Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Holnap lesz a születésnapom,és az este Tokajba a hegyen megleptem magamat egy menyasszonnyal,szerintetek nem vittem túlzásba?
-
robogos10
senior tag
válasz
Bjørgersson #18395 üzenetére
hehe ahoz még nem tudtam szerezni accountot
megadod? -
robogos10
senior tag
válasz
Bjørgersson #18389 üzenetére
Most kaptam accountot Battlefield 3 hoz
és elkezdtem letölteni Origin-ről idáig max 300kb/s el tudtam tölteni onnan pedig 355kb/s el
Bár lehetne gyorsabb is
Amúgy senki nem játszik vele? -
robogos10
senior tag
Jaa
fú azt hiszem este 8 körül -
Bjørgersson
félisten
Érdekes, ha megy a mIRC, Steamről csak 800-900 KB/s sebességgel tölt, ha viszont bezárom, rendesen hozza az 1,7-1,8 MB/s sebességet.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #18373 üzenetére
Nekem bevált a Nokia kezelőfelülete, most is egy X2-t használok. Egyszerű, minden ott van, ahol én szeretem. A Samsung már annyira nem jött be anno.
-
perge666
veterán
válasz
Mercutio_ #18372 üzenetére
Pont ez az hogy pár éve ott volt a legjobbak között,de szerintem még most is elbújhat mellette jó néhány mostani!!
Meg amire kell,arra tökéletesen megfelel.
Nekem is már több mint 2 éve nincs sehol előfizetésem,és nem is tervezem.kovy29 : Kinek a pap,kinek a papné.......nekem a lánya.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Vigneau #18364 üzenetére
Attól, hogy a márka megszűnik, a minőség még maradhat, bár az utóbbi években már a Nokia se nagyon erőltette meg magát. A strapabírás, jó kezelőfelület és szoftver pedig szerintem igazán nem kifogásolható, már ami a Windows Phonet illeti. Nagyon rendben van, az Androiodnál ezerszer jobb szvsz.
Ennyi erővel a fél világot lehetne utálni, bár még mindig nem értem ezért miért kellene másik oprendszert használni.
(#18365) perge666: Na én meg pont fordítva.
(#18366) Mercutio_: Szerintem azért beleférnének egy kategóriába.
(#18372) Mercutio_: Pár éve volt csúcstelefon, ma már nem lenne az.
-
Mercutio_
félisten
válasz
perge666 #18370 üzenetére
Úgy értettem, hogy az egyik anno csúcsteló volt, a másik meg a jelenleg talán legnepszerubb elofizuval fillérekért megkapható windowsos teló.
Tudasilag passz, 2 éve dual-simes kínai teloim vannak, nem követem az 1 kártyás kínálato , főleg, hogy sose adnék annyi pénzt mobilért mint amit elkérnek itthon az általam elvárt tudásért, 4-5k-s vagy még drágább dijcsomagot pedig nem fogok bevállalni -
robogos10
senior tag
Kábelharisnyázást csinált már valaki közületek?
-
perge666
veterán
válasz
Bjørgersson #18363 üzenetére
Sógoromnak Lumia625-ös nokia van,de én nem adnám érte oda az S2-met.
Amíg meg nem vette,addig én is azon törtem a fejemet,hogy kipróbálom az új Windows mobilokat,de nagyon örülök hogy nem cseréltem le a jól bevált samumat.Nekem a win tiszta fapadosnak tűnik................ezzel a kijelentésemmel nem vitatkozni akarok,csak vélemény nyilvánítás!
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #18363 üzenetére
Megszünteti az MS a Nokia márkát - egy cikkben olvastam nemrég. Talán a hagyományos, nem okos telefonok megmaradnak még 6-8 évig, amúgy is csak azok érdekelnek. Nálam fontosabb a strapabírás, a jó kezelőfelület és szoftver, valamint a minimum 1 hetet bíró akku.
Ezen kívül a szokásos monopolista profitorientált hozzáállása miatt nem kedvelem annak ellenére, hogy én is a szoftverüket használom. Ha menne a minden általam használt program más környezetben (pl. Linux), már váltottam volna.
-
Mercutio_
félisten
Skacok 3D filmnél (sima monitoron 2 kép egymás felett) be lehet valahogy az MPC-HC-ben állítani, hogy sima 2D filmként játssza le, ne ilyen osztott-képernyősen és ne is szellemképes 3D-ben? (TV nem tud 3D-t)
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #18340 üzenetére
Bal alsó, vagy jobb felső sarok az FF-ben. ABP stoptábla ikon.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #18337 üzenetére
Az ABP ikonjára, ott pedig a Szűrés tiltása itt: prohardver.hu De hogy miért nem lehet alkalmazni, érdekes számomra.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #18334 üzenetére
Katt rá és megadod az aktuális oldalt.
-
robogos10
senior tag
Mik ezek az előugró hirdetések H-aprón?
idegbajt kapok -
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #18327 üzenetére
Klassz, hogy kifingatta ezt a márkát is az MS. Most kereshetek majd másik gyártót ennyi év után...
-
Bjørgersson
félisten
A Microsoft és Nokia miatti hercehurca miatt Nokia C5-03-ra jelenleg nem lehet Vibert letölteni? Se az Ovi Store, se a viber.com nem csinál semmit.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
robogos10
senior tag
Készen vagyok
Hát tápot az gyorsan cserélnem kell -
robogos10
senior tag
Sikeresen megvettem ma a Thermaltake V9 BlacX Edition házat nagyon szép és eléggé tágas is neki állok beleépíteni a gépet
-
radi8tor
MODERÁTOR
Részeg MI-2 -es.
-
perge666
veterán
Na volt valakinél majálisolás?
Mi 1 órától kezdve idáig,főzőcskéztünk leendő anyósomék udvarán.
Voltunk jó páran,meg az eső is elkapott 2x is,még jó hogy van filagória az udvaron.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával