Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Szerintetek 12k-ban mennyire reális a levedlett Kingston SSDNow V+100 SVP100S2/64G SSD-m?
Ez év december 20-ig garanciális a salgótarjáni Print Rex-hez.
-
robogos10
senior tag
válasz
F e Z o #2089 üzenetére
Sima 10megás pl nekem 13k lenne
szomszédomék 7éve fizetik adsl SOLO csomagba 10megás netet és 11k t fizetnek
5megás net nekem 7k lenne szóval sokBeszéltem FecoGame val feladja a cuccot kipróbálom és ha jó fogja a jelet akkor küldöm neki a pénzt nagyon rendes srác
radi8tor1 Útszint nagyon korrekt
-
JanR
addikt
Legalább is társasházas kedvezményben olcsó, de egy családiháznál nem annyira. Nekem 50/5-s van és 6650Ft vagy mennyi, de az tuti, hogy 6K + párszáz. Na most ugyan ezt egy társasháznál adják 2,5 / 3K-ért, ami igen csak nagy különbség. Pl. szüleimnél a havidíj 4300ft és nekik ezért van egy 10/1-s net, egy telefon, meg egy digital bronz TV ..
-
Speed®
titán
-
robogos10
senior tag
Nem cserélhetős!
De 2 antenna van rajta nem 1
Valami Belkin de a pontos típusát nem tudom fejből! -
Sdi
addikt
-
robogos10
senior tag
mmm
kb 30m re van a másik ház de a jel a gépemtől kb 15m re már fogtam tableten!
tehát ezzel az antenával fognám ha a gépemre csatlakoztatnám iga?
asus P5W DH Deluxe alaplapi wifire kötném!
nem igazán kenem a wifitsephi Gondolom itt is lehetne kábellal mert tényleg nincs messze! de a lényeg hogy ne vegyék észre mert a srác neje szólna!
Persze felajánlottam hogy fizetem a net felét de a válasz NEM -
-
Sdi
addikt
válasz
robogos10 #2074 üzenetére
Wifi + kábel, fogalom zavar
. Mit szeretnél ? Ez állítólag elég brutál antenna, vastagabb cuccokon is átmegy.
-
robogos10
senior tag
Hellósztok
Na holnap meg kezdődik a wifi tákolás!
szerintetek ha megvágom az antena kábelét mennyit veszíthetek a jelből?
vagy érdemes venni?
2-3 méteres kellene
itt van a számba a wifijel de nem képes venni mert vastag a fal na meg vájog -
Vigneau
félisten
Ááá, dehogy, nincs más. Még egyelőre nem vettem ki a gépből, csak le van csatlakoztatva. A Micron is két kábelen lóg és a ház belső élének támaszkodik...
Majd meg kellene néznem, mennyiért lehetne feldobni, vagy vinné itt el valaki jó pénzért.
föccer:
Inkább arra gondoltam, hogy ezután is jónak kellene lenne. -
föccer
nagyúr
Le vagy maradva. És már régebbről is emlékszem erre a konfigra, de most nincs cérnám előásni.
Egy hülye troll felbaszta az agyamat. 2 éve megy a Minecraft topik. Erre most beír egy értelmezhetetlen faszágot, hogy mekkora low ez a játék, és hogy voltunk képesek feltelepíteni. Utána meg potyognak a könynei, amikor leoltom, mint villanykapcsolót.
ps: innen.
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
No, hát, ma sem lettem milliomos
(#2056) sephi: Lettél volna kancsó mi?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Be tudná nekem írni ide a topikba valaki az aktuális 6-os lottó nyerőszámokat? Melóhelyről nem tudom megnézni a szerencsejatek.hu oldalt.
Köszi
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vigneau #2048 üzenetére
Azon már elég kényelmesen el lehet férni. Én meg itt nyomorgok 32GB-on...
Speed(R): Hát azért én nem kockáztatnék. Annyit nem ér pár % OC. De ha max a játékmentésed veszik el, az nem olyan para.
sephi: Tényleg nagyon jó film. Helyenként túl idealizált de még elmegy. Pl mikor a CIA-s csaj leugatja az elöljáróját... azért (ott) sincs ilyen.
DH 5-re én is kíváncsi vok, a 4-et is többször láttam dvd-n.
-
F e Z o
veterán
A Zero Dark Thirty nagyon várós számomra is, a Die Hard 5 mellett. Ami nagyon tetszett az a Django elszabadul, mondjuk alapból is szeretem a Tarantino filmeket.
-
Speed®
titán
Dehogy, a mindenkori P8P67-Mbe lesz belepakolva..ezt a lapot addig nyúzom, míg ki nem múlik.. Egyébként simán jó lenne alá egy P/H61 is, hisz nincs szorzómacera Turbo híjján, egyéb szolgáltatások meg játék szempontból irrelevánsak.
Nyilván csak a dili kedvéért, szeretném látni a procilimitre kifejtett hatást..G440el max. 38% volt a GPU kihasználtsága, G840el 54%, ettől 3.5ön már remélek egy 70% körüli csúcsot..aztán ha jön az I5/K, 100% alatt nem lesz desktopon sem ;pQru
Soha nem tapasztaltam ilyesmit, hozzáteszem gyorsan, 24/7re én sem forszírozom 103 felett..de rövid tesztekre független meghajtón miért ne kenném el a száját..ha ettől a kemény 6% OCtól hanyattesik, ki is röhögömVannak nálam jóval elvetemültebbek, akik Ks procikkal járnak 5GHz felett 110 közelében..na, az már más történet.
-
Qru
MODERÁTOR
Srácok most néztem meg a Zero Drak Thirty-t, érdemes megnézni elég jó film. Nem túl véres, nem túl nyálas. Jól eltalált film szvsz.
Smiti:
-
Speed®
titán
Inkább használnám G440el a gyors PHt, mint i7el az "503mas" PHt..
Fura egyébként, ilyenkor döbben rá az ember, milyen szinten függ ;pUtánaolvasgatva kíváncsi leszek, nálam is BCLK wallos lesz-e az i3..
Anno H61el jártam 105ön és ez a lap is futott régen 107et..106 a cél.
Persze nem hoz annyit a +turbo móka nélkül, de a 3.5 "kerekebb" x)
Az anno B55 X4hez képest érdekes lesz a valós tapasztalt viszonya.
Sokan írják, hogy ezen a szinten jó a HT és ekvivalensek..kiderül -
Speed®
titán
Éljen, végre pörög a PH..remélem tartós javulás lesz..minek a szélessáv, ha nem garázdálkodhatok szabadon?
Nemsokára kiderül, mire képes egy i3 Sandy 3.5GHzen..nem bírtam magammal, rámentem egy 840-2120 cserére, addigis, míg gyűlik a lé Ivyre
7/9 proci/vgacserét élt már meg az alaplap/OS, és még mindig hibátlan -
Qru
MODERÁTOR
Vmivel jobb lett. Viszont megtudtam, hogy utoljára hwsw-n 3,5 éve voltam online.
Megyek nézek egy filmet én is. Angolul, hogy köszörüljem igen gyenge angoltudásom...
mod:
Jah és pizzát is rendeltem hozzá. Élni tudni kell...
Vigi: On vok ott is.
Am ha már FB...
Egyik fórumtársunk indított ezt a "polgári" kezdeményezést. Ellenszolgáltatás nélkül segít, ha like-oljátok az oldalt az nektek nem kerül semmibe de másoknak esetleg negy segítség leeht az ismerőseitek közül.
-
Qru
MODERÁTOR
Botrányosan lassú ez a...!!!!!!!
Átmentem a hwsw-re.
-
Vigneau
félisten
Kicsit döcögős ma a PH!...
-
Mercutio_
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #2016 üzenetére
Vicces.
De egyelőre még csak a bevezetőig jutottam. Szoli után (meg közben is persze
) alig vártam, hogy hazaérjek és beessek az ágyba aludni.
mod:
Jah csináltam egy jó kávét, 3 decis bögre fele kv fele tej. De a tej romlott volt, és erre már csak akkor jöttem rá, mikor beleslukkoltam egy óriásit a bögrébe... Hát vhogy nem volt őszinte a mosolyom.
De a vpk megsajnált és meghívott egy autómatás kv-ra.
mod2:
A Last Resortot nézi vki? Kijött az évad utolsó része.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #2016 üzenetére
Alapbeállításon futtattam.
Ez SSD függő. Van amelyiknél ez a beállítás nem hozza a gyári értéket, ekkor kell All 00 vagy All FF. -
radi8tor
MODERÁTOR
Sajnos én sem tudtam róla, 2 hete voltam az eddigi fogorvosomnál. Az nem látott semmit, ez meg talált 7 kisméretű lyukat amik a fogak közötti részen vannak.
Megnéztem a 2008-as panorámaröntgen képemet és majdnem elsírtam magam akkor mennyivel kevesebb tömésem volt.
Ezek szerint jó a fogorvosod vagy a fogmosási technikád."Leg-a-láb..."
Pihent vagy!
-
föccer
nagyúr
válasz
radi8tor #2007 üzenetére
Én mindig a gondolkodó kisebbséget képviselem az ilyen topikokban
Most csak a bejegyzést olvastam el, majd átfutom a topikot is és írok egy összeszedett hozzászólást. Bár tudom, hogy falra hányt borsó az ilyen flame war topikban, de mindegy.
Minden esetre,ha ez biztatja a csapatot, akkor én egyetértek és támogatom az döntést. Bár ez pont nem számít semmit
üdv, föccer
-
radi8tor
MODERÁTOR
Túl biza. Kaptam egy jó kis árajánlatot tőle. Kb 7 pici tömés lesz majd nálam
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest