ment a mese, a másik felén a PH- Akárhányszor ide, ebbe a topikba tévedtem, mindig megjegyezte a lány, hogy "Ott van Patrik."
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #21849 üzenetére
Ja, bocs afolott atsiklottam
Mondjuk kellő türelemmel E-PL1 régi kitobival összejöhet, az oly jpg nagy királyság, bár az LCD felbontás elég tré, volt olyan kép amit az alapján ki akartam törölni, monitoron meg tuti volt...
Vagy ha szeretsz manuálozni akkor Pentax vagy egyéb meglevő fényerős fixek adapterrel bármilyen mikros / nex /stb milcre.
-
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #21847 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
"A tápok nem szeretik, ha a kapacitásuk 90-100%-án hajtják őket, ideális az 50% körüli kihasználtság."
-
-
smiti
veterán
válasz
Vigneau #21839 üzenetére
Én bongyorgattam fel.
Ismerősnek kellene gépet összedobni, egy ilyesmihez mit szóltok?
MSI H97 GAMING 3
INTEL Core i5-4590 3.30GHz 1150 BOX
CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3
MSI N770 TF 2GD5/OC GTX770 2GB
WD Red 1TB 5400rpm 64MB SATA3 WD10EFRX
CRUCIAL 120GB M500 SATA3 2,5" CT120M500SSD1
FSP Hexa+ 500W
ENERMAX Thorex -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
F e Z o #21833 üzenetére
Az a baj, hogy pláne a mai árfolyamok mellett, a 30k nagyon karcsú ár, csak a legolcsóbb azaz legelhanyagoltabb, (leggagyibb) készülékeket árulják ezen az árszinten... Talán beragadt, leértékelt gépekre érdemes keresni a weben, amik más árban futottak anno. pl ez
-
F e Z o
veterán
válasz
philoxenia #21829 üzenetére
Köszi, pár tesztet átnyálazok azért, habár, hétköznapi használatra lesz, nem katicabogarakat 2 centiről, s nem a Hold krátereit fogják fényképezni vele.
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia #21829 üzenetére
Én biztos nem veszek és nem ajánlom a fujit senkinek, eddig kettő volt, mindkettő sz@r volt.
-
F e Z o
veterán
Egyik ismerősöm felesége szeretne venni egy fényképezőgépet az urának születésnapjára olyan 30k-ig. Tudtok ajánlani esetleg valami típust?
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #21821 üzenetére
Látom azért vannak itt jó ötletek. De akkor mi a csoda lesz nekem?
-
smiti
veterán
Valami vagány gépház nincs elfekvőben valakinek? ATX vagy mATX is jó .
-
embe
nagyúr
Orosz légzsák teszt.
A végén megy a gyógy ital: pivo pivo
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #21812 üzenetére
Is.
-
F e Z o
veterán
Láttam van mx2, meg mx2 tube is. Nem tudom minek bonyolítják, bár azt sem tudom van-e különbség. Mindegy szerintem akkor Coolermaster IC Essential E1 grey lesz, az tuti szürke. A prociblokk alá meg mehet a régi Coolink Cillaramic.
(#21811) radi8tor1 : Ha véletlenül garba kellene küldeni a kártyát, ne kössenek már bele a fehér pasztába.
-
F e Z o
veterán
Az Arctic MX-2 paszta milyen színű? Ezüst (szürke) vagy fehér? Újra akarom pasztázni a vga-t, s nem szívesen használnék fehér pasztát...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gombászkönyvek egyben
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio